Mała_Tybetanka Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 My też jedziemy :lol: klasa młodzieży ocenia nas [SIZE=2]Monique van Brempt a spanieli tybetańskich w Polsce nie za wiele. ale prawdopodobnie bede przez 3 dni wcześniej biegać z aparatem między ringami;) . jedyne co mnie troche przeraża to cena ale no cóż.... jest o co walczyc 8) Pozdrawiam. Quote
nefre Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ja sie jeszcze zastanawiam, byłam ze swoim psem na 2 wystawach (chociaz ma prawie 3 lata) i w sumie z poczatku było cieżko na drugiej poradził sobie już zdecydowanie lepiej, więc jeśli się wdroży i przyzwyczai do wystaw jeszcze przed światówką to pewnie zaryzykujemy Quote
Atena Posted February 28, 2006 Posted February 28, 2006 Ja mama nadzieje być w klasie młodzieży w Berneńczykach, ale chyba sie jeszcze nie załapie z Roxaną. W ewentualnosci klasa szczeniat, chyba, ze dostanie cieczki. Quote
talut Posted March 2, 2006 Posted March 2, 2006 Atena, Roxana będzie się załapywać do młodzieży ;) my będziemy na 100%, beagle, suki, młodzież :cool3: co prawda, prawie nie mamy szans z zagranicą, ale trzeba być optymistą :evil_lol: Quote
flashka-g Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 Najwazniejsze to sie dobrze zaprezentowac:) Szkoda ze moja sunia bedzie wtedy po dzieciach po tak na pewno bysmy sie pokazały. ja mam nadzieje ze Polska pokaze sie jak z najlepszej strony i 3mam kciuki za organizatorów:multi: Quote
jo-jo Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 flashka-g napisał(a):Najwazniejsze to sie dobrze zaprezentowac:) Szkoda ze moja sunia bedzie wtedy po dzieciach po tak na pewno bysmy sie pokazały. ja mam nadzieje ze Polska pokaze sie jak z najlepszej strony i 3mam kciuki za organizatorów:multi: to może trzeba przełożyć macierzyństwo o ile jakieś szanse są na cuś większego na wystawie :: ;-) Quote
Atena Posted March 3, 2006 Posted March 3, 2006 talut napisał(a):Atena, Roxana będzie się załapywać do młodzieży ;) Tak, wiem. Źle podliczyłam ;) Quote
AgaCzips Posted March 5, 2006 Posted March 5, 2006 flashka-g napisał(a):ja mam nadzieje ze Polska pokaze sie jak z najlepszej strony i 3mam kciuki za organizatorów:multi: podpisuje sie;) Ja mam nadzieje być w każdym dniu-wkońcu taka wystawa codziennie sie nie zdarza;) Quote
Bushak Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z sędzią Lisbeth Mach (CH)? Ma sędziować bernardyny długowłose. Mój glutek co prawda do idealnych nie należy, ale chyba i tak się wybierzemy, bo przynajmniej będzie to jakieś ciekawe doświadczenie :lol: Tylko jestem ciekawa, co to za sędzia... Quote
pieski2 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Mam pytanie-kto jedzie z okolic Stalowej Woli i mialby miejsce dla mnie i 1 psa collie(łagodny) no i wystawia w dniu grupy 1????? Quote
pieski2 Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 pieski2 napisał(a):Mam pytanie-kto jedzie z okolic Stalowej Woli i mialby miejsce dla mnie i 1 psa collie(łagodny) no i wystawia w dniu grupy 1?????-lub jedzie przejazdem przez mój gród. Quote
karenina Posted March 10, 2006 Posted March 10, 2006 Bushak napisał(a):Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z sędzią Lisbeth Mach (CH)? Ma sędziować bernardyny długowłose. Mój glutek co prawda do idealnych nie należy, ale chyba i tak się wybierzemy, bo przynajmniej będzie to jakieś ciekawe doświadczenie :lol: Tylko jestem ciekawa, co to za sędzia... Dla mnie p. Lisbeth Mach to wzór sedziego, oby wiecej takich. Bardzo dokładna, super wiedza, wiele lat doswiadczenia. Nieprzekupna i nieukładowa. I niezwykle miła i serdeczna w ringu, zawsze uśmiechnieta. Ja do niej pojade zawsze i wszedzie gdzie bedzie sedziowac moje grupy. Jesienia sedziowała charty na wegrzech, BIS odbywał sie w totalną ulewe, sciana wody, p. Mach zrzuciła buty i wbiegła usmiechnięta na ring odganiając asystenta z parasolem.. Niezapomniany widok .. Quote
talut Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 a miał ktoś do czynienia z sędziną Elisabeth Rhodin? :) Quote
Godelaine Posted March 11, 2006 Posted March 11, 2006 karenina napisał(a):Dla mnie p. Lisbeth Mach to wzór sedziego, oby wiecej takich. Bardzo dokładna, super wiedza, wiele lat doswiadczenia. Nieprzekupna i nieukładowa. I niezwykle miła i serdeczna w ringu, zawsze uśmiechnieta. Ja do niej pojade zawsze i wszedzie gdzie bedzie sedziowac moje grupy. Dzięki za info. Ona ma belgi w Lesznie w maju (jeśli dobrze kojarzę :) ). Tak więc chyba sie tam wybierzemy :) Quote
Asta Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 My będziemy na swiatówce na 100%:) w piatek i niedziele (w niedziele bo sa mistrzostwa Polski MP; nie wiem jak to wszystko pogodze), a sedziuje nas Valentina Ivanishcheva. Czy moze ktos z was wie czy ta sedzina ma pojecie o astach? Aha, i bedziemy chyba w klasie otwartej, chuba że uda nam sie zrobic ch.pl:) Quote
Gazuś Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 Asta, a czego Wam brakuje do Championatu? :lol: Ilu CWC, i czy z miedyznarodowek czy krajówek? :lol: Quote
Asta Posted March 17, 2006 Posted March 17, 2006 1 małe i duże. Sadze, ze uda nam sie wkoncu skonczyc championat:) Quote
Gazuś Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Ja mam nadzieje w tym roku może zacząć Championat zdobywać... Ale w goldenach to dłuugo potrwa raczej :lol: Quote
Asta Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Heh, a ja jestem ciekawa, ile astow bedzie na swiatowce... Chcem zobaczyc jakie asty sa na poszczegolnych krajach Quote
Gazuś Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Asta napisał(a):Heh, a ja jestem ciekawa, ile astow bedzie na swiatowce... Chcem zobaczyc jakie asty sa na poszczegolnych krajach Ja mam tak samo z Goldami :lol: Szczególnie Quote
Gazuś Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Asta napisał(a):Heh, a ja jestem ciekawa, ile astow bedzie na swiatowce... Chcem zobaczyc jakie asty sa na poszczegolnych krajach Ja mam tak samo z Goldami :lol: Szczególnie ciekawią mnie psy amerykańskie i brytyjskie :lol: Quote
Asta Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Mamy chyba podobną "ciekawośc" ;) Podejrzewam, ze beda psy z amrykanskiej hodowli (jednej z lepszych na swiecie) tylko nie pamietam nazwy Quote
jo-jo Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Gazuś napisał(a):Ja mam tak samo z Goldami :lol: Szczególnie ciekawią mnie psy amerykańskie i brytyjskie :lol: a ja włąśnie u siebie na amerykańskie i brytyjskie odmiany doga nie mgoe patrzeć :lol: tak samo jak na fińskie i tapte klimaty ;-)) nam na Świecie sie jedynie z sędzią poszczęściło...jako jedyni mamy polskiego sędziego Pana Gajewskiego (jedynie czarne/arlekiny dog panowie 8)) zobaczymy ile my w stawce będziemy mieć ale na nic nie licze bo będziemy nie stety najmłodsi :( Quote
Asta Posted March 20, 2006 Posted March 20, 2006 Jo-Jo ale zawsze jest mała szansa :)Szczerze mowiac amerykanskie asty nie podobaja mi sie (poza astami z hodowli o ktorej wspominalam) a z Angli sa takie sobie Quote
Recommended Posts