Nitor-Nivalis Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 poszukaj jeszcze w prywatnych kwaterach sa, w centrum poznania male pensjonaty ( które mają zaledwie po kilka pokoi) i one maja naprawdę tanio. Napewno okolice odpadaja. Ale moze znajdziesz innych którzy alno będą podrózowali cała noc w pociągu ( tacy sie napewno znajdą :) ) albo znajdz wspolny transport ssamochodowy i wtedy latwiej bedzie cos znalezc :) Quote
Agasia Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 poszukaj jeszcze w prywatnych kwaterach sa, w centrum poznania male pensjonaty ( które mają zaledwie po kilka pokoi) i one maja naprawdę tanio. Nitor gdzie ty znajdujesz takie rzeczy.. i to jeszcze wolne :D Ja myslalam po moim szukaniu, ze na coś w Poznaniu nie mam co liczyc, a szkoda bo tyle spotkan po wystawie zaplanowanych... :) Quote
Irviers Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 do prywatnych kwater dzwoniłam w pierwszej kolejnosci ale tam juz od dawna jest zarezerwowane :diabloti: jeszcze duuużo czasu wiec napewno namowie jakis współtowarzyszy nooo i mam jeszcze psa obronnego do pociagu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Nitor-Nivalis Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Agasia napisał(a):Nitor gdzie ty znajdujesz takie rzeczy.. i to jeszcze wolne :D Ja myslalam po moim szukaniu, ze na coś w Poznaniu nie mam co liczyc, a szkoda bo tyle spotkan po wystawie zaplanowanych... :) Ja wszytsko znalazłam przez net, wpisując różne rzeczy w wyszukiwarkę. :) Quote
aleb Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Tzn. jakie? :razz: Też mam problem z szukaniem wolnych miejsc :( Quote
Nitor-Nivalis Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 wystarczy wpisac w wyszukiwarke "noclegi w poznaniu", pensjonaty, hotele .... gospodarstwa agroturystyczne - w wielkopolsce. Dla zmotoryzowanych polecam noclegi w okolicach poznania. (jak pisalam wyzej Murowana Goslina, Swrzedz, Oborniki Wlkp Kamisko, Czerwonak, Kozieglowy, Dopiewiec, Rogozno Wlkp, Chludowo, Suchy Las, Zlotniki, Szamotuły... ) Quote
bigos Posted August 13, 2006 Posted August 13, 2006 Ja mogę 1-2 osoby +psiaka (jeżeli zgodzis się z moim wyżełkiem) przygarnąć:cool1: Mieszkam co prawda w Swarzędzu pod Poznaniem, ale to "rzut beretem" jeżeli oczywiście ma ktoś auto:lol::lol::lol: Ja będę na wystawie od piątku do niedzieli, ale będę tam w pracy i bedę się poruszać autobusem i tramwajem:cool1: Quote
Toller Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ja też mogę uprosić o priva ? Moi znajomi zjeżdzają z Belgii, i się obudzili nagle że nie ma kwater. Pomagam im szukać, ale to jakiś koszmar- my też wczesną wiosną zarezerwowaliś my a teraz szukam i nie ma nic... :help1: Quote
Ludek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Nitor-Nivalis czy ja też mogłabym prosić o namiarów przesłanie na PW. :modla: Quote
Toller Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Ludek - widzę że my na jednym wózku :cool3: . Ja już głupieję od tych poszukiwań- od dwóch dni nic innego nie robię tylko szukam. :eek: Quote
Ludek Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 U mnie zmieniła się sytuacja, bo miałam jechać sama pociągiem, a teraz rodzinka stwierdziła, że też jedzie więc pojedziemy autem. Dzięki temu mam trochę większe pole manewru. Szkoda, że to nie lato. Namiot bym rozbiła i nie byłoby problemu. Quote
BooBC Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Może tu Wam pomogą :) : [quote name='WORLD DOG SHOW 2006']Organizatorzy wystawy nie pośredniczą w rezerwacji noclegów! W celu rezerwacji miejsc noclegowych prosimy kontaktować się z Biurem Podróży: Biuro Podróży SKOCZYŃSKA TRAVEL ul. Piekary 16; 61-823 Poznań tel/fax: 061-851-69-27 e-mail: biuro@skoczynska.pl www.skoczynska.pl A teraz ja mam pytanie ..... czy na wystawie mogę prowadzić bordera na obroży zaciskowe tzw. dławik ?!? Pytałam w zeologicznym o ringówke, ale nie było więc pani powiedziała że na dławiku .... nie chciałabym być później w szoku :lol: ;) :lol: Quote
Agasia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Mysle ze jednak odpowiedniejszy bylby lancuszek lub ringowka :) Dzwonie dzwonie, narazie po malych domkach goscinnych na obrzezach Poznania - 0 miejsc.. zabieram sie za dalsze okolice... Quote
BooBC Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Agasia napisał(a):Mysle ze jednak odpowiedniejszy bylby lancuszek lub ringowka :) Ale na dławiku można prowadzić psa .... ?!? Dla mnie byłoby lepiej, bo przy nodze by szła :evil_lol: :lol: :evil_lol: Quote
Agasia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Mozna nawet na skorzanej obrozy, ale nie wyglada to zbyt pieknie... :) Quote
Nugatowa Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 bigos napisał(a):Ja mogę 1-2 osoby +psiaka (jeżeli zgodzis się z moim wyżełkiem) przygarnąć:cool1: Mieszkam co prawda w Swarzędzu pod Poznaniem, ale to "rzut beretem" jeżeli oczywiście ma ktoś auto:lol::lol::lol: Ja będę na wystawie od piątku do niedzieli, ale będę tam w pracy i bedę się poruszać autobusem i tramwajem:cool1: Bigosek Odbierz PW :lol: Quote
Gana Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 hmm może ktoś potrzebuje handlera na światówke dla swojego psa? jeśli tak, proszę o kontakt :) Quote
fidekangela Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Jak dobrze pójdzie to mnie znajoma przetrzyma ;) Quote
wix Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ja na szczescie znalazlam schronienie u Linki mojej kochanej :) :* a bede najprawdopodobniej 3- albo 4- dni :) Quote
Agasia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 ja przyjezdzam juz w srode, ponki trzeba przygotowac :) Quote
Nitor-Nivalis Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Wiem ze w tym tygodniu były jeszcze miejsca w Hotel Delicjusz Hotel Naramowice Derby Hotel Atrium w Swrzedzu. Quote
Agasia Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Hotel Atrium w Swrzedzu. Hotel Delicjusz dzis juz nie bylo... Quote
Nitor-Nivalis Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Agasia napisał(a):dzis juz nie bylo... Mysle ze wiele hoteli zostawia miejsca dla zagranicznych gości. Znajoma z Rosji bez problemu od razu znalazła nocleg. Quote
Nitor-Nivalis Posted August 14, 2006 Posted August 14, 2006 Przypominam jeszcze wszytskim - jesli ktos sie wybiera bez psa moze bez problemów znaleźć nocleg w akademikach. Quote
JustynaJK Posted August 15, 2006 Posted August 15, 2006 w akademikach o tej porze roku? a rok akademicki przecież trwa Quote
Recommended Posts