Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

palma napisał(a):
Jak wrażenia?!?

My szczęśliwi:
DEBIUT - NAJŁADNIEJSZESZE SZCZENIĘ RASY BORDER COLLIE NA ŚWIECIE
RING HONOROWY ZALICZONY

Naprawdę było świetnie - pokazy i wogóle, ale ring honorowy caaałkiem inny od tych zwykłych, miałam takiego strasa na honorowym że się Boguśce udzieliło :oops:

Zrobiłam Ci zdjecia na ringu;) Gratuluje!

A ja zaraz jade na wystawe prawdopodobnie,ze bede chodzic z mloda seterzyca;)i z chusta niebieska

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Konkurencja była wielka szczerze mówiąc stawiałam na merle, a przy wyborze najłaniejszego w rasie ... pies stanął przy 1 to ja się odsunełam bo nie liczyłam na takie zwycięstwo, suki był dla mnie ogromną satysfakcją, ale sędzia pokiwał palcem i wyprosił pieska z 1 lokaty :diabloti: :evil_lol: :diabloti:
KaRa_TC widziałam foto, bardzo dziękuję :buzi: , mogę przeklejić na swoją galerie oraz www oczywiście z twoim podpisem :) A ja nie wiem która to ty :cool3: :eviltong: :cool3:

Posted

palma napisał(a):
Jak wrażenia?!?

My szczęśliwi:
RING HONOROWY ZALICZONY

Naprawdę było świetnie - pokazy i wogóle, ale ring honorowy caaałkiem inny od tych zwykłych, miałam takiego strasa na honorowym że się Boguśce udzieliło :oops:

Serdecznie gratuluję i Wam i Agappe (a niestety Twojego cytatu jako też do wklejenia nie umiem wkleić)

Posted

Ja tylko się jeszszce wtrącę w sprawie tego artykułu na stornie pedigree.
http://pedigree.pl/Psygora/pl-pl/Temat+miesiaca

Napisałęm do nich maila w tej sprawie:

Witam!

Ja w sprawie Waszego artykułu "miesiąca":

"Zwycięstwo w niej oznacza dla hodowcy ogromne uznanie w środowisku i
oczywiście wiąże się z niemałą nagrodą pieniężną."

Pedigree ufundowało jakies nagrody pieniężne dla zwycięzców? Czy może
organizatorzy wystawawy? FCI? A może jakaś inna firma posnsorująca? No
proszę mi to wyjaśnić, bo jakoś mi się wierzyć nie chce.

Pozdrawiam
kkrzysiu

O dziwo - ODPISALI

Witaj,

Serdecznie przepraszamy za pomyłkę.
Na naszej stronie internetowej znalazła się błędna informacja, tak szybko, jak to będzie możliwe zostanie ona sprostowana.
Dołożymy wszelkich starań by podobna sytuacja nie miała już miejsca.
Dzięki zaangażowaniu naszych konsumentów mamy nadzieję uczynić naszą stronę internetową naprawdę godną uwagi.

Pozdrawiamy,
Pedigree

A treść artykułu faktycznie poprawili ;)

Posted

Niektórym juz gratulowałam osobiście i wycałowałam "na miejscu i na gorąco", ale jeszcze raz ogromne, całusne i cieplutkie
GRATULACJE!!!!!!!!
[SIZE=2]W hali nr 6 temperatura było OK. Dopiero potem, jak wystawcy ze swoimi psiakami wyszli, zrobiło się chłodno. Wykładzina (przynajmniej na naszym ringu) wyłżona dookoła ringu, nie wywijała się, była b.dobrze podklejona i czysta!

Asiaczki - plan minimu wykonany: 2 x ocena doskonała! Zawsze to lepsze niz ocena bardzo dobra, prawda?

Wjazd - bez problemów, żadnych zaświadczeń nie było trzeba. Korki nas szczęśliwie ominęły, albo to my je ominęliśmy. Na Targach bylismy ok. 7.30.

Uciekam do łóżka, bo przeziębienie dopadło mnie już przedwczoraj. Wczoraj kaszlałam, chrychałam itp. Pora na uczciwe chorowanie.:lol:

Pzdr.

Posted

Asiaczku - NO SZACUNECZEK:ylsuper: i GRATULACJE:calus:

Dziękuję za informacje o wystawie - to bardzo pomaga w organizacji, mam nadzieję że dobra organizacja przełoży się na dobre wyniki naszych piesów:razz: :lol:

zyczymy szybkiego powrotu do Zdrowia

Posted

Ktoś wcześniej pytał o opisy.
W husky były liczne klasy i sędziowie starannie ogladali każdego psa i opisywali. Każdy pies miał szansę pokazać się w ruchu. Opisy były tłumaczone na polski i w moim przypadku, ładnie i czytelnie napisane.

Moje obie suczki DOSKONAŁE!!!!!!!!!:multi:

Mam jeszcze takie pytanie, kto się wystawiał w pawilonie =4, najlepiej przy ringu 40???
Były tam pokazywane psy rasy maremmano. Tylko 2 zgłoszone! Podobne do owczarka podhalańskiego. Strasznie mi zalezy na zdjęciach:roll:

Posted

HAWAN napisał(a):
Asiaczku - NO SZACUNECZEK:ylsuper: i GRATULACJE:calus:

Dziękuję za informacje o wystawie - to bardzo pomaga w organizacji, mam nadzieję że dobra organizacja przełoży się na dobre wyniki naszych piesów:razz: :lol:

zyczymy szybkiego powrotu do Zdrowia

Dzięki. Uciekam już do łóżka.
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
GRATULACJE!!!!!!!!

[SIZE=6]Asiaczki - plan minimu wykonany: 2 x ocena doskonała! Zawsze to lepsze niz ocena bardzo dobra, prawda?

Pora na uczciwe chorowanie.:lol:

Pzdr.

Asiu! Koniecznie nam szybciutko wyzdrowiej- serdecznie gratuluję i pozdrawiam Ewa

Posted

Agappe napisał(a):
GRATULUJE....

ja przed chwilą wróciłam i jeszcze sie pochwale "odrobinke" chociaż Jo-jo już o tym wspomniał

moja sunia rasy akita ANATA Yamamoto najpierw wygrała rywalizacje w klasie championów (zgłoszonych 12) a potem porównanie o CACIBa i tym samym została pierwszą wychodowaną i pochądzącą z Polski i jak na razie jedyną ZWYCIEZCA ŚWIATA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet o tym nie marzyłam....:oops: :oops:

w konkurencji PARA HODOWLANA BIMBO i ANATA Yamamoto zostali zakwalifikowani do pierwszej hmm 10?, ale niestety miejsca na podium już dla nich nie starczyło.. ale i tak uwazam, że jest to sukces, ze zostaliśmy zauważeni

Kochana jeszcze raz napisze :Gratuluje!!!!!!
Widać te Twoje poszukiwania numerka były jakimś przeznaczeniem :evil_lol:

alanowak napisał(a):
Gratulacje dla wszystkich:D

My Dostalismy CWC i tym samym zaczelismy dorosly championat:D

GRATULUJEMY Tylko Pozazdrościć :multi: :multi:

palma napisał(a):
Jak wrażenia?!?

My szczęśliwi:
RING HONOROWY ZALICZONY

Palma Super:multi: :multi:

No a jak dzisiaj, są już jakies pierwsze wieści??

My się pakujemy i nie długo jedziemy, :shake:

Posted

Czoko - oj, tak, tak! Fajnie jest w łózku, ale ta chrypa, kaszel, no i utrzymująca się temperatura czyni ze mnie trochę kapryśną kobitkę...:razz:

AnnaM - tylko paszport + aktualna wścieklizna. Bez zadnych dodatkowych zaświadczeń i wpisów do paszportu.:lol:
pzdr.

Posted

My się żegnamy bo zaraz jedziemy!!

Jutro hala 6 ring 44, numerek wypadł mi z głowy, a mam! 4233!
Płąszczowy dog neimeicki klasa otwarta,!

Proszę trzymać za nas kciuki, aby nasz plan minimum (dosk...) spełnił się:shake:

Tak więc wszystkim życe Wszystkiego DObrego i znikam!

Jutro wieczorkiem będe spowrotemw Wawce :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

AnnaM - tylko paszport + aktualna wścieklizna. Bez zadnych dodatkowych zaświadczeń i wpisów do paszportu.:lol:
pzdr.

:buzi: dzieki... zaoszczedze 30zł ;)