BooBC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 hmm. a collie nie mają ringu razem z borderami ?!? Wiem że bordery mają z bobtailami ;) Quote
$andwich Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Przecież bordery mają zupełnie innego sędziego niż bobtaile, a wydaje mi się, że na jednym ringu będzie oceniał tylko jeden sędzia. Quote
BooBC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 W Szczecinie miały ring z bobtailami (rok temu :eviltong: ) Quote
$andwich Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 A co ma Szczecin do Poznania? To, że na jednej tak było, to wcale nie oznacza, że na innych też tak będzie... Quote
BooBC Posted July 11, 2006 Posted July 11, 2006 Co się tak denerwujesz ..... jak narazie byłam tylko kibicem w Szczecinie :shake: :cool1: :shake: Quote
$andwich Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Asta, to było do mnie czy do kogoś innego? Bo już zgłupiałam:eviltong:. Quote
MichalMi Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Czy ktoś z Was spotkał się wcześniej z panem Petru Muntean (RO) [SIZE=2]i wie jak sędziuje.Zastanawiam się nad zgłoszeniem mojego osiołka, ale nie wiem czy wielkiej wtopy nie będzie :) Są już jakieś przecieki ile dalmatów się wybiera? Quote
Gazuś Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Palma, na światówce to podejżewam, że nawet klasy BC będa podzielone na dwóch sędziów... Quote
$andwich Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Gazuś napisał(a):podejżewam, że nawet klasy BC będa podzielone na dwóch sędziów... Tak, suki i psy będą oceniane na dwóch różnych ringach;). A collaczki na 3:crazyeye:! Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Dogi zostały podzielone na 3 sędziów według kolorów ;-)) Quote
talut Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 beagle mają dwóch ;) i oto oboje zagraniczni :cool3: Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 A u nas jeszczepodział na płeć :diabloti: Deutsche Dogge - fawn, brindle (Dog niemiecki - żółty i pręgowany) András Korózs (HU) Bitches (suki) Ole Staunskjær* (DK) Males (psy) Deutsche Dogge - black, harlequin (Dog niemiecki - czarny, arlekin) Christofer Habig (D) Bitches (suki) Jan Gajewski* (PL) Males (psy) Deutsche Dogge - blue (Dog niemiecki - błękitny) Igor Selimoviè (HR) Quote
jo-jo Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 ja np, jade po to aby dostać ocene doskonałą, a miło bedzie jak w pierwszej 10 będę ;) Quote
Agasia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 I co wy tak przezywacie tą wystawe! Dla mnie to tam bedziej wiecej emocji z oglądania innych ringow i konkurencji niz z wlasnych wystawianych psow ;) Quote
puli Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Przypominam wszystkim zainteresowanym,że my (tzn.Dogo) jedziemy tam po medale! (str 64) Quote
BooBC Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 puli napisał(a):Zostajesz Zwycięzcą Swiata,uderza Ci woda sodowa,żywicie się z psem szampanem i cielęciną,sypiacie w puchach i atłasach,jedziecie na Crufta,wygrywacie,dostajesz jeszcze większych bąbelków,jadacie kawior i łososia+ droższy szampan,Dogo nosi was na rękach i łapach,a potem budzimy sie wszyscy.Z suszonym swińskim uchem na poduszce.:laugh2_2: O tak puli ..... o tak :lol: :laugh2_2: :lol: :laugh2_2: :lol: Quote
talut Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 jo-jo napisał(a):ja np, jade po to aby dostać ocene doskonałą, a miło bedzie jak w pierwszej 10 będę ;) podpisuję się obiema rączkami :) Quote
$andwich Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Agasia napisał(a):I co wy tak przezywacie tą wystawe! Może i bym ją przeżywała, gdybym miała coś do wystawiania, ale ja mam w domu tylko kundelka rasopodobnego:eviltong:. Ciesze się, że będę mogła zobaczyć piękne collie prawie z całego świata;). Quote
Agasia Posted July 14, 2006 Posted July 14, 2006 Ciesze się, że będę mogła zobaczyć piękne collie prawie z całego świata. A ja piekne beagle, setery te w typie angielskim i amerykanskim na jednym ringu, wstpaniala prezentacje, junior handling na wielkim swiatowym poziomie.... :) Ciesze się, że będę mogła zobaczyć piękne collie prawie z całego świata. No tak tak...:D Zapomnialabym :) Quote
Recommended Posts