Toller Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 No chyba że to Polacy, którzy chcą w ten sposób sprawdzić stawkę lakelandów :cool3: Oj, coś się za bardzo podejrzliwa zrobiłam, juz mnie nie ma :scared: Quote
Musiałek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Toller-Fox napisał(a):No chyba że to Polacy, któy chcą sprawdzić stawkę lakelandów :cool3: Oj, coś się za bardzo podejrzliwa zrobiłam, juz mnie nie ma :scared: :lol: czy polacy czy nie - to nie dajmy się zwariować będzie w przyszłym tygodniu na stronie oddziału - tak mi pani dzis powiedziała wiec to tylko parę dni :lol: Quote
karolayna Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 AnnaM napisał(a):Ja tez dostałam potwierdzenie... kurcze ale zauważyłam ze przekrecili imie rodowodowe mojej Judki... jest Caroline a powonno być Carolinie... :( jutro tam zadzwonie.... to akurat straszny błąd nie jest :) nawet ciezko go zauwazyc mi czasami na krajówkach przekrecali imie psiaka, to akurat tutaj nie ma cos sie martwic:) przy takiej ilosci psów nie trudno o pomyłke a to tylko jedna literka "i" :) Quote
olcha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):Ja mam numerek 15218. :lol: olcha, kiedy są chihuahua? Jak je znajdę, to obiecuję, że szczelę pare fotasek. ;) POWODZENIA!!!! Gosiu narazie wiem tylko tyle, że chihuahua są w niedziele 12.11. Godzin jeszcze nie ma podanych. Będziesz w niedzielę? Quote
basia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 A ja sobie narobiłam .. :shake: Zgłosiłam husky i podhalana. Jedno jest w hali 3A a drugie w hali 7 - dokładnie na drugim końcu terenu wystawy :placz: Chyba powinnam zacząć już trenować biegi sprinterskie :-( Quote
Nesuniaaa Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 basia napisał(a):A ja sobie narobiłam .. :shake: Zgłosiłam husky i podhalana. Jedno jest w hali 3A a drugie w hali 7 - dokładnie na drugim końcu terenu wystawy :placz: Chyba powinnam zacząć już trenować biegi sprinterskie :-( Współczuje, tym bardziej, że targi w poznaniu do małych nie należą... Będziesz sama z 2psami? Quote
gośku. Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Olcha, będę w niedzielę. Wtedy własnie wystawiam. Mam nadzieje, że w innych godzinach. ;) Ale postaram się porobić zdjecia! Quote
Agasia Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 My tez mamy juz potwierdzenie! Bardzo fajna mapka, niepowtarzalny numerek... no teraz tylko czekac na sama wystawe! :) Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ja też dzisiaj dostałam numerki (rzeczywiście b.oryginalne!), mapkę i talon na katalog! Cieszę się, że może wejdziemy bez zbytnich ceregieli i kolejek... Do zobaczenia w czwartek! Pzdr. Quote
flashka-g Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 basia napisał(a):A ja sobie narobiłam .. :shake: Zgłosiłam husky i podhalana. Jedno jest w hali 3A a drugie w hali 7 - dokładnie na drugim końcu terenu wystawy :placz: Chyba powinnam zacząć już trenować biegi sprinterskie :-( albo sobie znalezc handlera;) Quote
olcha Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):Olcha, będę w niedzielę. Wtedy własnie wystawiam. Mam nadzieje, że w innych godzinach. ;) Ale postaram się porobić zdjecia! :buzi: :buzi: :buzi: Super! Bardzo Ci dziękuję! Jak już będę wiedzieć jaki ring i godzina to Ci napiszę. Quote
Godelaine Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Ja znowu jestem w miłym szoku - na TRZY tygodnie przed wystawą mam potwierdzenie. W zeszłym roku było identycznie :) Przy liczbie zgloszeń w tym roku nie zdziwiłabym się, jakby polskich wystawców zostawiono na sam koniec. A jednak nie! Tym większe BRAWA dla oddziału :D P.S. Numerek jest śliczny. Aż żal go odklejać. Chyba trzeba będzie z jakiegoś klipsa skorzystać :) Quote
Gos d`Atura Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Gaga napisał(a): Czy ktos wie jaka jest oplata za parking? Ja rezerwowałam parking dwa tygodnie temu . Za samochód osobowy opłata wynosi 30zł za jeden dzień lub 60zł za wszystkie 4 dni wystawy ( za auto z przyczepą chyba 120 zł) . Rezerwacji można dokonac mailem na adres recepcja@mtp.pl lub telefonicznie 0-61 869 25 49 w godz. 7-13 . Należy podac imię , nazwisko , adres , telefon kontaktowy i numer rejestracyjny samochodu. Potwierdzenie dostałam następnego dnia . Płaci się dopiero na miejscu , można otrzymac fakturę. Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Już wklejam dwa numery Asiaczkowych basków: Prawda, że ładniutkie i słodkie? Rzeczywiscie żal je niszczyć... Pzdr. Quote
Różyczka Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Oczywiście, że nie napisałaś ja napisałam jakby ktoś tak to odczytał po tak gwałtownej twojej reakcji na mój post wolałam ogólnie napisać. Skąd ja mam wiedzieć jak to ktoś jeszcze odbierze skoro tak rozpisałaś się o pracy,szacunku i wołaniu o pomstę Wolałam już za każde opaczne zrozumienie przeprosić Quote
puli Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek -Złoty medal przy nich będzie się bardzo ładnie komponował.... Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Gos d`Atura napisał(a):Ja rezerwowałam parking dwa tygodnie temu . Za samochód osobowy opłata wynosi 30zł za jeden dzień lub 60zł za wszystkie 4 dni wystawy ( za auto z przyczepą chyba 120 zł) . Rezerwacji można dokonac mailem na adres recepcja@mtp.pl lub telefonicznie 0-61 869 25 49 w godz. 7-13 . Należy podac imię , nazwisko , adres , telefon kontaktowy i numer rejestracyjny samochodu. Potwierdzenie dostałam następnego dnia . Płaci się dopiero na miejscu , można otrzymac fakturę. Zaraz napiszę w tej sprawie do O/Poznań. Może jeszcze będą wolne miejsce na terenie wystawy... Pzdr. Quote
Godelaine Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 puli napisał(a):Asiaczek -Złoty medal przy nich będzie się bardzo ładnie komponował.... Maaaarzeeeeniaaaaa... Te duże i te maleńkie :lol: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 puli napisał(a):Asiaczek -Złoty medal przy nich będzie się bardzo ładnie komponował.... Pewnie! Przecież po to jedziemy!!!:lol: Pzdr. Quote
puli Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Godelaine napisał(a):Maaaarzeeeeniaaaaa... Te duże i te maleńkie :lol: A co!? Po to są ,żeby się spełniały! Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 puli napisał(a):A co!? Po to są ,żeby się spełniały! PULI - z ust mi to Pani wyjęłaś... Pzdr. Quote
Toller Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Asiaczek napisał(a):Już wklejam dwa numery Asiaczkowych basków: Prawda, że ładniutkie i słodkie? Rzeczywiscie żal je niszczyć... Pzdr. Śliczne numerki!! Z falbanką :lol: w dodatku :loveu: Quote
Martach1 Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 ja dzisiaj tez dostałam zgłoszenia:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted October 18, 2006 Posted October 18, 2006 Martach1 napisał(a):ja dzisiaj tez dostałam zgłoszenia:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Zgłoszenia?:crazyeye: A może potwierdzenia?:lol: Pzdr. Quote
Recommended Posts