Savannah Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asta napisał(a):Czy nie beda mogli chociaz powiedziec ile jest psów w jednej klasie? (w moim przypadku otwartej albo ch) no na to akurat można myśle liczyc;) ale nic wiecej Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Eh... Przynajmniej tym sie bedzie mozna zadowolic,a ciekawe jak gruby bedzie katalog:razz:Może encyklopedi? :lol: Quote
Savannah Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asta napisał(a):Eh... Przynajmniej tym sie bedzie mozna zadowolic,a ciekawe jak gruby bedzie katalog:razz:Może encyklopedi? :lol: nie no na kazdy dzien bedzie osobno, tak jak euro w 200o;) Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Wow, czyli na dzień katalog? A mnie najbardziej martwi, że B.J nie bedzie miał sie gdzie zalatwic... :( I jeszcze mi na ringu narobi Quote
pieski2 Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Asta- na Europejskiej były piaskownice na każdej hali dla piesków i nie było problemu z załatwianiem potrzeb:lol: Quote
Toller Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 JA też jadę bez stesu- to będzie coś, a nie tylko chęć wygranej!! Wreszcie będą piękne TOllery w większych ilościach, ale tak coś sobie myślę że lepiej nam będzie pójść jednak w otwartej niż w championach - mniejsza konkurencja:cool3: Quote
Asta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No wkońcu ktos znalazł sie "beztresowy" :) pieski2, ale nie wiem czy moj pies sie na czyms takim zalatwi ;) Quote
Atena Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 bez "stresowy" :] Ja wogule nie wiem jak mała zareaguje na hale. Quote
Savannah Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 Asta napisał(a):No wkońcu ktos znalazł sie "beztresowy" :) pieski2, ale nie wiem czy moj pies sie na czyms takim zalatwi ;) nie tylko na europejskiej, na kazdej wystawie organizowanej w Poznaniu na Miedzynarodowych Targach Poznanskich sa w kazdej hali piaskownice dla psow. Pozatym jak sie wyjdzie z hali, to wokol kazdej hali sa małe trawniki, małe ale zawsze coś. Wiec nie ma co narzekac;) Quote
Asta Posted March 24, 2006 Posted March 24, 2006 No w sumie tak... Ale znajac zycie, beda "zatloczone" Quote
pieski2 Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Jeśli tylko jedna suczka tam zostawi ślad, to inne pieski i suczki chętnie pozostawią swoje.No i pozostają jeszcze te mikroskopijne trawniczki wokoł hal!;) Quote
Gazuś Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Asta, przed wystawianiem idz sobie na 15 minut spacerku - kilkadziesiąt metrów od hali sa miejsca gdzie pies może się spokojnie załatwiac :lol: Ja chyba też nie będę się już jakoś specjalnie stresowac, tylko dlatego, że to światówka... A może właśnie dlatego, że to światówka, bo wiem jaka będzie straszna konkurencja i na medal i tak nie będę liczyć, więc nie ma problemu :lol: Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Cóż... Jakos to będzie... Jakoś sobie poradzimy Quote
Gazuś Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Atena napisał(a):bez "stresowy" :] Ja wogule nie wiem jak mała zareaguje na hale. Atena, idz z małą na dworzec, do miasta, tam gdzie jest tłok i echo... Zachęcaj nagródkami i pieszczotami :lol: To się Niunia przekona :lol: Quote
Asta Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 A ja jestem szczęśliwa bo mistszostwa Polski mp sedziuje p.Witkowska :) Quote
LAURA Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 witkowska? oo..jak super:multi: :D no ja tez będe...może we wszystkie dni :) Neli do championów zgłaszam a jesli zostawimy sobie z miotu sunie,to będzie miała swoj debiut w szczeniakach :D No i na mp oczywiscie bede :D Quote
Nitor-Nivalis Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 pieski2 napisał(a):Proponuję już rezerwować miejsca na trasie do Poznania(tj.jak najbliżej {Poznania) bo ja juz miałam z tym problemy i zarezerwowałam 70km od Poznania i to z niemałym trudem!:-o Je jestem z Poznania, i szukałąm teraz noclegu dla zagranicznych przyjaciół i wystarczyło wpisac w wyszukiwarke internetowa i bez problemu znalzłam noclegi w poznaniu w okolicach poznania, fakt ze przy szukaniu i rezerwcaji trzeba sie śpieszyc bo noclegów coraz mniej ale na dzień dzisiejszy jest jeszcze sporo możliwości noclegowych. Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ehh ja dla bezpieczeńśtwa powinnam swoje zarezerwować :roll: Quote
Nitor-Nivalis Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 W kilku miejscach kazano sie spieszyc z rezerwacja bo chetnych jest sporo ale na dzien dzisiejszy nie ma jeszcze problemu ze znalezieniem noclegu nawet w poblizu targów. Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 ja będę obowiązkowo wszystkie 4 dni, a w niedziele wystawiam :) zapraszam do Poznania :) Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 jo-jo napisał(a):ehh ja dla bezpieczeńśtwa powinnam swoje zarezerwować :roll: wiesz lepiej wczesniej nie pozniej jednak;) Ale Nitor-Nivalis ma racje, w Poznaniu jest naprawde bardzo dużo możliwości hotelowych - noclegowych, duzo zalezy tez ile chcesz wydac na hotel!! Mysle ze nie powinnas miec problemow:razz: Pozdrawiam Quote
Savannah Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Gana napisał(a): zapraszam do Poznania :) Wszyscy dogomaniacy z Poznania zapraszaja:evil_lol:;) Quote
jo-jo Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 Savannah napisał(a):wiesz lepiej wczesniej nie pozniej jednak;) Ale Nitor-Nivalis ma racje, w Poznaniu jest naprawde bardzo dużo możliwości hotelowych - noclegowych, duzo zalezy tez ile chcesz wydac na hotel!! Mysle ze nie powinnas miec problemow:razz: Pozdrawiam nie ja mam ok. 100 km od Poznanai cicha miejscowośc znajomi...super miejsce..mam nadzieje że Niemcy mi nie zajmą musze porozmawiać z naszym kierowcą żeby już dzwonił ta...ale on nie dowiarek i twierdzi że będzie tam wolne :razz: Quote
Gana Posted March 25, 2006 Posted March 25, 2006 hehe no to si ;) mam nadzieję, że wystawa się uda organizacyjnie Quote
Recommended Posts