Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Nor(a)']tak z ciekawości, dużo takich psów-zdobywców tytulów z o. łódzkiego było? :lol: ..tak mniej więcej..
Około dychy (ale około tzn do kilkunastu). Jedna babka dostała dwa puchary - miała zwyciężcę świata w jużakach owczarkach środkowoazjatyckich. To taka rosjanka, która od wielu lat na stałe zalęgła się pod Łodzią.

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BalticStorm napisał(a):
Ktoś miał pretensje o podpis asystenta na karcie oceny - dlaczego?
Bo na wystawie Światowej nie ma asystentów:shake:A w kartach moich psów,podpisała sie sekretarz ringu,czyli osoba nieuprawniona.

Posted

[quote name='sirion']Niestety chyba nie, albo w łódzkim oddziale nie było. Dostali wszyscy, którzy mieli zwycięstwo świata, zwycięstwo świata młodzieży lub najlepszego weterana.
Aha ..... dzięx :loveu: :loveu: :loveu: Szczecin też mogłby się postarać :eviltong: :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='sirion']Pedigree (a bardziej chyba koncern Unilever) tnie po kosztach. Kiedyś fundował znacznie więcej nagród na wystwach.
Pedigree jest wlasnoscia koncernu Masterfoods.

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Trochę czasu mi zajęło przeczytanie tego tematu, więc piszę dopiero teraz, ale chciałabym
[SIZE="4"]SERDECZNIE POGRATULOWAĆ WSZYSTKIM NASZYM POLSKIM WYSTAWCOM,A NAJSERDECZNIEJ TYM, KTÓRZY COŚ OSIĄGNELI!!!
Miło mi było czytać Wasze emocje przed i opinie po wystawie. Mi nie udało się przyjechać, ale następnym razem... :razz:

Posted

Hehehe to sobie poczekamy :diabloti: A może jakaś reprezentacja dogomaniaków do Meksyku :diabloti: :eviltong: :diabloti: Ja się piszę jakby ktoś jechał, na doczepkę a co :diabloti: :evil_lol: :diabloti:

Posted

Do Meksyku to i ja bym się wybrała. Ale ta odległość... No i podejrzewam, że te najwazniejsze tytuły "pójdą" w ręce Meksykańczyków... Tak, jak było w Portugalii czy gdzieś tam...
pzdr.

Posted

Ja wierzę, że jakiś dogomaniak wystawi psa w Meksyku i zda relację.

Tam może być trochę psów z USA czy Kanady.
Poprzednie dwie światówki były takie strasznie lokalne bo Brazylia, a potem Argentyna.

Posted

palma napisał(a):
Może my też jakąś zorganizowaną grupą :) Jka by były w miare koszty to ja bym pojechała z miłą chęcią :)

Znajomi moich znajomych z Rosji wyliczyli orientacyjne swoje koszty:
2,5 tys. Euro. - 3,5 tys. USD