jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Asta napisał(a):Jo-Jo ale zawsze jest mała szansa :) wiesz jestem wkurzona bo gdyby miesiąc wczesniej wystawa była to byśmy się na ost. dzień pośredniej łapali :shake: Quote
Asta Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Niestety... Takie zycie... A ja kurka wodna musze championa zrobic, bo inaczej bedziemy mieli przes**** w otwartej Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Asta napisał(a):Niestety... Takie zycie... A ja kurka wodna musze championa zrobic, bo inaczej bedziemy mieli przes**** w otwartej ja myśle czy z Mł. się nie pchać do Championów :lol::lol: Quote
Asta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Najlepiej tak zrobic, bo wadomo, w otwartej zawsze najwiecej psow Quote
Ludek Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 jo-jo napisał(a):ja myśle czy z Mł. się nie pchać do Championów :lol::lol: Chodzi Ci o Młodzieżowego Championa?? Quote
Incunabula Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Asta napisał(a):Najlepiej tak zrobic, bo wadomo, w otwartej zawsze najwiecej psow U mnie będzie odwrotnie. Jestem pewna, że największa konkurencja będzie w sukach champ. A mojej miesiąc do weterana zabraknie :eviltong: ... Quote
Gazuś Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 A gdzie się zatrzymujecie? Macie jakieś namiary na tanie miejsca blisko targów? Quote
Asta Posted March 21, 2006 Posted March 21, 2006 Ja prawdopodobnie zatrzymam sie gdzies w okolicach Poznania. Quote
jo-jo Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 Ludek napisał(a):Chodzi Ci o Młodzieżowego Championa?? tak ;-)) nie zdąrze załatiwć dorosłego Champioantu a szkoda ;-)) za to wiem że w na wystawe Championów do Leszna w przyszłym roku na 100& jade ;-)) Gazuś napisał(a):A gdzie się zatrzymujecie? Macie jakieś namiary na tanie miejsca blisko targów? ja się zatrzymuje jakieś 100 kilosów od Poznania ;-)) 2 godzinki drogi ale za to tam mam spokój ;-)) a co do bliskich miejsc to jedynie można szukać po znajomych, psiarzach i dogomaniakach ;-) może ktoś będzie mógł przygarnąć kogoś :lol: Quote
Savannah Posted March 22, 2006 Posted March 22, 2006 jo-jo napisał(a): szukać po znajomych, psiarzach i dogomaniakach ;-) może ktoś będzie mógł przygarnąć kogoś :lol: masz całkowitą racje, tylko trzeba wiedziec gdzie szukac:cool3: U mnie sa ludzie na 2 dni:razz: kolejne 2 mam wolne miejscówki;) Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 A jak myslicie, zrobia katalog przedwystawowy? Quote
jo-jo Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asta napisał(a):A jak myslicie, zrobia katalog przedwystawowy? oj myśle że tak wiesz to zależy w jakiim tępie uwiną sie z przyjmowaniem tych zgłoszeń im szybciej im ójdzie tym większe szanse na katalog 8) a anie powiem przydał by sie 8) Quote
pieski2 Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Proponuję już rezerwować miejsca na trasie do Poznania(tj.jak najbliżej {Poznania) bo ja juz miałam z tym problemy i zarezerwowałam 70km od Poznania i to z niemałym trudem!:-o Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Jo-Jo chyba przyjmuja zgloszenia do 20 wrzesnia, wiec beda mieli w takim razie pcale 2 miesiace z hakiem, a ja do tego czasu postaram sie championat zrobic :) Quote
jo-jo Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asta napisał(a):Jo-Jo chyba przyjmuja zgloszenia do 20 wrzesnia, wiec beda mieli w takim razie pcale 2 miesiace z hakiem, a ja do tego czasu postaram sie championat zrobic :) ale nei zapominaj ze muszą Ci jeszcze potwierdzić w Związku ;-) Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Pamietam o tym oczywiście ;) Wiec chyba bym musiala okolo czerwca skonczyc... Tak podejrzewam Quote
Atena Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 jo-jo napisał(a): ja się zatrzymuje jakieś 100 kilosów od Poznania ;-)) 2 godzinki drogi ale za to tam mam spokój ;-)) a co do bliskich miejsc to jedynie można szukać po znajomych, psiarzach i dogomaniakach ;-) może ktoś będzie mógł przygarnąć kogoś :lol: 2 godziny to ja mam z domu do Poznania ;) My sie łapiemy w Młodzieży. Tylko kurcze, bedzie to pierwsza wystawa Roxy w tej klasie. Mam nadzieje, ze nei narobimy wstydu, a z moim szczęściem, nigdy nic nei wiadomo. Stres będzie jak nigdy, a na psa to xle wpływa. Ale mam nadzieje byc też w Niedziele, gdyz zależy mi na gr VIII... jednak cieżko bedzie rodziców przekonać, och ciężko Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Dla mnie to nie będzie stres ;) Bede to traktowac jak każdą jedna wystawę :) Tylko, że bedzie to światówka Quote
PARSONRK Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asta napisał(a):Dla mnie to nie będzie stres ;) Bede to traktowac jak każdą jedna wystawę :) Tylko, że bedzie to światówka Oj Asta, jeszcze się będziesz stresować ;) Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Atena wiem, na pewno sobie poradzisz ;) Parson, ale naprawde mowie, nie robi mi to roznicy :) Quote
Savannah Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asta napisał(a):A jak myslicie, zrobia katalog przedwystawowy? szczerze, nie sądze:lol: i raczej napewno nie bedzie. Nie było na miedzynarodowej a co dopiero światowa:razz: Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Eh... To czyli, że bedziemy dowiadywac sie przez telefon... Quote
Savannah Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Asta napisał(a):Eh... To czyli, że bedziemy dowiadywac sie przez telefon... jeśli to wogole bedzie możliwe, nie chce byc pesymistka ale..:razz: Quote
Asta Posted March 23, 2006 Posted March 23, 2006 Czy nie beda mogli chociaz powiedziec ile jest psów w jednej klasie? (w moim przypadku otwartej albo ch) Quote
Recommended Posts