Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
Yoko Ono może w tym pensjonacie: Wrzos, na ul. św.Antoniego 6 tel. (061)8700121 ??? Mam nadzieje że w pore znajdziesz :)

Niestety nic nie mają, :shake: wpadne zaraz w depresje:grab:, noclegu nie mam, potwierdzenia też nie mam,a widze że wiekszosc ma juz numerki :wallbash:

POMOCY !!

Posted

Yoko jezeli jedziecie autkiem i macie mozliwosc dojechania na wystawe, to moze udaloby sie zalatwic wam nocleg w hotelu, jezeli sa miejsca wolne a miesiac temu dzownilam i sama rezerwowalam, ale tak jak wspomnialam to ok 50-60 km od poznania

Posted

Yoko Ono napisał(a):
Niestety nic nie mają, :shake: wpadne zaraz w depresje:grab:, noclegu nie mam, potwierdzenia też nie mam,a widze że wiekszosc ma juz numerki :wallbash:

POMOCY !!

Poszukam w mailach- ktoś mi pisał że dzwonił 2 dni temu, i były gdzieś wolne miejsca. Dam znać jak znajdę.

Posted

Yoko Ono napisał(a):

POMOCY !!

szkoda :cool1: chciałam pomóc a tu kicha:cool1:

Posted

Gos d`Atura
Telefon na targi który tutaj podano nie dotyczy rezerwacji na normalny parking ale rezerwacji parkingu strzeżonego na który konieczna jest rezerwacja, dotyczy do głównie osób zagranicznych którzy przyjada przyczepami camingowymi czy caravanami, i chca tam sobie pomieszkać :)
Na normalne parkingi rezerwacji nie ma, będzie tak jak co roku - wjazd kosztuje 30 zł, i bez paniki wszyscy wjadą.

.:::Gosia:::.
"Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy KAŻDY pies na światowej dostanie karte oceny?"
Tak oczywiście

Yoko Ono
może tutaj
http://hotele.skoczynska.pl/

Gonia
Dzięki:loveu:

Posted

Witam Wszystkich,
czy dobrze zrozumiałam, że na teren wystawy można wjechać za 30 zł??
Parę lat temu chcieli 50 zł? Może dałam się nabrać....?

Posted

mkkm napisał(a):
Witam Wszystkich,
czy dobrze zrozumiałam, że na teren wystawy można wjechać za 30 zł??
Parę lat temu chcieli 50 zł? Może dałam się nabrać....?

hmm a może być w niedużej odległości od Poznania?

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Gos d`Atura
Telefon na targi który tutaj podano nie dotyczy rezerwacji na normalny parking ale rezerwacji parkingu strzeżonego na który konieczna jest rezerwacja, dotyczy do głównie osób zagranicznych którzy przyjada przyczepami camingowymi czy caravanami, i chca tam sobie pomieszkać :)
Na normalne parkingi rezerwacji nie ma, będzie tak jak co roku - wjazd kosztuje 30 zł, i bez paniki wszyscy wjadą.

.:::Gosia:::.
"Mam jeszcze jedno pytanie.
Czy KAŻDY pies na światowej dostanie karte oceny?"
Tak oczywiście

Yoko Ono
może tutaj
http://hotele.skoczynska.pl/

Gonia
Dzięki:loveu:

Nitor-Nivalis napisał(a):
zadzwoń do nich pod podany nr telefonu, moze ci cos znajda, nie koniecznie w poznaniu ale moze w okolicach

Dzwoniłam w ciągu dnia, i nic...

Posted

Zaczynam się martwić, widzę że większość ma już numerki, listonosz był, listy przyniósł, ale z Poznania nic nie ma :( Dzwoniłam do oddziału jak jeszcze było przyjmowanie zgłoszeń i upewniałam się czy jesteśmy. Czy jest możliwe żeby nas pominęli w późniejszym katalogowaniu? :roll: Nie chcę dzwonić bo pewnie i tak mają urwanie kabla, no i w razie czego nic już nie wskóram.

Posted

Gośka napisał(a):
Zaczynam się martwić, widzę że większość ma już numerki, listonosz był, listy przyniósł, ale z Poznania nic nie ma :( Dzwoniłam do oddziału jak jeszcze było przyjmowanie zgłoszeń i upewniałam się czy jesteśmy. Czy jest możliwe żeby nas pominęli w późniejszym katalogowaniu? :roll: Nie chcę dzwonić bo pewnie i tak mają urwanie kabla, no i w razie czego nic już nie wskóram.

Nie martw sie napewno dojdzie do Ciebie :) Tak jak pisała Nitor-Nivalis, numerki są wysylane partiami to dlatego nie każdy dostanie w tym samym czasie. Spokojnie :)

Posted

Dzięki Savannah uspokoiłaś mnie trochę. Może to dlatego że mieszkam na zad...piu ;) Nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło żeby mi psa nie przyjęli, zawsze staram się dzwonić i upewniać że wszystko przeszło i jest ok, tym razem również, wpłata w terminie, zgłoszenia też, telefon był zrobiony informacja zwrotna pozytywna, więc CZEKAM!!! :p

Posted

My nocujemy w gospodarstwie agroturystycznym ok 40 km przed Poznaniem. Za Gnieznem. Płacę 30 zl za nocleg. Piesek gratis. Miesiąc temu wszystkie miejsca tam były wolne. Jakby co mogę*dać*namiary:lol: