Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Blue of Blues napisał(a):
Hm mam pytanko jak wyglądają te pawilony czy mozemy tam liczyć na jakieś ogrzewanie? bo jesli nie to mój czerwony kombinezon na krótki rękaw w niczym mi nie pomoze :(

Co roku w halach jest zimno , a jeszcze jak sie ma ring przy wejsciu gdzie ciagle kreca sie ludzie to tam jest lodowka .

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jesli ktos poszukuje noclegu, to znajoma ma jeszcze dwa wolne pokoje w hotelu Saga w Poznaniu, nr gg 5852410 (to moj nr gg, zainteresowanym podam jej nr telefonu) . Ktos odpadl z noclegu i pokoje sa wolne.

Posted

Różyczka napisał(a):
Jeśli mieć na względzie psiaka żeby się tyle czasu nie męczył to później a jeśli chce się obejrzeć inne psy bo to przecież światowa to wcześniejszym Ja to ci raczej nie pomogłam:)

No właśnie to jest mój dylemat:) albo męczyć swojego psa albo obejrzeć trochę mniej..skłaniam się do drugiej opcji..ten pociąg jedzie prawie 6 godzin..

może jednak ktoś sięwybiera? w towarzystwie byłoby mi razniej:)

Posted

Masz rację druga opcja jest lepsza jeśli zdążysz psiaka przygotować Jak będziesz po 10 to na targi jest tylko krok A wydaje mi się że nikt po ocenie od razu nie wyjdzie przecież każdy chce zobaczyć jak najwięcej i jeszcze uda ci się zobaczyć interesujące Cię psy

Posted

SZUKAM TRANSPORTU NA SOBOTE ZE SZCZECINA DO POZNANIA
DLA 1 OSOBY I PSA
[SIZE=4]DOKŁADAM SIĘ DO KOSZTÓW PALIWA ORAZ INNYCH ZWIĄZANYCH Z PARKINGIEM CZY WJAZDEM.
BARDZO PROSZE O KONTAKT NA PW LUB NA KOM 60048026

Posted

A ja poproszę o robienie zdjęć owczarkom szkockim biorącym udział w konkurencji Grupa Hodowlana;). Collaki są wystawiane w czwartek.

Jedzie ktoś może pociągiem ze Śląska w środę po południu? Z Gliwic wyjeżdża o 16.24;). Może zrobimy sobie "psi wagonik":razz:?

Posted

$andwich napisał(a):
A ja poproszę o robienie zdjęć owczarkom szkockim biorącym udział w konkurencji Grupa Hodowlana;). Collaki są wystawiane w czwartek.

Jedzie ktoś może pociągiem ze Śląska w środę po południu? Z Gliwic wyjeżdża o 16.24;). Może zrobimy sobie "psi wagonik":razz:?

Wybierz się wczesniej. Kudłate jadą w środę, pociągiem który wyjeżdża z Krakowa o 6.00:p

Posted

Napisał(a) Ludek
Przeraziłam się Waszymi korkowymi opowieściami i udało mi się załatwić jeszcze jeden nocleg więc jadę do Poznania w czwartek:multi: .
Nie chcę tłuc się po Poznaniu autem. Czy ktoś może mi napisać jak najsensowniej dojechać komunikacją i ile czasu muszę sobie mniej więcej zarezerwować. Będę mieszkać na ul. Jabłonowskiej.

Czy jesteś pewna tej ulicy? Bo nie znalazłam takowej na planie miasta... :stupid:

Posted

Gazuś napisał(a):
Ja bym była wdzęczna za fotosy w niedzielę, kiedy mam goldeny.

OK :) To musimy się jakoś umówić, żebym wiedziała do kogo mam podejśc :P
Jaki numerek macie? Albo się w jakimś charakterystycznym miejscu umówimy, żeby się znaleźć :)

Posted

Czy któś może mi doradzic jako poczatkującemu wystawcy jaki kostium najlepiej ubrac (mam na mysli kolorystykę-rozważam brąz lub czarny kolor) do prezentacji złotego/płowego psa -mogę załączyc zdjęcie psa ale nie wiem jak to się robi

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Czy jesteś pewna tej ulicy? Bo nie znalazłam takowej na planie miasta... :stupid:

[quote name='AiMiN']A nie przypadkiem Jabłonkowska?

Oczywiście Jabłonkowska:oops: .
Dzięki gudis już wiem jak dojechać:)

Posted

Kingula... Bez przesady. Na każdej wystawie krąży masa fotoreporterów. Zwykle część z fot ląduje później w jakichś lokalnych dziennikach, tygodnikach czy pismach branżowych. Wystawa to impreza otwarta dla wszystkich. W pewnym więc sensie każdy, kto w niej bierze udział, powinien liczyć się z tym, że ktoś gdzieś mu zrobi fotkę. Żeby nie było - co innego oczywiście foty pozaringowe (i tu z grzecznośći IMHO powinno się wlaściciela pytać), co innego, gdy pies już stoi w ringu. Jak dla mnie przy tych ostatnich zgoda konieczna nie jest. Bo sam występ w ringu jest już z nią równoznaczny.

Posted

kingula napisał(a):
Tak zwlaszcza zdjecie mnie i mojego psa z leszczynskiej wystawy- dziwne ze nikt mnie o zdanie przed publikacja nie zapytal :/

ja bym tam na Twoim miejscu sie cieszyla ;)

A artykuł czytałam.

Posted

Puli, to raczej jest niemożliwe, bo mama i tak z trudem zgodziła się na ten czwartek i piątek:-(. Wiesz, szkoła... A za rok matura...
Mama powiedziała, że w środę mam iść do szkoły:angryy:.

Aleb, jak będziesz wiedziała coś więcej, to daj znać;). Zawsze raźniej i przyjemniej mieć osobę towarzyszącą:razz:.