Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

caramba napisał(a):
Witam, w ostatniej chwili zwolnil sie nocleg dla 2-4 osob, 30 km od poznania w pieknym pensjonacie- za osobe 75 zeta z calodziennym wyzywieniem. Wolne jest z czwartku na piatek itd. Jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontaktpod nr 0505418884

Możesz to przetrzymać

Posted

AngelOfDeath napisał(a):
NIE

nie to nie kino ani restauracja tylko hale wystawowe , kurtki nosic ze soba :evil_lol:

:crazyeye: No jak to :placz: Ja będę z walichą 5 aparatami, kurtkami itp :placz:

Posted

Cześć Wszystkim :)
Chciłam powedzeć, że mnie juz nie będze na dgm.Będe dopiero po Światówce :cool3:
:cool3: Życze WSzystkim Wielu Sukcesów:cool3: I mam nadzeje, ze się z niektórymi spotkam na Światówce :lol:

Pozdrawiam :)

Posted

Florka_xyz napisał(a):
Cześć Wszystkim :)
Chciłam powedzeć, że mnie juz nie będze na dgm.Będe dopiero po Światówce :cool3:
:cool3: Życze WSzystkim Wielu Sukcesów:cool3: I mam nadzeje, ze się z niektórymi spotkam na Światówce :lol:

Pozdrawiam :)

Dołączam się. Kudły wyprane,odwirowane, jutro o swicie jedziemy!

Posted

no my zabiegi robimy jutro wieczorkiem i raniutko wyjazd i sie spieszymy zeby na mistrzostwa pl w MP zdązyc... :) POWODZENIA WSZYSTKIM!!! Ciekawe..moze jakis dogomaniacki pies zgarnie ZW.ŚW ? ;];]

Posted

LAURA napisał(a):
no my zabiegi robimy jutro wieczorkiem i raniutko wyjazd i sie spieszymy zeby na mistrzostwa pl w MP zdązyc... :) POWODZENIA WSZYSTKIM!!! Ciekawe..moze jakis dogomaniacki pies zgarnie ZW.ŚW ? ;];]

Ja podejrzewam że nawet napewno i może kilka :razz: :eviltong:

Ja zrezgnowałam ze szkoły w sobote (mamy piknik) i jade na światówke, do tego wczęsniej w piątek musze skończyć ale czego się nie robi dla Wystawy :evil_lol:

Posted

Puli trzymam kciuki za "dredzie" i czekamy w niedzielę że spełnisz "groźbę" i wpadniesz do nas na te wyczesane dredy;) W razie gdyby ci się chciało zapamiętać to mamy numerek 19293, oczywiście wszyscy dogomaniacy mile widziani:p Jesteśmy w hali nr 7 przy ringu 53.

Posted

puli napisał(a):

Podziwiam, ileż to roboty z takimi kudłami, a ile cierpliwości trzeba mieć? Jak długo pierzesz takie kudły?:lol::lol::lol:

Posted

Wszystkim, którzy już jutro wyruszają "na podbój świata":razz: życzę powodzenia i trzymam kciuki za możliwość oglądania Was w niedzielę na ringu honorowym!!!:multi: :thumbs:

Posted

puli napisał(a):

Witajcie kudłaczki tu Ania od Tekli - hiszpańskiej dowodnej.
Jak wasze kłaczki?Na którym ringu i w którj hali wystawiacie się?
Wiem,że będzie 17 puli!!!
Hiszpańskich 30. Tekla pobiegnie razem z mamą,siostrą rodzoną i cioteczną i jeszce z dwiema nieznanymi nam suczkami.
Jesteśmy na ringu 17 hala 3.
Pozdrawiam.;)

Posted

Skoro juz niektorzy wyjezdzaja tez sie przylaczamy do trzymania kciukow i za nas tez trzymajcie!:lol:

A kto nie wie, a chce wiedziec jakimi psami sa hovawarty to zapraszam przez wszystkie dni trwania wystawy do stoiska Klubu Hovawarta, ja bede z czarna suczka w czwartek:lol:

Posted

Mój sucz dziś wykazał się inwencją twórczą. Mała stwierdziła, że na światową trzeba pieknie wyglądać i pachnieć, więc... wytarzała się w padlinie :diabloti::diabloti::diabloti:
No i trzeba było ją jakoś do porządku doprowadzić... :diabloti:

My też jedziemy już jutro z rana :) Wszystkim dogomaniakom życzę powodzenia i dobrej zabawy :)

Posted

Nugatowa - żeby wysłac SMSa trzeba wiedziec pod jaki nr;) .Ale znajdziemy Was na pewno!

Goska - nr. zapisany;przyjdziemy do pudlowatych na pewno:p

Jerez,Laura - nie ma co podziwiać cierpliwości.Chciałam to mam i jest fajnie! Pies ma być kudłaty!:p :eviltong: Lepiej nie pytajcie jak długo to sie suszy........

Anna Rapp - burki w czwartek,hala 3 ring 31 godz 13.20. Pozdrawiamy!

Posted

Godelaine napisał(a):
Mój sucz dziś wykazał się inwencją twórczą. Mała stwierdziła, że na światową trzeba pieknie wyglądać i pachnieć, więc... wytarzała się w padlinie :diabloti::diabloti::diabloti:
No i trzeba było ją jakoś do porządku doprowadzić... :diabloti:

My też jedziemy już jutro z rana :) Wszystkim dogomaniakom życzę powodzenia i dobrej zabawy :)

Ha, Vigo mi zrobił taki numer, jak raz chciałam być profesjonalna, wykąpałam go tydzień wcześniej, żeby włos wrócił do swojej normalnej struktury, po czym dzień przed wystawą wytarzał się w g... , musiałam go prać i wystawiałam zamiast pyrka coś w stylu powder puff'a (bez żadnej obrazy dla powder puffów, które bardzo lubię).