Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasja napisał(a):
mieszanka wybuchowa :cool3: , ja tak po cichu liczę na pieski głównie z Anglii i Francji

wiesz ja na psiaki z Anglii zdecydowanie nie licze :lo9l: to nie u nas ciekawa jestm jak naprawde wygądaja Skandynawskie Dogi może zawitają chciałabym się przyjrzeć i zxobaczyć jak na żywca wyglądają w porównaniu do zdjęć i opowieści 8)

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jo-jo napisał(a):
wiesz ja na psiaki z Anglii zdecydowanie nie licze :lo9l: to nie u nas ciekawa jestm jak naprawde wygądaja Skandynawskie Dogi może zawitają chciałabym się przyjrzeć i zxobaczyć jak na żywca wyglądają w porównaniu do zdjęć i opowieści 8)

na pewno będzie na czym oko zawiesić ;)

Posted

kasja napisał(a):
na pewno będzie na czym oko zawiesić ;)

oj będzie będzie ja już czekam z niecierpliwością :lol: a przyznam się szczerze że jestem tak zakochana w dogach że potrafie rozpozna odtak takowego na ringu czy foteczce poprostu kocham tą rase ;-)) a po zxa tym między krajami są ogromne rżnice co do interpretowania wzorca 8)

Posted

Toller-Fox, a do której klasy się wybieracie? Bo ja pewnie przywiozę Scotiego (a przynajmniej taką mam nadzieję) - czyli rudzielca z W-wy (VOODOO).
Wogóle to powinnam się na tej wystawie rozdwoić, agility sobie odpuszczam, ale MŚ obedience to bym chciała obejrzeć...

Posted

My wystawiamy swoje rodzime gończe polskie w piątek.

A ponieważ będzie to dla nas szczególny dzień liczymy , że tych zjedzie do Poznania mnóstwooo.

Suczki ocenia Piotr Śliwka, psy (czyli Opusa) - Jaroslav Matyas.

Na klubówce gp bywa ok 70-80 sztuk , na światówce powinno być podobnie. Zjadą też te , które wyemigrowały szczeniakiem będac :lol:

Posted

jo-jo napisał(a):
...mam nadzieje że nie wyskoczą z takim zakazem jak był w Głogowie (w temacie klatek itp.) bo wtedy zrobili się bałagan...

A co to był za zakaz?

Posted

Małgoś napisał(a):
Toller-Fox, a do której klasy się wybieracie? Bo ja pewnie przywiozę Scotiego (a przynajmniej taką mam nadzieję) - czyli rudzielca z W-wy (VOODOO).
Wogóle to powinnam się na tej wystawie rozdwoić, agility sobie odpuszczam, ale MŚ obedience to bym chciała obejrzeć...

NIe wiem jeszcze- albo otwarta albo chapmionów. Ale będzie sporo i tak pieskó więc to raczej nie gra roli :roll: .

Posted

jo-jo napisał(a):
zakaz wnoszenia klatek i innego sprzętu na płyte główną i roztawianie sie wokół ringów 8)

A było jakieś miejsce, gdzie można było klatki rozstawić?

Posted

też chcę się wybrac na wystawę z moja sunią ale nie zamierzam nocowac pociagiem do Poznania mam 2 godziny wiec pojade wczesnie rano i tego samego dnia wroce do domku poznym wieczorem.Poranna podroz moze byc co nieco meczaca z moim pieseczkiem bo to wiercipiet okropny i nie lubi jazdy zadnym srodkiem lokomocji ale po wystawie bedzie tak padnieta ze spokojnie przespi podroz do domu...:lol: na hotel mnie poprostu nie stac i na siedzenie kilku dni na wystawie tez nie chociaz bardzo bym chciala tam pobyc ...

Posted

Oglądałam ceny hoteli... :crazyeye:
Dzwonie do schroniska i tam będę sie pytać...
Wielkie dzięki, ale wole zapłacić za dobę (2 osoby + pies) 30 zł, nić 500zł :shake:

Posted

Ludek napisał(a):
A było jakieś miejsce, gdzie można było klatki rozstawić?

tak tak i to bardzo dużo i wygodnego miejsca 8)
mnianowicie przy trybunach na górze było bardzo dużo miejsca..takie balkoniki jakby..można było się rozłozyc np. na parapetach pod którymi mocno grzały kaloryfery 8) co chwile przehcodziło dwóch chłopaczków którzy sprzątali a to jakiegoś smiecia albo jak psiu sięwoda wylała to wytarli i ogólnie super tam było...cicho spokojnie a j tak wszystko można było obejrzeć 8)

Posted

Gazuś napisał(a):
Oglądałam ceny hoteli... :crazyeye:
Dzwonie do schroniska i tam będę sie pytać...
Wielkie dzięki, ale wole zapłacić za dobę (2 osoby + pies) 30 zł, nić 500zł :shake:

jak to dobrze że my już mamy proawie wszystko załatwione tylko przyklepac trzebabędzie żeby Niemcy nam się nie wchrzanili w nasze miejsce 8)

Posted

[quote name='PARSONRK']Musisz być;) Forta nie bedzie we Włocławku, do Mołdawii jedzie :p

Wow, ciekawa jestem jak mu pójdzie, czy warto jeździć.

Ps.A wiesz, że to wątek o Poznaniu:lol: .

Posted

jo-jo napisał(a):
jak to dobrze że my już mamy proawie wszystko załatwione tylko przyklepac trzebabędzie żeby Niemcy nam się nie wchrzanili w nasze miejsce 8)

Jojku Kochany, a gdzie masz miejsce? :lol: