Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ktoś jeszcze jakąś staweczke chciał??? <coś przegapiam?> Quote
zakla Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Dzięki wielkie Agappe za aussiki:loveu: Kara, rozumiem:lol: Quote
invictus hilaritas Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ja poprosze bullteriery i maltanczyki :) Quote
paulinka13 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Wielkie gratulacje dla wszystkich !! szkoda, że mnie nie było.... ale bardzo się cieszę, że Polska pokazała klasę i psiaki otrzymały takie tytuły. super!! I jeszcze raz bardzo,bardzo Wam gratuluję !! Quote
zakla Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe, u aussikow chyba jedna strona zgubiona:oops: Bo strona pierwsza konczy sie na psach posredniej, a nastepna zaczyna sie na dwóch ostatnich sukach z posredniej. Quote
Vogue Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 AGAPPE!!! Wielkie dzieki za jamniczki!:lol: Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 invictus hilaritas napisał(a):ja poprosze bullteriery i maltanczyki :) mówiłam, że tylko I, IV i V GRUPA!!!!!!!!!!!!!!!!! Katalogi są oddzielnie na każdy dzień!!!!! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 My się wystawiamy jutro :D Na ussiki miałam wejść, ale nie doszłam w końcu bo kręciłam się przy innych ringach ;( Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 zakla napisał(a):Agappe, u aussikow chyba jedna strona zgubiona:oops: Bo strona pierwsza konczy sie na psach posredniej, a nastepna zaczyna sie na dwóch ostatnich sukach z posredniej. łaaa zaraz to sprawdze ;) Quote
Atena Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Pytanie bo może cos przefapiłam - gdzie się odbiera katalogi? Przy wejsciu, sekretariacie? Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 heh no tak jak 2 razy wstawiłam tą samą stronę ;) już poprawione Quote
elwira Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Katalogi odbiera się w hali,w której wystawiasz psa.Jest napis "katalogi" Quote
zakla Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe napisał(a):heh no tak jak 2 razy wstawiłam tą samą stronę ;) już poprawione Dzięki:loveu: Quote
talut Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 GRATULACJE!!! :terazpol: Bardzo mnie cieszy sukces MONACO Xandrina, bo wiadomo-'moja' rasa ;) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe napisał(a):odnośnie warunków.. hale rzeczywiście zimne.. przy ringu głównym ciężko miejsce znalesc, wczoraj chodziły jakies wycieczki szkolne z dziecmi ok 8-10 lat!!!! :angryy: :angryy: :angryy: :angryy: finały oczywiscie się opóźniły (a był to dzień, gdzie było najmniej psów) wystawa zakończyła się ok 20... a nagrody jak na światową wystawe uwazam, ze baaaardzo marniutkie.. mamy medal za klase i nieco większy medal w "etui" za Zw.Swiata.. i nic wiecej!!! dyplom Zw.Świata napisany odręcznie, ale graficznie też niezbyt gustowny... nawet medalu za CACIBa nie było jak na normalnych miedzynarodówkach.. za rase był dość duży puchar, ale według mnie niezbyt ładny... w szczeniakach poskąpili nawet na wstążeczki :/ nie wiem skąd Wy wzieliście takie śliczne kryształowe kule:roll: :roll: :roll: Dyplom za Zwycięstwo Świata wypisany odręcznie przez sekretarza ringowego!? No nie, to akurat zupełnie nie pasuje do laurki wystawianej dla O/Poznań. Uważam, że taki dyplom powinien być wypisany piękną czcionką, komputerowo. Żaden problem poprosić Zwycięzcę o pójście do Sekretariatu i odebranie dyplomu. Druk z komputera trwa dosłownie kilka sekund, prawda?:evil_lol: Pzdr. Quote
Atena Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 elwira napisał(a):Katalogi odbiera się w hali,w której wystawiasz psa.Jest napis "katalogi" Dziękuję;) Jescze pytanie wzgledem tego punktu w regulaminie: " 7. Przez cały czas trwania wystawy psy muszą przebywać pod opieką wystawcy. Wystawianych psów nie wolno wyprowadzać z terenu wystawy przed jej oficjalnym zamknięciem." Czy to znaczy, ze musze tam siedzieć do końca? Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 A, i jeszcze jedno. To, że Warszawa skąpi nawet na nagrody dla BOB-ów, to juz można się bylo przyzwyczaić. Ale że Poznanń wziął taki brzydki przykład i tez poskąpił? Nie podoba mi się to! Pzr. Quote
BooBC Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 WYNIKI BC!!! SUKI: Kl. SZCZENIĄT stawka: 5 I - 329 BOOGIE Sfora z Kransego Boru wł. Wołoszczyk Beata POLSKA! II - 330 FREE SPIRIT WŁOCHY III - 331 Liza's Border VEGA BLUE CZECHY Kl. MŁODZIEŻY stawka: 20 I - 335 Eyes of the World EMERALD BELGIA II - 343 CERKA LOVELY Hafkins wł. Skutovi D., Ran - Vosahlo I. Komorniki POLSKA! III - 333 From Borders Home AROUND AGAIN HOLANDIA IV - 349 Hotlee TAKE ITO THELIMIT AUSTRIA Kl. POŚREDNIA stawka:10 a w katalogu 11 I - 356 Borderline Country CHAMPAGNE NIEMCY II - 353 Kennyway ARTIST IMPRESSN NIEMCY III - 358 Borderway FIRST LOVE WŁOCHY IV - 355 CATY Slezsky Hradek wł. Ziebura Jolanta, Brenna POLSKA! V - a co;-)) 363 Alderaan COLY hehehe.....trochę się pocieszam, bo została na ringu w pierwszej piątce, wobec tego traktuję jakby była własnie na tym miejscu, i cholera wykrakałam sobie wiedząc, że nie ma tej lokaty, a jednak stało się! Kl. OTWARTA stawka:21 I - 380 Borderbay OMBRA WŁOCHY II - 383 Locheil VANITY FAIR SZKOCJA,WIELKA BRYTANIA III - hmm, w wynikach pojawił się błąd ponieważ nr 362 nie szedł w otwartej;-( czyli nie mam bladego pojęcia kto był na tym miejscu! IV - 373 Tonkory FEMME FATALE ANGLIA Kl.UŻYTKOWA Nie było podanych wyników;-( Kl. CHAMPIONÓW stawka:11 I - 390 Heartland BREATHLESS BELGIA II - 395 Oodnadatta SUPA SHAKE wł.E.Łukasik POLSKA! III- 391 CARMEN Czechmate wł. T.Pecold POLSKA! IV- 397 From Borders Home WIND OF CHANGE HOLANDIA PSY Kl.SZCZENIĄT stawka: 3 I - 252 ALIAS ALDERAAN BC Vangeldis wł.Piotr Zdankiewicz POLSKA! II - 254 ORIENT ORNAMENT at Real Pearl ROSJA III- 253 BODE JERONIMO IN BLUE OVCARSKI Ovcarska SłOWENIA Kl.MłODZIEŻY stawka: 21 I - 266 Tonkory JUSTICE PREVAILS ANGLIA II - 257 Eyes of the World EASY RIDER BELGIA III- 261Pikkupaimenen GREAT PRETENDER SZKOCJA IV- 271 SAPPHIRE HOT SHOTS BLACK Energizer wł.T.Pecold POLSKA! Kl.POŚREDNIA stawka: 10 I - 277 Canyonland COLOUR MY WORLD DANIA II - 283 Alderaan SGIAN DUBH wł.Iwona Przeworska i Paweł Czubek!!!!! POLSKA! III- 280 Dream of Kintyre GO EYES OF THE WORLD BELGIA IV- 281 MAVERICK MONTANA of Clever Corner HOLANDIA Kl. OTWARTA stawka: 16 I - 299 Borderline Country TEMPEST AUSTRIA II - 296 NIFTY NIGER BLACK Energizer wł. Małgorzata Morelowska POLSKA! III- 294 Maghera LIGHT FANTASTIC WĘGRY IV- 301 From Borders Home UNIQUE SEM HOLANDIA Kl.UŻYTKOWA stawka: 5 I - 306 Oodnadatta TRUE DEAL wł. E.Temonen Łukasik POLSKA! II - 303 GHOST of Pinewood Country CZECHY III- 305 Borderline Country TORNADO AUSTRIA IV- 302 Asasara AGILE TUNDERBOLT AKA VOMBA HOLANDIA Kl.CHAMPIONÓW stawka: 20 I - 314 Allymoon DREAM ANOTHER DREAM WŁOCHY II - 324 Tankory VALLEY OF THE STORM HOLANDIA III- 323 Gingerbell UNTOUCHABLE WŁOCHY IV- 313 Eyes of the World DOC HOLIDAY BELGIA Kl.WETERANÓW stawka:1 I - 327Highland DREAMER CZECHY /Borderanka z forum www.bordercollie.fora.pl / Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 palma może jednak numer 362 był dobry :roll: :roll: u nas klase pośrednią w psach wygrał pies wpisany w katalogu do klasy championów... Quote
BooBC Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe napisał(a):palma może jednak numer 362 był dobry :roll: :roll: u nas klase pośrednią w psach wygrał pies wpisany w katalogu do klasy championów... Ja zmęczona jestem, nie wiem o co chodzi :lol: :lol: :lol: Quote
Noelani Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja tez sie troszke pochwale, mimo ze po najwyzszy laur nie siegnelysmy ;) Moja Nesia - Timonan NORIANN NOELANI wygrala klase championow (pokonala tegoroczna Zw. Europy z Helsinek :multi: ), niestety pozniej polegla w porownaniu z suka z klasy otwartej. No ale wywalczyla resCACIBa - Lepszy rydz niz nic ;) Quote
shangri_la Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no wrocilam :) bylismy bez psiska tylko w celach podziwiania no i focenia. po calym dniu jestem padnieta wiec fotki wstawie chyba jutro w watku fotkowym ( dzis juz nei mam sily) . musze przyznac ze dzis we wszystkich halach bylo baardzo duzo miejsca oprocz pawilonu 3 i 3a- horror, nie rozumiem poco tam akurat upchane tyleringow jesli w pawilonie z chartami zaledwie kilka :shake:, tak chcialam obejrzec bullowate i inne teriery ale nie dalismy rady tylko szybko przemknelismy i tyle.. nawet fot nie robilismy. GRATULACJE DLA ZWYCIEZCÓW I WOGÓLE DLA WSZYSTKICH UCZESTNIKOW!!!! pozdrawiam Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Noelani napisał(a):Ja tez sie troszke pochwale, mimo ze po najwyzszy laur nie siegnelysmy ;) Moja Nesia - Timonan NORIANN NOELANI wygrala klase championow (pokonala tegoroczna Zw. Europy z Helsinek :multi: ), niestety pozniej polegla w porownaniu z suka z klasy otwartej. No ale wywalczyla resCACIBa - Lepszy rydz niz nic ;) OGROMNE GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Noelani - piękny wynik, gratulacje! Pzdr. Quote
Recommended Posts