efra-husky Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ludek napisał(a):Ja też zaglądam zamiast pracować:) :evil_lol: jak większość chyba ;) Też czekam na wieści :roll: sms-y powysyłane i cisza (chyba jeszcze walczą na ringu) Quote
eduso Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja wlasnie wrocilam :) Pogoda jednak dopisala, stosunkowo malo ludzi, piekne psy, duzo stoisk, widzialam pokazy agility z malymi psami - super, przygotowania wloskiej ekipy do obedience ;) Dzisiaj bylam z moim psem, jutro jade sama - zrobie zdjecia, a dopiero w niedziele sie wystawiamy. Ksiazeczki i potwierdzenia nam nawet nie sprawdzali! :evil_lol: Quote
cockermanka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ludek napisał(a):Ja też zaglądam zamiast pracować:). Ja jeszcze w tzw.międzyczasie układam listę rzeczy,które musimy zabrać...na trzy dni z czterema psami...:cool3: ..zamiast pracować :roll: Quote
eduso Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Wynikow niestety nie znam , nie interesuje sie zbytnio rasami, ktore byly dzis wystawiane, ale wiem, ze mlodziez w huskych zgarnal polski pies - byla wielka radosc na widowni ...:) Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 eduso napisał(a):Wynikow niestety nie znam , nie interesuje sie zbytnio rasami, ktore byly dzis wystawiane, ale wiem, ze mlodziez w huskych zgarnal polski pies - byla wielka radosc na widowni ...:) Własnie sobie tak mysle czy to może któryś z naszych z dgm ;-))) I tak sobie dzisiaj myślałam, ilu Zw.Św już mamy ;) Quote
Cavisia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Na stronie chyba będą wyniki, tylko nie wiadomo kiedy :). Ale i tak polski Młodzieżowy Zwycięzca Świata cieszy . Napewno nie ostatni :):lol: :lol: :lol: :lol: Quote
Imanca Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Oby jak najwięcej "polskich" psów zgarniało tytuły. No i jak najwięcej dogomaniaków :loveu: Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Cavisia napisał(a):Na stronie chyba będą wyniki, tylko nie wiadomo kiedy :). Ale i tak polski Młodzieżowy Zwycięzca Świata cieszy . Napewno nie ostatni :):lol: :lol: :lol: :lol: I do tego Młodziezowy Zwycięzca Polski ;-) Podobno ;-), Wszyscy co dzisiaj się wystawiają napewno będą wiedzieć czy Zw.Pl i Mł.Zw.Pl, jest czy go nie ma ;-) Quote
efra-husky Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 eduso napisał(a):Wynikow niestety nie znam , nie interesuje sie zbytnio rasami, ktore byly dzis wystawiane, ale wiem, ze mlodziez w huskych zgarnal polski pies - byla wielka radosc na widowni ...:) To super wiadomość :multi: Umieram z ciekawości co to za piesek :cool3: Quote
wix Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Border collie OODNADATTA True Deal - Tino- czyli ojciec mojej Rasty- pierwsza lokata w klasie uzytkowej!! :D zaraz porownanie, trzymajcie ze mna kciuki!! :D Quote
jo-jo Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 =VioaoiV= napisał(a):Border collie OODNADATTA True Deal - Tino- czyli ojciec mojej Rasty- pierwsza lokata w klasie uzytkowej!! :D zaraz porownanie, trzymajcie ze mna kciuki!! :D Trzymamy :kciuki: Zaraz będe miała wieści od Bardotki może cos wie Quote
Cavisia Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 =VioaoiV= napisał(a):Border collie OODNADATTA True Deal - Tino- czyli ojciec mojej Rasty- pierwsza lokata w klasie uzytkowej!! :D zaraz porownanie, trzymajcie ze mna kciuki!! :D Trzymamy paluchy, łapy itp..... Czekamy na wieści. Quote
cockermanka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Świetne wiadomości - oby tak dalej! Quote
OlaAB Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a nie wiecie co się dzieje w szelciakach? Quote
Gosik71 Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 W szelciakach podobno wszystko zgarniają zagraniczne psy, Sony czwarty i Piksel doskonały ale nie wiem jaka lokata. To są wieści z czasu gdy champ;iony jeszcze na ringu były. Quote
massima Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 A czy ktoś się orientuje, czy można kupić dziś katalog np. z soboty???? Quote
tossaa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 moje Tosiaki dopiero w sobotę,młode urodze czytajac te relacje,:angryy: tak chciałabym tam byc - GRATULACJE DLA HASKIEGO :razz: Quote
cockermanka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Juz było mówione ,że w danym dniu można kupić katalog dotyczący tegoż dnie właśnie... Quote
MichalMi Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 My już startujemy- trzymajcie kciuki, łapki i co jeszcze się da za naszą reprezentację :terazpol: Quote
tossaa Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 MichalMi napisał(a):My już startujemy- trzymajcie kciuki, łapki i co jeszcze się da za naszą reprezentację :terazpol: trzymamy co się da - POWODZENIA :multi::multi::multi: Quote
Bushak Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Trzymam wszystko co się da za dogomaniackie psiaki już od samego rana :p Quote
filonek_bezogonek Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 a grupa 5 ?? i pomeraniany ? Moze ktos cos slszal widzial :) WLasnie dołaczam sie do osob trzymajacych kciuki (teraz juz tylko kciuki u stop moge trzymac bo w pracy troche ciezko :)) Quote
Agnieszka K. Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 cockermanka napisał(a):Juz było mówione ,że w danym dniu można kupić katalog dotyczący tegoż dnie właśnie... Ja też jestem ciekawa, bo bodaże Nitor-Nivalis pisała, że danym dniu będzie można kupić katalogi z pozostałych dni. Jeśli ktoś wie, to bardzo prosiłabym o informację, czy: 1. będzie można kupić katalog z dnia / dni następnych (w czwartek z piątku i td), 2. jeśli nie, to może z dni poprzednich (w sobotę z czwartku i piątku) Ja jadę jutro, ale na wystawie juz nie będę (wystawiam się w sobote i zostaję do niedzieli) , ale chciałabym kupić katalogi z wszystkich czterech dni. Quote
KaRa_ Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja wlasnie wrocilam z wystawy;) Zrobilam troche zdjec i niedlugo je wrzuce;) Quote
Recommended Posts