Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Bez problemu w listopadzie mozna znalezc miejsce w akademikach, wieksozsc ma sporo wolnyh miejsc. I w prawie kazdym akademiku sa pokoje tylko dla " gosci" :)

Potwierdzam, niektorzy przyjmą nawet z 1 malym pieskiem...;)

Posted

Heh..mnie się sytuacja zmieniła...:roll: i okazuje się,że muszę szukać noclegu...wszędzie tam,gdzie patrzyłam (okolice Poznania) - nie dość,że wymagana jest kaucja za nocleg z psem (to jeszcze mogę zrozumieć),to w jednym pokoju mogą być tylko dwa psy :mad: - a ja biorę napewno trzy,a może cztery...i do tego potrzebuje pokój trzyosobowy...grrr....:angryy:
Ale podobno mówią "szukajcie,a znajdziecie",więc mam nadzieję,że coś upoluję...

Posted

Dlatego, że Biuro Podróży SKOCZYŃSKA TRAVEL
zajmuje sie rezerwacją maja zaklepane noclegi w większości miejsc hotelowych. I jak prywatnie dzwonicie po hotelach, czy pensjonatach to Wam powiedzą ze miejsc nie ma. Także jak na własna ręke nic nei idzie znaleść to musiscie korzystać z tego biura podróży.

Posted

Możan zapytać w hotelu, czy to biuro podrózy ma zarazerwowane miejsca i do kiedy najpóźniej ma podać liste gości. Po tym terminie może się coś zwolnić (chociaż do ostatniej chwili nie ma co czekać)

Ja rezerwowałam bezpośrednio w hotelu (w marcu był klopot z miejscami), którego nie ma na ich liście.

Posted

Witam,
ja też zarezerwowałam sobie bezpośrednio nocleg w motelu pod Poznaniem, znalazłam go na stronie Skoczyńska Travel, i nawet nie chcieli ode mnie żadnej zaliczki (troszkę mnie to zdziwiło i nie chciała bym być nie mile zaskoczona przed wystawą, jak mi powiedzą że nie mam rezerwacji :( dlatego zadzwonie wcześniej i sie upewnie...
Pozdrawiam,
Monika

Posted

W końcu odebrałam rodowód i mogę zgłosic moją sunię :cool3:

W Związku dali mi taki fajny informator o wystawie i nawet zgłoszenie, chyba wyślę e-mailem i jeszcze poleconym :evil_lol:

Posted

W tanich hotelach to juz chyba nie ma mowy o noclegach. Znajomi z zagranicy maja hotel cena 70-80 euro za noc ze sniadaniem w pokoju dwuosobowym, fakt ze hotel niezly.

Ja juz znalazlam nocleg, na szczescie bezpłatny pod dachem znajomych.

Posted

Wysłałam zgłoszenie mailem, jednak nie wiem jak wysłać zgłoszenie na JH, mailem też mogę? Na mistzostwa raczej po ostatniej wystawie i pocztą ;)

Posted

Jak zglaszasz psa, to w formularzu (chyba) jest ,,okienko" JH. Jest rasa, adres, itp, a pod tym JH - wiek dziecka, imie i nazwisko itp .... ;)

A ja nie pojade, bo nie mam jak dojechac ... :shake:

Posted

My juz wczoraj wyslalismy pieniazki i dostalismy potwierdzenie ze jestesmy przyjeci :cool3: Nocleg tez mamy, 20km od Poznania, ale za to ladny z fajnymi teranami w okol budynku dla psow :)

Posted

Ja tez jestem okolo 20 km od Poznania:cool3: Moze tyćke wiecej nawet. Bede 4 dni:) ale wystawiam tylko w czwartek sie, bynajmniej tak planuje, ale nigdy nie wiadomo jakie beda propozycje. Psiakow swoich nie zglaszam, wole juz sobie poogladac. W koncu moze kolejnej polskiej światówki nie wiem czy dożyje;)