Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No chyba że to Polacy, którzy chcą w ten sposób sprawdzić stawkę lakelandów :cool3:
Oj, coś się za bardzo podejrzliwa zrobiłam, juz mnie nie ma :scared:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Toller-Fox napisał(a):
No chyba że to Polacy, któy chcą sprawdzić stawkę lakelandów :cool3:
Oj, coś się za bardzo podejrzliwa zrobiłam, juz mnie nie ma :scared:

:lol: czy polacy czy nie - to nie dajmy się zwariować będzie w przyszłym tygodniu na stronie oddziału - tak mi pani dzis powiedziała wiec to tylko parę dni :lol:

Posted

AnnaM napisał(a):
Ja tez dostałam potwierdzenie... kurcze ale zauważyłam ze przekrecili imie rodowodowe mojej Judki... jest Caroline a powonno być Carolinie... :( jutro tam zadzwonie....

to akurat straszny błąd nie jest :) nawet ciezko go zauwazyc mi czasami na krajówkach przekrecali imie psiaka, to akurat tutaj nie ma cos sie martwic:) przy takiej ilosci psów nie trudno o pomyłke a to tylko jedna literka "i" :)

Posted

.:::Gosia:::. napisał(a):
Ja mam numerek 15218. :lol:

olcha, kiedy są chihuahua? Jak je znajdę, to obiecuję, że szczelę pare fotasek. ;)

POWODZENIA!!!!

Gosiu narazie wiem tylko tyle, że chihuahua są w niedziele 12.11. Godzin jeszcze nie ma podanych.

Będziesz w niedzielę?

Posted

A ja sobie narobiłam .. :shake: Zgłosiłam husky i podhalana. Jedno jest w hali 3A a drugie w hali 7 - dokładnie na drugim końcu terenu wystawy :placz:
Chyba powinnam zacząć już trenować biegi sprinterskie :-(

Posted

basia napisał(a):
A ja sobie narobiłam .. :shake: Zgłosiłam husky i podhalana. Jedno jest w hali 3A a drugie w hali 7 - dokładnie na drugim końcu terenu wystawy :placz:

Współczuje, tym bardziej, że targi w poznaniu do małych nie należą... Będziesz sama z 2psami?

Posted

Ja też dzisiaj dostałam numerki (rzeczywiście b.oryginalne!), mapkę i talon na katalog! Cieszę się, że może wejdziemy bez zbytnich ceregieli i kolejek...
Do zobaczenia w czwartek!
Pzdr.

Posted

basia napisał(a):

albo sobie znalezc handlera;)

Posted

.:::Gosia:::. napisał(a):
Olcha, będę w niedzielę. Wtedy własnie wystawiam. Mam nadzieje, że w innych godzinach. ;)
Ale postaram się porobić zdjecia!

:buzi: :buzi: :buzi:

Super! Bardzo Ci dziękuję!

Jak już będę wiedzieć jaki ring i godzina to Ci napiszę.

Posted

Ja znowu jestem w miłym szoku - na TRZY tygodnie przed wystawą mam potwierdzenie. W zeszłym roku było identycznie :) Przy liczbie zgloszeń w tym roku nie zdziwiłabym się, jakby polskich wystawców zostawiono na sam koniec. A jednak nie! Tym większe BRAWA dla oddziału :D

P.S. Numerek jest śliczny. Aż żal go odklejać. Chyba trzeba będzie z jakiegoś klipsa skorzystać :)

Posted

Gaga napisał(a):

Czy ktos wie jaka jest oplata za parking?

Ja rezerwowałam parking dwa tygodnie temu . Za samochód osobowy opłata wynosi 30zł za jeden dzień lub 60zł za wszystkie 4 dni wystawy ( za auto z przyczepą chyba 120 zł) . Rezerwacji można dokonac mailem na adres recepcja@mtp.pl lub telefonicznie 0-61 869 25 49 w godz. 7-13 . Należy podac imię , nazwisko , adres , telefon kontaktowy i numer rejestracyjny samochodu. Potwierdzenie dostałam następnego dnia . Płaci się dopiero na miejscu , można otrzymac fakturę.

Posted

Oczywiście, że nie napisałaś ja napisałam jakby ktoś tak to odczytał po tak gwałtownej twojej reakcji na mój post wolałam ogólnie napisać. Skąd ja mam wiedzieć jak to ktoś jeszcze odbierze skoro tak rozpisałaś się o pracy,szacunku i wołaniu o pomstę Wolałam już za każde opaczne zrozumienie przeprosić

Posted

Gos d`Atura napisał(a):
Ja rezerwowałam parking dwa tygodnie temu . Za samochód osobowy opłata wynosi 30zł za jeden dzień lub 60zł za wszystkie 4 dni wystawy ( za auto z przyczepą chyba 120 zł) . Rezerwacji można dokonac mailem na adres recepcja@mtp.pl lub telefonicznie 0-61 869 25 49 w godz. 7-13 . Należy podac imię , nazwisko , adres , telefon kontaktowy i numer rejestracyjny samochodu. Potwierdzenie dostałam następnego dnia . Płaci się dopiero na miejscu , można otrzymac fakturę.

Zaraz napiszę w tej sprawie do O/Poznań. Może jeszcze będą wolne miejsce na terenie wystawy...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Już wklejam dwa numery Asiaczkowych basków:

Prawda, że ładniutkie i słodkie? Rzeczywiscie żal je niszczyć...
Pzdr.

Śliczne numerki!! Z falbanką :lol: w dodatku :loveu: