Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Z ciekawości zapytam: ktoś wie ile jest zgłoszonych psów na światówkę?

Już doczytałam : 20500. Nieźle!!!

puli 05-10-06 22:40
A czy coś wiadomo na temat przygotowania psów do wystawy? Mam na myśli dopuszczalność używania różnego rodzaju kosmetyków zarówno na terenie wystawy,jak i wcześniej.
Organizatorzy Swiatowej w Sztokholmie zapowiedzieli już,ze będą pobierać próbki włosów od psów,a zwycięzcy u których znajdzie się farba,puder,czy lakier,będą zdyskwalifikowani. Przypuszczam,ze próbek włosów nikt w Poznaniu nie będzie pobierał,ale czy będą fruwać (jak zwykle w Polsce) tony pudru i lakieru??
Czy wolno będzie użyć na terenie wystawy wyłącznie szczotki,grzebienia i wody?

A kto odpowie na to pytanie? Niestety nie znalazłam na nie odpowiedzi w tym topiku.

Posted

Tak chyba tak będzie z tego co wiem sa normalne i ulgowe bilety :) Tak więc dla mnie jak i dla Ciebie będzie to bilet po minumum 10 zł :D Więc jak ja jade na 4 dni to 40 zł :)

Posted

bagsiks napisał(a):
Tak chyba tak będzie z tego co wiem sa normalne i ulgowe bilety :) Tak więc dla mnie jak i dla Ciebie będzie to bilet po minumum 10 zł :D Więc jak ja jade na 4 dni to 40 zł :)
Drugie tyle i masz psa zgłoszonego:lol: Jest nieźle:evil_lol: Trzeba się jak najszybciej zaopatrzyć we własnego psa:loveu:

Posted

Ja tam psiaka nie mam i pewnie troche jeszcze nie będe miał ale jako widz na pewno będe :D No troszke kaski to wyjdzie jak się jedzie z gda pociągiem jeszcze jedzonko i wszystkie inne bileciki :D :D Mam nadzieje że w 300 zł się zmieszcze :D bo nocleg mam za free :D :D :D

Posted

deptusie napisał(a):
Serdecznie dziekuję za odpowiedż-zaraz wysyłam wiadomość do Niemiec. Trzymam mocno kciuki i życzę szczęścia Oddzialowi Poznań za zorganizowanie tak wspaniałego przedsięwzięcia jakim jest Swiatowa Wystawa-DZIEKUJEMY WAM SERDECZNIE ZA MOZNOść UCZESTNICWA W NIEJ. TRZYMAM ZA WAS MOCNO KCIUKI.:multi::terazpol:

Dzieki :) :)

Posted

Pastuchy idą na pierwszy ogień - w czwartek
I jak zejdziemy z ringu z podkulonymi ogonami,to nawet nie będę mogła powiedzieć,ze sedziemu sie coś pomyliło z przemęczenia.....

Posted

Podobno na AST-y w kl.Młodzieży jest przyznany 4-ty sedzia - czy moze mi ktos powiedziec czy to prawda ?? Napewno jest na dogo osoba ze Zwiazku w Poznaniu - chodza "ploty" ze to P.Zakrzewska - prosze o info moze byc na PW w tej sprawie .........

pozdrawiam.

Posted

[quote name='puli']Pastuchy idą na pierwszy ogień - w czwartek
I jak zejdziemy z ringu z podkulonymi ogonami,to nawet nie będę mogła powiedzieć,ze sedziemu sie coś pomyliło z przemęczenia.....

Lidka - jesli dasz rade - znajdz mnie, pilsss!!! Bardzo bym chciala choc chwile z Toba pogadac (a pewnie predko okazji nie bedzie, chyba ze o Nowej Rudy sie wybierzecie). Przesle numer katalogowy na PM, jak tylko go dostane.

Posted

ja tez 10 ale z krakowa.
Rezerwujcie sobie wczesniej bilety w IC - zaplacicie tylko 37 zł bez względu na trase (+15 za psa). Mi sie bardzo oplaca bo normalnie bilet kosztowałby mnie ponad 100 zł :evil_lol:

Posted

SuperGosia napisał(a):
Ja wyjezdzam IC z W-wy, ale w srode :roll:

Ja też wyjeżdzam z Wawy w środę, o której jedziesz to można by razem jechać :) Zawsze raźniej! ;)

Właśnie dzwoniłam do IC i jeżeli się kupi bilet conajmniej 7 dni wcześniej kosztuje on 37 zł. Ja chyba wybiore ten pociąg 14:13 -> 17:25 z Wschodniego :)

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']ja tez 10 ale z krakowa.
Rezerwujcie sobie wczesniej bilety w IC - zaplacicie tylko 37 zł bez względu na trase (+15 za psa). Mi sie bardzo oplaca bo normalnie bilet kosztowałby mnie ponad 100 zł :evil_lol:
Mozna prosić o szczegóły?! Byłam wczoraj na dworcu,pytałam w kasach i Biurze Obsługi Podróżnych i powiedziano mi,ze nie ma żadnych zniżek!
:mad: :mad: :mad: (Nie mówiąc o tym,że drugi pies jedzie za dopłatą 36 zł płatną u konduktora)