jo-jo Posted February 21, 2006 Posted February 21, 2006 Gazuś napisał(a):Jojku Kochany, a gdzie masz miejsce? :lol: a nie powiem 8) Quote
Gazuś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 jo-jo napisał(a):a nie powiem 8) A ty :mad: Kurcze, musze skombinować namiary do tego schroniska, bo jak nie to będzie niezła jazda - ale co tam, najwyżej się zrezygnuje z wakacji :evil_lol: Quote
blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 No wlasanie sluchajcie czy znacie namiary na jakis nocleg ale nie drogo w Poznaniu? prosze o pomoc Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 blaira napisał(a):No wlasanie sluchajcie czy znacie namiary na jakis nocleg ale nie drogo w Poznaniu? prosze o pomoc Ale na czas swiatowki? i z psem czy bez? najlepiej szukac na ten czas gdzies poza miastem jakis hotel;) Quote
blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ale na czas swiatowki? i z psem czy bez? najlepiej szukac na ten czas gdzies poza miastem jakis hotel;) Oczywiscie z psem :), tez raccja tylko u mnie problem z autem :/ niestety mam aaaa wlasciwie nie mam auta :placz: Quote
jo-jo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Gazuś napisał(a):A ty :mad: Kurcze, musze skombinować namiary do tego schroniska, bo jak nie to będzie niezła jazda - ale co tam, najwyżej się zrezygnuje z wakacji :evil_lol: hehe no wóz albo przewóz a nie moge powiedzieć bo mi się jeszcze wszyscy tam wpakują 8) Quote
blaira Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 dlatego warto juz robic teraz rezerwacje na ten okres :) Quote
KaRa_ Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Z tego co słyszałam już wielu hotelach na ten czas nie ma mniejsc;) Ale rozmawialam moja mama czy jakby co wtedy moglibysmy kogos przenocowac z psem na ta wystawe moja mama ze ok;) . Az sie spytala co ma byc za wystawa,ze mniejsc braknie w hotelach to wytlumaczylam i powiedziala,ze tez sie wybierze:lol: :lol: :lol: Quote
cockermanka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Heh..zawsze się można drzemnąć w samochodzie...:cool3: - i chyba wolę to,po fatalnych doświadczeniach z rezerwowanym noclegiem pod Poznaniem:diabloti: . My możemy mieć bardzo "śmiesznie",bo moja rasa będzie sędziowana na czterech ringach..a ja zamierzam wystawiać przynajmniej trzy piesy..i może być tak,że będe musiała się roztroić....:mad: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Jakby co to mogę pomóc przy wystawianiu :cool3: Wtedy nie będziesz musiała się roztroić ;) . A co do noclegu to ja też muszę już coś wynaleść i zarezerwować, bo przyjdzie mi spać w aucie :lol: Quote
Gazuś Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 KaRa_TC napisał(a):Z tego co słyszałam już wielu hotelach na ten czas nie ma mniejsc;) Ale rozmawialam moja mama czy jakby co wtedy moglibysmy kogos przenocowac z psem na ta wystawe moja mama ze ok;) . Az sie spytala co ma byc za wystawa,ze mniejsc braknie w hotelach to wytlumaczylam i powiedziala,ze tez sie wybierze:lol: :lol: :lol: Kara, jak by,ś chciała kogoś przenocować to pisz na priv :lol: Nawet szukałam ju ż kwarter prywatnych, ale nic nie znalazłam :-( Oczywiście jak coś to płacimy za nocleg jeśli trzeba :lol: Quote
cockermanka Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Cavalierka napisał(a):Jakby co to mogę pomóc przy wystawianiu :cool3: Wtedy nie będziesz musiała się roztroić ;) . Dzięki,ale próby wystawiania przez nieznaną moim psom osobę kończą się pourywanymi ringówkami....:diabloti: - na szczęście pojedziemy we dwie,więc mam nadzieje,że damy radę;) Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 cockermanka napisał(a):Dzięki,ale próby wystawiania przez nieznaną moim psom osobę kończą się pourywanymi ringówkami....:diabloti: - na szczęście pojedziemy we die,więc mam nadzieje,że damy radę;) Szkoda, no, ale cóż ważne żeby pies dobrze się zaprezentował ;) :roll: .Może uda mi się wystawić jakiegoś Cavaliera ;). Quote
Toller Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 Mamy już kwaterę zarezerwowaną - uff.... Quote
jo-jo Posted February 22, 2006 Posted February 22, 2006 ja jutro sobie jeszcze wszystko potwierdze Quote
Toller Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Potwierdź- my też w przyszłym tygodniu wpłacamy zaliczkę . Pierwszy raz coś będę zaliczkować na pół roku wstecz, ale lepiej tak niż się potem zdziwić.... Quote
jo-jo Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Toller-Fox napisał(a):Potwierdź- my też w przyszłym tygodniu wpłacamy zaliczkę . Pierwszy raz coś będę zaliczkować na pół roku wstecz, ale lepiej tak niż się potem zdziwić.... nie no ja nie musze płacic zaliczek ze względu na to że to znajomi ktorzy wybierają sie żeby obejrzeć Jojka więc mam spokojniej 8) tylko wole sobie potwierdzić bo tam gdzie my jezdzimy to często Niemcy przyjezdrzają..owszem nigdy nie widziałam żeby z psami przyjeżdrzali ale nigdy nic nie wiadomo czy jeden znajomy nie powiedział drugiemu itd... Quote
karenina Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Co do rezerwowania i potwierdzania : pytajcie dwa razy czy przenocują psa w kazdym rozmiarze. Częsc hoteli zastrzega sobie ze pies ma byc do ilus tam cm wysokosci, albo do ilus tam kg wagi. Czasem rozmawia sie z kims malo kumatym, kto o tym nie powie, a potem klops. Maja tego rygorystycznie przestrzegac ( tak powiedzialo mi nasze biuro). Quote
Toller Posted February 23, 2006 Posted February 23, 2006 Byliśmy tam już z Foxem na zawodach w Poznaniu, więc wiedzą z kim mają do czynienia :lol: Quote
gwiezdny-wyslannik Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 A cena jaka za dobę?:razz: Quote
Ina&Fun Posted February 24, 2006 Posted February 24, 2006 Właśnie! Ile cenisz sobie za takie luksusy:roll:;) Quote
jo-jo Posted February 25, 2006 Posted February 25, 2006 Gazuś napisał(a):Ciekawa oferta :lol: ja wiem że jade tam gdzie mam jechać o ile coś się nie pozmienia 8) Quote
Paulina87 Posted February 26, 2006 Posted February 26, 2006 Kurcze bardzo bym chciała wystawić moją sunię...ale nie wiem czy warto wystawiać sukę, która nie jest super doskonałym ohem i ahem w swojej rasie... tzn nie zależy mi w ogóle na jakiejś tam nagrodzie ale też nie chciałabym sie skomromitować... chociaż przeżycie pewnie byłoby niesamowite zmierzyć się z wystawcami z całego świata :roll: . Nawet jeżeli nie będziemy wystawiać Jurki to nie przegapię takiej wystawy... Pomysleć, że będę na wystawie którą do tej pory podziwiałam tylko w telewizji i nawet nie myslałam że będzie ona w Polsce. Quote
Gazuś Posted February 27, 2006 Posted February 27, 2006 Paulinka, mysle, że jest sens zabrać sunie :lol: Oczywiście jeżeli dobrze się czuje w hali :lol: Quote
Recommended Posts