AiMiN Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Anetko gratki od nas! A pamietasz jak Ci pisałam, że Kodi ma duuuuże szanse? Ma się tę intuicję :evil_lol: Asiaczek, SuperGosia - miło było się spotkać :) Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 AiMiN - miodzik - sama słodycz!:lol: Pzdr. Quote
UTAAP Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Wielkie gratulacje dla kolejnych Zwyciezcow ze Swiatowki!!! :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: :lilangel: Ja mam jeszcze takie techniczne pytanie - po wybraniu caciba, czy res.cacib przechodzi automatycznie na drugiego psa w tej samej klasie, czy sedzia wybiera miedzy nim a najlepszymi z pozostalych klas :oops: ??? Quote
bognik Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 butterfly15 napisał(a):ja jutro bede z aparatem cyfrowym :D komu fotki ?? komu ?? <lol> :D:D Ja proszę o fotki lhasa apso ;) Ring 60 hala 9 :lol: Szukaj dziewczyny z nr. startowym 18505, jak znajdziesz to zrób fotkę jej psu i jak chcesz to się przywitaj :eviltong: Żegnam się - o 6:00 wyjazd. Trzymajcie dogomaniacy kciuki za moją Lharę! ;) Quote
Atena Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 jo-jo napisał(a):No niestety nie obyło się bez incydentów. W dniu wczorajszym został skradziony VAN w którym były dwa dogi niemieckie żółte. :shake: :shake: Jej, straszne:shake: Kit z samochodem, ale pomyślec co moze się z psami stać. Choc gdybym brała sie za taka kradziez i zobaczyłą dwa dogi w tym samochodzie to zwiałabym odrazu:evil_lol: Quote
supergoga Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Niestety - psy były w klatce. Tez sie boje myśleć, gdzie sa teraz. Quote
gośku. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 O matko... Biedne psy. Ludzie są po prostu chamscy. jak tak można?! Oby psy się znalazły. A my się jutr nie wystawiamy na 98%. świetnie. :-( Quote
jo-jo Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Uff dzisiaj z rana dobre nowiny! Znaleźli te psy:multi: :multi: :multi: , teraz są chwilowo u jedenej z hodowczyń w Lesznie. Quote
aneta...i..bouvier Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:jeju to jest super nowina Quote
Asiaczek Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jo-jo napisał(a):Uff dzisiaj z rana dobre nowiny! Znaleźli te psy:multi: :multi: :multi: , teraz są chwilowo u jedenej z hodowczyń w Lesznie. No to super!!! Bardzo się cieszymy, że te przykre zdarzenie tak szybko i dorze się skończyło.:lol: Pzr. Quote
marisia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wszystkim polskim wystawcom a szczególnie Tym, którym udało się bardziej lub mniej zaistnieć :lol: :lol: :lol: : [SIZE="5"]PRZEOGROMNIASTE GRATULACJE !!! :laola: :terazpol: :laola: [SIZE="3"]Największą wpadką poznańskiej wystawy ( może już ktoś o tym pisał ), brakiem szacunku dla sędziów i dla widzów, kompletny brak wyobraźni były malutkie numery startowe :angryy: . Nie znając wystawcy nie miałam szans z pozycji widza ustalić ( poza ścisłą czołówką ) co za pies/suka mi się podoba. To był naprawdę koszmar :roll: . Quote
Elitesse Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 mi juz kilka osob mowilo o tych numerkach :shake: Quote
Diamant Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ma ktos może zdjęcie z finałów Pary Hodowlanej z piatku ?? Ja niestety nie byłam w stanie robić i za wystawce i za fotoreportera :oops: Moje klony staneły na "pudle" :multi: miło by było mieć choć pamiatke w postaci zdjęcia...........:cool3: Pozdrawiam. Quote
jovi Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Absolutnie się z Tobą zgadzam i dziwię, że nikt wcześniej o tym nie napisał, numery startowe faktycznie były zdecydowanie za małe. Ja w prawdzie nie posiadam sokolego wzroku:lol: , ale inny z lepszym musieli włazić na ring żeby stawkę sobie dobrze spisać lub łapać schodzących z ringu. Quote
boksiedwa Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 jo-jo napisał(a):Uff dzisiaj z rana dobre nowiny! Znaleźli te psy:multi: :multi: :multi: , teraz są chwilowo u jedenej z hodowczyń w Lesznie. uffff jak dobrze na bf też dziewczyna pisała, że wczoraj chcieli ukraśc bokserkę, z klatki na hali wystawowej :crazyeye: " W trakcie wystawy chciano też im zakosić DAKOTĘ. Złodzieje słusznie wywnioskowali, że psy są zostawione same sobie więc teren wolny " ochrona tam była chyba po to żeby kasę za nic wziąć :angryy: A co do numerków to faktycznie za małe i mnie jeszcze brakowało jakiegoś nagłośnienia na ringach bo kompletnie nie było słychać co mówi sędzia :roll: Quote
Dropka Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 witam,gdyby ktos posiadał także zdjęcia z piątkowych finałów-reproduktor i jego potomstwo to także byłabym bardzo wdzięczna.Otóz proszę sobie wyobrazic że mój Jack Russell i jego dzieciaki stanęliśmy na pudle(3 m-c)a w oficjanych wynikach widnieje napis że to Parson Russell-e zajęły nasze honorowe miejsce na podium,mało tego nikt z organizatorów na moje prośby nie kwapi się aby to zmienić i na dodatek nie mam ani jednej fotki z pudła aby dowieść swego...A jeśli moge to pozwolę sobie jeszcze wymienic kilka"kwiatków"-na moim ringu w hali nr 5(ring 13)zabrakło tablic z numerami lokat i ....przyniesiono kartki A43 i przyklejono taśmami do podłogi(wszyscy o mało nie pękli ze śmiechu),mało tego w czasie rozgrywania konkurencji finałowych(na których jak wiadomo bylismy grupa widmo)wyrzucono nasze klatki z pozostałymi psami i rzeczy osobiste pod gołe niebo a osoba która z nimi została miała alternatywę-albo pod chmurkę albo zostanie zaplombowana z psami w hali nr 5 a na statek nagrody które ufundowałam(rozety i puchary)nie zostały wręczone zwycięzcom....Mam tak ogromny żal ze nawet nie sposób tego wyrazić,organizatorzy popsuli nawet ten jedyny najmilszy akcent który wydarzył się na koniec(tj.sukces mojego reproduktora) :o(((((((((( Quote
Diamant Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Dropka - fakt na stronie poznańskiej w wynikach z konkurencji finałowych w Parze Hodowlanej - też jest błąd - na II lokacie staneły moje "klony" - a sa wpisane psy z konkurencyjnej hodowli :roll: :roll: które nawet nie doszły do półfinału - na moje prosby też nie odpowiadają - prosiłam znajomych co wczoraj byli na BIS-ach aby przekazali to organizatorom - przekazali i co nadal cisza :roll: :roll: Może to dla nich nie ważne ale dla mnie jak najbardzej. Dlatego też prosze o fotki z finałów ...........Są błedy w wynikach jeśli chodzi o Zw.Św w naszej rasie tam gdzie suka - jest wstawiony pies i na odwrót.Brak jest wyników z kl.szczeniąt. Ja wiem że organizatorzy może chcieli i jak najlepiej - ale już wolałabym aby nie było zadnych "publicznych" wyników......O organizacji się nie wypowiem bo jestem w ogromnym szoku .... Tyle z mojej strony. Jeszcze raz ładnie się uśmiecham:lol: :lol: choc o jedna fote....... Pozdrawiam. Quote
PARSONRK Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Przykleić, przykleić :cool3: pod topikiem o swiatówce Quote
UTAAP Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wiecie co, ja tak sie cieszylam jak czytalam poczatkowe posty z wrazeniami ze swiatowki, ale z kazdym dniem dowiaduje sie o coraz to nowych niedopietych przez organizatorow 'guzikach' :-? . To mialo byc wielkie swieto polskiej i swiatowej kynologii, a wychodzi na to, ze pokazalismy jak daleko nam jeszcze brakuje w kwestii organizacji imprez kynologicznych :splat:. Pokrzepiajace jest jednak, ze tak wielu polskich wystawcow stanelo na wysokosci zadania i pokazalo piekne psy zajmujac czolowe miejsca w stawkach - i dla tych osob i ich psow jeszcze raz gratulacje :klacz: !! Quote
hanik Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 ja jestem ową dziewczyną co zostala z klatkami i psami innych hodowcow. Było tego zbyt dużo by przenosić do hali nr 5. Zresztą jak sami widzieliście nie było tam warunków. Wielki ścisk i huk. Zostalam postawiona w bardzo nieprzyjemnej i przykrej sytuacji. Pan , ktory zamykał halę zaproponował zostawić psy na noc i sobie pójść. Powiedzial, że nic im sie tu nie stanie. Jeśli chodzi o ochronę, rzeczywiście byla tylko po to by brać kasę. Ani razu nikt mnie nie sprawdził. A jeśli chodzi o kontrolę weteranyjną to sama o nią zabiegalam bo mogłam weść bez. Moje zdanie jest takie Jak na tej rangi wystawę Poznań nie spisał się dobrze i jest to też opinia wielu zagranicznych wystawców. Nie wiem na co poszla ta cala niemala kasa, jeśli nawet organizatorów nie było stać by ufundować choć worek karmy dla tych na podium. Niestety daleko nam do standartów zachodnich Quote
GUCIA Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 NO TO SIĘ TROSZKE POCHWALIMY BO CHYBA MAMY CZYM. NASZ ,,BROK,, HISTORY OF MADNES PIWOWAR NAJLEPSZE SZCZENIE ŚWIATA!!!!!!!! A NASZA ,,GUCIA,, GLAMUR VIRGIN PIWOWAR WICE SZCZENIE ŚWIATA!!!!!!! SAMA JESZCZE NIE MOGE W TO UWIERZYĆ:question: :laugh2_2: :terazpol: Quote
musia Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Wieści z Poznania (od sekr. klubu Hani - podała na innym forum) z soboty : Właśnie na oficjalnym bankiecie, po pozytywnej opinii obserwatorów z FCI ogłoszono, że gończy polski zostaje uznany. Świat dowie się o tym jutro. Mamy co świętować. A potem 10 lat pracy, żeby przekonać, że mieli rację :). :lol: Wasze zdrowie !!!:BIG: :popcorn: Quote
Mona4 Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 Ochrona,naprawde chyba spala!!!! Wpusczali na teren wysawy,psy niezgloszone!! obok ringu Yorkow lataly same 2 kundelki.A i na handlarzy tez nikt niezwrucil uwagi:mad: .Oferowali yorki i maltanczyki nierodowodowe ,a trzymali te maluszki pod pazucha.:angryy: Quote
Elitesse Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 brawo dla gonczakow !! :multi: :multi: Quote
Elitesse Posted November 12, 2006 Posted November 12, 2006 GUCIA napisał(a):NO TO SIĘ TROSZKE POCHWALIMY BO CHYBA MAMY CZYM. NASZ ,,BROK,, HISTORY OF MADNES PIWOWAR NAJLEPSZE SZCZENIE ŚWIATA!!!!!!!! A NASZA ,,GUCIA,, GLAMUR VIRGIN PIWOWAR WICE SZCZENIE ŚWIATA!!!!!!! SAMA JESZCZE NIE MOGE W TO UWIERZYĆ:question: :laugh2_2: :terazpol: GRATULACJE !!! :laola: :laola: Quote
Recommended Posts