Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Malvina napisał(a):
A my też już zwarci i gotowi do podboju ringu;) Coż u mnie w klasie jedynie 42 sztuki:lol: Trzymam kcuiki za wszystkich dogomaniaków i do zobaczenia w czwartek. Ja jadę już jutro pociągiem z Łodzi przez Ostrów Wlp o 15.35 więc może kogos jeszcze spotkamy:razz: Husta dogomanii spakowana flaga Polski też to możemy jechać :terazpol:

do zobaczenia Malwina !! :)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No ja jutro piorę 3 moje dranie, suszę i czeszę. Orka ! A w czwartek rano w drogę, aby zdążyć obejrzeć jamniki gładkowłose standard i węgierskie pastuszki, no ico się da. Pewnemu jamnikowi będziemy kibicować. I Puli też. A w piatek sami wchodzimy na ring.

Posted

Przerzucam ciuchy w szafie i się zastanawiam, czy wypada ubrać czerwoną spódniczkę, a reszta stroju czarna czyli golfik i żakiet. No i czy mogę ubrać czarne wysokie kozaczki na obcasie ale nie szpilka tylko kwadratowy...w półbutach obawiam się ze zmarznę..no nie są za eleganckie..
please help:placz::placz::placz::placz:

Posted

W imieniu wszystkich ras polskich ( a szczególnie ogarków ;-) ) zapraszam na pokazy. Pokazy będą odbywały się chyba codziennie (może ktoś jest bardziej na bieżąco ???) ale w piątek na pewno zaprezentują się ogary i gończe , które właśnie zostały uznane jako piąta polska rasa!
Światówka jest więc świętem całej polskiej kynologii :-)
Ja już też na walizkach i czuję dreszczyk emocji :-)
Życzę wszystkim powodzenia !
Ja jestem sama w klasie ;-)

Posted

My wyjeżdżamy w piątek w południe, jednak jutro zaczynamy ostre pakowanie!
Wszystkim wyjeżdżającym życzymy powodzenia!!!
Czekamy na relację i zdjęcia!!!

Czuję już dreszczyk emocji, to będą niezapomniane chwile!!

Dogomaniacy, DAMY RADĘ ;]

POWODZENIA!!!!!!!!!!!

Posted

Jejuniuuu!! Jak ja bym chciala z Wami tam byc :placz: :placz: :placz: !!!

Zaczynam trzymac kciuki :bigcool: ! Wszystkim zycze POWODZENIA:sweetCyb: !!!
Mam nadzieje ze, dzieki czesci z Was my, ktorzy nie mozemy uczestniczyc w tej wystawie poczujemy towarzyszaca jej atmosfere i emocje na tym forum juz po wystawie - NIE OSZCZEDZAJCIE APARATOW :diabloti: !!!

I pamietajcie - DOGOMANIA GORA !!! :shiny: :jumpie: :laugh2_2: :lilangel::Dog_run:

Posted

I ja mam juz spakowany samochód, 3 zestawy ubranek, góre toreb i torebeczek.. I jade jutro rano na spotkanie tego co nieuniknione.
Wystawiam we czwartek i piątek.
Trzymam kciuki za wszystkie dogomaniackie pieseczki, niezaleznie od rasy, klasy czy rozmiaru.
Oby ta nasza wystawa swiatwowa pozostawiła dla wszystkich nas miłe wspomnienia :))

Posted

Słuchajcie, ja chciałam się jeszcze zapytać o jedną kwestię : czy od razu, od rozpoczęcia się wystawy, od pierwszego dnia będą dostępne katalogi na wszystkie dni czyli czy np. w czwartek będzie dostępny katalog na niedzielę?
Będzie pewnie trochę stoisk zagranicznych i kolejne pytanie : w jakiej walucie będzie można tam płacić, czy zabierać euro czy wystarczą złotówki?

Posted

My takze juz prawie gotowi, psiaki fryzowaly sie ponad 3 godziny u fryzjerki i wygladaja teraz jak biale puszki do pudru :loveu: Jutro pakowanie i o 3 w nocy wyjazd. Mam tylko nadzieje, ze podroz minie nam spokojniej niz w ubieglym roku :shake:

Zyczymy wszystkim Dogomaniakom i ich psiakom jak najwiekszych sukcesow- nie zapomnijcie kupic im jakis pamiatek z wystawy ;):lol:

Posted

Też się dołączamy do życzeń POWODZENIA dla wszystkich psiaków i właścicieli :loveu: !!! Bądźcie jak najpiękniejsi!!! I zbierajcie jak najwięcej Zw. Św.:multi: :multi: !!! Trzymajcie za nas kciuki w piątek! Jutro się pakujemy i w nocy jazda! Na podbój Poznania!
Pozdrawiamy, jolly z Lamirą i Amelką :lol:

Posted

My wyjezdzamy dopiero w czwartek pociagiem o 16:15 z Warszawy a wystawiamy sie w piatek w hali numer 2, amstaffow jest sporo wiec sa podzielone na 2 ringi, zapraszamy lubiacych bulowate, zycze rowniez wszystkim zeby jak najwiecej dogomaniakow wrocilo do domku z zw. sw

Posted

Polna napisał(a):
UTAAP, a moze Ty masz jakis znajomych ktorzy wybierają sie w piątek na wstawę z Łodzi? Pilnie szukam transportu na piątek !:placz: :placz: :placz:

Niestety :shake: , z Lodzi znam jedna osobe, ktora jedzie w czwartek bez psa pociagiem, a psa dowoza jej rodzice samochodem ale dopiero w niedziele...

Posted

:bigcool: :p Wszystkim wystawcom samych sukcesów na wystawie,wesołej i miłej atmosferki i pięknie spędzonych chwil zyczę :)

Mam pytanie a czy ktoś bedzie miał wolne miejsce w niedzielę po wystawie na 2 labki i 2 osoby z Poznania w kierunku Gliwic?

Bo w jedną stronę już mamy transport za co dziękuję AMPAK:) DZIĘKI za pomoc :)

Posted

jovi napisał(a):
Słuchajcie, ja chciałam się jeszcze zapytać o jedną kwestię : czy od razu, od rozpoczęcia się wystawy, od pierwszego dnia będą dostępne katalogi na wszystkie dni czyli czy np. w czwartek będzie dostępny katalog na niedzielę?
Będzie pewnie trochę stoisk zagranicznych i kolejne pytanie : w jakiej walucie będzie można tam płacić, czy zabierać euro czy wystarczą złotówki?

Co do katalogów: na każdy dzien jest inny katalog. I w czwartek dostępny będzie tylko ten na czwartek itp.

Co do waluty - ja zabieram Euro i złotówki.
Pzdr.

Posted

Mam WAŻNE ogłoszenie - potrzebowałabym do pomocy jakąś handlerkę/handlera na niedzielę - nieco po 10.
Jest ktoś?? :lol:
Jak zwykle ja na ostatnią chwilę, ale licze, że coś się znajdzie.
Kontakt jak zwykle ze mną na gg :)

Posted

Gazuś napisał(a):
Mam WAŻNE ogłoszenie - potrzebowałabym do pomocy jakąś handlerkę/handlera na niedzielę - nieco po 10.
Jest ktoś?? :lol:
Jak zwykle ja na ostatnią chwilę, ale licze, że coś się znajdzie.

W zależności ile to "nieco" wynosi ;) Powiedz o jakiego psa chodzi

Posted

To nieco to sunia flatka. Dzisiaj bedę się kontaktowac z Doca hodowczynią - ja wystawiam jej psinkę, może P.Maria weźmie za mnie flatkę :) Możliwe też że np "w miedzyczasie" w ocenie moich psów zdąże, ale... Ale w razie czego musze kogoś mieć.

Agasia - tylko, że to praktycznie drugi koniec wystawy od Ciebie, przyb czym mówiłaś ze masz psy :( Pomysłałam o Tobie na poczatku.

Posted

Gośka napisał(a):
Puli trzymam kciuki za "dredzie" i czekamy w niedzielę że spełnisz "groźbę" i wpadniesz do nas na te wyczesane dredy;) W razie gdyby ci się chciało zapamiętać to mamy numerek 19293, oczywiście wszyscy dogomaniacy mile widziani:p Jesteśmy w hali nr 7 przy ringu 53.

Gosia ,bede trzymac za Was mocno kciuki , za Wszystkich znajomych z dgm ,zreszta :-)
Szkoda ,ze nie bede mogla zobaczyc Cie w niedziele ,bo jade na sobote .
Powodzenia Wszystkim :-)

Posted

Tyle czasu czekalismy na to wielkie wydarzenie i juz jutro sie wszystko zacznie :)
Ja tylko sie zastanawiam co to bedzie po swiatówce... teraz tyle nerwów, emocji, przygotowan... niektórzy pewnie juz od dobrych kilku miesiecy przygotowują swoje psy, jest o czym myslec i marzyc :) a potem co? jakos tak nudno bedzie, na nic nie bedziemy czekac ;)

Rowniez trzymam kciuki za wszystkich dogomaniaków i mam nadzieje ze Zw.Sw. posypią sie gęsto na dogomaniackie pieski :) POWODZENIA!!!! :multi:

Posted

Ja też życzę samych Zw.Św.!!!!
Emocje już sięgają zenitu, na samą myśl o światówce mam ciarki na plecach!! Oby wszystko było tak, jak sobie wymarzyłam i może ta kula za Zw.Św. trafi właśnie w moje łapki ;-) Och byłabym wniebowzięta ;)
Słuchajcie nie stresujcie się, nie oszczędzajcie aparatów, dajcie z siebie i ze swoich piesków WSZYSTKO, to jest NASZ dzien, najważniejszy w Kynologii!!!! Życze wszystkim POWODZENIA!! :kciuki:
Do zobaczenia w sobotę ten kto odważy się podejść ;)

POZDRAWIAM i czekam na pierwsze zdjęcia!!