Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_Tc - jak chcesz, to możesz ufocic moją lhasaczkę (najlepiej na ringu) :eviltong:

Mój nr. startowy to 18505. Lhasa apso są w hali 9, ring 60 :cool3:
Co prawda, Nesuniaaa napisała że postara się ufocic mi lhasa ( :calus: ), ale im więcej zdjec tym lepiej :diabloti:

Pozdrawiam ;)

Posted

Godelaine napisał(a):
To ja wszystkim fotografującym życzę duuuużo powodzenia. Bo warunki halowe z dość słabym oświetleniem są średnio przyjazne do cykania zdjęć :)

wlasnie tego sie boje ;( :shake: :shake: :shake:

Posted

panienkabubu napisał(a):
wlasnie tego sie boje ;( :shake: :shake: :shake:

Trzeba by mieć rzeczywiście dobrej klasy aparat, by w tej hali zrobić DOBRE zdjęcia. W zeszłym roku robiłam zdjęcia zwykłym aparatem cyfrowym i niestety jakość tych zdjęć jest fatalna.

Posted

Mam nagrywarke na laptopie:) No niestety mój aparat jest takiej sobie jakości:/ Ale zawsze jakieś foty bedą:)
Ostatnio robiłam foty w kościele na chrzcinam i całkiem fajne wyszły..

Posted

Foty pozaringowe jeszcze jako tako, przy gorszym sprzęcie, wychodzą. Jak są robione w miarę z bliska (choć wtedy trzeba z fleszem uważać). Ale te z ringu, gdy pies stoi już w sporej odległości, są chyba najtrudniejsze do zrobienia. Bo zwykle ostrość dośc mocno tutaj cierpi...

Posted

Mi w tamtym roku nawet wychodzili fotki, mozecie zobaczyc w galeri zeszlorocznej wystawy;) . Ale boje sie,ze bedzie taki tlum,ze ja do psow sie nie dopcham:evil_lol:

Posted

niestety z tymi fotami może być gorzej...
mam apatat ze średniej półki, ale zdjęcia na hali pozostawiają wiele do życzenia- szczególnie te z oddali.

zmienię troche temat- czy ktoś z Was będzie nocował w hotelu Ibis z czwartku na piątek?

Posted

powodzenia zycze wystawiajacym. ja tez bede z moim, ale szczerze mowiac obawiam sie wystepu... Juz ponad rok nie wystawialam,a na dodatek moj pies bardzo nie lubi hali, nerwowy jest i szczeka... :/ ech. ale co tam... Wystawy na dworze sa o niebo lepsze, ale co zrobic...

Posted

Kara_TC - nie powinno być tak źle. W jeden dzień wystawia się około 5 tysięcy psów. W zeszłym roku łączna liczba psów w niedzielę była porównywalna i spokojnie dało się przeżyć. Co prawda teraz może być trochę więcej zwiedzających, ale wydaje mi się, że i tak nie powinno być tragicznie. Hale naprawdę są spore :)

Posted

Godelaine napisał(a):
Kara_TC - nie powinno być tak źle. W jeden dzień wystawia się około 5 tysięcy psów. W zeszłym roku łączna liczba psów w niedzielę była porównywalna i spokojnie dało się przeżyć. Co prawda teraz może być trochę więcej zwiedzających, ale wydaje mi się, że i tak nie powinno być tragicznie. Hale naprawdę są spore :)

Ja wiem jakie te hale sa:eviltong:
W tamtym roku najgorzej nie bylo;) Ale w tym moze byc gorzej, bo ta wystawa wszedzie reklamowana jest nawet w tramwajach:evil_lol: Ja mam nadzieje,ze miejsca na karcie mi starczy na kazdy dzien no i bateri;)

Posted

Kara... Ups... Nie zauważyłam, że jesteś z Poznania. Więc siłą rzeczy musiałaś tam byc :D

Ja się cieszę, że belgi idą w czwartek (hala 8A). To co prawda oznacza zarwanie zajęć na uczelni (a dla innych pewnie urlop), ale także mniejsze tłumy. Sobota i niedziela faktycznie może byc bardzo ciasna :diabloti:

Posted

Chyba zrobie sobie liste z numerami waszymi/godzinami/halami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam nadzieje,ze za zdjecia pieski poglaskac dacie:evil_lol: