Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Agasia napisał(a):
1 pies = 1 darmowe wejscie - proste.

Praktycznie tak, teorytycznie, to jednak właściciel (zastępca właściciela :lol: ) powinien jako jedyny wchodzić za darmo, bez względu na ilośc zgłoszonych psów ;)

Dobrze, że tego nie przestrzegają! :evil_lol:

Posted

A jak jest jesli ja wystawiam w czwartek,sobote i niedzele a psy swoje mam zgloszone tylko w czwartek i sobote to jak z nimi pojde na wystawe każdego dnia to tez bede płacic 30 zł . . .??

Posted

Gazuś napisał(a):
Praktycznie tak, teorytycznie, to jednak właściciel (zastępca właściciela :lol: ) powinien jako jedyny wchodzić za darmo, bez względu na ilośc zgłoszonych psów ;)

Dobrze, że tego nie przestrzegają! :evil_lol:

Czy ja wiem... czesto na potwierdzeniach jest napisane " potwierdzenie upowaznia do darmowego wejscia na wystawe 1 osoby" (nie cytuje, lece z pamieci, wiec zachowany ma byc sens a nie uklad wyrazow ;)

Posted

A widziałas kiedyś,żeby na wystawie sprawdzali psa?! Jak sie rasa zgadza (a i to nie zawsze) ze zgłoszeniem to wchodzi.Nikt nie sprawdza tatuazu ani chipa.(Przynajmniej w Polsce).Tak naprawdę,to nie wiadomo nawet czy ocene dostaje ten pies,który został zgłoszony.Jak masz zgłoszonego berneńczyka,to z nim wchodzisz,podajesz przez płot zgłoszenie i druga osoba wprowadza nastepnego.I tak całe stado.Jak ktos wreszcie zacznie sprawdzac psy z katalogiem i odhaczac,te co już weszły,to sie dopiero zmieni.

Posted

A czyli o takie coś chodzi :D
Wkońcu to nie jeakis elitarny klub z listą gości gdzie sie dowodzik czy zaproszenie sprawdza :D
A moze tak gdy więcej osób z rodziny to psa z głoszeniem przez płot :P

Posted

Flora - by było tak jak ja w W-wie. Pies zgłoszyny - ja właściciel, to CAŁA wystawa za darmo ;)

Palma - Ty, jako właścicielka wchodzuiłabyś ZA DARMO :lol:

Madalenka - oj, musisz nauczyć się kłócić, oni zawsze tak kase zdzierają ;)

Posted

Gazuś napisał(a):
Palma - Ty, jako właścicielka wchodzuiłabyś ZA DARMO :lol:

Mi chodzi o moich fotografów (czytaj mama i siostra) :eviltong: :cool3: :eviltong:

Posted

Czy ktoś ma jeszcze jakieś namiary na wolne noclegi w Poznaniu...? Nam potrzeba ich aż na 6 osob, a w hotelu ktorym rezerwowalismy mowia nam ze nie bylo zadnej rezerwacji :(

Posted

a wiecie może jak jest z tymi zaświadczeniami od weterynarza o zdrowiu naszych pupilków na wystawę, bo ciągle jeszcze je ze sobą wożę, a ostatnio w Zakopanem nawet nie sprawdzali mi szczepień w książeczce......

Posted

Myśle że na Światówce nie będa tak sprawdzać, w zeszłym roku w Poznaniunie prawzali nam żadnych papierów płaciło się przy wjeździe na parking i tyle

Posted

ARISEK napisał(a):
a czy gdziekolwiek spotkaliście sie z wymaganiem tych zaświadczeń?

Ode mnie chcieli w lipcu na warszawskiej. Nie miałam, ale i tak weszłam.

Posted

Ludek napisał(a):
Ode mnie chcieli w lipcu na warszawskiej. Nie miałam, ale i tak weszłam.

A odemnie nie chcieli ani zaświadczenia od weta, ani ksiazeczki ze szczepieniami. Nawet na weta przy wejsciu nie trafilam, bylo tylko dwóch ochroniarzy, którzy kazali zakupic bilet ulgowy dla mojej kumpeli.

Posted

jo-jo napisał(a):
Ja się z tym spotkałam np. w Katowicach w tym roku, oraz na wystawie Warszawskiej we wrześniu w zeszłym roku.

Ode mnie nie chcieli w Katowicach.