Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam ważne pytanie: czy jedzie ktos z Olsztyna lub okolic do Poznania ( czwartek) i znalazł by miejsce dla 1 osoby ( niestety bez psa)?Oczywiście dokładam się do paliwa..
Nie mam jak dojechać:(,zgłoszona suka cieczke dostała... po prostu rewelacja..

Posted

bagsiks napisał(a):
Czy osiedle jagielońskie jest daleko od targów ??
Osiedle Jagiellońskie jest na Ratajach ( ul. Piłsudzkiego) . Do targów jest ok. 10 min tramwajem 12 i 6 z ronda Rataje.

Posted

alqua napisał(a):
Mam ważne pytanie: czy jedzie ktos z Olsztyna lub okolic do Poznania ( czwartek) i znalazł by miejsce dla 1 osoby ( niestety bez psa)?Oczywiście dokładam się do paliwa..
Nie mam jak dojechać:(,zgłoszona suka cieczke dostała... po prostu rewelacja..

Ale chyba jest ż może suka z cieczką !!!

Posted

Taura to odezwij się na ten numer (dobry jest :) ) i w czwartek możemy razem pohasać po wystawie, bo ja też idę :D
W sobotę muszę być bo wystawiam.
A co do pokazu.... to nie wiem :shake: :-( Jak się okaże że był a ja nie byłam jego świadkiem to nie wiem co im zrobię :P

Posted

bagsiks napisał(a):
Sory fakt pomyliłem się hehehe (zawstydzony) a do centrum to daleko ??

Do centrum można z rodna Rataje dojechać tramwajem 13, 5 - jakieś 15 minut maks.
Ja też mieszkam na Ratajach tylko troche dalej od Os. Jagiellońskiego. Stamtąd naprawdę jest wszędzie dość blisko.:lol:

Posted

A tak ogólnie tez jestem wolna w dni wystawowe, będe na wystawie. Może ktos z dogomaniaków miałby ochotę na spotkanko - w końcu mieszkam w Poznaniu! :evil_lol:
Nie wiem gdzie kogo szukac, kto z dogo, kto nie - w razie czego podam tel. gdyby ktoś chciał pogadać na czy po wystawie - jestem za. To zawsze jakas okazja do spotkania z osobami znanymi tylko z dogo.

tel. 609 601 362.

Posted

Będę we wszystkie, wszak to moje miasto - jestem do dyspozycji, chętnie posłużę za pilota po Poznaniu.
Postaram się jakos popisac te opisy wyglądowe, ale to będzie zabawne jak z kartke będę ganiać po halach w poszukiwaniu okreslonej kurteczki i psiaka.
Na pewno będe kibicować airedalom - pewnie rodzina mojej biednej chorutki będzie walczyć o laury. Chciałabym tez moje ukochane i jedyne szetlandy pooglądać.
Po wystawach - służę czasem i spotkaniem. Szkoda, że mam remont w chacie i nie ma jak wejść do domu, byłoby na spokojnie. Ale jest tyle fajnych miejsc.
Czekam więc na jakies propo... i na spotkanko.

Posted

Nesuniaaa napisał(a):
To może ja sie jeszcze raz przypomne:)Jak ktoś chce jakieś zdjęcia to moge porobić bo bede z aparatem i laptopem:)

Nesuniaaaa a czy dalabyś radę nam cyknąć fotkę???? W czwartek na foksach krótkowlosych. mamy nr8834 i wchodzimy pewnie tuż po 10 tej. W szczeniakach jest jesden pies a my wchodzimy po nim w młodzieży

Posted

W sobote na wystawie moj brat bedzie cykal fotki ale losowo , wszystko potem da na neta . Ja moge zrobic jakies foto ale dopiero po 15 bo bede zajeta na ringu od rana .Pozdrawiam

Posted

hanik napisał(a):
Nesuniaaaa a czy dalabyś radę nam cyknąć fotkę???? W czwartek na foksach krótkowlosych. mamy nr8834 i wchodzimy pewnie tuż po 10 tej. W szczeniakach jest jesden pies a my wchodzimy po nim w młodzieży

a foksteriery idą w czwartek?????:crazyeye: W czwartek idzie grupa I ,IV ,V a której grupie teraz foksteriery??:crazyeye:
bo ja myslałam ze w III???????:evil_lol:

Posted

W informacjach porządkowych w punkcie 10 jest zapis "Psy agresyne, chore, grzejące się suki oraz psy nie zgłoszone na wystawę nie mogą być wprowadzone na teren wystawy" :lookarou: