Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My też jedziemy :lol: klasa młodzieży ocenia nas [SIZE=2]Monique van Brempt a spanieli tybetańskich w Polsce nie za wiele. ale prawdopodobnie bede przez 3 dni wcześniej biegać z aparatem między ringami;) . jedyne co mnie troche przeraża to cena ale no cóż.... jest o co walczyc 8) Pozdrawiam.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja sie jeszcze zastanawiam, byłam ze swoim psem na 2 wystawach (chociaz ma prawie 3 lata) i w sumie z poczatku było cieżko na drugiej poradził sobie już zdecydowanie lepiej, więc jeśli się wdroży i przyzwyczai do wystaw jeszcze przed światówką to pewnie zaryzykujemy

Posted

Ja mama nadzieje być w klasie młodzieży w Berneńczykach, ale chyba sie jeszcze nie załapie z Roxaną. W ewentualnosci klasa szczeniat, chyba, ze dostanie cieczki.

Posted

Atena, Roxana będzie się załapywać do młodzieży ;)

my będziemy na 100%, beagle, suki, młodzież :cool3: co prawda, prawie nie mamy szans z zagranicą, ale trzeba być optymistą :evil_lol:

Posted

Najwazniejsze to sie dobrze zaprezentowac:) Szkoda ze moja sunia bedzie wtedy po dzieciach po tak na pewno bysmy sie pokazały. ja mam nadzieje ze Polska pokaze sie jak z najlepszej strony i 3mam kciuki za organizatorów:multi:

Posted

flashka-g napisał(a):
Najwazniejsze to sie dobrze zaprezentowac:) Szkoda ze moja sunia bedzie wtedy po dzieciach po tak na pewno bysmy sie pokazały. ja mam nadzieje ze Polska pokaze sie jak z najlepszej strony i 3mam kciuki za organizatorów:multi:

to może trzeba przełożyć macierzyństwo o ile jakieś szanse są na cuś większego na wystawie :: ;-)

Posted

flashka-g napisał(a):
ja mam nadzieje ze Polska pokaze sie jak z najlepszej strony i 3mam kciuki za organizatorów:multi:

podpisuje sie;)

Ja mam nadzieje być w każdym dniu-wkońcu taka wystawa codziennie sie nie zdarza;)

Posted

Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z sędzią Lisbeth Mach (CH)? Ma sędziować bernardyny długowłose.
Mój glutek co prawda do idealnych nie należy, ale chyba i tak się wybierzemy, bo przynajmniej będzie to jakieś ciekawe doświadczenie :lol:
Tylko jestem ciekawa, co to za sędzia...

Posted

pieski2 napisał(a):
Mam pytanie-kto jedzie z okolic Stalowej Woli i mialby miejsce dla mnie i 1 psa collie(łagodny) no i wystawia w dniu grupy 1?????
-lub jedzie przejazdem przez mój gród.

Posted

Bushak napisał(a):
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z sędzią Lisbeth Mach (CH)? Ma sędziować bernardyny długowłose.
Mój glutek co prawda do idealnych nie należy, ale chyba i tak się wybierzemy, bo przynajmniej będzie to jakieś ciekawe doświadczenie :lol:
Tylko jestem ciekawa, co to za sędzia...

Dla mnie p. Lisbeth Mach to wzór sedziego, oby wiecej takich. Bardzo dokładna, super wiedza, wiele lat doswiadczenia. Nieprzekupna i nieukładowa. I niezwykle miła i serdeczna w ringu, zawsze uśmiechnieta. Ja do niej pojade zawsze i wszedzie gdzie bedzie sedziowac moje grupy. Jesienia sedziowała charty na wegrzech, BIS odbywał sie w totalną ulewe, sciana wody, p. Mach zrzuciła buty i wbiegła usmiechnięta na ring odganiając asystenta z parasolem.. Niezapomniany widok ..

Posted

karenina napisał(a):
Dla mnie p. Lisbeth Mach to wzór sedziego, oby wiecej takich. Bardzo dokładna, super wiedza, wiele lat doswiadczenia. Nieprzekupna i nieukładowa. I niezwykle miła i serdeczna w ringu, zawsze uśmiechnieta. Ja do niej pojade zawsze i wszedzie gdzie bedzie sedziowac moje grupy.

Dzięki za info. Ona ma belgi w Lesznie w maju (jeśli dobrze kojarzę :) ). Tak więc chyba sie tam wybierzemy :)

Posted

My będziemy na swiatówce na 100%:) w piatek i niedziele (w niedziele bo sa mistrzostwa Polski MP; nie wiem jak to wszystko pogodze), a sedziuje nas Valentina Ivanishcheva. Czy moze ktos z was wie czy ta sedzina ma pojecie o astach? Aha, i bedziemy chyba w klasie otwartej, chuba że uda nam sie zrobic ch.pl:)

Posted

Asta napisał(a):
Heh, a ja jestem ciekawa, ile astow bedzie na swiatowce... Chcem zobaczyc jakie asty sa na poszczegolnych krajach

Ja mam tak samo z Goldami :lol:
Szczególnie

Posted

Asta napisał(a):
Heh, a ja jestem ciekawa, ile astow bedzie na swiatowce... Chcem zobaczyc jakie asty sa na poszczegolnych krajach

Szczególnie ciekawią mnie psy amerykańskie i brytyjskie :lol:

Posted

Gazuś napisał(a):
Szczególnie ciekawią mnie psy amerykańskie i brytyjskie :lol:

a ja włąśnie u siebie na amerykańskie i brytyjskie odmiany doga nie mgoe patrzeć :lol: tak samo jak na fińskie i tapte klimaty ;-))

nam na Świecie sie jedynie z sędzią poszczęściło...jako jedyni mamy polskiego sędziego Pana Gajewskiego (jedynie czarne/arlekiny dog panowie 8)) zobaczymy ile my w stawce będziemy mieć ale na nic nie licze bo będziemy nie stety najmłodsi :(

Posted

Jo-Jo ale zawsze jest mała szansa :)Szczerze mowiac amerykanskie asty nie podobaja mi sie (poza astami z hodowli o ktorej wspominalam) a z Angli sa takie sobie