Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jo-jo napisał(a):
nie ja mam ok. 100 km od Poznanai cicha miejscowośc znajomi...super miejsce..mam nadzieje że Niemcy mi nie zajmą musze porozmawiać z naszym kierowcą żeby już dzwonił ta...ale on nie dowiarek i twierdzi że będzie tam wolne :razz:

o to chyba jakas miejscowosc w strona z Poznania do Niemiec? Jak niemcy maja zajac:razz:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
o to chyba jakas miejscowosc w strona z Poznania do Niemiec? Jak niemcy maja zajac:razz:

tak tak jakieś 40 km od granicy 8) nigdy tam nikogo z psem nie było no ale z kąd wiadomo..isteniej coś takiego jak znajomi znajomych 8)

Posted

jo-jo napisał(a):
tak tak jakieś 40 km od granicy 8) nigdy tam nikogo z psem nie było no ale z kąd wiadomo..isteniej coś takiego jak znajomi znajomych 8)

Tak myslalam:cool3: No to nie tak źle;) ale musisz sie liczyc, ze a) droga nie jest zbyt dobra b) może byc duży ruch bo to głowna trasa do Niemiec, Poznań- Świecko c) jest możliwosc jazdy od Nowego Tomyśla autostradą, ale to już kosztuje 2 x 11 złotych:razz:
Pozdrawiam

Posted

w tym momencie Bogu dzieki ze mieszkam w poznaniu... a w sumie za 3 miesiace 11 km od Poznania ale to i tak 20 minut do centrum :) troszke ludzi OD SETERóW się do mnie zjedzie... ale to nic :) trzeba sobie pomagać.. będziemy domem setera-pielgrzyma :D

Posted

Savannah napisał(a):
Tak myslalam:cool3: No to nie tak źle;) ale musisz sie liczyc, ze a) droga nie jest zbyt dobra b) może byc duży ruch bo to głowna trasa do Niemiec, Poznań- Świecko c) jest możliwosc jazdy od Nowego Tomyśla autostradą, ale to już kosztuje 2 x 11 złotych:razz:
Pozdrawiam

Savannah wiem wiem ;-)) już jeździłam z tamtąd do Poznania w zeszłym roku ;-)) znam tamte drogi co roku tam na wakacje jeździłam ;-))

Posted

Gana napisał(a):
w tym momencie Bogu dzieki ze mieszkam w poznaniu... a w sumie za 3 miesiace 11 km od Poznania ale to i tak 20 minut do centrum :) troszke ludzi OD SETERóW się do mnie zjedzie... ale to nic :) trzeba sobie pomagać.. będziemy domem setera-pielgrzyma :D

11 km to nie dużo;) No u mnie też mały zjazd wlasciwie na 4 dni:evil_lol: i to grupy 5,6,9 :cool3: Będzie impreza:razz:
Pozdrawiam

Posted

jo-jo napisał(a):
Savannah wiem wiem ;-)) już jeździłam z tamtąd do Poznania w zeszłym roku ;-)) znam tamte drogi co roku tam na wakacje jeździłam ;-))

:cool3: to nie potrzebnie sie rozpisywalam, ale ciesze sie że wiesz;)

Posted

11 km to niedużo, ale zawsze za miastem i zawsze dom z dużym ogrodem :P hehe a impreza to obowiązkowo :) tylko jeszcze konkretnie nie wiem kto mnie odiwiedzi... jeszcze przecież tyyyyyle czasu!

Posted

Savannah napisał(a):
:cool3: to nie potrzebnie sie rozpisywalam, ale ciesze sie że wiesz;)

spoko :lol:

nie kazdy musi wiedzieć że troche Polski znam :lol:

od kąd na wystawy zaczęłam jeździć to stwierdziułam że można się nieźle geografii Polski nauczyći tych wszystkich dróg,dróżek skrótów itp itd

Posted

Gana napisał(a):
11 km to niedużo, ale zawsze za miastem i zawsze dom z dużym ogrodem :P hehe a impreza to obowiązkowo :) tylko jeszcze konkretnie nie wiem kto mnie odiwiedzi... jeszcze przecież tyyyyyle czasu!

Gana juz wiesz :cool3: :evil_lol: :evil_lol:
hihihih Ganusia Ciocia Nugatowa nadchodzi :lol: Do krakowa zapraszamy :cool3: :loveu:

Posted

jo-jo napisał(a):

od kąd na wystawy zaczęłam jeździć to stwierdziułam że można się nieźle geografii Polski nauczyći tych wszystkich dróg,dróżek skrótów itp itd
zgadzam sie całkowicie to jest przydatne:evil_lol:;) jak np. jezdze za granice, albo planuje wyjazdy to poznaje miasta w panstwach, stolice ;) Miałam neidawno sprawdzian ze stolic i nie bylo problemu...:) To byla taka mysl, np. Finlandia to pomyslalam o Euro w Helsinkach :lol::evil_lol:

Posted

Nugatowa napisał(a):
Gana juz wiesz :cool3: :evil_lol: :evil_lol:
hihihih Ganusia Ciocia Nugatowa nadchodzi :lol: Do krakowa zapraszamy :cool3: :loveu:

nononono :mad:
hehehe ale najpierw umówiono parapetówa a potem wyjazd do Buzmci :P

Posted

Gana napisał(a):
nononono :mad:
hehehe ale najpierw umówiono parapetówa a potem wyjazd do Buzmci :P

Wiesz Ganka do grodu Kraka jesteście zaproszone :lol: :cool3: POtem poodbój Londynu i Prapetówa u Ciebie :lol: :drinking: :drinking: hihihi :)

Posted

Jesli ktos chce sobie zarezerwoac cos w poznaniu na okres swiatówki to polecam sie troiszke spieszyc miejsc jest sporo ale im wieksze zainteresowanie tym ceny w okolicach targów wzrastaja (nie ktore w zastraszajacym tempie )
Natomiast polecam miejsca w okolicach poznania. Jakby ktos chciala moge cos polecic 30 km od poznania dosc tanio i w ladnej okolicy :)