Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A no właśnie o tym nie pomyślałam:) Hanik chyba o piątek Ci chodziło co? Quote
Zeliika Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mam prosbe - powiedzcie prosze, ktorym zjazdem z autostrady do Poznania (od strony Warszawy) najlepiej zjechac, by najlatwiej dostac sie na teren targowy? Quote
Honey Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='flashka-g']tak dokladnie. Jest pozwolenie na wystawianie suk w cieczce. W informacjach na stronie swiatowki napisane jest zupelnie co innego. Jest zakaz wprowadzania na teren wystawy grzejacych sie suk ! Quote
hanik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):A no właśnie o tym nie pomyślałam:) Hanik chyba o piątek Ci chodziło co? Taaaak piątek przepraszam:oops: Wszystko mi sie pomieszało bo w czwartek wyjeżdżamy:eviltong: Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No to skoro w piątek to myśle że problemu wiekszego nie bedzie:) Quote
hanik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):No to skoro w piątek to myśle że problemu wiekszego nie bedzie:) O to super fajowsko by było. Ja mam aparat, ale na wystawach rzadko go używam. Dlatego, że wystawiam a jeśli nie wystawiam bo ktoś to robi za mnie to z emocji wychodzą rozmazane zdięcia, albo zapominam, że mialam je robić:lol: Quote
gudis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Zeliika napisał(a):Mam prosbe - powiedzcie prosze, ktorym zjazdem z autostrady do Poznania (od strony Warszawy) najlepiej zjechac, by najlatwiej dostac sie na teren targowy? Wg mnie w Komornikach bedzie zjazd na dzielnice - Grunwald ipotem prosto ul.Glogowska do MTP . Quote
Gonia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 flashka-g napisał(a):tak dokladnie. Jest pozwolenie na wystawianie suk w cieczce.Nie mogę wyjść ze zdumienia:crazyeye: Skąd czerpiecie tę wiedzę?Dlaczego wprowadzacie ludzi w błąd?Wystawiacie psy,a regulaminu wystaw nie znacie?:shake: Quote
Zeliika Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 gudis napisał(a):Wg mnie w Komornikach bedzie zjazd na dzielnice - Grunwald ipotem prosto ul.Glogowska do MTP . Dzieki za porade! :loveu: Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 gonia ja tez byłam tym zdziwiona, ale przekazała mi to pewna hodowczyni, która zapytała się w ZKwP Poznań...:shake: Quote
Gonia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Sorki,ale przypomina mi to historię jak pewna pani powiedziała.........Przecież wystarczy przeczytać regulamin i info na stronie,a nie powtarzać zasłyszane opowiastki:shake: Czy się to komuś podoba,czy nie w Polsce obowiązuje zakaz wystawiania suk w cieczce. Quote
gudis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hmm ... wydaje mi sie ze nie mozna, bo taka suczka by odciagala uwage innych wystawianych psiakow od wystawy :shake: (jesli tak to mozna nazwac) a napewno wystawcy psow byli by niezadowoleni. Quote
Sylvia_76 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Szukam wolnego miejsca dla dorosłej osoby i 9 miesięcznego doga niemieckiego z Warszawy do Poznania w piątek. Oczywiście dokładamy sie do paliwa. To pilne. Ewentualnych zainteresowanych proszę o privy. Quote
Betti Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Santy napisał(a):A w sobotę to ja mam pranie sierściuchów w planie ;) :lol: Do zobaczenia w niedzielę :multi: No to plany mamy podobne, a właściwie takie same:lol:. Do zobaczenia w niedzielę przy ringu. Quote
Betti Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bagsiks napisał(a):Hmm dlaczego aż o tej godzinie :D ? Wystawiam sie w niedzielę a na sobotę mam tez plany. Quote
Atena Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Witam, My się wystawiamy w sobote Berneński pies pasterski, suki, klasa młodzieży nasz nr. 2587 Chyba, ze Roxy dostanie cieczki, choc mam nadzieje, ze dopiero w 10 misiacu ;) W każdym razie bardzo żałouje, ze nie bedzie mnie w niedziele :( Jest wystawiana moja ulubiona VIII grupa, Na wystawie beda psy rasy Field Spaniel, chyba nie ma psa tej rasy w Polsce, a się nią interesuje. Tak wiec bardzo bym prosiła kogoś o zdjęcia tych psów najlepiej z każdej klasy, ale uciesze sie przynajmniej z jednego zdjecia. Oraz kilka zdjeć z ringu Nova Scotia duck tolling retriever. Będe wdzięczna ;) Quote
boksiedwa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Gonia napisał(a):Sorki,ale przypomina mi to historię jak pewna pani powiedziała.........Przecież wystarczy przeczytać regulamin i info na stronie,a nie powtarzać zasłyszane opowiastki:shake: Czy się to komuś podoba,czy nie w Polsce obowiązuje zakaz wystawiania suk w cieczce. ja wiem od kierownika sekcji w moim oddziale, że od 1 stycznia tego roku zmieniły sie przepisy i suki w cieczce mozna wystawiać. Quote
Gonia Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 www.zkwp.pl regulaminy-regulamin wystaw.Polecam;) Quote
A&R&I Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Zakaz jest i koniec. Wiadomo nie wszyscy przestrzegają regulaminu :mad: i psy szaleją :shake: Jeszcze tylko 6 dni :razz: ciuchy już przygotowane i pies też. Quote
Agappe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Gonia napisał(a):Jakie 6 dni?Ja mam tylko 3:evil_lol: my tez tylko 3.. własnie wynalazłam w mojej szafie ubranie ;) Quote
A&R&I Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja mam 6 bo w sobotę się wystawiamy :razz: No nie licząc dzisiejszego wieczoru i soboty za tydzień to 5 :D Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja też mam tylko 3 dni :D Wy już spakowane? Ja to jutro zrobię :razz: Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Agappe a w jakiej klasie wystawiacie? Ja bede ze znajomymi którzy wystawiają swoją suczke w klasie szczeniąt..Cudne rude maleństwo.. Quote
Recommended Posts