Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi:

musia napisał(a):
Wieści z Poznania (od sekr. klubu Hani - podała na innym forum) z soboty :

Właśnie na oficjalnym bankiecie, po pozytywnej opinii obserwatorów z FCI ogłoszono, że gończy polski zostaje uznany. Świat dowie się o tym jutro.
Mamy co świętować. A potem 10 lat pracy, żeby przekonać, że mieli rację :). :lol:
Wasze zdrowie !!!:BIG: :popcorn:

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GUCIA napisał(a):
NO TO SIĘ TROSZKE POCHWALIMY BO CHYBA MAMY CZYM.

NASZ ,,BROK,, HISTORY OF MADNES PIWOWAR

NAJLEPSZE SZCZENIE ŚWIATA!!!!!!!!

A NASZA ,,GUCIA,, GLAMUR VIRGIN PIWOWAR

WICE SZCZENIE ŚWIATA!!!!!!!

SAMA JESZCZE NIE MOGE W TO UWIERZYĆ:question: :laugh2_2: :terazpol:

Brawo! Piękny sukces!!!!!!!!

Posted

jovi napisał(a):
Absolutnie się z Tobą zgadzam i dziwię, że nikt wcześniej o tym nie napisał, numery startowe faktycznie były zdecydowanie za małe. Ja w prawdzie nie posiadam sokolego wzroku:lol: , ale inny z lepszym musieli włazić na ring żeby stawkę sobie dobrze spisać lub łapać schodzących z ringu.

Ja wogóle nie widziałam, nie zauważyłam też listy z ocenami:shake:
Dopiero gdy psy stawały na lokatach to moja mama wchdoziłą na ring i spisywała gdy inni robili zdjecia.

Bardzo sie ciesze, że dogi sie znalazły:multi: :multi:

Również to, że nasze gończe zostana uznane jest wspaniała wiadomością!!!! Hodowcy do dzieła!!
Podbijemy świat:evil_lol:

Oraz [SIZE=5]GRATULACJE DLA ZWYCIEZCÓW!
Tych większych i tych mniejszych.
Sama zadowalam się ocena doskoonałą, bo bałam sie, ze również zejde z bardzodobrą

Posted

Dzisiaj w klasie szczeniat (seter irlandzki) w suczkach drugie mniejsce zajela dogomaniacka Risa (JOY OF LIFE Diervilla)

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Gratuluję wszystkim psiakom iich właścicielom wiekszych i mniejszych sukcesow!!!!!!!!!
My także mamy maleńki sukces: 2 samoyedki z naszej hodowli, które byly wystawiane w klasie młodzieży - oceny doskonale a jedna z nich Moonika lokata 3 w stawce 11 wystawianych suczek.
jeszcze raz gratulacje dla wszystkich:)

A organizacja wystawy pozostawiała wiele do życzenia-byla to światowka a niedociągnięcia bardzo duże.
Miejmy nadzieje, że sukcesy zatrą je i nikt ich nie bedzie pamiętal.

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Dzisiaj w klasie szczeniat (seter irlandzki) w suczkach drugie mniejsce zajela dogomaniacka Risa (JOY OF LIFE Diervilla)

:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Gratulacje dla Risy!! :lol: , którą spotkaliśmy (wraz z jej właścielką) już później przy ringu gordonów.

Posted

Nor(a) napisał(a):
Gratulacje dla Risy!! :lol: , którą spotkaliśmy (wraz z jej właścielką) już później przy ringu gordonów.

Też Was widziałam, bo sama Jureji powiedziałam,że wy to wy gdyz po psie poznałam:evil_lol: Gdzies mam ufocona wasz Blue;)

Posted

KaRa_TC napisał(a):
Też Was widziałam, bo sama Jureji powiedziałam,że wy to wy gdyz po psie poznałam:evil_lol: Gdzies mam ufocona wasz Blue;)

no to co żeś nie zagadała :cool3: ,

a foteczkę chętnie zobaczę (ja właśnie przeglądam te które przywieźliśmy ;) )

Posted

Uff, wróciłam dzisiaj po 12. Ale dopiero teraz mogę cos skrobnąć, bo w zakreceniu zgubiłam klucze do domu (widzicie minę TZ-ta !) i trzeba było zająć się kupieniem i wymianą zamków.
Nasz Frodo został najlepszym weteranem w rasie (skye terrier), a BISie dnia weteranów został wybrany do tej węższej stawki, ale na pudło się nie załapał. Jasmina była IV w otwartej. Reszta towarzystwa dostała doskonałe bez miejsca.
Zmęczona jestem okropnie, bo przez dwa dni przesiedziałam na wystawie pomagając znajomemu z Austrii. Zresztą był on przeszczęśliwym człowiekiem. W czwartek jego jamnik został młodzieżowym zwyciężcą świata, czym do wściekłości doprowadził Włochów. W piątek jego Skyeomania's Dorian pokazał klasę poraz kolejny i zdobył BOB w skye terrierach.

Posted

Nor(a) napisał(a):
no to co żeś nie zagadała :cool3: ,

a foteczkę chętnie zobaczę (ja właśnie przeglądam te które przywieźliśmy

;) )

Sama oglondasz?:mad: a my to co!:lol:

Wklejaj do galeri PLISSS!!

Posted

sirion napisał(a):
Uff, wróciłam dzisiaj po 12. Ale dopiero teraz mogę cos skrobnąć, bo w zakreceniu zgubiłam klucze do domu (widzicie minę TZ-ta !) i trzeba było zająć się kupieniem i wymianą zamków.
Nasz Frodo został najlepszym weteranem w rasie (skye terrier), a BISie dnia weteranów został wybrany do tej węższej stawki, ale na pudło się nie załapał. Jasmina była IV w otwartej. Reszta towarzystwa dostała doskonałe bez miejsca.
Zmęczona jestem okropnie, bo przez dwa dni przesiedziałam na wystawie pomagając znajomemu z Austrii. Zresztą był on przeszczęśliwym człowiekiem. W czwartek jego jamnik został młodzieżowym zwyciężcą świata, czym do wściekłości doprowadził Włochów. W piątek jego Skyeomania's Dorian pokazał klasę poraz kolejny i zdobył BOB w skye terrierach.

GRATULACJE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

fakt faktem,Wlosi to nerwowy narod:lol: nielubia przegrywać:evil_lol:

A do Austri zaraz wysle Gratulacje:lol:

Posted

Uff wreszcie w domu :)
Wystawa udana, moze wyniki nie sa powalajace ;) ale wszystko poszlo bardzo dobrze.
Fotki beda, ale pozniej ;)
Minusow niestety bylo wiele - obciach, niestety.... Finaly gorsze niz na zwyklych wystawach, ranga wystawy nie byla ani troche odczuwalna. Wielkosc ringu glownego? Podium? Jeden z prowadzacych impreze kaleczacy jezyk angielski? ...puchary wielkosci dloni dla zwyciezcow..?
Eh..:-(

Posted

Nor(a) napisał(a):

Nora, a do mnie to nikt nie podszedl.... ( no prawie :lol: )

Gratulacje dla Risy !

My przywiezlismy do domu dwoch doroslych Zwyciezcow Swiata i jednego Mlodziezowego :lol: