Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

beatkacg napisał(a):
Wszystkim wystawiającym życzę SAMYCH SUKCESÓW i najlepszych ocen.
Gdyby ktoś miał jedno wolne miejsce (bez psa) na trasie Poznań-Szczecin w niedzielę wieczorem to proszę o informację

Pozdrawiam

Ponawiam swoje pytanie, czy ktoś dysponuje 1 miejscem w niedziele po wystawie do Szczecina. Oczywiście dokładam się do kosztów paliwa

Pozdrawiam

Posted

Juz umieściłam takie ogłoszenie w innym miejscu, ale spróbuje i tu. Czy jest ktoś, kto wraca z wystawy w niedzielę po zakończeniu na trasie Poznań- Warszawa i mógłby mnie zbrać (1 osoba bez psa) i po drodze "wyrzucić" w Kutnie? :roll:

Posted

eduso napisał(a):
Powodzenia. Pogoda w Poznaniu paskudna...;( Wichaer i deszcz. Za godzinke wyjade na wystawe poogladac i zrobic "psie"zakupy ;)

To prawda.....pogoda nie dopisala, ale napewno atmofera i dobre nastroje rozgrzeją wszystkich :p

Życzę wszystkim sukcesów.....dobrej zabawy.....i wielu niezapomnianych wrażeń
do zobaczenia w Poznaniu

Posted

A jutro według telewizyjnych prognóz ma być wprawdzie 6 stopni , ale słonecznie z lekkim zachmurzeniem bez deszczu. W cczasie wystawy jedyny taki dzień.
Zobaczymy czy się sprawdzi . Na szczęście nasz gończak krótkowłosy - to go się szmatką z deszczu przetrze. Ale nadzieję mamy...
My ruszamy z Katowic jutro przed 3 - cią.

Posted

Gos d`Atura napisał(a):
Wszystkim życzymy samych sukcesów i przede wszystkim miłej psiejskiej czarodziejskiej atmosfery ! My miałyśmy dziś jej maleńką namiastkę we Wrocku , gdy wracając do domu , akurat drogą na Poznań , mijałyśmy wiele zagranicznych samochodów z psiesami - wszyscy do siebie machali i się pozdrawiali !

ale super :)

KaRa_TC napisał(a):
Dzisiaj jak wracalam z centrum widzialam cale wycieczki ludzi z psami:lol:

ciekawe jak tobedzie w sobote jak tyle swiet jest zaplanowanych na ten dzien w poznaniu.... :roll:

Agappe napisał(a):
no dobra.. chyba najwyższy czas życzyć wszystkim POWODZENIA!!!!!!!

=VioaoiV= napisał(a):
Powodzenia!!!

Tak jest!
POWODZENIA!

Dzien pierwszy rozpoczety, czekamy na zdjecia i relacje z wystawy!!!

Trzymam za was kciuki z lekkim (bardzo duzym) dreszczykiem na ciele!!!!!!!!!

:kciuki:

będzie dobrze !!!!!

Zycze wszystkim ZW.SW.!!!!!!!!!!!!!

:kciuki:

Posted

Cockermanka - na 1000000% bede w hali cockerow wiec mam nadzieje ze jakos sie odszukamy :)
zabierajcie ze soba husty DoGoManiackie albo inne znaki szczegolnie rozpoznawalne :razz:

a wie ktos moze kiedy na wystawie bedzie Lazy, Malawaszka, Agga i PaYooK?? albo Taysha???

Posted

panienkabubu napisał(a):

ciekawe jak tobedzie w sobote jak tyle swiet jest zaplanowanych na ten dzien w poznaniu.... :roll:

No my się wystawiamy w sobotę, sama jestem ciekawa co to się w tym Poznaniu porobi - oby nie było żadnych korkór dojazdowych do targów dla jadących od Głogowa :)

Posted

Saint napisał(a):
Cockermanka - na 1000000% bede w hali cockerow wiec mam nadzieje ze jakos sie odszukamy :)

Nas najłatwiej rozpoznać po Gaffie ;) (jedzie jeszcze Timur,Arabella i Bassco) - mam nadzieję,że nie zapomnę o dogomaniackiej chuście - przypnę ją do jednej z naszych klatek :cool3:
Ja jeszcze nie spakowana,w chałupie totalny sajgon po częściowo zakończonym wczoraj remoncie,wszędzie tony pyłu...:angryy: a na dokładkę mam jutro firmową imprezę,na której muszę być...a w sobotę rano wyjazd...:-o

Posted

cockermanka napisał(a):
Widzę,że nie tylko ja zaglądam tu z niecierpliwością...:-)

Ja chodzę jak na szpilkach, bo nie dośc że jeszcze siedze w szkole ,
i czekam na info od Bardotki Dorotki w ramach Musiałka, i aż chyba zaraz zadwonię się dowiedziec jak sytuacja, i może znają jakies inne wyniki.

Posted

ja tez sie juz zbieram- jeszcze tylko spakowac sie, do pracy, wieczorkiem psa wykąpac i rano ruszamy!!! :) potem nieprzesapana (przegadana ;)) noc i.. SOBOTA :) i sznaucery :) Nareszcie :multi:

Jeszcze raz zyczymy sukcesów i mam nadzieje ze minimum 50 kryształowych kul zostanie zgarnietych przez DGM!!
DGM! DGM! DGM! powodzenia! i do zobaczenia na miejscu :)

Posted

A ja mam wielką prośbę do tych, którzy są lub będą lub byli na światówce dziś. Czy faktycznie potwierdza się informacja, że katalogi z danego dnia wystawy można kupić tylko tego dnia?
Bo ja miałam w planie zakup całego kompletu, ale niestety będę z piechem tylko w sobotę, a jest kilka ras spoza drugiej grupy, które mnie interesują...

A może będzie można katalogi zamówić w ZKwP w Poznaniu po wystawie? Np. za pobraniem pocztowym albo zapłacić przelewem???

No i Ci, którzy jadą ze Szczecina i okolic - dajcie znać, jak wygląda dojazd, gdzie są po drodze większe korki czy roboty drogowe. No i oczywiście jak wygląda sprawa zaparkowania samochodu. My będziemy wyjeżdżać w sobotę o świcie, ale wolę wiedzieć, gdzie są utrudnienia, bo wtedy może troszke zmienimy trasę.

I czekam z niecierpliwością na pierwsze doniesienia o sukcesach dogomaniackich psów :cool3: