Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nitor-Nivalis napisał(a):
to ja przypomne wszystkim że pierwszy termin na zgłoszenia jest do 20 sierpnia wiec jeszcze miesiąc :) kolejny i ostateczny do 20 września :)

Sorki, ale zadam dziwne pytanie :oops: tzn że już mozna zgłaszać psy na wystawę ?? ja myślałam że dopiero po 20 sierpnia?? wy już zgłosiliście :oops: :oops: jak to w końcu jest??
Pozddrawiam,
Monika

Posted

[quote name='palma']Nitor-Nivalis się pomyliła chciała napisać OD 20 sierpnia do 20 września :) :) :)

Nie nie pomyliłam sie - na światową wystawę zgłoszenia są już przyjmowane. Pierwszy termin gdzie opłaty są tańsze upływa 20 sierpnia,
drugi ostateczny termin upływa 20 września. Po 20 wrzesnia zgłoszenia nie będą przyjmowane.

Posted

[quote name='Yoko Ono']Sorki, ale zadam dziwne pytanie :oops: tzn że już mozna zgłaszać psy na wystawę ?? ja myślałam że dopiero po 20 sierpnia?? wy już zgłosiliście :oops: :oops: jak to w końcu jest??
Pozddrawiam,
Monika

Tak już można zgłaszać :) Do 20 sierpnia opłata jest mniejsza.

Wszystkie informacje są na stronie
http://www.worlddogshow2006.pl/

TERMINY I OPŁATY

Podane poniżej opłaty dotyczą wyłącznie wystawców polskich, członków Związku Kynologicznego w Polsce.

Pierwszy termin przyjmowania zgłoszeń i opłat:
20.08.2006

Zgłoszenia przesłane oraz opłaty wniesione do dnia 20.08.2006
- za pierwszego psa (z katalogiem) 120,00 zł
- za każdego następnego psa (bez katalogu) 110,00 zł
- klasa szczeniąt i weteranów (bez katalogu) 60,00 zł
- konkurencje: Pary hodowlane, Grupy hodowlane,
Reproduktor i jego potomstwo, Suka hodowlana i jej potomstwo (bez katalogu) 60,00 zł
- Młody Prezenter (bez katalogu) 60,00 zł

Drugi - ostateczny - termin przyjmowania zgłoszeń i opłat: 20.09.2006

Zgłoszenia przesłane oraz opłaty wniesione do dnia 20.09.2006

- za każdego psa (także klasa szczeniąt i weteranów) 180,00 zł

Dotyczy tylko wystawców z Polski: wszystkie rasy polskie zwolnione są od opłaty pod warunkiem ich wystawienia (bez katalogu).

Równocześnie z wysłaniem zgłoszenia prosimy o przesłanie opłaty na nasze konto: BZ WBK SA III O/Poznań 62 1090 1359 0000 0001 0237 1888 wraz z dopiskiem: rasa, nazwa psa, właściciel.

Zgłoszenia przesłane bez dowodu wpłaty nie będą akceptowane !

Ostateczny termin przyjmowania zgłoszeń i opłat upływa z dniem: 20.09.2006

Posted

Asta napisał(a):
Ja mam inne pytanie... Czy na pewno Mistszostwa Polski JH będzie sedziowała p.Martha Heine?

Oby ;) Bede obserwowac Wasze zmagania :)

A zgloszenia na kazda wystawe mozna wysylac nawet i rok przed nia :lol:

Posted

[quote name='Nitor-Nivalis']
Wszystkie informacje są na stronie
http://www.worlddogshow2006.pl/

Zgłoszenia przesłane oraz opłaty wniesione do dnia 20.08.2006
- za pierwszego psa (z katalogiem) 120,00 zł
- za każdego następnego psa (bez katalogu) 110,00 zł
- klasa szczeniąt i weteranów (bez katalogu) 60,00 zł
- konkurencje: Pary hodowlane, Grupy hodowlane,
Reproduktor i jego potomstwo, Suka hodowlana i jej potomstwo (bez katalogu) 60,00 zł
- Młody Prezenter (bez katalogu) 60,00 zł

No właśnie może ktoś wie ile muszę zapłacić za wystawienie psa, suki i pary hodowlanej (ten sam pies i ta sama suka) ?
Za pierwszego, wiadomo 120 zł, za drugiego 110 zł, razem 230 zł. Problem mam tylko, czy za parę płaci się dodatkowo 60 zł, czy dodatkowo po 60 zł za każdego psa, czyli 120 zł?
Wie ktoś jak to jest na pewno?

Posted

Agasia napisał(a):
Oby ;) Bede obserwowac Wasze zmagania :)
A zgloszenia na kazda wystawe mozna wysylac nawet i rok przed nia :lol:

Ulga dla mego serca... ;)
Fakt, faktem... Ja idę tylko w niedzielę na MP, ogólny i jak może na mistszostwa się dostanę :lol: a wszystko przez regulamin zk, który głosi, że jak załóżmy znajdziesz się na mp w piatek w pierwszej 10 to w następne dni już startować nie możesz :roll: Ja ich naprawdę czasem nie rozumiem

Posted

"5.Każdy prezenter może brać udział każdego dnia w konkursie, o ile dokona takiego zgłoszenia; jednak w przypadku zakwalifikowania się do finału nie może uczestniczyć a następnych dniach konkursowych. W takim wypadku organizator ma obowiązek zwrotu opłaty za uczestnictwo w dniach, z których prezenter musi zrezygnować. "

Powinni oddać :P

Posted

LAURA napisał(a):
"5.Każdy prezenter może brać udział każdego dnia w konkursie, o ile dokona takiego zgłoszenia; jednak w przypadku zakwalifikowania się do finału nie może uczestniczyć a następnych dniach konkursowych. W takim wypadku organizator ma obowiązek zwrotu opłaty za uczestnictwo w dniach, z których prezenter musi zrezygnować. "

Powinni oddać :P

Rozumiem ze zglosic sie trzeba wczesniej, tj. w trakcie normalnych psich zgloszen? pff pewnie zapomne :cool1:

Posted

Poradzimy sobie jakoś ;) :lol: Ale trzeba przyznać, ciężko będzie dostać się do 10... Ja nawet na to nie licze, chociaż do 20 :lol: