Asiaczek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ostatni dzwonek, aby się odmeldować i życzyć powodzenia wszystkim! Do usłyszenia! Pzdr. Quote
beatkacg Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 beatkacg napisał(a):Wszystkim wystawiającym życzę SAMYCH SUKCESÓW i najlepszych ocen. Gdyby ktoś miał jedno wolne miejsce (bez psa) na trasie Poznań-Szczecin w niedzielę wieczorem to proszę o informację Pozdrawiam Ponawiam swoje pytanie, czy ktoś dysponuje 1 miejscem w niedziele po wystawie do Szczecina. Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa Pozdrawiam Quote
eduso Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Powodzenia. Pogoda w Poznaniu paskudna...;( Wichaer i deszcz. Za godzinke wyjade na wystawe poogladac i zrobic "psie"zakupy ;) Quote
agamich Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Juz umieściłam takie ogłoszenie w innym miejscu, ale spróbuje i tu. Czy jest ktoś, kto wraca z wystawy w niedzielę po zakończeniu na trasie Poznań- Warszawa i mógłby mnie zbrać (1 osoba bez psa) i po drodze "wyrzucić" w Kutnie? :roll: Quote
boksiedwa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A kto jedzie w sobotę z Warszawy? Ja jadę pociągiem 6.25 z centralnego Quote
Apso Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 eduso napisał(a):Powodzenia. Pogoda w Poznaniu paskudna...;( Wichaer i deszcz. Za godzinke wyjade na wystawe poogladac i zrobic "psie"zakupy ;) To prawda.....pogoda nie dopisala, ale napewno atmofera i dobre nastroje rozgrzeją wszystkich :p Życzę wszystkim sukcesów.....dobrej zabawy.....i wielu niezapomnianych wrażeń do zobaczenia w Poznaniu Quote
musia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A jutro według telewizyjnych prognóz ma być wprawdzie 6 stopni , ale słonecznie z lekkim zachmurzeniem bez deszczu. W cczasie wystawy jedyny taki dzień. Zobaczymy czy się sprawdzi . Na szczęście nasz gończak krótkowłosy - to go się szmatką z deszczu przetrze. Ale nadzieję mamy... My ruszamy z Katowic jutro przed 3 - cią. Quote
Saint Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Elo :razz: DoGoManiacy - ile kosztuje wstep na wystawe??? Ja bede niestety tylko w niedziele :placz: szukac Sainta !!! Quote
cockermanka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Saint..10zł... Chyba raczej niech Saint szuka wystawiających ;-) Quote
panienkabubu Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gos d`Atura napisał(a):Wszystkim życzymy samych sukcesów i przede wszystkim miłej psiejskiej czarodziejskiej atmosfery ! My miałyśmy dziś jej maleńką namiastkę we Wrocku , gdy wracając do domu , akurat drogą na Poznań , mijałyśmy wiele zagranicznych samochodów z psiesami - wszyscy do siebie machali i się pozdrawiali ! ale super :) KaRa_TC napisał(a):Dzisiaj jak wracalam z centrum widzialam cale wycieczki ludzi z psami:lol: ciekawe jak tobedzie w sobote jak tyle swiet jest zaplanowanych na ten dzien w poznaniu.... :roll: Agappe napisał(a):no dobra.. chyba najwyższy czas życzyć wszystkim POWODZENIA!!!!!!! =VioaoiV= napisał(a):Powodzenia!!! Tak jest! POWODZENIA! Dzien pierwszy rozpoczety, czekamy na zdjecia i relacje z wystawy!!! Trzymam za was kciuki z lekkim (bardzo duzym) dreszczykiem na ciele!!!!!!!!! :kciuki: będzie dobrze !!!!! Zycze wszystkim ZW.SW.!!!!!!!!!!!!! :kciuki: Quote
Paulina87 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja zaraz lecę na pociąg i o 12 powinnam być na wystawie :loveu: :loveu: Quote
Saint Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cockermanka - na 1000000% bede w hali cockerow wiec mam nadzieje ze jakos sie odszukamy :) zabierajcie ze soba husty DoGoManiackie albo inne znaki szczegolnie rozpoznawalne :razz: a wie ktos moze kiedy na wystawie bedzie Lazy, Malawaszka, Agga i PaYooK?? albo Taysha??? Quote
maga18 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Malawaszka bedzie w niedziele na grzywcach :) Quote
massima Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 panienkabubu napisał(a): ciekawe jak tobedzie w sobote jak tyle swiet jest zaplanowanych na ten dzien w poznaniu.... :roll: No my się wystawiamy w sobotę, sama jestem ciekawa co to się w tym Poznaniu porobi - oby nie było żadnych korkór dojazdowych do targów dla jadących od Głogowa :) Quote
Blue of Blues Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ja nie mam zadnego znaku dogo ale jak co to znajdę was cmokiiiiiiiiii :) Quote
cockermanka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Saint napisał(a):Cockermanka - na 1000000% bede w hali cockerow wiec mam nadzieje ze jakos sie odszukamy :) Nas najłatwiej rozpoznać po Gaffie ;) (jedzie jeszcze Timur,Arabella i Bassco) - mam nadzieję,że nie zapomnę o dogomaniackiej chuście - przypnę ją do jednej z naszych klatek :cool3: Ja jeszcze nie spakowana,w chałupie totalny sajgon po częściowo zakończonym wczoraj remoncie,wszędzie tony pyłu...:angryy: a na dokładkę mam jutro firmową imprezę,na której muszę być...a w sobotę rano wyjazd...:-o Quote
pierozek_monika Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Szukam kogoś z okolic Sosnowca, kto będzie na wystawie w niedzielę - uprzejie proszę o kontakt na PW - chodzi mi o pomoc w odbiorze jednej rzeczy :( dzięki serdeczne, sprawa załatwiona! :-) Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 No i jak dogomaniacy?? Są już jakies pierwsze wieści z frontu???? Quote
cockermanka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Widzę,że nie tylko ja zaglądam tu z niecierpliwością...:-) Quote
Różyczka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ciekawe kiedy będą pierwsze wiadomości pewnie dopiero gdzieś koło 16-17:00 chociaż nie zaszkodziłoby wcześniej Ciekawe jak przebiega wystawa? Rany jak ja bym tam chciała już być Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 cockermanka napisał(a):Widzę,że nie tylko ja zaglądam tu z niecierpliwością...:-) Ja chodzę jak na szpilkach, bo nie dośc że jeszcze siedze w szkole , i czekam na info od Bardotki Dorotki w ramach Musiałka, i aż chyba zaraz zadwonię się dowiedziec jak sytuacja, i może znają jakies inne wyniki. Quote
Irviers Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 ja tez sie juz zbieram- jeszcze tylko spakowac sie, do pracy, wieczorkiem psa wykąpac i rano ruszamy!!! :) potem nieprzesapana (przegadana ;)) noc i.. SOBOTA :) i sznaucery :) Nareszcie :multi: Jeszcze raz zyczymy sukcesów i mam nadzieje ze minimum 50 kryształowych kul zostanie zgarnietych przez DGM!! DGM! DGM! DGM! powodzenia! i do zobaczenia na miejscu :) Quote
Bushak Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A ja mam wielką prośbę do tych, którzy są lub będą lub byli na światówce dziś. Czy faktycznie potwierdza się informacja, że katalogi z danego dnia wystawy można kupić tylko tego dnia? Bo ja miałam w planie zakup całego kompletu, ale niestety będę z piechem tylko w sobotę, a jest kilka ras spoza drugiej grupy, które mnie interesują... A może będzie można katalogi zamówić w ZKwP w Poznaniu po wystawie? Np. za pobraniem pocztowym albo zapłacić przelewem??? No i Ci, którzy jadą ze Szczecina i okolic - dajcie znać, jak wygląda dojazd, gdzie są po drodze większe korki czy roboty drogowe. No i oczywiście jak wygląda sprawa zaparkowania samochodu. My będziemy wyjeżdżać w sobotę o świcie, ale wolę wiedzieć, gdzie są utrudnienia, bo wtedy może troszke zmienimy trasę. I czekam z niecierpliwością na pierwsze doniesienia o sukcesach dogomaniackich psów :cool3: Quote
Ludek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja też zaglądam zamiast pracować:). A po pracy jedziemy. Quote
Recommended Posts