Honey Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Nesuniaaa napisał(a):W akitach szczeniakach 3 miejsce zajeła Akita u Izis Zama! Narobiłam pełno fotek akit i innych psów:) Nesunia - wklejaj, wklejaj, wklejaj.... :evil_lol: Quote
PATIszon Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A ma ktos moze wyniki jamnikow? Interesuja mnie kroliki dlugowlose? Quote
gośku. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 :evil_lol: Ooo, widzę że Polska podbija ringi! Byle tak dalej! GRATULACJE! Quote
kalina. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Jest już taki sam temat w dziale:Galeria Quote
Nugatowa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Super się czyta o polskich sukcesach :multi: :multi: :multi: :multi: Ja już tone w betach prawie jesteśmy spakowani ! Powodzenia! :loveu: Quote
Dan Danilo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Hej, my równiez mamy sie czym pochwalić ;) Nasza Gothi - Akita Amerykańska w konkurencji 11 suczek w klasie młodzieży wskoczyla na II lokatę...sędzia strasznie sie zastanawiał...ale na I wybral rodaczkę...z USA, ale dla nas to straszny sukces...u sedziego z USA, który widzial tyle AA, zdobyc 2 miejsce...wow! ja niestety nie bylam...byl tylko mój mąż...ja niedlugo będę sie "hodowac" wiec strach bylo jechac...;) wiem też,że nasza Kingula ze swoim Kingiem w weteranach zdobyla I miejsce i na BIS WETERAN była 2 !!!! SUPER! Quote
:) Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Gratuluje Sukcessu Wszystkim Polakom!! I Za Wszystkich Was Trzymam Kcuiki!!! :* Quote
jolly_94 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jo-jo napisał(a):Gratuluje Ja tez coś mam najświeższe info prosto od Asiaczka tylko napisze A więc jak już było pisane: NITOR NIVALIS i jej Muminek Winterfrost’s Pegaso Zdobyli tytuł Młodzieżowego Zwycięzcy Świata i Młodzieżowego Zwycięzcy Polski!!!!! AGAPPE wraz ze swoją Akitą ANATĄ Yamamotą zdobyły Uwaga!! Tytuł ZWYCIĘZCY ŚWIATA!!! I Zwycięzcy Polski!! Forumowa FRIDA vice. Zwycięzcą Świata!! DONYA IV dosk. A Koiśka NAJLEPSZE SZCZENIĘ w RASIE!!!! Mam również info z JUNIOR HANDLINGU! RAFAŁ ZIELIŃSKI ze swoim whippetem zostali MISTRZEM POLSKI w JH, a tkaże PÓŁ-FINALISTĄ Mistrzostw Świata!! Będzie równiez reprezentować Polskę w przyszłorocznym CRUFCIE!!! :loveu: :loveu: WSZYSTKIM BAAAAARDZO SERDECZNIE GRATULUJE!!!:loveu: :loveu: Jeżeli o czymś zapomniałam lub przekręciłam to bardzo przepraszam, to z tyhc emocji :oops: GRATULACJE!!!! A my za kilka godzin JEDZIEMY!!! Aaaaaaa! Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Na stronie wystawy są już wyniki poszczególnych ras! Quote
Honey Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Sa juz wyniki na stronach poznania ! Wlasnie skonczylam przegladac pierwsza grupe, ale chyba tylko 3 BOB-y w polskich rekach... w czwartej grupie wszystkie BOB-y dla zagranicznych psow, a w piatej - dwa lub trzy dla Polakow, stracilam rachube przy liczeniu. Quote
Basik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 O raju serio są, ja nie sądziłam, że Poznań da radę:) Quote
kamila8888 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a dlaczego tak źle myślisz o Poznaniu:placz: Quote
Basik Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A no dlatego, że mam złe doswiadczenia związane z organizacją wystaw... Quote
HAWAN Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 NO, NO powtórzę po wszystkich - WIELKIE GRATULACJE dla "naszych" - idą jak burzą:multi: :multi: Ale - widzę że niekoniecznie wszyscy przejęli się strojem, są i w jeansach:crazyeye: . Po drugie - ukłony dla oddziału poznańskiego :lol: - wyniki w ten sam dzień co wystawa - to prawie jak nie w naszym kraju. Po wtóre - ponawiam pytanie - czy sędziowie przykładali się do sędziowania - mnie interesuje Rainier Vournier - dziś sędziowaŁ chyba shetlandy - może ktoś mi podpowie po dzisiejszym dniu cóż ten Pan preferuje... Quote
arima Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Havan mnie też!!! Kiedy on Was ocenia??? Nas w sobote, jeśli Was szybciej to plisss na priv o wszystko o tym panu:modla: Gratulacje dla wszystkich :multi: :multi: :multi: Quote
karolka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 GRATULACJE dla wszystkich po pierwszym dniu :) Quote
kamila8888 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Basik napisał(a):A no dlatego, że mam złe doswiadczenia związane z organizacją wystaw... a gdzie są tak super zorganizowane wystawy , ja z Leszczyńskiej nie mogę doprosić się do dzisiaj medalu dla psa:crazyeye: Quote
HAWAN Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Arima - no przykro mi ja jestem ozdóbka więc :painting: my w niedzielę, to raczej my Ciebie możemy prosić o opinię:modla: ... a swoją drogą - niezły rozrzut ma ten sędzia - nieprawdaż:p Quote
Czarne Gwiazdy Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A możecie mi powiedzieć czy przy większych stawkach psy są też tak dokładnie oglądane jak normalnie? Czyli każdy osobnie biegnie i ustawia psa? No i czy opis każdy dostaje też chciałbym wiedzieć :) Quote
marisia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 [SIZE="5"]SERDECZNE GRATULACJE dla Wszystkich, który już walczyli i dla Tych, co są jeszcze przed: :BIG: :cunao: :laola: :cunao: :BIG: :thumbs: :terazpol: :terazpol: :terazpol: :thumbs: Quote
HAWAN Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Czarne Gwaizdy - baaardzo ale to bardzo słuszne pytanie. Może ktoś nas oświeci na ten jakże istotny temat, psimy..... Quote
Florka_xyz Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Serdeczne Gratulacje dla Wszytkich :) Ja niestety dzis z moim Bouvierm nie powalczylam. Życze Wszystkim powodzenia w : piatek,sobote i niedzele :cool3: Pzdrawiam Quote
Ivka78 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 jo-jo napisał(a):Gratuluje Ja tez coś mam najświeższe info prosto od Asiaczka tylko napisze A więc jak już było pisane: NITOR NIVALIS i jej Muminek Winterfrost’s Pegaso Zdobyli tytuł Młodzieżowego Zwycięzcy Świata i Młodzieżowego Zwycięzcy Polski!!!!! AGAPPE wraz ze swoją Akitą ANATĄ Yamamotą zdobyły Uwaga!! Tytuł ZWYCIĘZCY ŚWIATA!!! I Zwycięzcy Polski!! Forumowa FRIDA vice. Zwycięzcą Świata!! DONYA IV dosk. A Koiśka NAJLEPSZE SZCZENIĘ w RASIE!!!! Mam również info z JUNIOR HANDLINGU! RAFAŁ ZIELIŃSKI ze swoim whippetem zostali MISTRZEM POLSKI w JH, a tkaże PÓŁ-FINALISTĄ Mistrzostw Świata!! Będzie równiez reprezentować Polskę w przyszłorocznym CRUFCIE!!! :loveu: :loveu: WSZYSTKIM BAAAAARDZO SERDECZNIE GRATULUJE!!!:loveu: :loveu: Jeżeli o czymś zapomniałam lub przekręciłam to bardzo przepraszam, to z tyhc emocji :oops: Składam gratulacje w imieniu DIAMANT Włąsnie dojechała do Poznania i czeka na jutrzejszy dzień-więc piszę w jej imieniu.Trzymajcie kciuki;) Zapomniałam dodać-WIELKIE GRATULACJE DLA WSZYSTKICH LOKATOWCÓW !! Quote
Recommended Posts