sylwiaskalska Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ja juz nie mogę się doczekać wystawy :) :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
IraKa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Z ciekawości zapytam: ktoś wie ile jest zgłoszonych psów na światówkę? Już doczytałam : 20500. Nieźle!!! puli 05-10-06 22:40 A czy coś wiadomo na temat przygotowania psów do wystawy? Mam na myśli dopuszczalność używania różnego rodzaju kosmetyków zarówno na terenie wystawy,jak i wcześniej. Organizatorzy Swiatowej w Sztokholmie zapowiedzieli już,ze będą pobierać próbki włosów od psów,a zwycięzcy u których znajdzie się farba,puder,czy lakier,będą zdyskwalifikowani. Przypuszczam,ze próbek włosów nikt w Poznaniu nie będzie pobierał,ale czy będą fruwać (jak zwykle w Polsce) tony pudru i lakieru?? Czy wolno będzie użyć na terenie wystawy wyłącznie szczotki,grzebienia i wody? A kto odpowie na to pytanie? Niestety nie znalazłam na nie odpowiedzi w tym topiku. Quote
Daisunia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 czy ktos sie orientuje czy za okazaniem legitymacji szkolnej przy wejscu na wystawe przewidywana jest jakaś zniżka ? Pozdrawiam :) Quote
bagsiks Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tak chyba tak będzie z tego co wiem sa normalne i ulgowe bilety :) Tak więc dla mnie jak i dla Ciebie będzie to bilet po minumum 10 zł :D Więc jak ja jade na 4 dni to 40 zł :) Quote
zakla Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 bagsiks napisał(a):Tak chyba tak będzie z tego co wiem sa normalne i ulgowe bilety :) Tak więc dla mnie jak i dla Ciebie będzie to bilet po minumum 10 zł :D Więc jak ja jade na 4 dni to 40 zł :) Drugie tyle i masz psa zgłoszonego:lol: Jest nieźle:evil_lol: Trzeba się jak najszybciej zaopatrzyć we własnego psa:loveu: Quote
bagsiks Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Ja tam psiaka nie mam i pewnie troche jeszcze nie będe miał ale jako widz na pewno będe :D No troszke kaski to wyjdzie jak się jedzie z gda pociągiem jeszcze jedzonko i wszystkie inne bileciki :D :D Mam nadzieje że w 300 zł się zmieszcze :D bo nocleg mam za free :D :D :D Quote
Nitor-Nivalis Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 deptusie napisał(a):Serdecznie dziekuję za odpowiedż-zaraz wysyłam wiadomość do Niemiec. Trzymam mocno kciuki i życzę szczęścia Oddzialowi Poznań za zorganizowanie tak wspaniałego przedsięwzięcia jakim jest Swiatowa Wystawa-DZIEKUJEMY WAM SERDECZNIE ZA MOZNOść UCZESTNICWA W NIEJ. TRZYMAM ZA WAS MOCNO KCIUKI.:multi::terazpol: Dzieki :) :) Quote
puli Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Czy znajdzie sie ktoś, kto jedzie w środę i mógłby zabrać mnie z dwoma burkami z Krakowa? Quote
Nugatowa Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 puli napisał(a):Czy znajdzie sie ktoś, kto jedzie w środę i mógłby zabrać mnie z dwoma burkami z Krakowa? Pul a kiedy sie wystawiacie?????? :evil_lol: Quote
puli Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Pastuchy idą na pierwszy ogień - w czwartek I jak zejdziemy z ringu z podkulonymi ogonami,to nawet nie będę mogła powiedzieć,ze sedziemu sie coś pomyliło z przemęczenia..... Quote
Diamant Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Podobno na AST-y w kl.Młodzieży jest przyznany 4-ty sedzia - czy moze mi ktos powiedziec czy to prawda ?? Napewno jest na dogo osoba ze Zwiazku w Poznaniu - chodza "ploty" ze to P.Zakrzewska - prosze o info moze byc na PW w tej sprawie ......... pozdrawiam. Quote
SuperGosia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 [quote name='puli']Pastuchy idą na pierwszy ogień - w czwartek I jak zejdziemy z ringu z podkulonymi ogonami,to nawet nie będę mogła powiedzieć,ze sedziemu sie coś pomyliło z przemęczenia..... Lidka - jesli dasz rade - znajdz mnie, pilsss!!! Bardzo bym chciala choc chwile z Toba pogadac (a pewnie predko okazji nie bedzie, chyba ze o Nowej Rudy sie wybierzecie). Przesle numer katalogowy na PM, jak tylko go dostane. Quote
puli Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Znajdę,choćby po to,żeby Tyśkowi dredy zrobić.... Jak zobaczysz trzy samice- dwie kudłate + jedną przeterminowana to będziemy my! Quote
SuperGosia Posted October 9, 2006 Posted October 9, 2006 Tyska nie bedzie :evil_lol: Bedzie tylko jamnior i ja - foty mojej paszczy sa na www.geniussaeculi.prv.pl , ale kolor wlosow przez ten miesiac moze ulec bynajmniej nie naturalnemu przeobrazeniu ;) Quote
MichalMi Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 słuchajcie, a czy ktoś z Was będzie jechał 10 listopada pociągiem do Poznania? Quote
SuperGosia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 Ja wyjezdzam IC z W-wy, ale w srode :roll: Quote
MichalMi Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 może jeszcze ktoś się trafi ze stolicy w piątek w IC? ;) Quote
Irviers Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 ja tez 10 ale z krakowa. Rezerwujcie sobie wczesniej bilety w IC - zaplacicie tylko 37 zł bez względu na trase (+15 za psa). Mi sie bardzo oplaca bo normalnie bilet kosztowałby mnie ponad 100 zł :evil_lol: Quote
bagsiks Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 no u mnie z tego co wiem to jakoś wyjdzie 26 zł chyba :D a takie pytanie jak to wygląda czy jest to pociag z kuszetkami czy bez ?? Quote
Daisunia Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 a moze ktos jedzie z okolic zachodniopomorskiego pociagiem ?? :lol: przynajmniej z mamą nie bedziemy jechać w "samotności" Quote
gwiezdny-wyslannik Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 SuperGosia napisał(a):Ja wyjezdzam IC z W-wy, ale w srode :roll: Ja też wyjeżdzam z Wawy w środę, o której jedziesz to można by razem jechać :) Zawsze raźniej! ;) Właśnie dzwoniłam do IC i jeżeli się kupi bilet conajmniej 7 dni wcześniej kosztuje on 37 zł. Ja chyba wybiore ten pociąg 14:13 -> 17:25 z Wschodniego :) Quote
puli Posted October 10, 2006 Posted October 10, 2006 [quote name='MartaReksKiwi']ja tez 10 ale z krakowa. Rezerwujcie sobie wczesniej bilety w IC - zaplacicie tylko 37 zł bez względu na trase (+15 za psa). Mi sie bardzo oplaca bo normalnie bilet kosztowałby mnie ponad 100 zł :evil_lol: Mozna prosić o szczegóły?! Byłam wczoraj na dworcu,pytałam w kasach i Biurze Obsługi Podróżnych i powiedziano mi,ze nie ma żadnych zniżek! :mad: :mad: :mad: (Nie mówiąc o tym,że drugi pies jedzie za dopłatą 36 zł płatną u konduktora) Quote
Recommended Posts