Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Asta napisał(a):
Czy nie beda mogli chociaz powiedziec ile jest psów w jednej klasie? (w moim przypadku otwartej albo ch)

no na to akurat można myśle liczyc;) ale nic wiecej

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Asta napisał(a):
Eh... Przynajmniej tym sie bedzie mozna zadowolic,a ciekawe jak gruby bedzie katalog:razz:Może encyklopedi? :lol:

nie no na kazdy dzien bedzie osobno, tak jak euro w 200o;)

Posted

JA też jadę bez stesu- to będzie coś, a nie tylko chęć wygranej!! Wreszcie będą piękne TOllery w większych ilościach, ale tak coś sobie myślę że lepiej nam będzie pójść jednak w otwartej niż w championach - mniejsza konkurencja:cool3:

Posted

Asta napisał(a):
No wkońcu ktos znalazł sie "beztresowy" :) pieski2, ale nie wiem czy moj pies sie na czyms takim zalatwi ;)

nie tylko na europejskiej, na kazdej wystawie organizowanej w Poznaniu na Miedzynarodowych Targach Poznanskich sa w kazdej hali piaskownice dla psow. Pozatym jak sie wyjdzie z hali, to wokol kazdej hali sa małe trawniki, małe ale zawsze coś. Wiec nie ma co narzekac;)

Posted

Jeśli tylko jedna suczka tam zostawi ślad, to inne pieski i suczki chętnie pozostawią swoje.No i pozostają jeszcze te mikroskopijne trawniczki wokoł hal!;)

Posted

Asta, przed wystawianiem idz sobie na 15 minut spacerku - kilkadziesiąt metrów od hali sa miejsca gdzie pies może się spokojnie załatwiac :lol:

Ja chyba też nie będę się już jakoś specjalnie stresowac, tylko dlatego, że to światówka...
A może właśnie dlatego, że to światówka, bo wiem jaka będzie straszna konkurencja i na medal i tak nie będę liczyć, więc nie ma problemu :lol:

Posted

Atena napisał(a):
bez "stresowy" :] Ja wogule nie wiem jak mała zareaguje na hale.

Atena, idz z małą na dworzec, do miasta, tam gdzie jest tłok i echo... Zachęcaj nagródkami i pieszczotami :lol: To się Niunia przekona :lol:

Posted

witkowska? oo..jak super:multi: :D

no ja tez będe...może we wszystkie dni :)
Neli do championów zgłaszam a jesli zostawimy sobie z miotu sunie,to będzie miała swoj debiut w szczeniakach :D
No i na mp oczywiscie bede :D

Posted

pieski2 napisał(a):
Proponuję już rezerwować miejsca na trasie do Poznania(tj.jak najbliżej {Poznania) bo ja juz miałam z tym problemy i zarezerwowałam 70km od Poznania i to z niemałym trudem!:-o

Je jestem z Poznania, i szukałąm teraz noclegu dla zagranicznych przyjaciół i wystarczyło wpisac w wyszukiwarke internetowa i bez problemu znalzłam noclegi w poznaniu w okolicach poznania, fakt ze przy szukaniu i rezerwcaji trzeba sie śpieszyc bo noclegów coraz mniej ale na dzień dzisiejszy jest jeszcze sporo możliwości noclegowych.

Posted

jo-jo napisał(a):
ehh ja dla bezpieczeńśtwa powinnam swoje zarezerwować :roll:

wiesz lepiej wczesniej nie pozniej jednak;) Ale Nitor-Nivalis ma racje, w Poznaniu jest naprawde bardzo dużo możliwości hotelowych - noclegowych, duzo zalezy tez ile chcesz wydac na hotel!! Mysle ze nie powinnas miec problemow:razz:
Pozdrawiam

Posted

Savannah napisał(a):
wiesz lepiej wczesniej nie pozniej jednak;) Ale Nitor-Nivalis ma racje, w Poznaniu jest naprawde bardzo dużo możliwości hotelowych - noclegowych, duzo zalezy tez ile chcesz wydac na hotel!! Mysle ze nie powinnas miec problemow:razz:
Pozdrawiam

nie ja mam ok. 100 km od Poznanai cicha miejscowośc znajomi...super miejsce..mam nadzieje że Niemcy mi nie zajmą musze porozmawiać z naszym kierowcą żeby już dzwonił ta...ale on nie dowiarek i twierdzi że będzie tam wolne :razz: