kingula Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 My wystawialismy sie wczoraj, JACKIE Jarpen- dosk., JERRY Jarpen- dosk. w bardzo licznych stawkach. Generalnie powygrywaly zagraniczne samki. KING z Indiańskiej Wioski- BOB Veteran + V-ce Best in Show Veteran! [SIZE=2]Cudowne to uczucie przebiec się po ogromnym ringu honorowym i zobaczyć swojego psa na telebimie :evil_lol: A o wejściu na pudło nawet nie śniłam nigdy :loveu: Gratulacje dla Anaty i innych zwycięzców, oraz powodzenia dla tych, ktorzy sie dopiero będą wystawiać.:multi: Quote
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kingula gratuluję!!! I zazdroszcze na maksa :eviltong: A czemu jeszcze nie ma wyników na stronie zkwp.? Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 kingula napisał(a):My wystawialismy sie wczoraj, JACKIE Jarpen- dosk., JERRY Jarpen- dosk. w bardzo licznych stawkach. Generalnie powygrywaly zagraniczne samki. KING z Indiańskiej Wioski- BOB Veteran + V-ce Best in Show Veteran! [SIZE=2]Cudowne to uczucie przebiec się po ogromnym ringu honorowym i zobaczyć swojego psa na telebimie :evil_lol: A o wejściu na pudło nawet nie śniłam nigdy :loveu: Gratulacje dla Anaty i innych zwycięzców, oraz powodzenia dla tych, ktorzy sie dopiero będą wystawiać.:multi: WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR OGROMNE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
blaira Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 To ja tak po krotce..... moj psiaczek V-ce Mlodziezowy Zw. Swiata :multi:to dla mnie zaszczyt :) Quote
Atena Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratulacje! I czekam na odpowiedzi na moje pytania chyba z poprzedniej strony ;) Quote
blaira Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Atena odpowiadam... nie nie musza, kwestia dostania teczki i tyle :)a potem robisz co chcesz ;) Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kingula + Blaira - ogromne gratulacje!!! Super wyniki!!! Pzdr. Quote
talut Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Kingula MEGA GRATULACJE!!!! :klacz: :klacz: klacz: :klacz: Quote
klepcia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Słuchajcie czy na terenie pawilonów jest miejsce gdzie można sie przebrac?? Ja wystawiam dopiero kolo 13 i do tej godziny moj pies z mojego jasnego kompletu zrobi czarny komplet. Jak wyglada poza tym mozliwosc spaceru z psem? Czy jest tam kawałek trawnika? Oraz czy mozna podjechac samochodem pod same pawilony?? Quote
Musiałek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 I my wszystkim GRATULUJEMY !!!! My tez się pochwalimy w klasie młodziezy w stawce 13 psów Blue bez lokaty ale z oceną doskonałą !!!! i bardzo ładnym opisem - uważamy to za nasz sukces :lol: I po raz pierwszy i wreszcie na żywo widziałam tyle aussików i to jakich pięknych !!! to była przyje,mność stać tam na ringu i przy ringu między nimi. Quote
asiunia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hej! Agappe,kochana czy mogłabym prosić o stawkę rottweilerów? Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 asiunia napisał(a):Hej! Agappe,kochana czy mogłabym prosić o stawkę rottweilerów? a czy rottek jest owczarkiem, jamnikiem, szpicem lub ewentualnie psem pierwotnym?????????? już 2 razy pisałam, że na każdy dzień jest oddzielny katalog i ja mam ten czwartkowy, wiec grupy I, IV,V!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
asiunia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Agappe napisał(a):a czy rottek jest owczarkiem, jamnikiem, szpicem lub ewentualnie psem pierwotnym?????????? już 2 razy pisałam, że na każdy dzień jest oddzielny katalog i ja mam ten czwartkowy, wiec grupy I, IV,V!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hej! Jakby nie patrzec instynkt zaganiania ma:eviltong:Po drugi przykro mi ale jeszcze nie znalazłam Twojego postu na ten temat:roll: Quote
kingula Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Klepcia- w kazdej hali sa bezplatne toalety, gdzie mozna sie przebrac (ja tak wlasnie zrobilam). Niestety nie zauwazylam toalet dla psow na terenie targow, przynajmniej w oolicy hali 5-6 nie bylo. Trawnika tez tylko skraweczek maly, pamietam jednak z zeszlego roku wiekszy trawniczek chyba na lewo od hali z sekretariatem. "Siusialnie" dla psow widzialam jedynie przy ringu przygotowawczym. Aha i dobra rada dla zwyciezcow czekajacych na finaly- zajmujcie sobie wczesniej miejsca kolo wejscia na ring glowny i pilnujcie ich. Mi w czwartek zastawiono klatke tak, ze nie moglam sie do niej dostac. Naprawde bylo tragicznie ciasno i goraco. Quote
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Są już wyniki z dzisiaj!!! W grupie 3 Polacy zdecydowanie przodują w weteranach! :multi: Quote
Martach1 Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Piccolo zajął 3 lokate w championach z oceną doskonałą. Pierwszy raz miałam okazje zobaczyc tyle sików:loveu: tym razem nie zajął 1 miejsca ale to pierwszy taki występ w jego i moim życiu:cool3: wystawa jest dobrze zorganizowana ale są kłopoty z wjazdem i parkowaniem:shake: Quote
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Marta, co znaczy sa kłopoty? My mamy zamiar wjechać do środka autem. A w ogóle to gratulacje dla was!! :multi: Polacy rewelacyjnie w ogarach, gończych i chartach polskich - (prawie) wszystkie zw. "nasze" :terazpol: GRATULUJĘ!!! Quote
Daga_i_Oskar Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja również [SIZE=5]gratuluję baaaardzo serdecznie wszytskim zwycięzcom, tym co ulokowali się na jakiejkolwiek lokacie oraz wszytskim uczestniką i bardzo, bardzo, bardzo rozpaczam, że nie mogłam być tam razem z Wami ... myślałam o niedzieli, ale znowóż jest ten sam problem, czyli cholerny transport :placz: Quote
Basik Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratulacje dla Was Wszystkich, którzy już po! tytuł vice jest wielkim sukcesem, ocena doskonała na takiej imprezce to też sukces! Ja już z nerwów nie mogę się na niczym skupić, nic zaplanowac, chodzę po domu i sie snuję... Jak ja bym chciała napisać w nocy z niedzieli na poniedziałek, że moje typki przywiozły oceny doskonałe... Strasznie się boję... Proszę o link na topik z fotkami... Quote
jovi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Widzieliście może dzisiejsze wyniki POSOKOWCÓW BAWARSKICH ? To wręcz niesamowite, ale WSZYSTKIE tytuły Zwycięzców Świata dla polskich psów, niesamowite i ogromniaste gratulacje :multi: ! Quote
Honey Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 jovi napisał(a):Widzieliście może dzisiejsze wyniki POSOKOWCÓW BAWARSKICH ? To wręcz niesamowite, ale WSZYSTKIE tytuły Zwycięzców Świata dla polskich psów, niesamowite i ogromniaste gratulacje :multi: ! A jakie mialy wygrac, skoro na 83 psy tylko jeden byl spoza Polski ? Edit: a i tego nie jestem pewna, czy byl ten jeden, bo czesc nie przyjechala Quote
jovi Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja stawki nie widziałam, ale skoro wszystkie właściwie były z Polski to tym bardziej dziwne czyli co, Polska jest potęgą w posokowcach bawarskich? Quote
sylrwia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Honey napisał(a):A jakie mialy wygrac, skoro na 83 psy tylko jeden byl spoza Polski ? Edit: a i tego nie jestem pewna, czy byl ten jeden, bo czesc nie przyjechala :roflt::roflt: Quote
Honey Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 jovi napisał(a):Ja stawki nie widziałam, ale skoro wszystkie właściwie były z Polski to tym bardziej dziwne czyli co, Polska jest potęgą w posokowcach bawarskich? Obecnie...tak, mozna tak powiedziec, biorac pod uwage ilosc miotow i ich popularnosc ( poza Polska psy te sa zazwyczaj tylko i wylacznie w rekach mysliwych i nie bryluja na wystawach ). Quote
jovanna Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 no coz my tylko bdb bo Angie miala chandre ...:D Ale to nie byl dzien stracony spotkalam tylu znajomych z dogo i naszego beaglowego forum i nawet male spotkanko w kawiarni zrobilismy z piesami razem, bylo swietnie ;) Quote
Recommended Posts