Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja sie dodzwonilam za drugim razem, Pani byla przemila i mi wszystko sprawdzila !! :loveu:
aaa ale lepiej potwierdzic telefonicznie w przypadku wysylania faxem, bo znam przypadek, ze nie przyjeli dwoch labradorek :( dziewczyna zglosila i zaplacila w terminie I, ma potwierdzenia faksow a psy nie zostaly przyjete :roll:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhhh, ja wysyłałam faxem, mam nadzieję, że doszły. :(

jeśli ktoś byłby i mógłby sprawdzić... to bym bardzo prosiła- ALGIDA z Gangu Goldena, suki, golden retriever, klasa otwarta... też nie mogę się dodzwonić. :shake:

a ma ktoś może jakies informacje nt. katalogui przedwystawowego? liczby chociaż psów w danych klasach?

Posted

deptusie napisał(a):
Zwracam się z ogromną prośbą- czy wiadomy już jest termin wysyłania potwierdzeń przez ODDZIAL POZNAN do osób,które zglosiły swoje pociechy. Dostaję multum zapytań od znajomych z Niemiec,którzy nie mogą dodzwonić się do Poznania-kiedy otrzymająpotwierdzenia? Bardzo proszę o odpowiedż osobę,która cokolwiek konkretnego wie na temat wysylania potwierdzeń. Z góry dziękuję.:smilecol:

Potwierdzenia zaczniemy wysyłać od przyszlego tygodnia. Oczywiscie listem priorytetowym - jeszcze troche cierpliwosci

Posted

jovanna napisał(a):
hmm ja mam takie pytanie i prosbe zarazem. Czy zaglada tu ktos z Poznania ? Chodzi oto ze dzwonie i dzwonie (juz 3 tydzien probuje) i oczywiscie nie moge sie dodzwonic do ZK poznanskiego a chcialam sie dowiedziec czy moje zgloszenie dotarlo...Bylabym wdzieczna...Jakby ktos sie wybieral do zwiazku to prosze o info na PW...dzieki :)

Prosze o informacje na PW sparwdze jak najszybciej

Posted

hes. napisał(a):
ehhhh, ja wysyłałam faxem, mam nadzieję, że doszły. :(

jeśli ktoś byłby i mógłby sprawdzić... to bym bardzo prosiła- ALGIDA z Gangu Goldena, suki, golden retriever, klasa otwarta... też nie mogę się dodzwonić. :shake:

a ma ktoś może jakies informacje nt. katalogui przedwystawowego? liczby chociaż psów w danych klasach?

Faxy nalezy potwierdzac telefonicznie to bardzo wazne.

Sprawdze jak najszybciej prosze o informacje na PW a najlepiej na maila
nazwe psa rase, nr rod, nazwisko wlasciciela

Posted

hes. napisał(a):

strone wczesniej pisalam ze w polowie pazdziernika bedzie plan sedziowania na naszej stronie www. I naprawde tyle mozecie poczekac, plaan sedziowania bedzie z wyszczegolniona ilosciowka psow w poszczegolnych klasach.

Posted

Martyna napisał(a):
aaa ale lepiej potwierdzic telefonicznie w przypadku wysylania faxem, bo znam przypadek, ze nie przyjeli dwoch labradorek :( dziewczyna zglosila i zaplacila w terminie I, ma potwierdzenia faksow a psy nie zostaly przyjete :roll:

Niestety faxy nalezy potwierdzic telefonicznie, czesto zdarza sie ze zgloszenie nie przeszlo mimo ze wszystko poszlo dobrze zwlaszcza kiedy ze zgloszeniem czeka sie na ostatnia chwile. :shake: przykre ale nie wiele mozemy pomoc

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Niestety faxy nalezy potwierdzic telefonicznie, czesto zdarza sie ze zgloszenie nie przeszlo mimo ze wszystko poszlo dobrze zwlaszcza kiedy ze zgloszeniem czeka sie na ostatnia chwile. :shake: przykre ale nie wiele mozemy pomoc

Ja dzisiaj dzowniłam i poraz kolejny mówię że w Związku w Poznaniu pracują bardzo sympatyczne Panie :multi:

Z ciekawość chciałam dowiedzieć się może z iloma pieskami stoje ale nie stety już nie da się więc trudno grzecznie poczekam do połowy października ;-)))

Przynajmniej pies moj zgłoszony teraz tylko poczekam na potwierdzenie i na wystawę ;-))

Chociaż mnie chyba nie będzie :shake:

Posted

JAAAADĘĘĘ jadęęę jadęęęę !!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:
boże ale ja jestem happy !!
będę napewno !!
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

karenina napisał(a):
Nitor Nivali, rozumiem, ze jesli dostałam maile zwrotne od o/Poznan "Zgłoszenie zostało przyjete, Pozdrawiamy"
to juz nie muszę dzwonic i potwierdzac ?

Oznacza to ze ZGLOSZENIE ZOSTALO PRZYJETE :)

wiec nie musisz dzownic :)

Posted

Witam,
My też mamy potwierdzenie przyjęcia naszej suczki.
Bardzo się cieszę,że Tequila i Razo będą reprezentować hiszpańskie psy dowodne w "barwach Polski"!:terazpol:
Życzę wszystkim,aby Światowa Wystawa Psów była dla nas wielką frajdą i zabawą, a także okazją na obejrzenie najpiękniejszych przedstawicieli ulubionych ras z całego Świata.
Pozdrawiamy serdecznie.:Poland:

Posted

Szukam kogoś z okolic Olsztyna,Kętrzyna lub Mrągowa,kto jedzie na wszystkie 4 dni i może zabrać jedną osobę z bardzo grzeczną podhalanką(oczywiście odpłatnie).Nocleg już mamy zarezerwowany,tylko z transportem problem.
Proszę o wiadomości na PW.

Posted

Agasia napisał(a):
moj pies ma tylko 21 w klasie :) brawo dla pan z oddzialu Poznan! :)

Jezuniu, to w goldach tyle na międzynarodowych idzie nie rzadko! ;)
Szczęściarze ;) Na dobrą sprawdę w niektórych rasach zdobycie ZwŻwiata jest łatwiejsze niż ukonczenie championatów w tych bardziej licznych :)
Z Florką tak się śmiejemy, że Jej Pigi (JDS) będzie miał w klasie mniej, niz mój Doc na krajówkach :)

Ja tam się nastawiałm głownie na pooodziwianie pieknych psiaków ;);) A za dwa lata może się pokuszę na Szwecje ;)

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Info było powyżej - 10 zl (jeden dzien)

Ja mam inne pytanie. Wchodzi się tak jak zazwyczaj - na ILOŚĆ psów, czy na ilośc potwierdzeń?
tzn, jeśli załóżmy, zgłosiłam dwa psy, zarejestrowane na mnie, to tylko ja jedna mogę na nie wejść? Czy to liczy się jako wejściówka dla dwóch osób?

Posted

Nitor-Nivalis czy mogłabym przez Ciebie potwierdzić zgłoszenie?
Na samą myśl, że mam dzwonić... i jakie mam szanse żeby się dodzwonić... :roll:

A że należałam do tych niepoprawnych zgłaszając się ostatniego dnia i do tego wszystko drogą elektroniczną... a potwierdzenie przeczytania maila przyszło 26.IX...

Mogło się narozrabiać :roll:

Posted

[quote name='szaraduszka']Nitor-Nivalis czy mogłabym przez Ciebie potwierdzić zgłoszenie?
Na samą myśl, że mam dzwonić... i jakie mam szanse żeby się dodzwonić... :roll:

A że należałam do tych niepoprawnych zgłaszając się ostatniego dnia i do tego wszystko drogą elektroniczną... a potwierdzenie przeczytania maila przyszło 26.IX...

Mogło się narozrabiać :roll:

jasne - wyslij mi na maila dane pieska

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Potwierdzenia zaczniemy wysyłać od przyszlego tygodnia. Oczywiscie listem poleconym - jeszcze troche cierpliwosci

Serdecznie dziekuję za odpowiedż-zaraz wysyłam wiadomość do Niemiec. Trzymam mocno kciuki i życzę szczęścia Oddzialowi Poznań za zorganizowanie tak wspaniałego przedsięwzięcia jakim jest Swiatowa Wystawa-DZIEKUJEMY WAM SERDECZNIE ZA MOZNOść UCZESTNICWA W NIEJ. TRZYMAM ZA WAS MOCNO KCIUKI.:multi::terazpol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Wchodzi się tak jak zazwyczaj - na ILOŚĆ psów, czy na ilośc potwierdzeń?

Jeden zgłoszony pies = jedna wchodząca osoba (przewodnik psa:lol: )
dwa zgłoszone psy = dwie wchodzące osoby i.t.d.

Posted

Gazuś napisał(a):
Ja mam inne pytanie. Wchodzi się tak jak zazwyczaj - na ILOŚĆ psów, czy na ilośc potwierdzeń?
tzn, jeśli załóżmy, zgłosiłam dwa psy, zarejestrowane na mnie, to tylko ja jedna mogę na nie wejść? Czy to liczy się jako wejściówka dla dwóch osób?

Moim zdaniem mogą wejść 2 osoby.