LAURA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 no dokładnie...nawet jak pies nie jest zgłoszony to sie wchodzi za damo :D Quote
Gazuś Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Agasia napisał(a):1 pies = 1 darmowe wejscie - proste. Praktycznie tak, teorytycznie, to jednak właściciel (zastępca właściciela :lol: ) powinien jako jedyny wchodzić za darmo, bez względu na ilośc zgłoszonych psów ;) Dobrze, że tego nie przestrzegają! :evil_lol: Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A jak jest jesli ja wystawiam w czwartek,sobote i niedzele a psy swoje mam zgloszone tylko w czwartek i sobote to jak z nimi pojde na wystawe każdego dnia to tez bede płacic 30 zł . . .?? Quote
madalenka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Jak wjezdzalam autem to wzieli ilestam za parking i za mnie 5 zl. A jak moj tata przyszedl to placil tyle co my z dziadkiem za parking i za mojego brata 5 zl. No nie wiem... Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Gazuś napisał(a):Praktycznie tak, teorytycznie, to jednak właściciel (zastępca właściciela :lol: ) powinien jako jedyny wchodzić za darmo, bez względu na ilośc zgłoszonych psów ;) Dobrze, że tego nie przestrzegają! :evil_lol: Czy ja wiem... czesto na potwierdzeniach jest napisane " potwierdzenie upowaznia do darmowego wejscia na wystawe 1 osoby" (nie cytuje, lece z pamieci, wiec zachowany ma byc sens a nie uklad wyrazow ;) Quote
Atena Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 LAURA napisał(a):no dokładnie...nawet jak pies nie jest zgłoszony to sie wchodzi za damo :D ale jak? Przecież sprawdzają zgłoszenie:razz: Quote
puli Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A widziałas kiedyś,żeby na wystawie sprawdzali psa?! Jak sie rasa zgadza (a i to nie zawsze) ze zgłoszeniem to wchodzi.Nikt nie sprawdza tatuazu ani chipa.(Przynajmniej w Polsce).Tak naprawdę,to nie wiadomo nawet czy ocene dostaje ten pies,który został zgłoszony.Jak masz zgłoszonego berneńczyka,to z nim wchodzisz,podajesz przez płot zgłoszenie i druga osoba wprowadza nastepnego.I tak całe stado.Jak ktos wreszcie zacznie sprawdzac psy z katalogiem i odhaczac,te co już weszły,to sie dopiero zmieni. Quote
Atena Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A czyli o takie coś chodzi :D Wkońcu to nie jeakis elitarny klub z listą gości gdzie sie dowodzik czy zaproszenie sprawdza :D A moze tak gdy więcej osób z rodziny to psa z głoszeniem przez płot :P Quote
BooBC Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Atena napisał(a):A moze tak gdy więcej osób z rodziny to psa z głoszeniem przez płot :P Hahahahahaha :lol: :lol: :lol: :cool3: Quote
KaRa_ Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 30zl?? przecież to MTP maja swoja stala stwake... Quote
BooBC Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Ile zapłaciłabym za 2 wejściówki dla osoby dorosłej, i nie pełnoletniej (są jekieś legitymacyjne ?) Quote
Gazuś Posted August 7, 2006 Posted August 7, 2006 Flora - by było tak jak ja w W-wie. Pies zgłoszyny - ja właściciel, to CAŁA wystawa za darmo ;) Palma - Ty, jako właścicielka wchodzuiłabyś ZA DARMO :lol: Madalenka - oj, musisz nauczyć się kłócić, oni zawsze tak kase zdzierają ;) Quote
BooBC Posted August 8, 2006 Posted August 8, 2006 Gazuś napisał(a):Palma - Ty, jako właścicielka wchodzuiłabyś ZA DARMO :lol: Mi chodzi o moich fotografów (czytaj mama i siostra) :eviltong: :cool3: :eviltong: Quote
Agasia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Czy ktoś ma jeszcze jakieś namiary na wolne noclegi w Poznaniu...? Nam potrzeba ich aż na 6 osob, a w hotelu ktorym rezerwowalismy mowia nam ze nie bylo zadnej rezerwacji :( Quote
ARISEK Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 a wiecie może jak jest z tymi zaświadczeniami od weterynarza o zdrowiu naszych pupilków na wystawę, bo ciągle jeszcze je ze sobą wożę, a ostatnio w Zakopanem nawet nie sprawdzali mi szczepień w książeczce...... Quote
jo-jo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Myśle że na Światówce nie będa tak sprawdzać, w zeszłym roku w Poznaniunie prawzali nam żadnych papierów płaciło się przy wjeździe na parking i tyle Quote
ARISEK Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 a czy gdziekolwiek spotkaliście sie z wymaganiem tych zaświadczeń? Quote
ARISEK Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 czy gdziekolwiek jeszcze wymagają takich zaświadczeń bo biorąc je do każdej wystawy wypływa mi dodatkowa kasiorka z kieszeni....... Quote
jo-jo Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ja się z tym spotkałam np. w Katowicach w tym roku, oraz na wystawie Warszawskiej we wrześniu w zeszłym roku. Quote
Musiałek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 No właśnie się zgłosiliśmy !!!! Idziemy w klasie młodziezy :lol: aby tylko ogonka nie zamknąć :lol: Quote
Ludek Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 ARISEK napisał(a):a czy gdziekolwiek spotkaliście sie z wymaganiem tych zaświadczeń? Ode mnie chcieli w lipcu na warszawskiej. Nie miałam, ale i tak weszłam. Quote
talut Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ludek napisał(a):Ode mnie chcieli w lipcu na warszawskiej. Nie miałam, ale i tak weszłam. z nami było tak samo ;) Quote
sylrwia Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 Ludek napisał(a):Ode mnie chcieli w lipcu na warszawskiej. Nie miałam, ale i tak weszłam. A odemnie nie chcieli ani zaświadczenia od weta, ani ksiazeczki ze szczepieniami. Nawet na weta przy wejsciu nie trafilam, bylo tylko dwóch ochroniarzy, którzy kazali zakupic bilet ulgowy dla mojej kumpeli. Quote
Iwa-R Posted August 9, 2006 Posted August 9, 2006 jo-jo napisał(a):Ja się z tym spotkałam np. w Katowicach w tym roku, oraz na wystawie Warszawskiej we wrześniu w zeszłym roku. Ode mnie nie chcieli w Katowicach. Quote
Recommended Posts