Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

sylwiaskalska napisał(a):
A ja wam podpowiem że nawet juz jest przepełnienie właścicieli z psami na promie m/F Polonia ze Szwecji bo tyle jest już rezrewacji właśnie na światówkę. Wiem bo pracuje w tej firmie :) Więc już nawet dziewczyny z biura podrózy nie przyjmują rezerwacji.

Więc bedzie duzo psów ze z tamtych stron :cool3: :cool3: :cool3:

jeszcze jakbyś wiedziała kto z jakim psem przyjedzie to byłoby super :evil_lol: :cool3: :cool3:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sylrwia napisał(a):
W sobotę wysłałam zgłosznie formularzem a w niedziele dosłałam skan rodowodu i dowodu wpłaty na maila. Automatyczne potwierdzenie z formularza przyszło, ale znaila jeszcze nie. Czekac jeszcze czy słać ponownie?

NIe slac nie slac, nadgorliwosc nie jest wskazana :)

Pamietajcie ze w ostatni weekend doszlo naprawde mega duzo zgloszen bo byl koniec pierwszego terminu, wszytskie te zgloszeniea musza zostac dopasowane i sparwdzone a to nie latwe zadanie.
Dlatego wysylanie kolejnego kompletu tych samych domkumentow jest dodatkowym utrudnieniem.
Zawsze mozna zadzownic i sparwdzic czy wszytsko dodatarlo jednak nie wczesniej niz za 2 tygodnie, dlatego ze kazde zgloszenie musi byc sparwdzone i wpisane do komputera wtedy mozna sparwdzic czy wszytsko ok.

Posted

Asta napisał(a):
Niestety już zaklepane wszystko w tamtym ośrodku. Cóż, dalej szukam noclegu :(

asta spróbuj w jawicie , mój znajomy tam zaklepał ale to kawałek pod poznaniemhttp://www.jawita.pl/gospodarstwo_cen_pl.html

Posted

[quote name='aleb']A ja już wczoraj załatwiłam sobie nocleg i to nawet blisko Targów :multi:

ekhm.. nie zapomniałaś o czymś ?? :mad: :evil_lol:

załatwiłaś nam :evil_lol: Tobie i Mnie :cool3:

Posted

[quote name='ARISEK']Asta spróbuj tutaj:

Agroturytyka Jawita

Jarosław Tromski
Czarne Piątkowo 26
63-013 Szlachcin
Polska
Telefon : +48 61 287 1041, 606496766
Fax : +48 61 287 1041
Email : jawita@interia.pl
powodzenia

Bardzo dziekuję, że mi pomagasz :) Zadzwonię jak wyczeszę psa z kłaków...

Posted

Zazrdoszcze WAM wszystkim ze sobie tam pojedziecie i zobaczycie tak piekne psy (oprocz tych swoich)... Ja niestety bede siedziala w domu lub w szkole :-( >nienawidze szkoly!! :angryy:< Licze ze zrobicie duzo zdjec i bede mogla czuc sie jakbym tam byla... :razz:

Posted

A co widzisz na moim Avatarku?? :evil_lol: Oczywiscie Syberian Husky :loveu: i jak mozesz to Alaskany Malmuty i moja stara milosc: dogi niemieckie :loveu:

DZIEEEEEEEKI BARDZO!!! :):)

Posted

Asta napisał(a):
Bardzo dziekuję, że mi pomagasz :) Zadzwonię jak wyczeszę psa z kłaków...

wiem jak to jest słyszeć że już nie ma miejsc.......na Sopot dostałam kwatery dopiero w Jantarze.............

Posted

OKEY!! Jeszcze duuuuzo czasu do tej wystawy! Ja jeszcze nigdy nie bylam na swiatowej... :cool1: Fajnie bedzie zobaczyc jak to jest :lol: chociazby na fotach-dzieki wszystkim za dobre checi :multi:

Posted

To uśmiechamy się o cocker spaniele angielskie,a szczgólnie o kolorowe psy w kl.młodzieży,kolorowe suki kl.championów i czarne suki kl.otwarta (chyba,że uda sie przesunąć psiće do championów) - my będziemy tak zakręcone wystawianiem,że wątpię,aby był czas mysleć o zdjęciach ;-)

Posted

Witam, wiem ze to juz wczesnie, ale szukam transportu dla 2 osob z psem ktory siedzi na kolanach lub pod nogami na PIATEK.oczywiście dokładam się do kosztów podrózy i służe dobrym humorem podczas jazdy:lol:

Posted

Atena napisał(a):
Ratujesz mnie:loveu:
Bo moge nie być na tej wsytawie:placz:
Więc jakby mnie nie było to chciałabym prosić o Nova Scotia duck tolling retriever i jak będzie to Field Spaniel, a i Płochacz holenderski.

Zapisane :)

Posted

A ja z takim pytaniem
Moj bostonek jest za mały zeby go zgłosić go na światówkę nawet do najmłodszej klasy ( zabrakło mu 3 dni :( )
Chciałabym jednak zabrać go zeby poznał atmosferę wystawy i trochę obył sie z otoczeniem tymbardziej ze wystawę mamy "pod nosem"
Czy są jakieś szanse ze uda mi się malucha wprowadzić na teren wystawy? Wiem ze teoretycznie na wystawę psy niezgłoszone nie mogę byc wnoszone, ale czy w przypadku szczeniat jest tak samo? Rok temu w Poznaniu widzialam ze pare osób weszło ze szczeniakami.

Posted

Moi znajomi tak na międzynarodówce tzw "przeszmuglowali" psa w torbie ale decyzja należy do Ciebie.
Ale pomysl może lepiej zacząć od jakieś krajówki bo tam naprawdę będzie ogrom psów i nie wiem jak to może wpłynąć na szczeniaka może też ujemnie.