Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No wlasnie jestem ciekawa jak to jest np. na swiatowce z tymi stawkami. W sumie jestesmy w centrum Europy i wszyscy maja do nas dosc blisko :)
to np. jak labkow bylo przeszlo 100 to teraz bedzie ze 400 ???

jak oni to pomieszcza???

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I tak jak ja, gdzie jeszcze nie byłam na zachodnich wystawach to jest to okazja zobaczenie psów z tamtych stron

Czy wolą drobniejszej czy mocniejszej kości, jakies upodobania kolorystyczne itp

Super ja się cieszę i chętnie pojadę, uklasować sie w takiej ilości na jakims przyzwoitym miejscu to dopiero dopalacz nie ;)

Posted

Godelaine napisał(a):
Musiałek... I właśnie dlatego ta wystawa jest rozłożona na 4 dni. A i tak, znając życie, będzie dość ciasno :-?

Cieszmy się, że jedynka w czwartek. :) Wtedy będzie najmniej ludzi. Najgorzej będą miały osoby, które będą wystawiać w sobotę albo w niedzielę.

Posted

Cieszmy się, że jedynka w czwartek. :) Wtedy będzie najmniej ludzi. Najgorzej będą miały osoby, które będą wystawiać w sobotę albo w niedzielę.

No własnie I grupa w czwartek - dopiero teraz załapałam - to ja musze urlopek wziąść :)

Posted

Mnie jeszcze światówka z jednego powodu ciągnie. Równocześnie w halach odbywać się będą mistrzostwa obedience. A jeśli jeszcze dojdzie agility... Mmm... Tylko jak człowiek to wszystko pogodzi?! :crazyeye:

Posted

Godelaine napisał(a):
Mnie jeszcze światówka z jednego powodu ciągnie. Równocześnie w halach odbywać się będą mistrzostwa obedience. A jeśli jeszcze dojdzie agility... Mmm... Tylko jak człowiek to wszystko pogodzi?! :crazyeye:

Ot to! :) Jak tu wszystko wystawic i obejrzec te wspanialosci <ktore mnie zawsze strasznie fascynuja i moge ogladac godzinami :)>

My wystawiamy najwiecej w czwartek i piatek wiec tez w miare ok :)

Posted

Gazuś napisał(a):
No własnie. Jak w goldach jest jeden sędzia na klase to chyba z 400 będzie.

Mysle ze nawet wiecej bo okolo 400 sie beagle przewiduje :evil_lol: :cool3:

Posted

Jaka wtopa, jaka wtopa, jaka wtopa :oops: Ale cóż, tak mu mordki całej w avatarku nie widać, to sobie tym tłumacze moją pomyłkę :lol: A pomyśleć, że kiedyś moją ulubioną rasą były właśnie Dogi... :oops: