Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

30zł ze wejscie od osoby?! O boshe ...!
Ja w Bydgoszczy jechałam z psem (wystawiałam) i ze mną była rodzinka (rodzice i brat). Oni za swoje wejscie płacili, potem na wystawie znajoma mówiła, że ona nie płaci nigdy na wystawie za wejscie rodziny.
Wszyscy wchodzą za darmo bo pies zgłoszony. To jak to w końcu jest?! :roll:

No ale nawet jak trzeba płacic, to 30zł jest za dużo (mimo że to ŚWIATÓWKA), już w ogóle jak się psa zgłasza (moim zdaniem).

Pozdrawiam ;)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='bognik']30zł ze wejscie od osoby?! O boshe ...!
Ja w Bydgoszczy jechałam z psem (wystawiałam) i ze mną była rodzinka (rodzice i brat). Oni za swoje wejscie płacili, potem na wystawie znajoma mówiła, że ona nie płaci nigdy na wystawie za wejscie rodziny.
Wszyscy wchodzą za darmo bo pies zgłoszony. To jak to w końcu jest?!

Jest tak,jak piszą organizatorzy na potwierdzeniu zgłoszenia. Upoważnia ono do bezpłatnego wejścia z psem 1 osoby. Nie spotkałam sie dotychczas nigdzie z inną praktyką.

Posted

Tylko ciężko odpowiadać za psa jeśli trzeba skorzystać z wc, a nie ma z kim psa zostawić. I przecież nikt nie odpowiada za rzeczy osobiste w przypadku kradzieży pozostawionych gdy idzie sie na ring.:roll:

Posted

Eee,tam.Zawsze znajdzie się wśród wystawców ktoś miły,kto rzuci okiem na psy i na klamoty.Często jeździłam sama z dwoma psami i nigdy nie miałam najmniejszego problemu z zostawieniem np. psa i bagażu gdy byłam z drugim na ringu.Zreszta to działa w obie strony.Mnie tez sie zdarzało pilnowac cudzych rzeczy,bo nawet jak jest z psem więcej osób,to jedna wystawia,druga robi fotki a trzecia i tak nie pilnuje rzeczy tylko patrzy na pupila

Posted

Jeszcze nie wiadomo ile będzie kosztował bilet wstępu na wystawę światową - więc nie wiem skąd padła kwota 30 zł. Jak tylko się czegoś dowiem napewno napiszę ( więc proszę nie panikować :) )
Cena biletu oraz wjazdu na teren targów to cena targów i ZK nie ma na to wpływu.

Posted

puli napisał(a):
Eee,tam.Zawsze znajdzie się wśród wystawców ktoś miły,kto rzuci okiem na psy i na klamoty.Często jeździłam sama z dwoma psami i nigdy nie miałam najmniejszego problemu z zostawieniem np. psa i bagażu gdy byłam z drugim na ringu.Zreszta to działa w obie strony.Mnie tez sie zdarzało pilnowac cudzych rzeczy,bo nawet jak jest z psem więcej osób,to jedna wystawia,druga robi fotki a trzecia i tak nie pilnuje rzeczy tylko patrzy na pupila

;) wiem, że sa inni na których można liczyć, lecz chodzi mi o zasadę:diabloti:

Posted

Puli - właśnie się dziwiłam, bo na zgłoszeniu było, że tylko ja bym weszła za darmo, a tu ona mi gada że cała rodzinka za free ...
Dzięki za odpowiedź :)

[quote name='Nitor-Nivalis']
Cena biletu oraz wjazdu na teren targów to cena targów i ZK nie ma na to wpływu.
Aha, no to OK ;) Myślałam że to Związek :oops:

Posted

Agasia napisał(a):
Czy ktoś ma jeszcze jakieś namiary na wolne noclegi w Poznaniu...? Nam potrzeba ich aż na 6 osob, a w hotelu ktorym rezerwowalismy mowia nam ze nie bylo zadnej rezerwacji :(

Ponawiam... :(

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
Potwierdzenie będzie ważne na wszytskie dni, jesli chodzi o bilety to w tej chwili nie potrafie powiedzieć ale jak sie dowiem to napiszę :)

No dowiedz się koniecznie bo ja mam zamiar być choć 2-3 dni :p

Posted

[quote name='bognik']Puli - właśnie się dziwiłam, bo na zgłoszeniu było, że tylko ja bym weszła za darmo, a tu ona mi gada że cała rodzinka za free ...
Dzięki za odpowiedź :)

Teoria teorią a życie życiem...:eviltong: .Czasem z jednym psem może się bez problemu prześlizgnąć cała wycieczka :p

Posted

Gazuś napisał(a):
A coś więcej? Może być troche dalejod hal;? Macie dojazd smaochodem?

Poszukam coś ;)

Pewnie ze moze, moze byc nawet za Poznaniem, byleby w max.45 min sie dojechalo do hali

Posted

Jakie szczęście, że my już mamy załatwiony nocleg... :roll:
My się do tego zabraliśmy w marcu, a i tak okazalo się, że zajęliśmy ostatnie miejsca w "naszym" hoteliku.

A tak z innej beczki... O ile wciąz mam niemiłe wspomnienia związane z Poznaniem, o tyle znowu muszę pochwalić ich za organizację. Wczoraj chyba ok. 12 wysłałam zgłoszenie, a chwilkę później rodowód plus potwierdzenie (mailem). I co? I niecałe dwie godziny później otrzymałam potwierdzenie przyjęcia zgłoszenia! :)
Byle tak dalej! :)

P.S. Choć przyznaję... Dość niechętnie pozbywałam się tych 120 zł na aż 2,5 miesiąca prze wystawą. Aż współczuję osobom, które zgłaszać będą większą liczbę psów :roll:

Posted

Ja też myslalam ze mam wszystko zarezerwowane, chcialam spytac w hoptelu ktorym rezerwowalam miejsca mailem czy znajdzie sie jeszcze jeden 2 osobowy pokoj dla znajomych, na co dostalam odpowiedz ze nawet naszej rezerwacji nie maja... :( Jak to sie stalo nie wiem, juz nie wnikam...

Obecnie wyslalam maile wczoraj - przedwoczrja do 11 hoteli/pensjonatow, wlasnie dostalam 7 odpowiedzi, ze juz nie ma miejsc nigdzie... chyba sie zalamie !

Posted

Jasne zaraz wyśle na pw.

Najlepiej szukać w okolicach poznania.
w takich miejscowościach jak np Swrzędz, Murowana Goślina, Dopiewo, Czerwonak, Koziegłowy, Oborniki wlkp ( wszytskie średnio 20 km od poznania). Hoteli, moteli, pensjonatów i gospodarstw agroturystycznych jest w tych okolicach naprawdę sporo.
W samym poznaniu dwa tygodnie temu znalazłam jeszcze parę miejsc - i z tego co wiem w samych poznanskich hotelach jeszcze mozna znależć z tym że trzeba dokonać wpłaty od razu.

Posted

W samym poznaniu dwa tygodnie temu znalazłam jeszcze parę miejsc - i z tego co wiem w samych poznanskich hotelach jeszcze mozna znależć z tym że trzeba dokonać wpłaty od razu.

To nie rozumiem, czy ja mam takiego pecha czy po prostu szukac nie potrafie! Dzwonie, pisze maile... 0 miejsc!

Jasne zaraz wyśle na pw.

Wielkie wielkie wielkie dzieki!

Posted

Ja sie dopiero teraz zabrałam za szukanie czegos iiii no własnie nic juz nie ma (tzn znalazłam hotel który ma wolne ale za 1 osobowy pokoj 200 zł i wplata odrazu wiec odpada dla mnie) :shake:chyba nie jadę samochodem (tylko pociągiem) wiec okolice poznania tez dla mnie odpadają. Pozostaje mi tylko podróz przez całą noc z piatku na sobote- w sobote wystawa i powrót znow w nocy z soboty na niedziele ... ale znów sama sie boje nocą jechac :diabloti: same problemy :diabloti::diabloti: