Godelaine Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 puli napisał(a):Lepiej nie pytajcie jak długo to sie suszy........ Ile? :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Rauni Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Godelaine napisał(a):Mój sucz dziś wykazał się inwencją twórczą. Mała stwierdziła, że na światową trzeba pieknie wyglądać i pachnieć, więc... wytarzała się w padlinie :diabloti::diabloti::diabloti: No i trzeba było ją jakoś do porządku doprowadzić... :diabloti: My też jedziemy już jutro z rana :) Wszystkim dogomaniakom życzę powodzenia i dobrej zabawy :) Ha, Vigo mi zrobił taki numer, jak raz chciałam być profesjonalna, wykąpałam go tydzień wcześniej, żeby włos wrócił do swojej normalnej struktury, po czym dzień przed wystawą wytarzał się w g... , musiałam go prać i wystawiałam zamiast pyrka coś w stylu powder puff'a (bez żadnej obrazy dla powder puffów, które bardzo lubię). Quote
Godelaine Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Rauni napisał(a):Ha, Vigo mi zrobił taki numer, jak raz chciałam być profesjonalna, wykąpałam go tydzień wcześniej, żeby włos wrócił do swojej normalnej struktury, po czym dzień przed wystawą wytarzał się w g... , musiałam go prać i wystawiałam zamiast pyrka coś w stylu powder puff'a (bez żadnej obrazy dla powder puffów, które bardzo lubię). Twój pies powiedział Ci co mysli o takich zabiegach kosmetycznych :D :D :D Ja nigdy małej nie kąpałam i nie mam bladego pojęcia, jak zareagowałaby jej sierść na taki eksperyment (kiedyś trzeba sprawdzić w końci). Tzn czy nie zrobiłaby się zbyt miękka, czyli zupełnie niebelgowa. Szorując bok musiałam więc ograniczyć się do skromnego minimum. Ale źle nie wygląda, zapachu, poza szamponem, nie czuć. Znaczy się - nie jest źle :D Quote
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jeśli nie sprawiłoby to dużej trudności Czy mógłby ktoś zrobić w czwartek zdjęcie SHIKOKU ring69 pawilon16 godzina 15:00 tak przy okazji bo czytam że dużo tutaj amatorów fotografowania a w czwartek nie mogę niestety przyjechać Z góry dziękuję Quote
Agappe Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Różyczka napisał(a):Jeśli nie sprawiłoby to dużej trudności Czy mógłby ktoś zrobić w czwartek zdjęcie SHIKOKU ring69 pawilon16 godzina 15:00 tak przy okazji bo czytam że dużo tutaj amatorów fotografowania a w czwartek nie mogę niestety przyjechać Z góry dziękuję możliwe, że ja sie pojawie przy tym ringu.. ale niestety bez aparatu jedynie z kamerą, chyba, ze komus "zabiore" aparat na chwile ;)... moge tylko powiedziec że jeden z tych shikoku <suczka> jest najprawdopodobniej z Polski (ale głowy za to nie dam, to tylko moje przypuszczenia, bo pierwsza sprowadzona do Polski shikoku jest wlasnie w wieku "młodzieżowym") Quote
gudis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Różyczka napisał(a):Jeśli nie sprawiłoby to dużej trudności Czy mógłby ktoś zrobić w czwartek zdjęcie SHIKOKU ring69 pawilon16 godzina 15:00 tak przy okazji bo czytam że dużo tutaj amatorów fotografowania a w czwartek nie mogę niestety przyjechać Z góry dziękuję Ja pracuje na ringu 68, jesli wyrobie do 15 z psami na moim ringu to moge strzelic fotke . Jakis konkretny psiak czy obojetnie?? Chyba ze Agappe zjawisz sie u mnie i cu wypozycze aparacik gdybym nie zdazyla ? Quote
Atena Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No to ja życze powodzenia tym któży juz sie wybieraja ;) Żałuje, ze nie moge byc w każdym dniu i m.in. zobaczyć Field Spaniele, Tollery no i Puli A tak ogólnie, to kiedy mam wykąpać Roxy jak wystawiamy sie w sobote? Quote
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Są tylko 3pieseczki :) Gdyby się dało to wszystkie a jak nie to obojętnie którego bo nie wiem kto zgłosił Który wpadnie najbardziej w oko Bardzo bardzo dziękuję bo tak bym chciała zobaczyć ale chcieć i móc to dwie różne sprawy Sama wystawiam w sobotę Będę dopiero w piątek tak koło 12:00 to nie ma szans Och jakbym 4dni chciała być i te piękności oglądać Życzę wszystkim powodzenia i bardzo udanej wystawy z której wyniesiecie wspaniałe wspomnienia nie zależnie od oceny Quote
aleb Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No to już jutro wyjeżdzam po południu :) Będę wam kibicować przy ringach ;) Quote
Jerez Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 puli napisał(a): Jerez,Laura - nie ma co podziwiać cierpliwości.Chciałam to mam i jest fajnie! Pies ma być kudłaty!:p :eviltong: Lepiej nie pytajcie jak długo to sie suszy........ Pozdrawiamy! Ależ Puli, ja jestem strasznie ciekawa jak udaje Ci się wypielęgnować swojego psa. Chciałabym, żebyś kiedyś opisała cały ten rytuał. Nie powiem, te psy na wszelkich wystawach oglądam ze szczególnym zainteresowaniem i podziwiam Was właścicieli za poświęcenie i oddanie tym psom. A my właśnie wykąpane w nowym szamponie norkowym i odżywione odpowiednio suzyłyśmy się suszarką, ale niestety suszarka za głośno brzęczy i robi takie wiuuuuuuuuuuuuuu, :mad:więc dałyśmy sobie spokój.:mad: Pierwszy raz suszyłam ta moją Czarną Perełkę suszarką, więc nie naciskałam zbytnio. :mad:Przy następnej wystawie będzie lepiej.;) Ale powiem Wam, że ja Cami praktycznie nie kąpie, bo ona ma taką sierść, że cały brud po wyschnięciu z niej spadnie.:eviltong: Musi być tylko czesana.:lol: Nawet teraz woda po kapieli nie była zbyt brudna.:evil_lol: Trzymam kciuki za wszystkich co już jutro jadą, uważajcie na drodze!!!!! Bez szaleństw:crazyeye:. Quote
Różyczka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Jerez napisał(a): Trzymam kciuki za wszystkich co już jutro jadą, uważajcie na drodze!!!!! Bez szaleństw:crazyeye:. Tym którzy jadą pociągiem życzę wolnych przedziałów albo miłych współpasażerów lubiących psiaki oraz planowego przyjazdu. Quote
olaglowka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 to ja juz teraz napisze, bo juz jutro wyjezdzam, Wiec zycze wszystkim Udanej Wystawy, poplatania ringowek i Wielu Sukcesow jaki i oczywiscie Dobrej Zabawy!! Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wszyscy się przygotowują do światówki, ja przygotowałem topic na fotorelację z tego wielkiego wydarzenia. Chciałbym, żeby pojawiły się tu tylko i wyłącznie zdjęcia bez zbędnych komentarzy i gratulacji, że są piękne. Stwórzmy galerię, którą się ogląda, a nie czyta. TUTAJ jest topic do pogaduszek na temat światówki. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 gudis napisał(a):30 zl , jesli bedzie w aucie wiecej osob niz kierowca kazda musi miec bilet za 10 zl Niekoniecznie. Bo jeżeli w aucie będą tylko wystawcy ze zgłoszonymi psami, to nie trzeba będzie kupować dodatkowych biletów, prawda?:lol: Pzdr. Quote
Polarna Legenda Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Hej!Czy ktoś z Was jedzie ze Śląska do Poznania w czwartek(tzn.wyjeżdża jutro zeby być na czwartek)i ma wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby i psiaka?dzisiaj dowiedziałam si.ę że koleżanka z którą miałam jechać ma problem z samochodem i wyjazd odwołany:placz: :placz: :placz: A może chociaż ktoś jedzie pociągiem i mogłabym się przylączyć? Quote
gudis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Niekoniecznie. Bo jeżeli w aucie będą tylko wystawcy ze zgłoszonymi psami, to nie trzeba będzie kupować dodatkowych biletów, prawda?:lol: Pzdr. No chyba tak :razz: Quote
kivik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Polarna Legenda napisał(a):Hej!Czy ktoś z Was jedzie ze Śląska do Poznania w czwartek(tzn.wyjeżdża jutro zeby być na czwartek)i ma wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby i psiaka?dzisiaj dowiedziałam si.ę że koleżanka z którą miałam jechać ma problem z samochodem i wyjazd odwołany:placz: :placz: :placz: A może chociaż ktoś jedzie pociągiem i mogłabym się przylączyć? Ja jadę pociągiem w czwartek rano. Planowo powinien być w Poznaniu o 10.09. Quote
Asiaczek Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wszyscy jesteśmy już trochę zakręceni Światówką, co?:lol: Pzdr. Quote
Savannah Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Asiaczek napisał(a):Wszyscy jesteśmy już trochę zakręceni Światówką, co?:lol: Pzdr. zdecydowanie tak !!!:) Quote
Polarna Legenda Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 kivik napisał(a):Ja jadę pociągiem w czwartek rano. Planowo powinien być w Poznaniu o 10.09. A skąd odjeżdzą pociąg?Z Katowic? Quote
Godelaine Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Polarna Legenda napisał(a):Hej!Czy ktoś z Was jedzie ze Śląska do Poznania w czwartek(tzn.wyjeżdża jutro zeby być na czwartek)i ma wolne miejsce w samochodzie dla jednej osoby i psiaka?dzisiaj dowiedziałam si.ę że koleżanka z którą miałam jechać ma problem z samochodem i wyjazd odwołany:placz: :placz: :placz: A może chociaż ktoś jedzie pociągiem i mogłabym się przylączyć? Ja jutro jadę pośpiechem, który w Poznaniu jest o 14:14. W Katowicach jest chyba o 8:47. Quote
Gonia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Rude wykąpane,torby spakowane(jejku ile tego wszystkiego się nazbierało?!) i jutro rano wyjazd.Idziemy na pierwszy ogień,w czwartek.Dlatego już dzisiaj Życzymy wszystkim powodzenia!!!!!!!!!!!!!Trzymamy łapki w pozostałe dni:thumbs: :terazpol: Quote
ktrebor Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Różyczka napisał(a):Jeśli nie sprawiłoby to dużej trudności Czy mógłby ktoś zrobić w czwartek zdjęcie SHIKOKU ring69 pawilon16 godzina 15:00 tak przy okazji bo czytam że dużo tutaj amatorów fotografowania a w czwartek nie mogę niestety przyjechać Z góry dziękuję My będziemy na tym ringu od 10. Obstrykamy wszystko, tak suczka z młodzierzy jest Polski, pozostałe dwa psiaki z Holandii. Quote
kivik Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Polarna Legenda napisał(a):A skąd odjeżdzą pociąg?Z Katowic? z Katowic odjeżdza o 4.45. Ja wsiadam w Zabrzu o 5. Quote
Malvina Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 A my też już zwarci i gotowi do podboju ringu;) Coż u mnie w klasie jedynie 42 sztuki:lol: Trzymam kcuiki za wszystkich dogomaniaków i do zobaczenia w czwartek. Ja jadę już jutro pociągiem z Łodzi przez Ostrów Wlp o 15.35 więc może kogos jeszcze spotkamy:razz: Husta dogomanii spakowana flaga Polski też to możemy jechać :terazpol: Quote
Recommended Posts