Pearl Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 No widac mam szczescie w życiu:cool3: A tak poważnie DZIĘKI jakies:beerchug: musi być obowiązkowo. Quote
Savannah Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 Pearl napisał(a):No widac mam szczescie w życiu:cool3: A tak poważnie DZIĘKI jakies:beerchug: musi być obowiązkowo. No problem:evil_lol: 4 dni impress... oj bedzie sie działo:razz: a barek pełen nie martw się:cool3::evil_lol: Quote
AnnaM Posted May 14, 2006 Posted May 14, 2006 a nikt z dogo nie jedzie w niedziele z maltańczykiem? Quote
Gazuś Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 AnnaM napisał(a):a nikt z dogo nie jedzie w niedziele z maltańczykiem? W niedziele są jeszcze VII i VIII grupy, więc jeśli szukasz transportu, to na pewno ktoś się znajdzie! :lol: Quote
Atena Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Ja sie wybieram na sobote z Berneńczykiem do klasy Młodzierzy i myśle ze z Wrocławia dało by sie kogoś zabrać z małym-średnim psem bo ten cielak duzo zajmie :P Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 15, 2006 Posted May 15, 2006 Atena,mam do Ciebie małe pytanie,co prawda nie do tematu,ale musze się dowiedzieć,bo to dotyczy wystawienia Berneńczyka na owej wystawie.Orientujesz się może czy Berneńczyki krótkowłose są wystawiane razem z Berneńczykami długowłosymi czy osobno?:oops: Z góry dzięki za odpowiedź ;) Quote
dog_master Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Cavalierka, a w ogole sa Bernenczyki Krotkowlose? :roll: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 No jasne,że są ;) :lol: Są poprostu o wiele mniej popularne niż Berneńczyki długowłose ;) Widziałam kilka Berneńczyków krótkowłosych na wystawie,ale i jeden okaz,którego mam wystawiać poza wystawą :lol: Quote
hes. Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Co do wystawy to wstyd nie przyjechać! Jedziemy oczywiście, na 3 dni, a może i zachaczymy o 4. :) Wystawiać? Nawet nie liczę na miejsce, ale mam ochotę pobiegać na ringu- ringu bo ringu, ale to przecież ring wystawy światowej! :cool3: Pozyjemy, zobaczymy, być na pewno bedę, nie ma innej rady. Quote
kate_m. Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 Sądzę, że chodzi o duże szwajcarskie psy pasterskie, które kolor mają jak berneńczyk, a sierść krótką. To całkiem oddzielna rasa więc i wystawiane będą też oddzielnie. Quote
Cavisia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 AnnaM napisał(a):a nikt z dogo nie jedzie w niedziele z maltańczykiem? Aniu, ja będę jechała z cavalierką właśnie na niedzielę. Wyjeżdżamy z Warszawy w niedzielę rano, i pod wieczór wracamy, więc jeśli jesteś zainteresowana, to proszę o kontakt. Quote
Agatix Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 kochani, pilne więc tu wrzucam: potrzebna jest krew grupy "A-Rh-" dla umierajacego dziecka. Nr. telefonu - 604-947-367. Quote
Yoko Ono Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Witam wszystkich, mam pytanie, czy wy już sobie zarezerwowaliście noclegi w Poznaniu? ja sie wybieram z moim yorkiem, ale wydaje mi sie że to chyba jeszcze jest czas. Proszę o radę. Pozdrawiam, Monika Quote
puli Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Noclegów szukałam w styczniu i wtedy ok 30% miejsc w hotelach już było zarezerwowanych. Quote
joanna Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja w marcu już nic za rozsądną cenę w Poznaniu nie znalazłam. Quote
nefesza Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A ja na chwile obecna mam zarezerowane dwa noclegi, jak tylko zorientuje sie, gdzie jest ktory w Poznaniu do jeden chetnie odstapie. Cena pokoju 2 os. z lazienka, noc z sob na niedz za ok. 250 zl. z psem. Quote
bigos Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Ja mogę kogoś przenocować, z jakimś miłym psiakiem. Mieszkam co prawda w Swarzędzu, ale to około 20-25 min od miejsca światówki. Quote
AnnaM Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Cavisia napisał(a):Aniu, ja będę jechała z cavalierką właśnie na niedzielę. Wyjeżdżamy z Warszawy w niedzielę rano, i pod wieczór wracamy, więc jeśli jesteś zainteresowana, to proszę o kontakt. nawet jesli nie zdecyduję sie jechać z moją sunią (której jeszcze nie mam, odbieram ja w lipcu... wiec w listopadzie bedzi miała 8 mies.) to chetnie bym sie z wami przejechała jako towarzysz... ;) toboły moge nosić :evil_lol: Quote
Savannah Posted May 20, 2006 Posted May 20, 2006 nefesza napisał(a):A ja na chwile obecna mam zarezerowane dwa noclegi, jak tylko zorientuje sie, gdzie jest ktory w Poznaniu do jeden chetnie odstapie. Cena pokoju 2 os. z lazienka, noc z sob na niedz za ok. 250 zl. z psem. nefesza, a gdzie masz zarezerwowane te dwa noclegi? Napisz, moze ulice, lub cos, pomogę się zorientowac gdzie to jest, tj napisze który bliżej Targów bo o to pewnie też chodzi:cool3:?;) Quote
sylwiaskalska Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 Z całą pewnościa mogę powiedzieć ze w Poznaniu tez ja będę z moim nowym synkiem :) Ur. 22.08.2005r Ojciec: Ch.PL ADAM Ajma Matka: Ch.PL BONNIE Tasmansky Cert BROWN SUGAR Kogel Mogel – Gryfonik Brabantczyk Quote
flashka-g Posted May 23, 2006 Posted May 23, 2006 ja jestem ciekawa jak tam bedzie z przygotowaniem psów. Poniewaz przyjezdza wielu hodowców wiec jak oni sie rozpakuja z calym swoim bagazem pod ringami to nie bedzie jak przejsc. Hmm zwykle organizowane sa tzw. Grooming Area, czyli hala do przygotowania psów, zeby nikt nad uchem sedziego nie dmuchał mu odkurzaczem i nie latały mu włosy. Nie wiecie jak z Poznaniem? Quote
Yoko Ono Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Nefesza, bardzo dziękuję za informacje o noclegach, w takim razie trzeba sie zorganizować i czegoś poszukać. Pozdrawiam, Monika Quote
AnnaM Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='sylwiaskalska']Z całą pewnościa mogę powiedzieć ze w Poznaniu tez ja będę z moim nowym synkiem :) Ur. 22.08.2005r Ojciec: Ch.PL ADAM Ajma Matka: Ch.PL BONNIE Tasmansky Cert BROWN SUGAR Kogel Mogel – Gryfonik Brabantczyk och... jaki fajniusi... :) Quote
sylwiaskalska Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 AnnaM napisał(a):och... jaki fajniusi... :) Dziekuje :) Jestem ciekawa jak to wszystko bedzie w tym Poznaniu :) Quote
Yoko Ono Posted May 26, 2006 Posted May 26, 2006 Ello, już mam noclego, bez problemu w jakimś Motelu Onyks, co prawda to najdalsza strefa ale fajnie, 150 za pokój 2-os plus 20 zł za psa. Do zobaczenia w Poznaniu, Monika Quote
Recommended Posts