alqua Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 Oj moja Nicole tez uwielbia auta ;) . Niedawno pojechliśmy koło lasu na grilla , świeże powietrze, przestrzeń , a ta wogóle nie chciała wyjść z samochodu :/ , tylko tam leżała. Za namową heh wyszła na chwile, pokręciła sie i z powrotem do auta.. co za pies... Quote
gośku. Posted June 22, 2006 Posted June 22, 2006 My bankowo będizemy, nie ma o czym gadać, chyba, że coś się stanie (odpukać!). :cool3: W otwartej będizemy oczywiście. Ale pewna jestem, że nie wygramy. ;) Quote
BooBC Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Dlaczego :crazyeye: :lol: :crazyeye: Ja się łudzę że mi się uda......:lol: :evil_lol: :lol: Quote
puli Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a): Ale pewna jestem, że nie wygramy. ;) A to czemu?! Więcej wiary we własnego psa! A nawet jak nie wygra,to i tak jest najładniejszy na świecie. Quote
mumin_26 Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 ja ide koniecznie !! będę kibicować i napawać oczęta pięknem psim i oddam sie cała pod urok czworonogów! Martin zostanie w doma, obejrzy skróty w tv!!:evil_lol: Quote
gośku. Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Bo ponoć przyajdą takie suepr psy. Z nimi szans raczej nie będzie. Ale wierze w Sonę i mam nadzieje, że nam się uda, ale... ;) Dla sędizeog Sona może mieć same wady - mi to tito. Wazne, ze dla mnie jest najłąndijesza, najukochańsza. :loveu: Quote
BooBC Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 .:::Gosia:::. napisał(a):Wazne, ze dla mnie jest najłąndijesza, najukochańsza. :loveu: Tak jest ;) :multi: ;) No ja do Poznania jadę wystawiać swoją księżniczke :loveu: :cool3: :loveu: Quote
LASHANGIRA Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hallo Wer aus Polen wird nach Posnau gemeinsam mit seinen Lhasa Apso eine Fahrt planen wurde ? Ich warte auf Ihre Nachricht sehr gespannt und freue mich darauf... LASHANGIRA apsoodlinga@yahoo.de Quote
Agasia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 LASHANGIRA - Ich habe nicht Lhasa, aher denke ich, dass den besimmten sind schóne Hunde, zum Beispiel - Dzidtka von DGM mit seine Lhasa ;) Quote
nefesza Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 cos o lhasa - tylko co???:roll: :mad: moze tak po angielsku? w ostatecznosci po francusku? Quote
Ki-wi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No ja po niemiecku jak najbradziej ale niestety kolezanka pisze po niemiecku z takimi bledami,ze szkoda slow...nie wiem czy to Niemka czy nie ale jej posty sa straszne i gramatycznie i stylistycznie. Co do jej pytania to:Chcialaby wiedziec kto planuje wyjazd na swiatowke do Poznania z Lhasakami czeka bardzo niecierpliwie na wiadomosc i bardzo by sie cieszyla :roll: Quote
Pearl Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 No właśnie nad gramatyka by mozna popracować :evil_lol: Quote
Ki-wi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 :mad: Pearl....tyczylo sie to mojej gramatyki??:mad: Quote
Ki-wi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Pearl napisał(a):Nie Twojej tylko owej Niemki:lol: No to oki:loveu: chociaz moja polska gramatyka tez pozostawia wiele do zyczenia...ale przynajmniej sie staram ;) ;) ;) Quote
Pearl Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Cholera, ja ich dostrzec nie moge wiec z moja polska gramatyka chyba tez nie za ciekawie ;) ;) Quote
nefesza Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Niby-niemka. co niemieckiego nie umie??? i z niemieckiego yahoo??? na polskim forum?????:huh: :hmmmm: Quote
Viz Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 palma napisał(a):Tak jest ;) :multi: ;) I ja sie podpisuje :cool3: Niedlugo swojego mężczyzne zgłaszam, ale to chyba bardziej na zasadzie "korzystania z okazji", iż mam światówkę pod nosem. Grzechem byłoby psa nie zgłosić na taką uroczystość dla azdego dogomaniaka :lol: Specjalnie na jakieś osiągnięcia to się nie nastawiam :roll: Quote
Agappe Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 no to mam dylemat... nurkowanie w Meksyku vs Światówka w Poznaniu :/ Quote
BooBC Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Viz napisał(a):Specjalnie na jakieś osiągnięcia to się nie nastawiam :roll: Następna :shake: :mad: :shake: Quote
bajadera Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 [quote name='Agappe']no to mam dylemat... nurkowanie w Meksyku vs Światówka w Poznaniu :/ A masz psa ? :evil_lol: To wybór jest jasny ! Zdaje się, ze za rok światówka jest w Meksyku, wtedy zanurkujesz !:evil_lol: I psa pokażesz !:evil_lol: Quote
Asta Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dostać doskonałą w niektórych rasach (np. amstaff, labrador, goldeny itd.) to bedzie naprawde wielkim osiagnieciem ;) Quote
Recommended Posts