Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gosiu kochana kto jak kto ale ty byłas wysmienitym przewodnikiem Foxa ale w szczególności PRZYJACIELEM I ten mały tollerek, który napewno nie zastąpi wam Foxia bedzie kolejnym towarzyszem waszego życia
pozdrawiamy

Posted

[quote name='MartaReksKiwi']Będe na pewno :)
Nas będzie sędziowac Dorothy Hutchinson (US) ... zna ktos moze?? :)

Dorothy Hutchinson jest bardzo znana sedzia wszystkich ras ktora takze hoduje jamniki wszystkich odmian (hodowla Rose Farms ktora istnieje dobre 60 lat jak nie wiecej). Jest corka znanej hodowczyni jamnikow Nancy Onthank.

Posted

Toller-Fox napisał(a):
OD jakiegoś już czasu- ehh, chcieliśmy żeby Fox zadebiutował na światówce.. Ale i tak pojedziemy- chcę zobaczyć inne TOllery.

Weszlam na twoja stronke i musze przyznac ze Fox jest przepiekny, zycze powodzenia na swiatowce!

Posted

Na stronie też jest ta informacja.

Współczuje, ja również, pomimo, że kompletnie nie znam się na rasie, śledziłam informacje na jego temat, a tu takie coś :-(

Posted

Poczytajcie sobie temat o psach z białaczką (pod koniec).Ku przestrodze Zeby zawsze sprawdzać nawet najlepszego weta.Fox odszedł tak szybko "dzięki jednej z najlepszych klinik w mieście Każdego z nas to może spotkać.

Posted

Jeżeli się zdecydujemy jechać to moją miniaturę będzie oceniać P. Patricia Nemirovsky-Alsina (RA) a króliczkę P. Jens Martin Hansen (DK)
Zna ktoś może tych sędziów?

Posted

Poszukiwane miejsca dla niewymagających wystawców zza wschodniej granicy w niedrogich hotelach i kwaterach prywatnych. Jeśli możecie / chcecie pomóc, to czekam na informacje na pw, GG, @.
Z góry dziękuję za pomoc :)

Posted

Asta napisał(a):
Czy ktoś zna p.Martha Heine (D)? (pisze tak jak bylo na stronce napisane) i p.Valentina Ivanishcjeva (Ru)?

p.Marta Heine to bardzo dobra sędzina, bardzo patrzy na ruch psa, oraz ogólna budowe, uwielbia też dobry handling:cool3:;)

Posted

Pearl napisał(a):
Popieram przedmówczynie, p. Heine zdecydowanie zwraca dużą uwagę na ruch i dobry handling jest również dużym atutem na ringu.

Pearl czy p.Heine sędziuje Cię w Lesznie?;)

Posted

Pearl napisał(a):
Nie dziekuje - zobaczymy, ten nakład środkow finansowych nas dodatkowo bardzo mobilizuje:razz: :evil_lol:

to zrozumiałe całkowicie;)
Dobrze że jak do Poznania przyjedziesz na Światówke nie bedziesz musiała w hotelu spac :cool3::cool3: