BlackSheWolf Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 a ja jade jutro na wystawe :D ej a tak ogolnie to jaka panuje tam atmosfera i wogole jak jest?? bo narazie wszyscy pisza o wynikach a tak ogolnie to nic :D Quote
Kaladan Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Gratulacje dla wszystkich!!! Nas jeszcze czeka kąpiel, a w nocy jedziemy... Quote
AgaOpa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jak dla mnie to organizacyjnie kicha. W halach zimno. Nawet kurtki nie sciągałam. Jedynie w miarę ciepło było w hali 3a po stronie yorków i westów. Jak dla mnie Światówki ta wystawa nie przypomina. Nie widziałam ani jednego pucharu na stole. Tyle kasy wziąć i tak marnie to zorganizować. Zaplecze gastronomiczne totalna klapa. Jak dla mnie jdyny plus to duzo psów różnych ras i sporo psiaków fajnie zrobionych Quote
Ewelinaa Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 My jedziemy w niedziele towarzysko :) i jako kibic :D Quote
Marmal Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 To i ja się pochwalę. Nasz Charly - Jack Russell Terrier w kl. championów zdobył III lokatę i brązowy medal:lol: Quote
blaira Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Ja przyznam ze nie czulam tej presji Swiatowki, ie wiem czemu moze poprostu bylam w dobrym towrzystwie. Zawiedziona bylam stoiskami handlowymi, na zwyklej krajowce np w Niemczech jest wiecej niz na Swiatowce....az dziwne:roll: A tak poza tym w Hali nr bylo fajnie bo tylko dwie rasy i nawet cieplo mi zimno nie bylo. Jedyne ale to male przejscie w tej hali balam sie ze beda zgrzyty miedzy amstaffami czy staffiorami ale bylo spokoj chyba ze o czyms nie uslyszalam:p Ale ogolnie mi pasowala ta wystawa taki spokoj byl...jedyne co no to duze dystanse miedzy innymi halami. A dodam ze wystawialam w piatek i bylo ciasnow tych przejsciach dlatego powiem szczerze ze jak w sob i niedz beda widziowie to wole nie wiedziec jak bedzie ciasno. Poza tym ja nie wiedzialabym w jakich haalch co jest czy wogole sa wystawiane psy bo nie bylo oznakowane. pozdr i trzymam kciuki za wszystkich Quote
agniecha Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 W halach jest rzeczywiście zimno ( ciepłe okrycie koniecznie ). W Hali nr 3, nie brakowało osób siedzących w czapkach ! :-o Toalety są OK. i dużo - ( bezpłatne ). Jeżeli chodzi o gastronomię to wyobrażałam sobie to dużo lepiej.Podczas pobytu nie miałam okazji napić się ciepłej herbaty. Parkingi są przygotowane i nie miałam problemu z zaparkowaniem. Panowie przy bramach wiazdowych kierowali sprawnie i szybko. KORKI w POZNANIU są niesamowite. Musicie sporo czasu zarezerwować sobie na przejechanie przez miasto. W hali honorowej jest za to dużo cieplej a gwar panujący w niej był ciężki do zniesienia dla mnie i mojego psa. Szczególnie po wielu godzinach. Stoiska handlowe są bardzo ciekawe. Polecam z kosmetykami dla pupili bo ceny są bardzo atrakcyjne w porównaniu ze zwykłym sklepem. Podłoże ( wykładzina ) na ringach jest niesamowite, chciałabym żeby wszędzie takie było :razz: natomiast na ringu honorowym klęczenie na twardej sztucznej trawie nie należy do przyjemności. Do dnia dzisiejszego bolą mnie kolana. :shake: Dopiero w hali Honorowej ( 5 ) czuje się atmosferę i rangę tej wystawy :loveu: Zdjęć zrobiłam mało bo trzeba było pilnować psa i rzeczy albo przygotowywać się do wystawiania. Emocje są bardzo duże. Łzy szczęścia i radości bardzo często płynęły po kobiecych policzkach. Co ciekawe, nikt nie sprawdzał zaświadczeń weterynaryjnych !!!! :cool3: :evil_lol: Na terenie wystawy byłam od godziny 9.00 do 20.00 :-( To był niesamowity ale i bardzo wyczerpujący dzień. WARTO BYŁO. :multi: :multi: :multi: Quote
bognik Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Tośka_m napisał(a):Za darmo wchodzą zgłoszony pies + dwie osoby. 2 osoby? A nie jedna?!? Quote
sheltia12 Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Heja, Bognik możesz mi w niedziele porobić zdjęcia Lhasaków, szczególnie suczek?? Pliss Pozdrawiam, Sheltia Quote
MichalMi Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 bognik napisał(a):2 osoby? A nie jedna?!? byłem w piątek i stosowali zasadę: 1 pies = 1 osoba. Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 !!! Wielkie gratulacje dla wszystkich !!! A wystawcą którzy niedługo [SIZE=2](tak mi się wydaje) wejdą na ring honorowy oraz tym którzy będą wystawiać jutro życzę: :lol: ;) [SIZE=6]ZERWANIA SMYCZY ;) :lol: Quote
Agappe Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 uważaj z tym zerwaniem smyczy.. w czwartek latał przez chwile po ringu honorowym podczas finałów jakiś jamnik i za nim ciągnęła sie smycz ;) Quote
BooBC Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 [CENTER]:evil_lol: :diabloti: :evil_lol: :diabloti: :evil_lol: Ależ ja niedobra, czego ja wam życzę :diabloti: Oczywiście to był new od połamania nóg ;)[/CENTER] Quote
bognik Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 sheltia12 napisał(a): Heja, Bognik możesz mi w niedziele porobić zdjęcia Lhasaków, szczególnie suczek?? Pliss Pozdrawiam, Sheltia Postaram się, chociaż wiem że będę latac z ringu na ring pomiędzy psami, szykowac Lharę i obgryazc pazury z nerwów :diabloti: Jakaś dokładnie sunia Cię interesuje? MichalMi napisał(a):byłem w piątek i stosowali zasadę: 1 pies = 1 osoba. Tak właśnie myślałam :razz: Dzięki ;) Quote
Dayya-Re Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Dotychczasowym zwycięzcom serdecznie gratuluje!!!!!!!! A tym którzy własnie sie szykuja ycze powodzenia :lol: :lol: Quote
BlackSheWolf Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 ja jutro bede z aparatem cyfrowym :D komu fotki ?? komu ?? <lol> :D:D Quote
Cavisia Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 butterfly15 napisał(a):ja jutro bede z aparatem cyfrowym :D komu fotki ?? komu ?? <lol> :D:D Cavalierkom :)))) Ring 41, 42, hala 6 , please :)))) Quote
Tośka_m Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 MichalMi napisał(a):byłem w piątek i stosowali zasadę: 1 pies = 1 osoba. Byłam w czwartek, wjeżdżaliśmy samochodem w 3 osoby i tylko qmpel musiał płacić wejściówkę. Quote
hes. Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jutro prosze trzymać za nas kciuki! :cool3: :lol: Będa baaardzo potrzebne przy 64 konkurentkach ;-) (jak ja zazdroszczę osobą, które mają tylko 20 psów w klasie, ah!). I prosze o fotki! Hala 3A, ring 20, golden retrievery, suka, otwarta Algida z Gangu Goldena, nr katalogowy- 16207. :cool3: Nie wyobrażam sobie tego... :roll: Co tam się będzie działo, ilu ludzi... wrrr... wystawy powinni zamknąć dla zwiedzających. :evil_lol: :evil_lol: :lol: Quote
Atena Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Pisałam długą wypowiedź, ale oczywiscie mi sie skasowała:mad: Tak wiec wróciliśmy!!:multi: 34 suki w klasie, masakra:eviltong: No, ale mimo Roxankowego nieokrzesania, i tego że w hali ja wszytsko rozpraszało, nie słuchala sie, nie chciałą sie ustawić, biegła jak chciała-w klasie młodzierzy:shake: - to jakos sie udało i ma doskonałą:Cool!: :Cool!: Przy wyborze do lokaty sedzia sie wachał czy wybrac Roxy bo kilka razy podchodził i sprawdzał grzbiet(napisał, ze jeszce nie dokońca mocna w grzbiecie) ale i tak nie przeszliśmy. Ale ciesze sie z oceny i z opisu który dużko mówi. Za rok do Meksyku:evil_lol: A i nie wiem jaka Roxy tam reprezentantka Polski skoro ona jest Słowaczką:evil_lol: Quote
madalenka Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Hes, bede trzymac. Juz trzeci dzien placze. Jutro tez bede plakac - chyba najrzewniej ... Ile bym dala zeby byc z wami!!! :shake: :shake: :shake: Quote
aleb Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 hes no niezłą masz konkurencję :eviltong: Quote
karolayna Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 butterfly15 napisał(a):ja jutro bede z aparatem cyfrowym :D komu fotki ?? komu ?? <lol> :D:D hala 6b ring 47 shih tzu godz. 10 :lol: mam pytanie do tych ktorzy wystawiali w cZwartek piatek i dzisiaj w hali 6b? jak z miejscami przy ringu? zimno jak na innych halach? Quote
jo-jo Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 My własnie wróciliśmy i padamy :mdleje: Quote
Asiaczek Posted November 11, 2006 Posted November 11, 2006 Jo-jo - zani padniesz, napisz kilka słów, jak było... Pzdr. Quote
Recommended Posts