Martach1 Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 kurcze tak czytam i czytam ja jade ze szczecina w pi atek ale samochodem, niestety szukam transportu na sobote :roll: i jak narazie niebardzo mi się to udaje.:shake: Quote
SuperGosia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 MichalMi napisał(a):wogóle z tymi biletami kaszana wyszła- jedziemy w dwie osoby, a miejsca po całym wagonie nam porozwalali zamiast obok siebie dać. "bo podobno inaczej nie dało rady" Michal, nie przejmuj sie - jutro moj TZ tez bedzie jechal na dworzec, bo bilet w jedna strone (czyli do) jest jak najbardziej OK, ale w druga... mam wracac z plecakiem i psem siedzac na korytarzu :mad: (myslalam, ze go zamorduje jak to przeczytalam i radze wszystkim - sprawdzajcie bilety czy nie ma tam magicznego dopisku "KOR" :diabloti: ) Quote
MichalMi Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 szkoda że PKP nie poszło o krok dalej (np. jak w Indiach) i miejsc na dachu nie sprzedają... mam już serdecznie dosyć tej firmy i braku kompetencji pracujących w kasach osób. Quote
SuperGosia Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 Ale coz zrobic - szybciej i bezpieczniej niz autem, a w dodatku taniej... Przynajmniej sie napije kawy za free i zjem pierniczek ;) Quote
MichalMi Posted October 12, 2006 Posted October 12, 2006 no i pies lepiej podróż powinien znieść. Tak czy inaczej w piątek o 6:13 ze wschodniego ruszamy- czy ktoś jeszcze się wybiera tym pociągiem? Quote
ASA Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 sluchajcie jezeli ktos szuka lokum na swiatowke albi jacys znajomi szukaja. mam kontakt na mieszkanko na cztery osoby moze byc z psami. z mieszkania bardzo latwy dojazd na targi. najlepiej jak by to byla grupa osob na cale ctery dni, moze jacys goscie z zegranicy obojetnie byle ktos znajomy.kontakt na wlasciciela podaje na priv Quote
IraKa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 A kto jedzie w piątek 10.11 z Wrocławia i miałby miejsce w aucie dla jednej osoby z małym psem i klatką:lol: Jak jest takie obleżenie PKP to też będę musiała wybrać się po bilety. Wykupiliście już te tańsze:razz: ? Quote
Ludek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 SuperGosia napisał(a):Michal, nie przejmuj sie - jutro moj TZ tez bedzie jechal na dworzec, bo bilet w jedna strone (czyli do) jest jak najbardziej OK, ale w druga... mam wracac z plecakiem i psem siedzac na korytarzu :mad: (myslalam, ze go zamorduje jak to przeczytalam i radze wszystkim - sprawdzajcie bilety czy nie ma tam magicznego dopisku "KOR" :diabloti: ) A czy za ten KOR policzyli sobie jak za miejscówkę:crazyeye: . Quote
Tolutkowa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 ASA napisał(a):sluchajcie jezeli ktos szuka lokum na swiatowke albi jacys znajomi szukaja. mam kontakt na mieszkanko na cztery osoby moze byc z psami. z mieszkania bardzo latwy dojazd na targi. najlepiej jak by to byla grupa osob na cale ctery dni, moze jacys goscie z zegranicy obojetnie byle ktos znajomy.kontakt na wlasciciela podaje na priv JA poproszę :lol: ! Co prawda zarezerwowałam jakieś lokum, ale lepsze byłoby takie mieszkanko. Wybieramy się w 4 szt. + 3 psy. Quote
SuperGosia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Ludek napisał(a):A czy za ten KOR policzyli sobie jak za miejscówkę:crazyeye: . No pewnie - na korytarzu sa takie wysuwane siedziska (numerowane klapy do siedzenia), ja mam "miejscówkę" bodajże 46 :evil_lol: Quote
Ludek Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 SuperGosia napisał(a):No pewnie - na korytarzu sa takie wysuwane siedziska (numerowane klapy do siedzenia), ja mam "miejscówkę" bodajże 46 :evil_lol: Ja myślałam, że to są dla tych, którzy nie mają wykupionych miejscówek, np. kupują bilet w pociagu i wszystkie miejsca sa zajęte. Quote
SuperGosia Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 W IC było tak, że musiałaś mieć miejscówkę. Może teraz coś się zmieniło - nie wiem. Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jade!!!!Jade!!!!!!wczoraj załątwiłam nocleg o tylko 20zł za dobe:multi::loveu::lol: Quote
Coyote Ugly FCI Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Jade!!!!Jade!!!!!:lol:!wczoraj załątwiłam nocleg o tylko 20zł za dobe:multi::loveu::lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Może mi ktoś powiedzieć czy klasy będą wchodzić na ring normalnie jak zawsze czyli od szczeniaków do weteranów czy alfabetycznie? Bo Poznań ma u siebie w komputerach zapisane wszystko właśnie alfabetycznie i sama już nie wiem... Quote
Nesuniaaa Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Teraz zaczynam się martwić co w pośpiechu będzie sie dziać:/ Będe musiała szybciej wykupić bilet bo coś czarno to widze... Czy w pośpiechu jest jakiś limit miejsc? Quote
bagsiks Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 No właśnie tez się zastanawiam czy kupić teraz bilet czy potem hmmm Nesuniaaa jak kupisz sobie bilet daj mi znac i zapytaj się czy sa jeszcze hehehe :P Quote
Nitor-Nivalis Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 gwiezdny-wyslannik napisał(a):Może mi ktoś powiedzieć czy klasy będą wchodzić na ring normalnie jak zawsze czyli od szczeniaków do weteranów czy alfabetycznie? Bo Poznań ma u siebie w komputerach zapisane wszystko właśnie alfabetycznie i sama już nie wiem... Psy wchodza klasami od szczeniąt do weteranów. Ale sa ringi na ktorych jest np jedna klasa czy dwie klasy o wtedy jest rożnica. A tak nic sie nie zmienia :) Juz nie dluigo bedzie plan sedziowania na stronie www i wszytsko bedzie jasne :) Quote
cockermanka Posted October 13, 2006 Posted October 13, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Juz nie dluigo bedzie plan sedziowania na stronie www i wszytsko bedzie jasne :) świetnie :lol: my we dwie wystawiamy cztery psy ma trzech ringach - mam nadzieję,że nie nałożą się nam oceny...dla ułatwienia dodam,że wszytkie nasze psy są jednej rasy :evil_lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Dziękuję Ci za odpowiedź :) My mamy to szczęście, że mamy już "swój" plan sędziowania i znamy wszystkie klasy, chociaż ilość seterów Nas nie ucieszyła, myśleliśmy, że będzie o wiele więcej ;) Quote
Daisunia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 a sluchacie o ktorej zaczyna sie sędziowanie ?? o 10 ?? Quote
Agasia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Daisunia napisał(a):a sluchacie o ktorej zaczyna sie sędziowanie ?? o 10 ?? Tak o 10 :) Quote
$andwich Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Qrcze, tak czytam o tych pociąg i zaczynam się bać:eviltong:. Czy z dworca PKP na teren wystawy jest bardzo daleko? Quote
Daisunia Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 $andwich napisał(a):Qrcze, tak czytam o tych pociąg i zaczynam się bać:eviltong:. Czy z dworca PKP na teren wystawy jest bardzo daleko? o wlasnie ! dobre pytanie :lol: Agasia dzieki za odpowiedz ;) Quote
panienkabubu Posted October 14, 2006 Posted October 14, 2006 Słuchajcie, a ja mam problem, bo będę zmuszona jechać pośpiesznym z Katowic do Poznania (czy ktoś się wybiera w piątek 10.11. ok godziny 14 lub 16?;) ). I teraz nie wiem, bo pani w okienku powiedziała mi, że nie ma rezerwacji w tym pociągu :( a jak mam stać 5 godzin w pociągu... jeszcze w dodatku z dużym psem, to nie wiem.. macie jakies pomysły? a pani w oddziale poznańskim nie chciała mi podać chociaz stawki mojej klasy :( no i muszę czekac... wiecej czasu zajelo jej sciemnianie raczej, ze mam dac szanse innym ludziom, ktorzy chca sie dodzwonic, no ale tak czy siak nie sprawdzila mi stawki :( na szczescie potwierdzila przyjecie zgloszenia... ponawiam: czy ktos sie wybiera w piatek 10.11. ok godz 14 lub 16 do poznania? Quote
Recommended Posts