Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='flashka-g']tak dokladnie. Jest pozwolenie na wystawianie suk w cieczce.

W informacjach na stronie swiatowki napisane jest zupelnie co innego.

Jest zakaz wprowadzania na teren wystawy grzejacych sie suk !

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
A no właśnie o tym nie pomyślałam:) Hanik chyba o piątek Ci chodziło co?

Taaaak piątek przepraszam:oops: Wszystko mi sie pomieszało bo w czwartek wyjeżdżamy:eviltong:

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
No to skoro w piątek to myśle że problemu wiekszego nie bedzie:)

O to super fajowsko by było. Ja mam aparat, ale na wystawach rzadko go używam. Dlatego, że wystawiam a jeśli nie wystawiam bo ktoś to robi za mnie to z emocji wychodzą rozmazane zdięcia, albo zapominam, że mialam je robić:lol:

Posted

Zeliika napisał(a):
Mam prosbe - powiedzcie prosze, ktorym zjazdem z autostrady do Poznania (od strony Warszawy) najlepiej zjechac, by najlatwiej dostac sie na teren targowy?

Wg mnie w Komornikach bedzie zjazd na dzielnice - Grunwald ipotem prosto ul.Glogowska do MTP .

Posted

flashka-g napisał(a):
tak dokladnie. Jest pozwolenie na wystawianie suk w cieczce.
Nie mogę wyjść ze zdumienia:crazyeye: Skąd czerpiecie tę wiedzę?Dlaczego wprowadzacie ludzi w błąd?Wystawiacie psy,a regulaminu wystaw nie znacie?:shake:

Posted

Sorki,ale przypomina mi to historię jak pewna pani powiedziała.........Przecież wystarczy przeczytać regulamin i info na stronie,a nie powtarzać zasłyszane opowiastki:shake: Czy się to komuś podoba,czy nie w Polsce obowiązuje zakaz wystawiania suk w cieczce.

Posted

Hmm ... wydaje mi sie ze nie mozna, bo taka suczka by odciagala uwage innych wystawianych psiakow od wystawy :shake: (jesli tak to mozna nazwac) a napewno wystawcy psow byli by niezadowoleni.

Posted

Szukam wolnego miejsca dla dorosłej osoby i 9 miesięcznego doga niemieckiego z Warszawy do Poznania w piątek. Oczywiście dokładamy sie do paliwa.
To pilne.
Ewentualnych zainteresowanych proszę o privy.

Posted

Santy napisał(a):
A w sobotę to ja mam pranie sierściuchów w planie ;) :lol:
Do zobaczenia w niedzielę :multi:

No to plany mamy podobne, a właściwie takie same:lol:. Do zobaczenia w niedzielę przy ringu.

Posted

Witam,
My się wystawiamy w sobote
Berneński pies pasterski, suki, klasa młodzieży nasz nr. 2587
Chyba, ze Roxy dostanie cieczki, choc mam nadzieje, ze dopiero w 10 misiacu ;)
W każdym razie bardzo żałouje, ze nie bedzie mnie w niedziele :(
Jest wystawiana moja ulubiona VIII grupa,
Na wystawie beda psy rasy Field Spaniel, chyba nie ma psa tej rasy w Polsce, a się nią interesuje. Tak wiec bardzo bym prosiła kogoś o zdjęcia tych psów najlepiej z każdej klasy, ale uciesze sie przynajmniej z jednego zdjecia. Oraz kilka zdjeć z ringu Nova Scotia duck tolling retriever.
Będe wdzięczna ;)

Posted

Gonia napisał(a):
Sorki,ale przypomina mi to historię jak pewna pani powiedziała.........Przecież wystarczy przeczytać regulamin i info na stronie,a nie powtarzać zasłyszane opowiastki:shake: Czy się to komuś podoba,czy nie w Polsce obowiązuje zakaz wystawiania suk w cieczce.

ja wiem od kierownika sekcji w moim oddziale, że od 1 stycznia tego roku zmieniły sie przepisy i suki w cieczce mozna wystawiać.

Posted

Zakaz jest i koniec. Wiadomo nie wszyscy przestrzegają regulaminu :mad: i psy szaleją :shake:

Jeszcze tylko 6 dni :razz: ciuchy już przygotowane i pies też.