Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

poszukaj jeszcze w prywatnych kwaterach sa, w centrum poznania male pensjonaty ( które mają zaledwie po kilka pokoi) i one maja naprawdę tanio.
Napewno okolice odpadaja.
Ale moze znajdziesz innych którzy alno będą podrózowali cała noc w pociągu ( tacy sie napewno znajdą :) ) albo znajdz wspolny transport ssamochodowy i wtedy latwiej bedzie cos znalezc :)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

poszukaj jeszcze w prywatnych kwaterach sa, w centrum poznania male pensjonaty ( które mają zaledwie po kilka pokoi) i one maja naprawdę tanio.

Nitor gdzie ty znajdujesz takie rzeczy.. i to jeszcze wolne :D Ja myslalam po moim szukaniu, ze na coś w Poznaniu nie mam co liczyc, a szkoda bo tyle spotkan po wystawie zaplanowanych... :)

Posted

do prywatnych kwater dzwoniłam w pierwszej kolejnosci ale tam juz od dawna jest zarezerwowane :diabloti: jeszcze duuużo czasu wiec napewno namowie jakis współtowarzyszy nooo i mam jeszcze psa obronnego do pociagu :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Agasia napisał(a):
Nitor gdzie ty znajdujesz takie rzeczy.. i to jeszcze wolne :D Ja myslalam po moim szukaniu, ze na coś w Poznaniu nie mam co liczyc, a szkoda bo tyle spotkan po wystawie zaplanowanych... :)

Ja wszytsko znalazłam przez net, wpisując różne rzeczy w wyszukiwarkę. :)

Posted

wystarczy wpisac w wyszukiwarke "noclegi w poznaniu", pensjonaty, hotele .... gospodarstwa agroturystyczne - w wielkopolsce.
Dla zmotoryzowanych polecam noclegi w okolicach poznania.
(jak pisalam wyzej Murowana Goslina, Swrzedz, Oborniki Wlkp Kamisko, Czerwonak, Kozieglowy, Dopiewiec, Rogozno Wlkp, Chludowo, Suchy Las, Zlotniki, Szamotuły... )

Posted

Ja mogę 1-2 osoby +psiaka (jeżeli zgodzis się z moim wyżełkiem) przygarnąć:cool1:
Mieszkam co prawda w Swarzędzu pod Poznaniem, ale to "rzut beretem" jeżeli oczywiście ma ktoś auto:lol::lol::lol:
Ja będę na wystawie od piątku do niedzieli, ale będę tam w pracy i bedę się poruszać autobusem i tramwajem:cool1:

Posted

Ja też mogę uprosić o priva ? Moi znajomi zjeżdzają z Belgii, i się obudzili nagle że nie ma kwater. Pomagam im szukać, ale to jakiś koszmar- my też wczesną wiosną zarezerwowaliś my a teraz szukam i nie ma nic... :help1:

Posted

U mnie zmieniła się sytuacja, bo miałam jechać sama pociągiem, a teraz rodzinka stwierdziła, że też jedzie więc pojedziemy autem. Dzięki temu mam trochę większe pole manewru.

Szkoda, że to nie lato. Namiot bym rozbiła i nie byłoby problemu.

Posted

Może tu Wam pomogą :) :

[quote name='WORLD DOG SHOW 2006']Organizatorzy wystawy nie pośredniczą w rezerwacji noclegów!

W celu rezerwacji miejsc noclegowych prosimy kontaktować się z Biurem Podróży:

Biuro Podróży SKOCZYŃSKA TRAVEL
ul. Piekary 16; 61-823 Poznań
tel/fax: 061-851-69-27
e-mail:
biuro@skoczynska.pl

www.skoczynska.pl

A teraz ja mam pytanie ..... czy na wystawie mogę prowadzić bordera na obroży zaciskowe tzw. dławik ?!? Pytałam w zeologicznym o ringówke, ale nie było więc pani powiedziała że na dławiku .... nie chciałabym być później w szoku :lol: ;) :lol:

Posted

Mysle ze jednak odpowiedniejszy bylby lancuszek lub ringowka :)

Dzwonie dzwonie, narazie po malych domkach goscinnych na obrzezach Poznania - 0 miejsc.. zabieram sie za dalsze okolice...

Posted

Agasia napisał(a):
Mysle ze jednak odpowiedniejszy bylby lancuszek lub ringowka :)

Ale na dławiku można prowadzić psa .... ?!? Dla mnie byłoby lepiej, bo przy nodze by szła :evil_lol: :lol: :evil_lol:

Posted

bigos napisał(a):
Ja mogę 1-2 osoby +psiaka (jeżeli zgodzis się z moim wyżełkiem) przygarnąć:cool1:
Mieszkam co prawda w Swarzędzu pod Poznaniem, ale to "rzut beretem" jeżeli oczywiście ma ktoś auto:lol::lol::lol:
Ja będę na wystawie od piątku do niedzieli, ale będę tam w pracy i bedę się poruszać autobusem i tramwajem:cool1:

Bigosek Odbierz PW :lol: