Savannah Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Malvina napisał(a):A my też już zwarci i gotowi do podboju ringu;) Coż u mnie w klasie jedynie 42 sztuki:lol: Trzymam kcuiki za wszystkich dogomaniaków i do zobaczenia w czwartek. Ja jadę już jutro pociągiem z Łodzi przez Ostrów Wlp o 15.35 więc może kogos jeszcze spotkamy:razz: Husta dogomanii spakowana flaga Polski też to możemy jechać :terazpol: do zobaczenia Malwina !! :) Quote
bajadera Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No ja jutro piorę 3 moje dranie, suszę i czeszę. Orka ! A w czwartek rano w drogę, aby zdążyć obejrzeć jamniki gładkowłose standard i węgierskie pastuszki, no ico się da. Pewnemu jamnikowi będziemy kibicować. I Puli też. A w piatek sami wchodzimy na ring. Quote
kivik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Przerzucam ciuchy w szafie i się zastanawiam, czy wypada ubrać czerwoną spódniczkę, a reszta stroju czarna czyli golfik i żakiet. No i czy mogę ubrać czarne wysokie kozaczki na obcasie ale nie szpilka tylko kwadratowy...w półbutach obawiam się ze zmarznę..no nie są za eleganckie.. please help:placz::placz::placz::placz: Quote
Ania W Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 W imieniu wszystkich ras polskich ( a szczególnie ogarków ;-) ) zapraszam na pokazy. Pokazy będą odbywały się chyba codziennie (może ktoś jest bardziej na bieżąco ???) ale w piątek na pewno zaprezentują się ogary i gończe , które właśnie zostały uznane jako piąta polska rasa! Światówka jest więc świętem całej polskiej kynologii :-) Ja już też na walizkach i czuję dreszczyk emocji :-) Życzę wszystkim powodzenia ! Ja jestem sama w klasie ;-) Quote
panienkabubu Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 My wyjeżdżamy w piątek w południe, jednak jutro zaczynamy ostre pakowanie! Wszystkim wyjeżdżającym życzymy powodzenia!!! Czekamy na relację i zdjęcia!!! Czuję już dreszczyk emocji, to będą niezapomniane chwile!! Dogomaniacy, DAMY RADĘ ;] POWODZENIA!!!!!!!!!!! Quote
tulasy Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wielkich podbojów dla polskich wystawców na światówce. Idziemy się pakować i jutro jedziemy pod Poznań. Do "usłyszenia" po wystawie. Quote
UTAAP Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jejuniuuu!! Jak ja bym chciala z Wami tam byc :placz: :placz: :placz: !!! Zaczynam trzymac kciuki :bigcool: ! Wszystkim zycze POWODZENIA:sweetCyb: !!! Mam nadzieje ze, dzieki czesci z Was my, ktorzy nie mozemy uczestniczyc w tej wystawie poczujemy towarzyszaca jej atmosfere i emocje na tym forum juz po wystawie - NIE OSZCZEDZAJCIE APARATOW :diabloti: !!! I pamietajcie - DOGOMANIA GORA !!! :shiny: :jumpie: :laugh2_2: :lilangel::Dog_run: Quote
karenina Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 I ja mam juz spakowany samochód, 3 zestawy ubranek, góre toreb i torebeczek.. I jade jutro rano na spotkanie tego co nieuniknione. Wystawiam we czwartek i piątek. Trzymam kciuki za wszystkie dogomaniackie pieseczki, niezaleznie od rasy, klasy czy rozmiaru. Oby ta nasza wystawa swiatwowa pozostawiła dla wszystkich nas miłe wspomnienia :)) Quote
jovi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Słuchajcie, ja chciałam się jeszcze zapytać o jedną kwestię : czy od razu, od rozpoczęcia się wystawy, od pierwszego dnia będą dostępne katalogi na wszystkie dni czyli czy np. w czwartek będzie dostępny katalog na niedzielę? Będzie pewnie trochę stoisk zagranicznych i kolejne pytanie : w jakiej walucie będzie można tam płacić, czy zabierać euro czy wystarczą złotówki? Quote
Polna Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 UTAAP, a moze Ty masz jakis znajomych ktorzy wybierają sie w piątek na wstawę z Łodzi? Pilnie szukam transportu na piątek !:placz: :placz: :placz: Quote
kingula Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 My takze juz prawie gotowi, psiaki fryzowaly sie ponad 3 godziny u fryzjerki i wygladaja teraz jak biale puszki do pudru :loveu: Jutro pakowanie i o 3 w nocy wyjazd. Mam tylko nadzieje, ze podroz minie nam spokojniej niz w ubieglym roku :shake: Zyczymy wszystkim Dogomaniakom i ich psiakom jak najwiekszych sukcesow- nie zapomnijcie kupic im jakis pamiatek z wystawy ;):lol: Quote
jolly_94 Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Też się dołączamy do życzeń POWODZENIA dla wszystkich psiaków i właścicieli :loveu: !!! Bądźcie jak najpiękniejsi!!! I zbierajcie jak najwięcej Zw. Św.:multi: :multi: !!! Trzymajcie za nas kciuki w piątek! Jutro się pakujemy i w nocy jazda! Na podbój Poznania! Pozdrawiamy, jolly z Lamirą i Amelką :lol: Quote
Smile of Red Witch Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 My wyjezdzamy dopiero w czwartek pociagiem o 16:15 z Warszawy a wystawiamy sie w piatek w hali numer 2, amstaffow jest sporo wiec sa podzielone na 2 ringi, zapraszamy lubiacych bulowate, zycze rowniez wszystkim zeby jak najwiecej dogomaniakow wrocilo do domku z zw. sw Quote
UTAAP Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Polna napisał(a):UTAAP, a moze Ty masz jakis znajomych ktorzy wybierają sie w piątek na wstawę z Łodzi? Pilnie szukam transportu na piątek !:placz: :placz: :placz: Niestety :shake: , z Lodzi znam jedna osobe, ktora jedzie w czwartek bez psa pociagiem, a psa dowoza jej rodzice samochodem ale dopiero w niedziele... Quote
Imanca Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ania W napisał(a): Ja jestem sama w klasie ;-) Po prostu jest sama w sobie klasą. No i oczywiście w klasie nie ma sobie równych :evil_lol: Quote
Blue of Blues Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 :bigcool: :p Wszystkim wystawcom samych sukcesów na wystawie,wesołej i miłej atmosferki i pięknie spędzonych chwil zyczę :) Mam pytanie a czy ktoś bedzie miał wolne miejsce w niedzielę po wystawie na 2 labki i 2 osoby z Poznania w kierunku Gliwic? Bo w jedną stronę już mamy transport za co dziękuję AMPAK:) DZIĘKI za pomoc :) Quote
Asiaczek Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 jovi napisał(a):Słuchajcie, ja chciałam się jeszcze zapytać o jedną kwestię : czy od razu, od rozpoczęcia się wystawy, od pierwszego dnia będą dostępne katalogi na wszystkie dni czyli czy np. w czwartek będzie dostępny katalog na niedzielę? Będzie pewnie trochę stoisk zagranicznych i kolejne pytanie : w jakiej walucie będzie można tam płacić, czy zabierać euro czy wystarczą złotówki? Co do katalogów: na każdy dzien jest inny katalog. I w czwartek dostępny będzie tylko ten na czwartek itp. Co do waluty - ja zabieram Euro i złotówki. Pzdr. Quote
Agasia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 a ja jestem ciekawa czy Poznan będzie w takim tępie jak np. Helsinki wstawial wyniki i zdjęcia na strone.. :) To juz jutro :) Quote
UTAAP Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 O! I to jest bardzo ciekawe pytanie :evil_lol: Quote
Gazuś Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Mam WAŻNE ogłoszenie - potrzebowałabym do pomocy jakąś handlerkę/handlera na niedzielę - nieco po 10. Jest ktoś?? :lol: Jak zwykle ja na ostatnią chwilę, ale licze, że coś się znajdzie. Kontakt jak zwykle ze mną na gg :) Quote
Agasia Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Gazuś napisał(a):Mam WAŻNE ogłoszenie - potrzebowałabym do pomocy jakąś handlerkę/handlera na niedzielę - nieco po 10. Jest ktoś?? :lol: Jak zwykle ja na ostatnią chwilę, ale licze, że coś się znajdzie. W zależności ile to "nieco" wynosi ;) Powiedz o jakiego psa chodzi Quote
Gazuś Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 To nieco to sunia flatka. Dzisiaj bedę się kontaktowac z Doca hodowczynią - ja wystawiam jej psinkę, może P.Maria weźmie za mnie flatkę :) Możliwe też że np "w miedzyczasie" w ocenie moich psów zdąże, ale... Ale w razie czego musze kogoś mieć. Agasia - tylko, że to praktycznie drugi koniec wystawy od Ciebie, przyb czym mówiłaś ze masz psy :( Pomysłałam o Tobie na poczatku. Quote
Romas Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Gośka napisał(a):Puli trzymam kciuki za "dredzie" i czekamy w niedzielę że spełnisz "groźbę" i wpadniesz do nas na te wyczesane dredy;) W razie gdyby ci się chciało zapamiętać to mamy numerek 19293, oczywiście wszyscy dogomaniacy mile widziani:p Jesteśmy w hali nr 7 przy ringu 53. Gosia ,bede trzymac za Was mocno kciuki , za Wszystkich znajomych z dgm ,zreszta :-) Szkoda ,ze nie bede mogla zobaczyc Cie w niedziele ,bo jade na sobote . Powodzenia Wszystkim :-) Quote
Irviers Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Tyle czasu czekalismy na to wielkie wydarzenie i juz jutro sie wszystko zacznie :) Ja tylko sie zastanawiam co to bedzie po swiatówce... teraz tyle nerwów, emocji, przygotowan... niektórzy pewnie juz od dobrych kilku miesiecy przygotowują swoje psy, jest o czym myslec i marzyc :) a potem co? jakos tak nudno bedzie, na nic nie bedziemy czekac ;) Rowniez trzymam kciuki za wszystkich dogomaniaków i mam nadzieje ze Zw.Sw. posypią sie gęsto na dogomaniackie pieski :) POWODZENIA!!!! :multi: Quote
panienkabubu Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Ja też życzę samych Zw.Św.!!!! Emocje już sięgają zenitu, na samą myśl o światówce mam ciarki na plecach!! Oby wszystko było tak, jak sobie wymarzyłam i może ta kula za Zw.Św. trafi właśnie w moje łapki ;-) Och byłabym wniebowzięta ;) Słuchajcie nie stresujcie się, nie oszczędzajcie aparatów, dajcie z siebie i ze swoich piesków WSZYSTKO, to jest NASZ dzien, najważniejszy w Kynologii!!!! Życze wszystkim POWODZENIA!! :kciuki: Do zobaczenia w sobotę ten kto odważy się podejść ;) POZDRAWIAM i czekam na pierwsze zdjęcia!! Quote
Recommended Posts