Musiałek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 No wlasnie jestem ciekawa jak to jest np. na swiatowce z tymi stawkami. W sumie jestesmy w centrum Europy i wszyscy maja do nas dosc blisko :) to np. jak labkow bylo przeszlo 100 to teraz bedzie ze 400 ??? jak oni to pomieszcza??? Quote
Godelaine Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Musiałek... I właśnie dlatego ta wystawa jest rozłożona na 4 dni. A i tak, znając życie, będzie dość ciasno :-? Quote
Zeliika Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Ciekawe, co sie bedzie dzialo na parkingach :evil_lol: Quote
Musiałek Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 I tak jak ja, gdzie jeszcze nie byłam na zachodnich wystawach to jest to okazja zobaczenie psów z tamtych stron Czy wolą drobniejszej czy mocniejszej kości, jakies upodobania kolorystyczne itp Super ja się cieszę i chętnie pojadę, uklasować sie w takiej ilości na jakims przyzwoitym miejscu to dopiero dopalacz nie ;) Quote
nice_girl Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Godelaine napisał(a):Musiałek... I właśnie dlatego ta wystawa jest rozłożona na 4 dni. A i tak, znając życie, będzie dość ciasno :-? Cieszmy się, że jedynka w czwartek. :) Wtedy będzie najmniej ludzi. Najgorzej będą miały osoby, które będą wystawiać w sobotę albo w niedzielę. Quote
Musiałek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Cieszmy się, że jedynka w czwartek. :) Wtedy będzie najmniej ludzi. Najgorzej będą miały osoby, które będą wystawiać w sobotę albo w niedzielę. No własnie I grupa w czwartek - dopiero teraz załapałam - to ja musze urlopek wziąść :) Quote
flashka-g Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 ja to juz pewnie bede od srody gdzies koczowac:))) Quote
Godelaine Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Mnie jeszcze światówka z jednego powodu ciągnie. Równocześnie w halach odbywać się będą mistrzostwa obedience. A jeśli jeszcze dojdzie agility... Mmm... Tylko jak człowiek to wszystko pogodzi?! :crazyeye: Quote
Agasia Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Godelaine napisał(a):Mnie jeszcze światówka z jednego powodu ciągnie. Równocześnie w halach odbywać się będą mistrzostwa obedience. A jeśli jeszcze dojdzie agility... Mmm... Tylko jak człowiek to wszystko pogodzi?! :crazyeye: Ot to! :) Jak tu wszystko wystawic i obejrzec te wspanialosci <ktore mnie zawsze strasznie fascynuja i moge ogladac godzinami :)> My wystawiamy najwiecej w czwartek i piatek wiec tez w miare ok :) Quote
Musiałek Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 Jestem bardzo cieklawa czy jak bedzie światówka to i czy będą mistrzostwa Polski w agility????????:-o Quote
Gazuś Posted January 9, 2006 Posted January 9, 2006 No własnie. Jak w goldach jest jeden sędzia na klase to chyba z 400 będzie. Quote
Agasia Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Gazuś napisał(a):No własnie. Jak w goldach jest jeden sędzia na klase to chyba z 400 będzie. Mysle ze nawet wiecej bo okolo 400 sie beagle przewiduje :evil_lol: :cool3: Quote
Gazuś Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Kurcze, VIII jest w niedziele :) A wtedy finały, to tłumy będą :D Quote
PARSONRK Posted January 10, 2006 Posted January 10, 2006 Parsonki ocenia Parson Russell Terrier ________________ Paula Heikkinen-Lehkonen (FIN) ktoś coś wie - jak ocenia ? Quote
jo-jo Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 my również podpisujemy się pod światówka ;-)) Quote
jo-jo Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 nie :lol::lol:: nam bardzo bardzo daleko do pointera Quote
Gazuś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Piesek w avatarze (kawałek pieska) przypominał mi pointera :D Albo miałam zwidy :D A jakiego masz? Quote
donya Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Gazuś napisał(a):Piesek w avatarze (kawałek pieska) przypominał mi pointera :D Albo miałam zwidy :D A jakiego masz? przecież to dog niemiecki :lol: Quote
Gazuś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Jaka wtopa, jaka wtopa, jaka wtopa :oops: Ale cóż, tak mu mordki całej w avatarku nie widać, to sobie tym tłumacze moją pomyłkę :lol: A pomyśleć, że kiedyś moją ulubioną rasą były właśnie Dogi... :oops: Quote
jo-jo Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 no ja tam w moim avatarku nie widze psiaka który chodź troszeczke przypominał mi doga ale udowodnić moge Ci tu www.zkolumbowejsfory.prv.pl i zobacz że naprawde to dożysko ;-)):lol::lol: Quote
Gazuś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 Stronkę widziałam juz :lol: Ale w avatarku też Dog ? :lol: Quote
Gazuś Posted January 11, 2006 Posted January 11, 2006 W pointera byś mnie wrobiła :evil_lol: Ale nie w jamnika :lol: Quote
Recommended Posts