Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oj moja Nicole tez uwielbia auta ;) . Niedawno pojechliśmy koło lasu na grilla , świeże powietrze, przestrzeń , a ta wogóle nie chciała wyjść z samochodu :/ , tylko tam leżała. Za namową heh wyszła na chwile, pokręciła sie i z powrotem do auta.. co za pies...

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

My bankowo będizemy, nie ma o czym gadać, chyba, że coś się stanie (odpukać!). :cool3:
W otwartej będizemy oczywiście. Ale pewna jestem, że nie wygramy. ;)

Posted

.:::Gosia:::. napisał(a):
Ale pewna jestem, że nie wygramy. ;)

A to czemu?! Więcej wiary we własnego psa! A nawet jak nie wygra,to i tak jest najładniejszy na świecie.

Posted

ja ide koniecznie !! będę kibicować i napawać oczęta pięknem psim i oddam sie cała pod urok czworonogów! Martin zostanie w doma, obejrzy skróty w tv!!:evil_lol:

Posted

Bo ponoć przyajdą takie suepr psy. Z nimi szans raczej nie będzie.
Ale wierze w Sonę i mam nadzieje, że nam się uda, ale... ;)
Dla sędizeog Sona może mieć same wady - mi to tito. Wazne, ze dla mnie jest najłąndijesza, najukochańsza. :loveu:

Posted

.:::Gosia:::. napisał(a):
Wazne, ze dla mnie jest najłąndijesza, najukochańsza. :loveu:

Tak jest ;) :multi: ;) No ja do Poznania jadę wystawiać swoją księżniczke :loveu: :cool3: :loveu:

Posted

No ja po niemiecku jak najbradziej ale niestety kolezanka pisze po niemiecku z takimi bledami,ze szkoda slow...nie wiem czy to Niemka czy nie ale jej posty sa straszne i gramatycznie i stylistycznie.

Co do jej pytania to:Chcialaby wiedziec kto planuje wyjazd na swiatowke do Poznania z Lhasakami czeka bardzo niecierpliwie na wiadomosc i bardzo by sie cieszyla :roll:

Posted

Pearl napisał(a):
Nie Twojej tylko owej Niemki:lol:

No to oki:loveu: chociaz moja polska gramatyka tez pozostawia wiele do zyczenia...ale przynajmniej sie staram ;) ;) ;)

Posted

palma napisał(a):
Tak jest ;) :multi: ;)

I ja sie podpisuje :cool3:

Niedlugo swojego mężczyzne zgłaszam, ale to chyba bardziej na zasadzie "korzystania z okazji", iż mam światówkę pod nosem. Grzechem byłoby psa nie zgłosić na taką uroczystość dla azdego dogomaniaka :lol: Specjalnie na jakieś osiągnięcia to się nie nastawiam :roll:

Posted

[quote name='Agappe']no to mam dylemat... nurkowanie w Meksyku vs Światówka w Poznaniu :/
A masz psa ? :evil_lol: To wybór jest jasny ! Zdaje się, ze za rok światówka jest w Meksyku, wtedy zanurkujesz !:evil_lol: I psa pokażesz !:evil_lol: