asanowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 My wyruszamy skoro świt, z Bydgoszczy to żabi skok :p Quote
panienkabubu Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 talut napisał(a):GRATULACJE ZWYCIĘZCOM :terazpol::Poland: i przegranym też ;) kalinaM napisał(a):Brava!:multi: Apso napisał(a):GRATULACJE dla WSZYSTKICH dotychczasowych zwycięzców i dla wszystkich tych, którzy reprezentowali jolly_94 napisał(a):GRATULACJE!!!! A my za kilka godzin JEDZIEMY!!! Aaaaaaa! karolka napisał(a):GRATULACJE dla wszystkich po pierwszym dniu :) DOŁĄCZAM SIĘ DO GRATULACJI, GRATULUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pokazcie zdjęcia nagród :cool3: Quote
setka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [LEFT]Miałam być w sobotę... serce mi się kraje, że nie mogę:shake: Niech ktoś porobi zdjęcia mastinkom, proszę... Szczególnie mojemu szczeniaczkowi Alladynowi, BAAARDZO PROSZĘ...[/LEFT] Quote
jolly_94 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Uff! Psa wyprałam, nawet nosek wypolerowałam ;) , idę spać, bo za 3 godziny jedziemy! Quote
Ludiana Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 informacja dla wszystkich którzy pytali o katalogi rozmawiałam z osobami które sprzedawały dzisiaj katalogi w hali, w sobotę podobno mają być katalogi z wcześniejszych dni ...:p pozdrowieńka i powodzenia kolejnym wystawcom. ;) Quote
invictus hilaritas Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 i ja sie dolaczam do prosby setki :) mastino neapolitano :loveu: szkoda ze ta rasa by sie nie dogadala z moja :placz: Quote
jovanna Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ide spac wstaje o 4 rano i jade....doczekac sie nie moge...trzymac kciuki ;) Quote
AnetaA Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 invictus hilaritas napisał(a):i ja sie dolaczam do prosby setki :) mastino neapolitano :loveu: ........ i ja sie dolaczam do prosby invictus hilaritas :modla: Quote
AMIŚKA Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 GRATULACJE DLA NASZEJ JASMIN I JEJ SUNI ALLEN jamniczki króliczej długowłosej ZA MŁODZIEŻOWE ZWYCIĘSTWO ŚWIATA :laola: :laola: Quote
arima Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 HAWAN napisał(a):Arima - no przykro mi ja jestem ozdóbka więc :painting: my w niedzielę, to raczej my Ciebie możemy prosić o opinię:modla: ... a swoją drogą - niezły rozrzut ma ten sędzia - nieprawdaż:p no duży:roll: ok, jak wróce, to zaraz Ci priva wyśle Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nesuniaaa napisał(a):W akitach szczeniakach 3 miejsce zajeła Akita u Izis Zama! Narobiłam pełno fotek akit i innych psów:) GRATULUJE.... ja przed chwilą wróciłam i jeszcze sie pochwale "odrobinke" chociaż Jo-jo już o tym wspomniał moja sunia rasy [SIZE="5"]akita ANATA Yamamoto najpierw wygrała rywalizacje w klasie championów (zgłoszonych 12) a potem porównanie o CACIBa i tym samym została pierwszą wychodowaną i pochądzącą z Polski i jak na razie jedyną [SIZE="5"]ZWYCIEZCA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet o tym nie marzyłam....:oops: :oops: w konkurencji PARA HODOWLANA BIMBO i ANATA Yamamoto zostali zakwalifikowani do pierwszej hmm 10?, ale niestety miejsca na podium już dla nich nie starczyło.. ale i tak uwazam, że jest to sukces, ze zostaliśmy zauważeni Quote
arima Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ło rany Agappe gratulacje!!!!!!!!!! To dopiero sukces:multi: :multi: Marzenie! Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nesuniaaa napisz i prosze jaką ocenę dostała mała... Quote
jovanna Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 zaraz jade, do wieczorka.... wracam ze stosem fot a o trofeach nie marze.... Quote
GUCIA Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 TRZYMAMY KCIUKI ZA WSZYSTKICH WYSTAWIAJĄCYCH DZIŚ my właśnie zaczynamy przygotowania i o 4 rano wyjazd. GRATULACJE DLA ZWYCIĘZCÓW:terazpol: TERAZ POLSKA JAK TO SIĘ MÓWI NA TARGACH POZNAŃSKICH Quote
Honey Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe - SERDECZNE GRATULACJE !!! :multi: :multi: :multi: Quote
Nor(a) Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratulacje udanych występów dla tych co już "po" :lol:..i wielkich wygranych dla tych którzy jeszcze "przed" ;). ps. powiedzcie proszę :modla: czy na wystawę da radę wejść z niewystawianą gordonką? :roll: (chciałam ją pokazać hodowczyni ...jak ten "wypierdek" wyrósł przez parę ostatnich m-cy :roll:) Quote
AlaNowak Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratulacje dla wszystkich:D My Dostalismy CWC i tym samym zaczelismy dorosly championat:D Quote
Nesuniaaa Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe napisał(a):Nesuniaaa napisz i prosze jaką ocenę dostała mała... Mała dostała ocene wybitnie obiecującą i super opis :multi: :multi: :multi: 2 pierwsze miejsca zajeły psy z zagranicy wiec uważam że to naprawde super wynik jak na pierwszy raz :multi: :multi: Quote
Mona4 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Skad przyjechaly psy na Poznanska Wystawe. Czechy1704Dania570Estonia252Finlandia950Francja683Gibraltar11Grecja49Hiszpania293Holandia634Indonezja1Irlandia3Izrael47Japonia11Kanada3Kazachstan9Litwa225Luksemburg9Łotwa239Malta2Meksyk15Mołdawia14Niemcy1641Norwegia178Peru3Polska5993Portugalia40Rosja2238RPA1Rumunia137San Marino3Serbia i Czarnogóra120Słowacja243Słowenia134Szwajcaria128Szwecja568Tajlandia4Ukraina491Urugwaj1USA57Uzbekistan1Wenezuela3Węgry703Wielka Brytania97Włochy1410 Quote
Nesuniaaa Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nor(a) napisał(a):Gratulacje udanych występów dla tych co już "po" :lol:..i wielkich wygranych dla tych którzy jeszcze "przed" ;). ps. powiedzcie proszę :modla: czy na wystawę da radę wejść z niewystawianą gordonką? :roll: (chciałam ją pokazać hodowczyni ...jak ten "wypierdek" wyrósł przez parę ostatnich m-cy :roll:) My wjeżdżaliśmy samochodem i strażnik tylko spojrzał że 1 pies jest. Wiec nawet jakbyś wjeżdżała to jeszcze byś miała 1 wejście za darmo :lol: Quote
BooBC Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Jak wrażenia?!? My szczęśliwi: DEBIUT - NAJŁADNIEJSZESZE SZCZENIĘ RASY BORDER COLLIE NA ŚWIECIE RING HONOROWY ZALICZONY Naprawdę było świetnie - pokazy i wogóle, ale ring honorowy caaałkiem inny od tych zwykłych, miałam takiego strasa na honorowym że się Boguśce udzieliło :oops: Quote
boksiedwa Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 palma napisał(a):Jak wrażenia?!? My szczęśliwi: DEBIUT - NAJŁADNIEJSZESZE SZCZENIĘ RASY BORDER COLLIE NA ŚWIECIE RING HONOROWY ZALICZONY Naprawdę było świetnie - pokazy i wogóle, ale ring honorowy caaałkiem inny od tych zwykłych, miałam takiego strasa na honorowym że się Boguśce udzieliło :oops: wielkie gratki :multi::multi::multi: zaczynacie karierę wystawową z wysokiego C :laola: Quote
panienkabubu Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe napisał(a):GRATULUJE.... ja przed chwilą wróciłam i jeszcze sie pochwale "odrobinke" chociaż Jo-jo już o tym wspomniał moja sunia rasy akita ANATA Yamamoto najpierw wygrała rywalizacje w klasie championów (zgłoszonych 12) a potem porównanie o CACIBa i tym samym została pierwszą wychodowaną i pochądzącą z Polski i jak na razie jedyną ZWYCIEZCA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nawet o tym nie marzyłam....:oops: :oops: w konkurencji PARA HODOWLANA BIMBO i ANATA Yamamoto zostali zakwalifikowani do pierwszej hmm 10?, ale niestety miejsca na podium już dla nich nie starczyło.. ale i tak uwazam, że jest to sukces, ze zostaliśmy zauważeni palma napisał(a):Jak wrażenia?!? My szczęśliwi: DEBIUT - NAJŁADNIEJSZESZE SZCZENIĘ RASY BORDER COLLIE NA ŚWIECIE RING HONOROWY ZALICZONY Naprawdę było świetnie - pokazy i wogóle, ale ring honorowy caaałkiem inny od tych zwykłych, miałam takiego strasa na honorowym że się Boguśce udzieliło :oops: GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!! :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: dajemy radę Dogomaniacy :) oby i mnie sie poszczescilo ;) Quote
setka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 GRATULACJE! A dla was co jeszcze przed POWODZENIA! Proszę... zdjęcia mastino w sobotkę... Ring 65 hala16:modla: Quote
Recommended Posts