Iwa-R Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Birmanka']Bilety jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł* jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* karta parkingowa / samochód osobowy 60 ,- zł* karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł** cena brutto Czy ktoś się orientuje co oznacza taki bilet jednorazowy ?? Że można wejść na wystawę i poruszać się po całych tych targach czy tylko jeden sektor czy jak to jest ? :oops: Wybieram się, a jeszcze nie byłam w Poznaniu i właśnie się zastanawiam jak to jest :roll: Ja to rozumien jako: jednorazowy=jednodniowy No i tak ja wyżej, jak wyjdziesz to już nie wejdzisz Quote
Birmanka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Ale raczej na takim bilecie jedndniowym za 10 zł to mogę się poruszać po wszystkich tych pawilonach, w których odbywa się wystawa, tak ? Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Birmanka napisał(a):Ale raczej na takim bilecie jedndniowym za 10 zł to mogę się poruszać po wszystkich tych pawilonach, w których odbywa się wystawa, tak ? Raczej tak ponieważ nie ma takiego czegoś jak bilety przy poszczególnych ringach :) Birmanka w jakich dniach będziesz? Quote
Musiałek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Birmanka']Bilety jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł* jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* karta parkingowa / samochód osobowy 60 ,- zł* karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł** cena brutto Czy ktoś się orientuje co oznacza taki bilet jednorazowy ?? Że można wejść na wystawę i poruszać się po całych tych targach czy tylko jeden sektor czy jak to jest ? :oops: Wybieram się, a jeszcze nie byłam w Poznaniu i właśnie się zastanawiam jak to jest :roll: a co oznacza jednodniowa karta wjazdu od karta parkingowa/samochod osobowy ???? Quote
sylwiaskalska Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Musiałek napisał(a):a co oznacza jednodniowa karta wjazdu od karta parkingowa/samochod osobowy ???? Mysle że jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* = wjazd samochodem na jeden dzień karta parkingowa / samochód osobowy 60 ,- zł* = na wszystkie dni taki karnet poprostu wjazdu Quote
Birmanka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 sylwiaskalska napisał(a):Raczej tak ponieważ nie ma takiego czegoś jak bilety przy poszczególnych ringach :) Birmanka w jakich dniach będziesz? Mam cichą nadzieję pojechać chociaż na 2 dni (piątek, sobta) a jakby się udało pojechać na 3 to już luxus :loveu: Ale to wszystko jeszcze się okaże jak to wyjdzie :roll: Quote
aleb Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 10 zł ulgowy czy normalny? A o katalogach coś wiecie? Ile będzie kosztował? Quote
Birmanka Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Wydaje mi się, że bilety będą tylko "normalne" tzn ulgowych nie będzie, tak przynajmniej wynika z info na stronie MTP. Cena katalogu ... też bym chciała wiedzieć, ale myśle, że pewnie będzie po jednym katalogu na każdy dzień osobno. Quote
NigdyNigdy Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Kasia_82']NIGDYNIGDY - dzieki za link ( posiadam go od dluzszego czasu - ale nie moge otworzyc).Problem polega w tym , ze ja nie znam hiszpanskiego ... Link i mi się niestety nie otwiera- spróbuj może napisać mail'a do FCI i dowiedzieć się, czy mają jakiś aktualny adres. Albo do samych Wenezuelczyków napisz :-) A co do hiszpańskiego.... jeszcze go nie znasz, ale to się przecież zmieni ;-) P.S. Przepraszamy za zejście z tematu :modla: Quote
Nitor-Nivalis Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Bilety jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł* - JEDNODNIOWY (na teren targów czyli na wszytskie pawilony :) jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* - WJAZDÓWKA nie ma wczesniejszych rezerwacji karta parkingowa / samochód osobowy 60 ,- zł* oplata za postoj samochodu na 4 dni trwania wystawy - ale na specjalnie przeznaczonym do tego parkingu - to jest dla wystawcow zagranicznych ktorzy przyjezdzaja na wystawe przyczepami karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł* - to co wyzej* cena brutto Cena Katalogu jeszcze nie jest znana - Katalog bedzie jeden na dzien Quote
sabra Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 Jak mam zgłoszonego psa i wystawiam w czwartek to czy w pozostałe dni mam wstęp wolny czy muszę kupować bilety?Ktoś się orientuje? Quote
karenina Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='Nitor-Nivalis']Bilety jednorazowy bilet wstępu 10 ,- zł* - JEDNODNIOWY (na teren targów czyli na wszytskie pawilony :) jednodniowa karta wjazdu 30, - zł* - WJAZDÓWKA nie ma wczesniejszych rezerwacji karta parkingowa / samochód osobowy 60 ,- zł* oplata za postoj samochodu na 4 dni trwania wystawy - ale na specjalnie przeznaczonym do tego parkingu - to jest dla wystawcow zagranicznych ktorzy przyjezdzaja na wystawe przyczepami karta parkingowa / caravaning lub samochód osobowy + przyczepa 120 ,- zł* - to co wyzej* cena brutto Cena Katalogu jeszcze nie jest znana - Katalog bedzie jeden na dzien A czy psy zgłoszone np. na czwartek beda bez problemu mogły wejsc tez na teren wystawy w piątek i dni kolejne? Ja mam zgłoszone 2 na czwartek a 2 na piątek, kolezanka 1/czwartek i 1 /piatek, mysle, ze takich osób jest wiecej, warto wiedziec, czy nie bedzie kłopotu.. Quote
musia Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Karenina - z tego co zawsze praktykowano na kilkudniowych wystawach np u nas w Katowicach, zgłoszenie opłacone upoważnia na wejście z psem w czasie trwania wystawy. Więc w czwartek czy w piątek czy w następne dni. Ty opłacasz wystawę a nie konkretny dzień wystawowy. Quote
Nitor-Nivalis Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 sabra napisał(a):Jak mam zgłoszonego psa i wystawiam w czwartek to czy w pozostałe dni mam wstęp wolny czy muszę kupować bilety?Ktoś się orientuje? Tak bedzie mozna wejsc w kazdy dzien (z pieskiem) na potwierdzenie Quote
sylwiaskalska Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Tak bedzie mozna wejsc w kazdy dzien (z pieskiem) na potwierdzenie No troche by było dziwne jak płace 180 zika i moge wejśc jednego dnia hehe :roll: Quote
Videl Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Czy ktoś ma miejsce w samochodzie i mógłby wziąść jedną osobę (bez psa) w czwartek na wystawę? Z górnego śląska,oczywiście dorzucę się do paliwa. Quote
sabra Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Tak bedzie mozna wejsc w kazdy dzien (z pieskiem) na potwierdzenie Bardzo dziękuję za odpowiedż. Quote
JustynaJK Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Videl napisał(a):Czy ktoś ma miejsce w samochodzie i mógłby wziąść jedną osobę (bez psa) w czwartek na wystawę? Z górnego śląska,oczywiście dorzucę się do paliwa. bądz ze mną w kontakcie,może dam radę! Quote
zakla Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 A ja będę w czwartek z PONem:lol::multi::Cool!::sweetCyb::bigcool: Quote
Martach1 Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 Szukam Transportu dla 1 osoby i 1 shar peia z szczecina lub okolic na sobote. Jak zawsze dorzucam się do kosztów paliwa. Prosze o kontakt na PW Quote
zakla Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Czy orientuje sie ktos moze w sprawie rozpiski godzinowej?? Mnie osobiscie interesuje czwartek:razz: Quote
Nugatowa Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 Na dzień dzisiejszy jest zgłoszonych 20500 psów :crazyeye: :crazyeye: Quote
MichalMi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 ...i o ile dobrze usłyszałem w tym 420 labków :crazyeye: stawka ilościowa ma być w połowie miesiąca na stronie :lol: Quote
MichalMi Posted October 4, 2006 Posted October 4, 2006 aha, jeżeli ktoś wybiera się do Poznania pociągiem, to InterCity uruchomiło promocję biletów za 37 PLN w jedną stronę- my już skorzystaliśmy ;-) Quote
Gazuś Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 MichalMi napisał(a):aha, jeżeli ktoś wybiera się do Poznania pociągiem, to InterCity uruchomiło promocję biletów za 37 PLN w jedną stronę- my już skorzystaliśmy ;-) Jak tanio! 420 labków...? Hm, jak narazie to mało trochę :) - jak na labki. Quote
Recommended Posts