bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hmm a masz może kabelek ?? Bo mam aparat i mi wsiąkł kabel :P:P Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Panienkabubu a to Twoja psinka będzie?:razz: Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hmm tylko czy będzie pasować mi do aparaciku hmm bo mam aparacik sony coś tam hehehe :P A ty masz przegrywarke w tym laptopie czy te foty na maila wysyłasz ? Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Panienkabubu a to Twoja psinka będzie?:razz: się będziemy wystawiac, hue hue ;] Quote
Godelaine Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To ja wszystkim fotografującym życzę duuuużo powodzenia. Bo warunki halowe z dość słabym oświetleniem są średnio przyjazne do cykania zdjęć :) Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jakoś to będzie :D Szkoda że moja kumpela nie jedzie ta to się pasjonuje w fotografowaniu zresztą chce być fotografem i ma taki sprzed że głowa mała Quote
bognik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 KaRa_Tc - jak chcesz, to możesz ufocic moją lhasaczkę (najlepiej na ringu) :eviltong: Mój nr. startowy to 18505. Lhasa apso są w hali 9, ring 60 :cool3: Co prawda, Nesuniaaa napisała że postara się ufocic mi lhasa ( :calus: ), ale im więcej zdjec tym lepiej :diabloti: Pozdrawiam ;) Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Godelaine napisał(a):To ja wszystkim fotografującym życzę duuuużo powodzenia. Bo warunki halowe z dość słabym oświetleniem są średnio przyjazne do cykania zdjęć :) wlasnie tego sie boje ;( :shake: :shake: :shake: Quote
Jerez Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 panienkabubu napisał(a):wlasnie tego sie boje ;( :shake: :shake: :shake: Trzeba by mieć rzeczywiście dobrej klasy aparat, by w tej hali zrobić DOBRE zdjęcia. W zeszłym roku robiłam zdjęcia zwykłym aparatem cyfrowym i niestety jakość tych zdjęć jest fatalna. Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mam nagrywarke na laptopie:) No niestety mój aparat jest takiej sobie jakości:/ Ale zawsze jakieś foty bedą:) Ostatnio robiłam foty w kościele na chrzcinam i całkiem fajne wyszły.. Quote
Godelaine Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Foty pozaringowe jeszcze jako tako, przy gorszym sprzęcie, wychodzą. Jak są robione w miarę z bliska (choć wtedy trzeba z fleszem uważać). Ale te z ringu, gdy pies stoi już w sporej odległości, są chyba najtrudniejsze do zrobienia. Bo zwykle ostrość dośc mocno tutaj cierpi... Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Mi w tamtym roku nawet wychodzili fotki, mozecie zobaczyc w galeri zeszlorocznej wystawy;) . Ale boje sie,ze bedzie taki tlum,ze ja do psow sie nie dopcham:evil_lol: Quote
MichalMi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 niestety z tymi fotami może być gorzej... mam apatat ze średniej półki, ale zdjęcia na hali pozostawiają wiele do życzenia- szczególnie te z oddali. zmienię troche temat- czy ktoś z Was będzie nocował w hotelu Ibis z czwartku na piątek? Quote
eduso Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 powodzenia zycze wystawiajacym. ja tez bede z moim, ale szczerze mowiac obawiam sie wystepu... Juz ponad rok nie wystawialam,a na dodatek moj pies bardzo nie lubi hali, nerwowy jest i szczeka... :/ ech. ale co tam... Wystawy na dworze sa o niebo lepsze, ale co zrobic... Quote
Godelaine Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kara_TC - nie powinno być tak źle. W jeden dzień wystawia się około 5 tysięcy psów. W zeszłym roku łączna liczba psów w niedzielę była porównywalna i spokojnie dało się przeżyć. Co prawda teraz może być trochę więcej zwiedzających, ale wydaje mi się, że i tak nie powinno być tragicznie. Hale naprawdę są spore :) Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Godelaine napisał(a):Kara_TC - nie powinno być tak źle. W jeden dzień wystawia się około 5 tysięcy psów. W zeszłym roku łączna liczba psów w niedzielę była porównywalna i spokojnie dało się przeżyć. Co prawda teraz może być trochę więcej zwiedzających, ale wydaje mi się, że i tak nie powinno być tragicznie. Hale naprawdę są spore :) Ja wiem jakie te hale sa:eviltong: W tamtym roku najgorzej nie bylo;) Ale w tym moze byc gorzej, bo ta wystawa wszedzie reklamowana jest nawet w tramwajach:evil_lol: Ja mam nadzieje,ze miejsca na karcie mi starczy na kazdy dzien no i bateri;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Do focących obecnych w sobotę :) - będę wdzięczna za duże szwjacary, wystawiam sukę - nr 4876 i psa 4832 :D Quote
Godelaine Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Kara... Ups... Nie zauważyłam, że jesteś z Poznania. Więc siłą rzeczy musiałaś tam byc :D Ja się cieszę, że belgi idą w czwartek (hala 8A). To co prawda oznacza zarwanie zajęć na uczelni (a dla innych pewnie urlop), ale także mniejsze tłumy. Sobota i niedziela faktycznie może byc bardzo ciasna :diabloti: Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='KaRa_TC']Panienkabubu a to Twoja psinka będzie?:razz: Kara to ja bardzo prosze o fotki mojej amstaffki, piatek hala 2 ring 2, numer katalogowy 8175. Quote
asanowa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Finały MP w czwartek zaczynają się o 14.30 :lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To może ja sie jeszcze raz przypomne:)Jak ktoś chce jakieś zdjęcia to moge porobić bo bede z aparatem i laptopem:) Quote
Ludiana Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 A czy w sobotę będzie można poprosić o kilka fotek pinczerów miniaturowych, bo ja wystawiam sznaucerkę:lol: Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Chyba zrobie sobie liste z numerami waszymi/godzinami/halami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam nadzieje,ze za zdjecia pieski poglaskac dacie:evil_lol: Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Potrzebny transport dla 1 osoby + psa z Poznania do Warszawy, oczywiscie dokladam sie do transportu. Quote
Recommended Posts