Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a):nie ja mam ok. 100 km od Poznanai cicha miejscowośc znajomi...super miejsce..mam nadzieje że Niemcy mi nie zajmą musze porozmawiać z naszym kierowcą żeby już dzwonił ta...ale on nie dowiarek i twierdzi że będzie tam wolne :razz: o to chyba jakas miejscowosc w strona z Poznania do Niemiec? Jak niemcy maja zajac:razz: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Savannah napisał(a):o to chyba jakas miejscowosc w strona z Poznania do Niemiec? Jak niemcy maja zajac:razz: tak tak jakieś 40 km od granicy 8) nigdy tam nikogo z psem nie było no ale z kąd wiadomo..isteniej coś takiego jak znajomi znajomych 8) Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a):tak tak jakieś 40 km od granicy 8) nigdy tam nikogo z psem nie było no ale z kąd wiadomo..isteniej coś takiego jak znajomi znajomych 8) Tak myslalam:cool3: No to nie tak źle;) ale musisz sie liczyc, ze a) droga nie jest zbyt dobra b) może byc duży ruch bo to głowna trasa do Niemiec, Poznań- Świecko c) jest możliwosc jazdy od Nowego Tomyśla autostradą, ale to już kosztuje 2 x 11 złotych:razz: Pozdrawiam Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 w tym momencie Bogu dzieki ze mieszkam w poznaniu... a w sumie za 3 miesiace 11 km od Poznania ale to i tak 20 minut do centrum :) troszke ludzi OD SETERóW się do mnie zjedzie... ale to nic :) trzeba sobie pomagać.. będziemy domem setera-pielgrzyma :D Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Savannah napisał(a):Tak myslalam:cool3: No to nie tak źle;) ale musisz sie liczyc, ze a) droga nie jest zbyt dobra b) może byc duży ruch bo to głowna trasa do Niemiec, Poznań- Świecko c) jest możliwosc jazdy od Nowego Tomyśla autostradą, ale to już kosztuje 2 x 11 złotych:razz: Pozdrawiam Savannah wiem wiem ;-)) już jeździłam z tamtąd do Poznania w zeszłym roku ;-)) znam tamte drogi co roku tam na wakacje jeździłam ;-)) Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gana napisał(a):w tym momencie Bogu dzieki ze mieszkam w poznaniu... a w sumie za 3 miesiace 11 km od Poznania ale to i tak 20 minut do centrum :) troszke ludzi OD SETERóW się do mnie zjedzie... ale to nic :) trzeba sobie pomagać.. będziemy domem setera-pielgrzyma :D 11 km to nie dużo;) No u mnie też mały zjazd wlasciwie na 4 dni:evil_lol: i to grupy 5,6,9 :cool3: Będzie impreza:razz: Pozdrawiam Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a):Savannah wiem wiem ;-)) już jeździłam z tamtąd do Poznania w zeszłym roku ;-)) znam tamte drogi co roku tam na wakacje jeździłam ;-)) :cool3: to nie potrzebnie sie rozpisywalam, ale ciesze sie że wiesz;) Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 11 km to niedużo, ale zawsze za miastem i zawsze dom z dużym ogrodem :P hehe a impreza to obowiązkowo :) tylko jeszcze konkretnie nie wiem kto mnie odiwiedzi... jeszcze przecież tyyyyyle czasu! Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Savannah napisał(a)::cool3: to nie potrzebnie sie rozpisywalam, ale ciesze sie że wiesz;) spoko :lol: nie kazdy musi wiedzieć że troche Polski znam :lol: od kąd na wystawy zaczęłam jeździć to stwierdziułam że można się nieźle geografii Polski nauczyći tych wszystkich dróg,dróżek skrótów itp itd Quote
Nugatowa Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gana napisał(a):11 km to niedużo, ale zawsze za miastem i zawsze dom z dużym ogrodem :P hehe a impreza to obowiązkowo :) tylko jeszcze konkretnie nie wiem kto mnie odiwiedzi... jeszcze przecież tyyyyyle czasu! Gana juz wiesz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: hihihih Ganusia Ciocia Nugatowa nadchodzi :lol: Do krakowa zapraszamy :cool3: :loveu: Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a): od kąd na wystawy zaczęłam jeździć to stwierdziułam że można się nieźle geografii Polski nauczyći tych wszystkich dróg,dróżek skrótów itp itd zgadzam sie całkowicie to jest przydatne:evil_lol:;) jak np. jezdze za granice, albo planuje wyjazdy to poznaje miasta w panstwach, stolice ;) Miałam neidawno sprawdzian ze stolic i nie bylo problemu...:) To byla taka mysl, np. Finlandia to pomyslalam o Euro w Helsinkach :lol::evil_lol: Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Savannah napisał(a):zgadzam sie całkowicie to jest przydatne:evil_lol:;) prawda a niby taka przyjemność tylko :lol: Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gana napisał(a): jeszcze przecież tyyyyyle czasu! Tak, ale zobaczysz szybko minie;) Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Nugatowa napisał(a):Gana juz wiesz :cool3: :evil_lol: :evil_lol: hihihih Ganusia Ciocia Nugatowa nadchodzi :lol: Do krakowa zapraszamy :cool3: :loveu: nononono :mad: hehehe ale najpierw umówiono parapetówa a potem wyjazd do Buzmci :P Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Zgadzam sie z toba Savannah :) Ostatnio sie glowilam, jak tak szybko zlecial czas, ze juz nie cale 3 miechy do zakonczenia roku sql Quote
Nugatowa Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gana napisał(a):nononono :mad: hehehe ale najpierw umówiono parapetówa a potem wyjazd do Buzmci :P Wiesz Ganka do grodu Kraka jesteście zaproszone :lol: :cool3: POtem poodbój Londynu i Prapetówa u Ciebie :lol: :drinking: :drinking: hihihi :) Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 SIE ZOBACZY tymczasem wybywam z internetu ku TV :D Quote
Nitor-Nivalis Posted March 31, 2006 Posted March 31, 2006 Jesli ktos chce sobie zarezerwoac cos w poznaniu na okres swiatówki to polecam sie troiszke spieszyc miejsc jest sporo ale im wieksze zainteresowanie tym ceny w okolicach targów wzrastaja (nie ktore w zastraszajacym tempie ) Natomiast polecam miejsca w okolicach poznania. Jakby ktos chciala moge cos polecic 30 km od poznania dosc tanio i w ladnej okolicy :) Quote
Savannah Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 ja mogę zarezerwowac pokoje w pensjonacie, blisko mojego domku blisko centrum Poznania - 10 minutek od Targow samochodem. Jeśli ktoś jest chętny;) Pozdrawiam Quote
Asta Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 Hm... Savannah a możesz udzielić bardziej szczegółowych informacji? to znaczy chodzi mi dokladniej o zapłate i ulice Quote
Nitor-Nivalis Posted April 1, 2006 Posted April 1, 2006 biuro przez ktore mozna zalatwiac pokoje apartamenty w poblizu targow, tazke hotele i pensjonatow w okolicach poznaani www.przemyslaw.com.pl mam gdzies wiecej ale wlasnie wrocilam z Berlina i nie mam sily szukać :roll: Quote
Asta Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 Ok, rozumiemy Cię ;) O bardzo tani ten pensjonat :) Bede chyba jechała tylko z mamą Quote
Nitor-Nivalis Posted April 2, 2006 Posted April 2, 2006 no to kilka wiecej nie znam szczegolow na temat tych psenjonatow pokoi czy hoteli bo to tylko to co znalzalm a ja juz swoich znajomych rozlokowalam :) takze dalej nie szukalam http://www.pokoje.abc-komputer.poznan.pl/ tu jest sporo ofert http://www.mojenoclegi.pl/miasta.php?city_rev=Pozna%F1 i to biuro ktore podalam na poczatku tez ma sporo swoich ofert :) Quote
Recommended Posts