Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mar napisał(a):
Heh, ja wysłałem zgłoszenie zwykłym listem i jestem pełen złych przeczuć. Próbuję się dodzwonić do Poznania ale jest tam zawsze zajęte. Chyba wyślę jeszcze raz zgłoszenie listem za potwierdzeniem odbioru. Jak myślicie?

Nie wysyłaj raz jeszcze - poczta byla najpewniejsza.
Wiem ze trudno jest sie dodzwonić ale telefony dzwonia non stop, odbierane sa nie tylko w trakcie godzin pracy biura ale takze dlugo dlugo po. Z doswiadczenia moge powiedziec ze najtrudniej jest sie dodzowonic we wtorki i piatki.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja właśnie zadzwoniłam i już po I sygnale Pani odebrała, informacji udzieliła (nasze zgłoszenia są :) )Więc bez problemu można się połączyć.
Ja dopiero pierwszy raz dzwoniłam ;)

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Nie wysyłaj raz jeszcze - poczta byla najpewniejsza.
Wiem ze trudno jest sie dodzwonić ale telefony dzwonia non stop, odbierane sa nie tylko w trakcie godzin pracy biura ale takze dlugo dlugo po. Z doswiadczenia moge powiedziec ze najtrudniej jest sie dodzowonic we wtorki i piatki.

czemu we wtorki???????:roll: :roll: :roll: :roll: piątki to jeszcze rozumiem, ale wtorki????:roll: :roll:

Posted

Powiem ci karola że może byc ciekawie bo ci sędziowie to są z RPA i Szwecji. Więc niewiem jak oni ocenią . Może być ciekawie:).
Z tego co słydszałam ten sedzia co sędziuje psy preferuje w typie horst a co do sedziny ze szwecji to niewiem.

Posted

karolka napisał(a):
czy kogoś sędziował Goran Bodegard /S/ lub Gael Morison /ZA/

Sędziują Sharpki, będę wdzięczna za info :)

sędziował mnie pan Bodegard. Jest dokładny, nie oszczędza bdb, dużo patrzy na ruch z tego co zaobserwowałam będąc u niego sędziowana w beaglach i wilczarzach. Kulturalny, chociaż małomówny :)

Posted

Agappe napisał(a):
czemu we wtorki???????:roll: :roll: :roll: :roll: piątki to jeszcze rozumiem, ale wtorki????:roll: :roll:

Też sie zastanawiałam - ale jest to dla mnie nie jasne - w kazdym razie wtedy jest najtrudniej sie dodzwonic :)

Posted

Ponieważ na różnych forach ludzie pytają o tytuł Zwycięzcy Polski zadzwoniłam do ZG i Pani powiedziała mi ze zdziwieniem że wogóle o to pytam że OCZYWISCIE BĘDZIE PRZYZNAWANY W POZNANIU

Posted

UTAAP napisał(a):
Jak komus sie poszczesci, to bedzie ladna litania tytulow na karcie ocen :cool3:

To musiałoby być szczęście :cool1: Mi cyferka wystarczy :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):

witam, we wtorki i piątki dlatego ze oddzial poznanski jest w te dni czynny od 10 do 17, a w pozostale dni tylko od rana, n ooo ale przed wystawa to pracuja w nadgodzinach

Posted

[quote name='Hawana']a ja mam pytanko: na jaki e-mail wyslac rodowod i potwierdzenie dokonania wpłaty ?

Havana sorki ale czytaj uważnie strone

Zgłoszenia prosimy przesyłać na adres:

Związek Kynologiczny w Polsce - Oddział w Poznaniu
60-967 Poznań, ul. Św. Marcin 27
skrytka pocztowa 219

lub faksem pod nr 061-855-74-14

Organizator nie bierze odpowiedzialności za zgłoszenia przesłane faxem.
Wymagają one potwierdzenia telefonicznego w Oddziale.

Zrób kopie tego co wysyłasz i wyslij poleconym i już .
A mail wystarczy wejść na Główna stronę Związków w Polsce

Adres: 60-967 Poznań, ul.Św.Marcin 27 (skrytka poczt. 219)
Telefon/Fax: (0-61) 852-27-84, Fax: (0-61) 855-74-14
Konto: BZ WBK SA III O/P-ń 49 1090 1359 0000 0000 3501 8426
Biuro czynne: wt, pt 10 - 19, śr, czw 10 - 14
E-mail: poznan@zkwp.pl
Strona w internecie: www.poznan.zkwp.pl

Posted

Ja się wczoraj dodzwoniłam do Poznania bez najmniejszego problemu, za pierwszym razem. Bardzo miła pani wszystko błyskawicznie mi sprawdziła. Zgłoszenie i skserowany dowód wpłaty wysyłałam listem, a rodowód i championaty mailem na adres poznan@zkwp.pl, z tym że w zgłoszeniu w rubryce UWAGI wpisałam notatkę że mailem doślę rod i ch.

Posted

uks napisał(a):
witam, we wtorki i piątki dlatego ze oddzial poznanski jest w te dni czynny od 10 do 17, a w pozostale dni tylko od rana, n ooo ale przed wystawa to pracuja w nadgodzinach

male sprostowanie
poniedziałki - oddział nieczynny ale tel odbieramy.
wtorek - 10 - 19
sroda 10 - 14
czwartek 10 - 14
piatek 10 - 19

Posted

Strasznie poszukuje noclegu dla 2 osób oczywiście zapłace :D Może to byc mieszkanie jak i jakiś inny nocleg jeśli ktoś coś ma wie lub coś innego strasznie prosze o ozdew bo strasznie chce być na wystawie ale nie zabardzo da się w zime pod namiotami spać :)

Posted

Rany ja ciągle zapominam zgłosić i hcyba jutro usiąde iwyśle wszystko faxem i od razu potwierdze :roll:

Chodź mój wyjazd nadal stoi pod znakiem zapytania :shake: