Basik Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Wieści z ringu beagli - ocena jeszcze trwa... MONACO XANDRINA - MŁODZIEŻOWY ZWYCIĘZCA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!! Quote
Honey Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Marysi UNA Hulaj Dusza ( gończy polski ) zajęła PIERWSZE MIEJSCE W UŻYTKACH !!!! GRATULACJE Marysiu !!! :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: :B-fly: :sweetCyb: Quote
Rauni Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Hurra! :multi: :multi: :multi: Brawo dla Marysi i Uneczki!!! Quote
basia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 jo-jo, trzymamy trzymamy ;) To ja może jeszcze dodam, bo nie wiem czy było HOKKAIDO TENKEITEKI-NA Tajgeta - Zwycięsca Świata właścicielka - ewaka z dgm Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Mała dostała ocene wybitnie obiecującą i super opis :multi: :multi: :multi: 2 pierwsze miejsca zajeły psy z zagranicy wiec uważam że to naprawde super wynik jak na pierwszy raz :multi: :multi: dziekue za odpowiedz.. a wiesz, która zajeła 4 lokatę??? pierwsze miejsce zajęla suczka sprowadzona z Hiszpani, a mieszkająca w Polsce razem z bratem mojej Anaty i nalezy do forumowej donyi ;) Quote
---------- Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 [SIZE="4"]Wczoraj na hali nr 7 (wystawiane byly na niej haszczaki i malamuty) zaginela suszarka Metro Master Blaster (wersja o mocy 4.0). Ma charakterystyczny i latwy do rozpoznania wyglad, mozna ja rowniez rozpoznac po numerze seryjnym. Ponizej wklejam zdjecie. Uczciwych znalazcow, lub osoby, ktore moga cos na ten temat wiedziec, uprzejmie prosze o kontakt. Za pomoc w odnalezieniu przewidziana NAGRODA!!! Quote
Atena Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratulacje dla wszystkich! My dziś wielka kąpiel i wystawiamy sie jutro ;) Powodzenia! Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 No, Kochani. Jak tak dalej pójdzie, to DGM przez następny tydzień będzie trzeźwiała po tych wirtualnych szampanach. Choć u niektórych były już zapewne i prawdziwe, pieniące się, dobrze zmrożone, słodkie lub wytrawne szampany, prawa?:lol: Ogromne brawa dla UNA Hulaj dusza + Marysia TENKEITEKI-NA Tajgeta MONACO Xandrina Wasze osiągnięcia sa cudowne!!! BRAWO!!! Pzdr. Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 jo-jo - też mocno trzymamy kciuki za naszego ulubieńca! AnnaM - pewnie! 30 zł piechotą nie chodzi. Możesz je przeznaczyć na jakieś fajne psiowe zakupy. Choć ja ze smutkiem stwierdzam, że NIE kupiłam żźadnej pamiatki z wystawy... Nic mi się nie rzuciło na oczy... Pzdr. Quote
basia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja kupiłam sobie kubeczek .. bo zbieram :oops: Quote
Asiaczek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Ja też zbieram kubeczki, ale jakiegoś ładnego nie widziałam. Trudno. Miałaś więcej szczęścia. Pzdr. Quote
zakla Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratulacje dla wszystkich!!!:multi: Ja się wystawiałam z Sakuro Star In Motion w aussie suka w otwartej i to zupełnym przypadkiem na siebie trafiłyśmy, nie znam nawet jej właścicieli:lol: ALe z wystawy jestem bardzo zadowolona! Świetna organizacja! BRAWO POZNAŃ!!!:loveu: Quote
Cockerek Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Gratuluję wszystkim, którzy już wystawiali!!! :laola: Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 ktoś chce jakieś stawki z wczoraj tj. grupy I, IV, V??? jak będzie dużo psów w jakejś rasie moge zeskanować odpowiednie strony.. za pare chwil tzn. po spacerze ;) Quote
basia Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Asiaczek, szczęście to raczej więcej nie miałam. Po prostu nie wybrzydzałam i kupiłam jaki był z logo wystawy by mieć pamiątkę :eviltong: Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 na stronie są już wyniki konkurenji finałowych! Quote
Atik Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Czarne Gwiazdy napisał(a):na stronie są już wyniki konkurenji finałowych! Wyniki z wczorajszego dnia były juz wczoraj :p Quote
Vogue Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 AGAPPE!!!! GRATULACJE !!!:loveu: :loveu: :loveu: Prosze o stawki grIV Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Vogue napisał(a):AGAPPE!!!! GRATULACJE !!!:loveu: :loveu: :loveu: Prosze o stawki grIV wszystkie?????:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: tego jest ponad 30 stron!!!!! <ale sie wpakowałam ;p> Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Wyniki z wczorajszego dnia były juz wczorajkonkurencji finałowych też? wszystkie????? tego jest ponad 30 stron!!!!!haha, powodzenia :) Quote
Atik Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Tak, również z wczorajszym finałów były wczoraj :) Quote
Vogue Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 O, BOsze nie!! Poprosze o standardowe dlugowlose i krolicze dlugowlose:evil_lol: Z gory wielkie dzieki:lol: Quote
Olynda Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 GRATULACJE dla wszystkich !!! [SIZE=2]W szczególności dla Uny i Marysi :multi: WSPANIALE !!! [SIZE=5]A gdzie fotki ? [SIZE=2]tysiące osób było wczoraj napewno ktos z DGM tez był czekam na fotki :) Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Vogue napisał(a):O, BOsze nie!! Poprosze o standardowe dlugowlose i krolicze dlugowlose:evil_lol: Z gory wielkie dzieki:lol: no dobra zaraz zaczne skanowanie a tak po za tym [SIZE="4"]DZIĘKUJĘ WSZYSTKI ZA GRATULACJE!!!!!!! NADAL NIE MOGE UWIERZYĆ, ZE MOJA UKOCHANA RUDA DZIEWCZYNKA ZOSTAŁA ZWYCIĘZCA ŚWIATA!!!! i [SIZE="4"]wszystkim również składam OGROMNE GRATULACJE!!!!!! Czekamy na wieści z tego dnia :) Quote
Agappe Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Olcia&Tasha napisał(a):GRATULACJE dla wszystkich !!! [SIZE=2]W szczególności dla Uny i Marysi :multi: WSPANIALE !!! [SIZE=5]A gdzie fotki ? [SIZE=2]tysiące osób było wczoraj napewno ktos z DGM tez był czekam na fotki :) fotki są w innym topicu w galerii!!! Quote
Recommended Posts