Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MichalMi napisał(a):
wogóle z tymi biletami kaszana wyszła- jedziemy w dwie osoby, a miejsca po całym wagonie nam porozwalali zamiast obok siebie dać.
"bo podobno inaczej nie dało rady"

Michal, nie przejmuj sie - jutro moj TZ tez bedzie jechal na dworzec, bo bilet w jedna strone (czyli do) jest jak najbardziej OK, ale w druga... mam wracac z plecakiem i psem siedzac na korytarzu :mad:

(myslalam, ze go zamorduje jak to przeczytalam i radze wszystkim - sprawdzajcie bilety czy nie ma tam magicznego dopisku "KOR" :diabloti: )

Posted

szkoda że PKP nie poszło o krok dalej (np. jak w Indiach) i miejsc na dachu nie sprzedają... mam już serdecznie dosyć tej firmy i braku kompetencji pracujących w kasach osób.

Posted

sluchajcie jezeli ktos szuka lokum na swiatowke albi jacys znajomi szukaja. mam kontakt na mieszkanko na cztery osoby moze byc z psami. z mieszkania bardzo latwy dojazd na targi. najlepiej jak by to byla grupa osob na cale ctery dni, moze jacys goscie z zegranicy obojetnie byle ktos znajomy.kontakt na wlasciciela podaje na priv

Posted

A kto jedzie w piątek 10.11 z Wrocławia i miałby miejsce w aucie dla jednej osoby z małym psem i klatką:lol:
Jak jest takie obleżenie PKP to też będę musiała wybrać się po bilety. Wykupiliście już te tańsze:razz: ?

Posted

SuperGosia napisał(a):
Michal, nie przejmuj sie - jutro moj TZ tez bedzie jechal na dworzec, bo bilet w jedna strone (czyli do) jest jak najbardziej OK, ale w druga... mam wracac z plecakiem i psem siedzac na korytarzu :mad:

(myslalam, ze go zamorduje jak to przeczytalam i radze wszystkim - sprawdzajcie bilety czy nie ma tam magicznego dopisku "KOR" :diabloti: )

A czy za ten KOR policzyli sobie jak za miejscówkę:crazyeye: .

Posted

ASA napisał(a):
sluchajcie jezeli ktos szuka lokum na swiatowke albi jacys znajomi szukaja. mam kontakt na mieszkanko na cztery osoby moze byc z psami. z mieszkania bardzo latwy dojazd na targi. najlepiej jak by to byla grupa osob na cale ctery dni, moze jacys goscie z zegranicy obojetnie byle ktos znajomy.kontakt na wlasciciela podaje na priv

JA poproszę :lol: ! Co prawda zarezerwowałam jakieś lokum, ale lepsze byłoby takie mieszkanko. Wybieramy się w 4 szt. + 3 psy.

Posted

Ludek napisał(a):
A czy za ten KOR policzyli sobie jak za miejscówkę:crazyeye: .

No pewnie - na korytarzu sa takie wysuwane siedziska (numerowane klapy do siedzenia), ja mam "miejscówkę" bodajże 46 :evil_lol:

Posted

SuperGosia napisał(a):
No pewnie - na korytarzu sa takie wysuwane siedziska (numerowane klapy do siedzenia), ja mam "miejscówkę" bodajże 46 :evil_lol:

Ja myślałam, że to są dla tych, którzy nie mają wykupionych miejscówek, np. kupują bilet w pociagu i wszystkie miejsca sa zajęte.

Posted

gwiezdny-wyslannik napisał(a):
Może mi ktoś powiedzieć czy klasy będą wchodzić na ring normalnie jak zawsze czyli od szczeniaków do weteranów czy alfabetycznie? Bo Poznań ma u siebie w komputerach zapisane wszystko właśnie alfabetycznie i sama już nie wiem...

Psy wchodza klasami od szczeniąt do weteranów.

Ale sa ringi na ktorych jest np jedna klasa czy dwie klasy o wtedy jest rożnica.
A tak nic sie nie zmienia :)

Juz nie dluigo bedzie plan sedziowania na stronie www i wszytsko bedzie jasne :)

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Juz nie dluigo bedzie plan sedziowania na stronie www i wszytsko bedzie jasne :)

świetnie :lol: my we dwie wystawiamy cztery psy ma trzech ringach - mam nadzieję,że nie nałożą się nam oceny...dla ułatwienia dodam,że wszytkie nasze psy są jednej rasy :evil_lol:

Posted

$andwich napisał(a):
Qrcze, tak czytam o tych pociąg i zaczynam się bać:eviltong:. Czy z dworca PKP na teren wystawy jest bardzo daleko?

o wlasnie ! dobre pytanie :lol:
Agasia dzieki za odpowiedz ;)

Posted

Słuchajcie, a ja mam problem, bo będę zmuszona jechać pośpiesznym z Katowic do Poznania (czy ktoś się wybiera w piątek 10.11. ok godziny 14 lub 16?;) ).
I teraz nie wiem, bo pani w okienku powiedziała mi, że nie ma rezerwacji w tym pociągu :( a jak mam stać 5 godzin w pociągu... jeszcze w dodatku z dużym psem, to nie wiem.. macie jakies pomysły?

a pani w oddziale poznańskim nie chciała mi podać chociaz stawki mojej klasy :( no i muszę czekac... wiecej czasu zajelo jej sciemnianie raczej, ze mam dac szanse innym ludziom, ktorzy chca sie dodzwonic, no ale tak czy siak nie sprawdzila mi stawki :( na szczescie potwierdzila przyjecie zgloszenia...

ponawiam:
czy ktos sie wybiera w piatek 10.11. ok godz 14 lub 16 do poznania?