Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

talut napisał(a):
GRATULACJE ZWYCIĘZCOM :terazpol::Poland:
i przegranym też ;)

kalinaM napisał(a):
Brava!:multi:

Apso napisał(a):
GRATULACJE

dla WSZYSTKICH dotychczasowych zwycięzców i dla wszystkich tych, którzy reprezentowali

jolly_94 napisał(a):
GRATULACJE!!!!
A my za kilka godzin JEDZIEMY!!! Aaaaaaa!

karolka napisał(a):
GRATULACJE dla wszystkich po pierwszym dniu :)

DOŁĄCZAM SIĘ DO GRATULACJI,
GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

pokazcie zdjęcia nagród :cool3:

Posted

[LEFT]Miałam być w sobotę... serce mi się kraje, że nie mogę:shake:
Niech ktoś porobi zdjęcia mastinkom, proszę... Szczególnie mojemu szczeniaczkowi Alladynowi, BAAARDZO PROSZĘ...[/LEFT]

Posted

informacja dla wszystkich którzy pytali o katalogi
rozmawiałam z osobami które sprzedawały dzisiaj katalogi w hali,
w sobotę podobno mają być katalogi z wcześniejszych dni ...:p
pozdrowieńka i powodzenia kolejnym wystawcom. ;)

Posted

invictus hilaritas napisał(a):
i ja sie dolaczam do prosby setki :) mastino neapolitano :loveu: ........

i ja sie dolaczam do prosby invictus hilaritas
:modla:

Posted

HAWAN napisał(a):
Arima - no przykro mi ja jestem ozdóbka więc :painting: my w niedzielę, to raczej my Ciebie możemy prosić o opinię:modla: ... a swoją drogą - niezły rozrzut ma ten sędzia - nieprawdaż:p

no duży:roll: ok, jak wróce, to zaraz Ci priva wyśle

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
W akitach szczeniakach 3 miejsce zajeła Akita u Izis Zama! Narobiłam pełno fotek akit i innych psów:)

GRATULUJE....

ja przed chwilą wróciłam i jeszcze sie pochwale "odrobinke" chociaż Jo-jo już o tym wspomniał

moja sunia rasy [SIZE="5"]akita ANATA Yamamoto najpierw wygrała rywalizacje w klasie championów (zgłoszonych 12) a potem porównanie o CACIBa i tym samym została pierwszą wychodowaną i pochądzącą z Polski i jak na razie jedyną [SIZE="5"]ZWYCIEZCA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet o tym nie marzyłam....:oops: :oops:

w konkurencji PARA HODOWLANA BIMBO i ANATA Yamamoto zostali zakwalifikowani do pierwszej hmm 10?, ale niestety miejsca na podium już dla nich nie starczyło.. ale i tak uwazam, że jest to sukces, ze zostaliśmy zauważeni

Posted

TRZYMAMY KCIUKI ZA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH DZIŚ
my właśnie zaczynamy przygotowania i o 4 rano wyjazd.

GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW:terazpol:

TERAZ POLSKA
JAK TO SIĘ MÓWI NA TARGACH POZNAŃSKICH

Posted

Gratulacje udanych występów dla tych co już "po" :lol:..i wielkich wygranych dla tych którzy jeszcze "przed" ;).

ps. powiedzcie proszę :modla: czy na wystawę da radę wejść z niewystawianą gordonką? :roll: (chciałam ją pokazać hodowczyni ...jak ten "wypierdek" wyrósł przez parę ostatnich m-cy :roll:)

Posted

Agappe napisał(a):
Nesuniaaa napisz i prosze jaką ocenę dostała mała...

Mała dostała ocene wybitnie obiecującą i super opis :multi: :multi: :multi:
2 pierwsze miejsca zajeły psy z zagranicy wiec uważam że to naprawde super wynik jak na pierwszy raz :multi: :multi:

Posted

Skad przyjechaly psy na Poznanska Wystawe.

Czechy1704Dania570Estonia252Finlandia950Francja683Gibraltar11Grecja49Hiszpania293Holandia634Indonezja1Irlandia3Izrael47Japonia11Kanada3Kazachstan9Litwa225Luksemburg9Łotwa239Malta2Meksyk15Mołdawia14Niemcy1641Norwegia178Peru3Polska5993Portugalia40Rosja2238RPA1Rumunia137San Marino3Serbia i Czarnogóra120Słowacja243Słowenia134Szwajcaria128Szwecja568Tajlandia4Ukraina491Urugwaj1USA57Uzbekistan1Wenezuela3Węgry703Wielka Brytania97Włochy1410

Posted

Nor(a) napisał(a):
Gratulacje udanych występów dla tych co już "po" :lol:..i wielkich wygranych dla tych którzy jeszcze "przed" ;).

ps. powiedzcie proszę :modla: czy na wystawę da radę wejść z niewystawianą gordonką? :roll: (chciałam ją pokazać hodowczyni ...jak ten "wypierdek" wyrósł przez parę ostatnich m-cy :roll:)

My wjeżdżaliśmy samochodem i strażnik tylko spojrzał że 1 pies jest. Wiec nawet jakbyś wjeżdżała to jeszcze byś miała 1 wejście za darmo :lol:

Posted

Jak wrażenia?!?
My szczęśliwi:
DEBIUT - NAJŁADNIEJSZESZE SZCZENIĘ RASY BORDER COLLIE NA ŚWIECIE
RING HONOROWY ZALICZONY

Naprawdę było świetnie - pokazy i wogóle, ale ring honorowy caaałkiem inny od tych zwykłych, miałam takiego strasa na honorowym że się Boguśce udzieliło :oops:

Posted

palma napisał(a):
Jak wrażenia?!?
My szczęśliwi:
RING HONOROWY ZALICZONY

Naprawdę było świetnie - pokazy i wogóle, ale ring honorowy caaałkiem inny od tych zwykłych, miałam takiego strasa na honorowym że się Boguśce udzieliło :oops:

wielkie gratki :multi::multi::multi:
zaczynacie karierę wystawową z wysokiego C :laola:

Posted

Agappe napisał(a):
GRATULUJE....

ja przed chwilą wróciłam i jeszcze sie pochwale "odrobinke" chociaż Jo-jo już o tym wspomniał

moja sunia rasy akita ANATA Yamamoto najpierw wygrała rywalizacje w klasie championów (zgłoszonych 12) a potem porównanie o CACIBa i tym samym została pierwszą wychodowaną i pochądzącą z Polski i jak na razie jedyną ZWYCIEZCA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet o tym nie marzyłam....:oops: :oops:

w konkurencji PARA HODOWLANA BIMBO i ANATA Yamamoto zostali zakwalifikowani do pierwszej hmm 10?, ale niestety miejsca na podium już dla nich nie starczyło.. ale i tak uwazam, że jest to sukces, ze zostaliśmy zauważeni

palma napisał(a):
Jak wrażenia?!?

My szczęśliwi:
RING HONOROWY ZALICZONY

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

dajemy radę Dogomaniacy :)
oby i mnie sie poszczescilo ;)