bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A wracajac z wystawy masz może 2 wolne miejsca bez psa ?? Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Czy osiedle jagielońskie jest daleko od targów ?? Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bagsiks napisał(a):Czy osiedle jagielońskie jest daleko od targów ?? A ulica jaka to?bo osedla nie kojarze...to Ci moze powiem czy daleko czy nie;) Quote
Santy Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bagsiks napisał(a):A wracajac z wystawy masz może 2 wolne miejsca bez psa ?? Przykro mi,ale nie. Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To zawalamy pociagiem :) :) :) No osiedle jagielońskie i ulica też jagielońska :) Tam gdzies jest biedronka wysiada jak się nie myle na rondzie reja itp. Quote
alqua Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mam ważne pytanie: czy jedzie ktos z Olsztyna lub okolic do Poznania ( czwartek) i znalazł by miejsce dla 1 osoby ( niestety bez psa)?Oczywiście dokładam się do paliwa.. Nie mam jak dojechać:(,zgłoszona suka cieczke dostała... po prostu rewelacja.. Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Taura..... hmmmm no wiesz :P każda okazja jest dobra ;-) Tylko wszytsko zależy jaka ekipa przygotowuje ewentualny pokaz :P Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A czy ktoś jedzie w czwartek z Warszawy do Poznania pociagiem o 16:15?? Quote
andzka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bagsiks napisał(a):Czy osiedle jagielońskie jest daleko od targów ??Osiedle Jagiellońskie jest na Ratajach ( ul. Piłsudzkiego) . Do targów jest ok. 10 min tramwajem 12 i 6 z ronda Rataje. Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Sory fakt pomyliłem się hehehe (zawstydzony) a do centrum to daleko ?? Quote
BooBC Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 alqua napisał(a):Mam ważne pytanie: czy jedzie ktos z Olsztyna lub okolic do Poznania ( czwartek) i znalazł by miejsce dla 1 osoby ( niestety bez psa)?Oczywiście dokładam się do paliwa.. Nie mam jak dojechać:(,zgłoszona suka cieczke dostała... po prostu rewelacja.. Ale chyba jest ż może suka z cieczką !!! Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Tak, podobno można jechac z suczką, która ma cieczkę Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Taura to odezwij się na ten numer (dobry jest :) ) i w czwartek możemy razem pohasać po wystawie, bo ja też idę :D W sobotę muszę być bo wystawiam. A co do pokazu.... to nie wiem :shake: :-( Jak się okaże że był a ja nie byłam jego świadkiem to nie wiem co im zrobię :P Quote
flashka-g Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 aleb napisał(a):Tak, podobno można jechac z suczką, która ma cieczkę tak dokladnie. Jest pozwolenie na wystawianie suk w cieczce. Quote
supergoga Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bagsiks napisał(a):Sory fakt pomyliłem się hehehe (zawstydzony) a do centrum to daleko ?? Do centrum można z rodna Rataje dojechać tramwajem 13, 5 - jakieś 15 minut maks. Ja też mieszkam na Ratajach tylko troche dalej od Os. Jagiellońskiego. Stamtąd naprawdę jest wszędzie dość blisko.:lol: Quote
supergoga Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A tak ogólnie tez jestem wolna w dni wystawowe, będe na wystawie. Może ktos z dogomaniaków miałby ochotę na spotkanko - w końcu mieszkam w Poznaniu! :evil_lol: Nie wiem gdzie kogo szukac, kto z dogo, kto nie - w razie czego podam tel. gdyby ktoś chciał pogadać na czy po wystawie - jestem za. To zawsze jakas okazja do spotkania z osobami znanymi tylko z dogo. tel. 609 601 362. Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 supergoga świetny pomysł, ale w jaki dzień? :) Quote
Bejka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 flashka-g napisał(a):tak dokladnie. Jest pozwolenie na wystawianie suk w cieczce. A gdzie to jest zapisane? Quote
supergoga Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Będę we wszystkie, wszak to moje miasto - jestem do dyspozycji, chętnie posłużę za pilota po Poznaniu. Postaram się jakos popisac te opisy wyglądowe, ale to będzie zabawne jak z kartke będę ganiać po halach w poszukiwaniu okreslonej kurteczki i psiaka. Na pewno będe kibicować airedalom - pewnie rodzina mojej biednej chorutki będzie walczyć o laury. Chciałabym tez moje ukochane i jedyne szetlandy pooglądać. Po wystawach - służę czasem i spotkaniem. Szkoda, że mam remont w chacie i nie ma jak wejść do domu, byłoby na spokojnie. Ale jest tyle fajnych miejsc. Czekam więc na jakies propo... i na spotkanko. Quote
hanik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):To może ja sie jeszcze raz przypomne:)Jak ktoś chce jakieś zdjęcia to moge porobić bo bede z aparatem i laptopem:) Nesuniaaaa a czy dalabyś radę nam cyknąć fotkę???? W czwartek na foksach krótkowlosych. mamy nr8834 i wchodzimy pewnie tuż po 10 tej. W szczeniakach jest jesden pies a my wchodzimy po nim w młodzieży Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hmmm o 10 wychodzą akity szczeniaki... ZObacze jak się wyrobie:) Quote
hanik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Hmmm o 10 wychodzą akity szczeniaki... ZObacze jak się wyrobie:) Ok to jak sie wyrobisz:lol: Quote
gudis Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 W sobote na wystawie moj brat bedzie cykal fotki ale losowo , wszystko potem da na neta . Ja moge zrobic jakies foto ale dopiero po 15 bo bede zajeta na ringu od rana .Pozdrawiam Quote
AMIŚKA Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 hanik napisał(a):Nesuniaaaa a czy dalabyś radę nam cyknąć fotkę???? W czwartek na foksach krótkowlosych. mamy nr8834 i wchodzimy pewnie tuż po 10 tej. W szczeniakach jest jesden pies a my wchodzimy po nim w młodzieży a foksteriery idą w czwartek?????:crazyeye: W czwartek idzie grupa I ,IV ,V a której grupie teraz foksteriery??:crazyeye: bo ja myslałam ze w III???????:evil_lol: Quote
asanowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 W informacjach porządkowych w punkcie 10 jest zapis "Psy agresyne, chore, grzejące się suki oraz psy nie zgłoszone na wystawę nie mogą być wprowadzone na teren wystawy" :lookarou: Quote
Recommended Posts