Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wlasnie wrocilam :) Pogoda jednak dopisala, stosunkowo malo ludzi, piekne psy, duzo stoisk, widzialam pokazy agility z malymi psami - super, przygotowania wloskiej ekipy do obedience ;) Dzisiaj bylam z moim psem, jutro jade sama - zrobie zdjecia, a dopiero w niedziele sie wystawiamy. Ksiazeczki i potwierdzenia nam nawet nie sprawdzali! :evil_lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Ja też zaglądam zamiast pracować:).

Ja jeszcze w tzw.międzyczasie układam listę rzeczy,które musimy zabrać...na trzy dni z czterema psami...:cool3: ..zamiast pracować :roll:

Posted

Wynikow niestety nie znam , nie interesuje sie zbytnio rasami, ktore byly dzis wystawiane, ale wiem, ze mlodziez w huskych zgarnal polski pies - byla wielka radosc na widowni ...:)

Posted

eduso napisał(a):
Wynikow niestety nie znam , nie interesuje sie zbytnio rasami, ktore byly dzis wystawiane, ale wiem, ze mlodziez w huskych zgarnal polski pies - byla wielka radosc na widowni ...:)

Własnie sobie tak mysle czy to może któryś z naszych z dgm ;-)))

I tak sobie dzisiaj myślałam, ilu Zw.Św już mamy ;)

Posted

Cavisia napisał(a):
Na stronie chyba będą wyniki, tylko nie wiadomo kiedy :).
Ale i tak polski Młodzieżowy Zwycięzca Świata cieszy . Napewno nie ostatni :):lol: :lol: :lol: :lol:

I do tego Młodziezowy Zwycięzca Polski ;-)
Podobno ;-), Wszyscy co dzisiaj się wystawiają napewno będą wiedzieć czy Zw.Pl i Mł.Zw.Pl, jest czy go nie ma ;-)

Posted

eduso napisał(a):

To super wiadomość :multi: Umieram z ciekawości co to za piesek :cool3:

Posted

Border collie OODNADATTA True Deal - Tino- czyli ojciec mojej Rasty- pierwsza lokata w klasie uzytkowej!! :D

zaraz porownanie, trzymajcie ze mna kciuki!! :D

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
Border collie OODNADATTA True Deal - Tino- czyli ojciec mojej Rasty- pierwsza lokata w klasie uzytkowej!! :D

Trzymamy :kciuki:
Zaraz będe miała wieści od Bardotki może cos wie

Posted

=VioaoiV= napisał(a):

Trzymamy paluchy, łapy itp.....
Czekamy na wieści.

Posted

W szelciakach podobno wszystko zgarniają zagraniczne psy, Sony czwarty i Piksel doskonały ale nie wiem jaka lokata. To są wieści z czasu gdy champ;iony jeszcze na ringu były.

Posted

MichalMi napisał(a):
My już startujemy- trzymajcie kciuki, łapki i co jeszcze się da za naszą reprezentację :terazpol:

trzymamy co się da - POWODZENIA

:multi::multi::multi:

Posted

cockermanka napisał(a):
Juz było mówione ,że w danym dniu można kupić katalog dotyczący tegoż dnie właśnie...

Ja też jestem ciekawa, bo bodaże Nitor-Nivalis pisała, że danym dniu będzie można kupić katalogi z pozostałych dni.

Jeśli ktoś wie, to bardzo prosiłabym o informację, czy:
1. będzie można kupić katalog z dnia / dni następnych (w czwartek z piątku i td),

2. jeśli nie, to może z dni poprzednich (w sobotę z czwartku i piątku)

Ja jadę jutro, ale na wystawie juz nie będę (wystawiam się w sobote i zostaję do niedzieli) , ale chciałabym kupić katalogi z wszystkich czterech dni.