Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My wystawialismy sie wczoraj, JACKIE Jarpen- dosk., JERRY Jarpen- dosk. w bardzo licznych stawkach. Generalnie powygrywaly zagraniczne samki.
KING z Indiańskiej Wioski- BOB Veteran + V-ce Best in Show Veteran!
[SIZE=2]Cudowne to uczucie przebiec się po ogromnym ringu honorowym i zobaczyć swojego psa na telebimie :evil_lol: A o wejściu na pudło nawet nie śniłam nigdy :loveu:

Gratulacje dla Anaty i innych zwycięzców, oraz powodzenia dla tych, ktorzy sie dopiero będą wystawiać.:multi:

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kingula napisał(a):
My wystawialismy sie wczoraj, JACKIE Jarpen- dosk., JERRY Jarpen- dosk. w bardzo licznych stawkach. Generalnie powygrywaly zagraniczne samki.
KING z Indiańskiej Wioski- BOB Veteran + V-ce Best in Show Veteran!
[SIZE=2]Cudowne to uczucie przebiec się po ogromnym ringu honorowym i zobaczyć swojego psa na telebimie :evil_lol: A o wejściu na pudło nawet nie śniłam nigdy :loveu:

Gratulacje dla Anaty i innych zwycięzców, oraz powodzenia dla tych, ktorzy sie dopiero będą wystawiać.:multi:

WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! SUPEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRRR OGROMNE GRATULACJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Słuchajcie czy na terenie pawilonów jest miejsce gdzie można sie przebrac?? Ja wystawiam dopiero kolo 13 i do tej godziny moj pies z mojego jasnego kompletu zrobi czarny komplet. Jak wyglada poza tym mozliwosc spaceru z psem? Czy jest tam kawałek trawnika? Oraz czy mozna podjechac samochodem pod same pawilony??

Posted

I my wszystkim GRATULUJEMY !!!!

My tez się pochwalimy w klasie młodziezy w stawce 13 psów Blue bez lokaty ale z oceną doskonałą !!!! i bardzo ładnym opisem - uważamy to za nasz sukces :lol:

I po raz pierwszy i wreszcie na żywo widziałam tyle aussików i to jakich pięknych !!! to była przyje,mność stać tam na ringu i przy ringu między nimi.

Posted

asiunia napisał(a):
Hej!

Agappe,kochana czy mogłabym prosić o stawkę rottweilerów?

a czy rottek jest owczarkiem, jamnikiem, szpicem lub ewentualnie psem pierwotnym??????????

już 2 razy pisałam, że na każdy dzień jest oddzielny katalog i ja mam ten czwartkowy, wiec grupy I, IV,V!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Agappe napisał(a):
a czy rottek jest owczarkiem, jamnikiem, szpicem lub ewentualnie psem pierwotnym??????????

już 2 razy pisałam, że na każdy dzień jest oddzielny katalog i ja mam ten czwartkowy, wiec grupy I, IV,V!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej!

Jakby nie patrzec instynkt zaganiania ma:eviltong:Po drugi przykro mi ale jeszcze nie znalazłam Twojego postu na ten temat:roll:

Posted

Klepcia- w kazdej hali sa bezplatne toalety, gdzie mozna sie przebrac (ja tak wlasnie zrobilam).
Niestety nie zauwazylam toalet dla psow na terenie targow, przynajmniej w oolicy hali 5-6 nie bylo. Trawnika tez tylko skraweczek maly, pamietam jednak z zeszlego roku wiekszy trawniczek chyba na lewo od hali z sekretariatem.
"Siusialnie" dla psow widzialam jedynie przy ringu przygotowawczym.

Aha i dobra rada dla zwyciezcow czekajacych na finaly- zajmujcie sobie wczesniej miejsca kolo wejscia na ring glowny i pilnujcie ich. Mi w czwartek zastawiono klatke tak, ze nie moglam sie do niej dostac. Naprawde bylo tragicznie ciasno i goraco.

Posted

Piccolo zajął 3 lokate w championach z oceną doskonałą. Pierwszy raz miałam okazje zobaczyc tyle sików:loveu: tym razem nie zajął 1 miejsca ale to pierwszy taki występ w jego i moim życiu:cool3: wystawa jest dobrze zorganizowana ale są kłopoty z wjazdem i parkowaniem:shake:

Posted

Marta, co znaczy sa kłopoty? My mamy zamiar wjechać do środka autem. A w ogóle to gratulacje dla was!! :multi:

Polacy rewelacyjnie w ogarach, gończych i chartach polskich - (prawie) wszystkie zw. "nasze" :terazpol: GRATULUJĘ!!!

Posted

Ja również [SIZE=5]gratuluję baaaardzo serdecznie wszytskim zwycięzcom, tym co ulokowali się na jakiejkolwiek lokacie oraz wszytskim uczestniką i bardzo, bardzo, bardzo rozpaczam, że nie mogłam być tam razem z Wami ... myślałam o niedzieli, ale znowóż jest ten sam problem, czyli cholerny transport :placz:

Posted

Gratulacje dla Was Wszystkich, którzy już po! tytuł vice jest wielkim sukcesem, ocena doskonała na takiej imprezce to też sukces! Ja już z nerwów nie mogę się na niczym skupić, nic zaplanowac, chodzę po domu i sie snuję... Jak ja bym chciała napisać w nocy z niedzieli na poniedziałek, że moje typki przywiozły oceny doskonałe... Strasznie się boję...

Proszę o link na topik z fotkami...

Posted

Widzieliście może dzisiejsze wyniki POSOKOWCÓW BAWARSKICH ? To wręcz niesamowite, ale WSZYSTKIE tytuły Zwycięzców Świata dla polskich psów, niesamowite i ogromniaste gratulacje :multi: !

Posted

jovi napisał(a):
Widzieliście może dzisiejsze wyniki POSOKOWCÓW BAWARSKICH ? To wręcz niesamowite, ale WSZYSTKIE tytuły Zwycięzców Świata dla polskich psów, niesamowite i ogromniaste gratulacje :multi: !

A jakie mialy wygrac, skoro na 83 psy tylko jeden byl spoza Polski ?

Edit: a i tego nie jestem pewna, czy byl ten jeden, bo czesc nie przyjechala

Posted

Ja stawki nie widziałam, ale skoro wszystkie właściwie były z Polski to tym bardziej dziwne czyli co, Polska jest potęgą w posokowcach bawarskich?

Posted

Honey napisał(a):
A jakie mialy wygrac, skoro na 83 psy tylko jeden byl spoza Polski ?

Edit: a i tego nie jestem pewna, czy byl ten jeden, bo czesc nie przyjechala

:roflt::roflt:

Posted

jovi napisał(a):
Ja stawki nie widziałam, ale skoro wszystkie właściwie były z Polski to tym bardziej dziwne czyli co, Polska jest potęgą w posokowcach bawarskich?

Obecnie...tak, mozna tak powiedziec, biorac pod uwage ilosc miotow i ich popularnosc ( poza Polska psy te sa zazwyczaj tylko i wylacznie w rekach mysliwych i nie bryluja na wystawach ).

Posted

no coz my tylko bdb bo Angie miala chandre ...:D Ale to nie byl dzien stracony spotkalam tylu znajomych z dogo i naszego beaglowego forum i nawet male spotkanko w kawiarni zrobilismy z piesami razem, bylo swietnie ;)