AngelOfDeath Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 NIE olcha napisał(a):Czy na terenie wystawy będą jakieś szatnie? Przechowalnia itp? nie to nie kino ani restauracja tylko hale wystawowe , kurtki nosic ze soba :evil_lol: Quote
zpr Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 caramba napisał(a):Witam, w ostatniej chwili zwolnil sie nocleg dla 2-4 osob, 30 km od poznania w pieknym pensjonacie- za osobe 75 zeta z calodziennym wyzywieniem. Wolne jest z czwartku na piatek itd. Jesli ktos jest zainteresowany prosze o kontaktpod nr 0505418884 Możesz to przetrzymać Quote
olcha Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 AngelOfDeath napisał(a):NIE nie to nie kino ani restauracja tylko hale wystawowe , kurtki nosic ze soba :evil_lol: :crazyeye: No jak to :placz: Ja będę z walichą 5 aparatami, kurtkami itp :placz: Quote
Florka_xyz Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Cześć Wszystkim :) Chciłam powedzeć, że mnie juz nie będze na dgm.Będe dopiero po Światówce :cool3: :cool3: Życze WSzystkim Wielu Sukcesów:cool3: I mam nadzeje, ze się z niektórymi spotkam na Światówce :lol: Pozdrawiam :) Quote
puli Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Florka_xyz napisał(a):Cześć Wszystkim :) Chciłam powedzeć, że mnie juz nie będze na dgm.Będe dopiero po Światówce :cool3: :cool3: Życze WSzystkim Wielu Sukcesów:cool3: I mam nadzeje, ze się z niektórymi spotkam na Światówce :lol: Pozdrawiam :) Dołączam się. Kudły wyprane,odwirowane, jutro o swicie jedziemy! Quote
Agasia Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No tak przecież to już po jutrze! Powodzenia wszystkim i bez zw. swiata nie wracac :D Quote
LAURA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no my zabiegi robimy jutro wieczorkiem i raniutko wyjazd i sie spieszymy zeby na mistrzostwa pl w MP zdązyc... :) POWODZENIA WSZYSTKIM!!! Ciekawe..moze jakis dogomaniacki pies zgarnie ZW.ŚW ? ;];] Quote
jo-jo Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 LAURA napisał(a):no my zabiegi robimy jutro wieczorkiem i raniutko wyjazd i sie spieszymy zeby na mistrzostwa pl w MP zdązyc... :) POWODZENIA WSZYSTKIM!!! Ciekawe..moze jakis dogomaniacki pies zgarnie ZW.ŚW ? ;];] Ja podejrzewam że nawet napewno i może kilka :razz: :eviltong: Ja zrezgnowałam ze szkoły w sobote (mamy piknik) i jade na światówke, do tego wczęsniej w piątek musze skończyć ale czego się nie robi dla Wystawy :evil_lol: Quote
aleb Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ciekawe..moze jakis dogomaniacki pies zgarnie ZW.ŚW ? ;];] Dobrze by było :) Quote
Nugatowa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 puli napisał(a):Dołączam się. Kudły wyprane,odwirowane, jutro o swicie jedziemy! Puli mocno za was Kciuki trzymamy :thumbs: :thumbs: I napisz smsa Koniecznie !!!!!!!!!!!!! Quote
Gośka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Puli trzymam kciuki za "dredzie" i czekamy w niedzielę że spełnisz "groźbę" i wpadniesz do nas na te wyczesane dredy;) W razie gdyby ci się chciało zapamiętać to mamy numerek 19293, oczywiście wszyscy dogomaniacy mile widziani:p Jesteśmy w hali nr 7 przy ringu 53. Quote
flashka-g Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja tez juz ostatnie dopakowania i przygotowania a rano na pociag;] :diabloti: Quote
Jerez Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 puli napisał(a):Dołączam się. Kudły wyprane,odwirowane, jutro o swicie jedziemy! Podziwiam, ileż to roboty z takimi kudłami, a ile cierpliwości trzeba mieć? Jak długo pierzesz takie kudły?:lol::lol::lol: Quote
LAURA Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no ja te zpodizwiam..tak samo znajomych od afghanow...:) a ja mam whippety i no problem :P Quote
d_orka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Wszystkim, którzy już jutro wyruszają "na podbój świata":razz: życzę powodzenia i trzymam kciuki za możliwość oglądania Was w niedzielę na ringu honorowym!!!:multi: :thumbs: Quote
Anna Rapp Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 puli napisał(a):Dołączam się. Kudły wyprane,odwirowane, jutro o swicie jedziemy! Witajcie kudłaczki tu Ania od Tekli - hiszpańskiej dowodnej. Jak wasze kłaczki?Na którym ringu i w którj hali wystawiacie się? Wiem,że będzie 17 puli!!! Hiszpańskich 30. Tekla pobiegnie razem z mamą,siostrą rodzoną i cioteczną i jeszce z dwiema nieznanymi nam suczkami. Jesteśmy na ringu 17 hala 3. Pozdrawiam.;) Quote
kasia.gie Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Skoro juz niektorzy wyjezdzaja tez sie przylaczamy do trzymania kciukow i za nas tez trzymajcie!:lol: A kto nie wie, a chce wiedziec jakimi psami sa hovawarty to zapraszam przez wszystkie dni trwania wystawy do stoiska Klubu Hovawarta, ja bede z czarna suczka w czwartek:lol: Quote
Godelaine Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mój sucz dziś wykazał się inwencją twórczą. Mała stwierdziła, że na światową trzeba pieknie wyglądać i pachnieć, więc... wytarzała się w padlinie :diabloti::diabloti::diabloti: No i trzeba było ją jakoś do porządku doprowadzić... :diabloti: My też jedziemy już jutro z rana :) Wszystkim dogomaniakom życzę powodzenia i dobrej zabawy :) Quote
Jerez Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 My wyjeżdżamy z Warszawy w czwartek raniutko 4.00. Wszystkim dobrej pogody na podróż.:multi::lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Ja już jutro z rana wyjeżdżam:) Wszystkim dogomaniackim psom i ich właścicielom życze powodzenia:)! Quote
puli Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Nugatowa - żeby wysłac SMSa trzeba wiedziec pod jaki nr;) .Ale znajdziemy Was na pewno! Goska - nr. zapisany;przyjdziemy do pudlowatych na pewno:p Jerez,Laura - nie ma co podziwiać cierpliwości.Chciałam to mam i jest fajnie! Pies ma być kudłaty!:p :eviltong: Lepiej nie pytajcie jak długo to sie suszy........ Anna Rapp - burki w czwartek,hala 3 ring 31 godz 13.20. Pozdrawiamy! Quote
olcha Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Powodzenia! Trzymam kciuki! Ja wyjeżdżam z Wawy w sobotę po 6 rano pociągiem :grins: Do zobaczenia! Quote
JustynaJK Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 ja dopiero wyjeżdzam w czwartek ok 3.30 rano i mam nadziję dotrzeć szybciutko:lol: Quote
Rauni Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Godelaine napisał(a):Mój sucz dziś wykazał się inwencją twórczą. Mała stwierdziła, że na światową trzeba pieknie wyglądać i pachnieć, więc... wytarzała się w padlinie :diabloti::diabloti::diabloti: No i trzeba było ją jakoś do porządku doprowadzić... :diabloti: My też jedziemy już jutro z rana :) Wszystkim dogomaniakom życzę powodzenia i dobrej zabawy :) Ha, Vigo mi zrobił taki numer, jak raz chciałam być profesjonalna, wykąpałam go tydzień wcześniej, żeby włos wrócił do swojej normalnej struktury, po czym dzień przed wystawą wytarzał się w g... , musiałam go prać i wystawiałam zamiast pyrka coś w stylu powder puff'a (bez żadnej obrazy dla powder puffów, które bardzo lubię). Quote
MichalMi Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 właśnie sobie uświadomiłem, że tylko 2 dni zostały :) trzymamy za wszystkich pionierów i przecieraczy wystawowych szlaków kciuki - powodzenia! Quote
Recommended Posts