Asta Posted July 23, 2006 Posted July 23, 2006 Może nawet i za dużo :lol: A szczególnie hotele, motele i inne takie noclegownie ;) A ZK w Poznaniu... Bedzie się tarzał :lol: Quote
Nitor-Nivalis Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 PUENTA imszar napisał(a):No to sobie Poznań zarobi na tej światówce :evil_lol: Poznań zawsze zarabia jak dzieje sie cos na targach :roll: a dzieje sie bardzo czesto Quote
Yoko Ono Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 O rany, ale sie cieszę na światówkę :multi: już nie mogę sie doczekać :multi: :multi: :multi: będzie sie działo :cool3: :cool3: tyle pięknych psów w jednym miejscu to jak miód na serce :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiam, Monika Quote
PUENTA imszar Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Poznań zawsze zarabia jak dzieje sie cos na targach :roll: a dzieje sie bardzo czesto Nie wiem, bo nie jestem z Poznania, ale na światówce te wszystkie jak powiedziała Asta hotele i motele zarobią trochę kasy ;) Quote
Nitor-Nivalis Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 PUENTA imszar napisał(a):Nie wiem, bo nie jestem z Poznania, ale na światówce te wszystkie jak powiedziała Asta hotele i motele zarobią trochę kasy ;) Tak jak na kazdej targowej imprezie :roll: wiec napewno im wczesniej sie cos znajdzie tym taniej Quote
PUENTA imszar Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Nitor-Nivalis napisał(a):Tak jak na kazdej targowej imprezie :roll: No właściwie racja :oops: Quote
sylrwia Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 Taura napisał(a):Jeśli chciałabym wziąc udział w "konkursie" JH to muszę być zapisana do ZK ? :roll: A czy na światówce nie będzie finału z całego sezonu JH?? Quote
LAURA Posted July 24, 2006 Posted July 24, 2006 nie musisz byc zapisana do ZK :) tak,jest zwykły konkurs kazdego dnia i finał PL w niedzile..;) Quote
Saint Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 ja mieszkam 20km od Poznania - wiec na 100 procent bede przez wszystkie 4 dni ;) Quote
BooBC Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 A wybiera się ktoś może z okolic Szczecina nawet pociągiem (lepiej) w czwartek .... razem raźniej :lol: :cool1: :lol: Quote
AiMiN Posted July 26, 2006 Posted July 26, 2006 sylrwia napisał(a):Flashka proponuje popytać w schroniskach młodzieżowych, albo w akademikach - w akademikach sa zawsze pokoje do wynajęcia dla "gości":lol: Nie wiem tylko jak wygląda sprawa z noclegiem z psem. Ale zawsze można spytać. Psa do akademika nie wpuszczą. Quote
sylwiaskalska Posted July 27, 2006 Posted July 27, 2006 Ja się tez przymierzam do Światówki na niedzielkę :) Quote
Doginka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Ja też spróbuję, chociaż nie wiem czy mój chłopsiak nauczy się wreszcie ze mną współpracować. Quote
martavantos Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Słyszałam ze wejsciówka na wystawe (bez psa) bedzie kosztowała 30 zł. Moze ktos z was wie cos na ten temat?;) Quote
Florka_xyz Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 martavantos napisał(a):Słyszałam ze wejsciówka na wystawe (bez psa) bedzie kosztowała 30 zł. Moze ktos z was wie cos na ten temat?;) 30 zł :crazyeye: oni chyba upadli na głowe juz przesadzaja :shake: Quote
BooBC Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 A jak to jest ..... gdybym wystawiała pieska to rodzina płaci za wejście ... ? Quote
Agasia Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 palma napisał(a):A jak to jest ..... gdybym wystawiała pieska to rodzina płaci za wejście ... ? tak 30 zl... to wystawa światowa mozna się bylo takiego czegoś spodziewać. Ciekawe czy wystawcy np. czwartkowi będą mieli darmowe wejścia na pozostałe dni... ;) Quote
madalenka Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Na zgloszenie wchodzi 1 osoba i zgloszony pies. Reszta placi za wejsciowke. Chociaz zdziwilam sie, bo w wawie placilam za wejscie mimo ze wystawialam psa! :-o :roll: Quote
LAURA Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 magdalenka - to dziwne....ja nigdy nie płaciłam w wawie jak z psem wchodziłam... Quote
Gazuś Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Magda, a dlaczego płaciłaś? U nas był mój DOc i seterki Pani Ania - to Florka też weszła za fiko, z racji tego, że ilościowwo psy się zgadzały - a nawet nie był jej żaden. Quote
Recommended Posts