Blue of Blues Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czy ktoś jedzie przez Gliwice sobote??? szukam transportu najprwdopodobniej dla 2 osób i 1psa , możliwe ze 2 piesek wyzdrowieje do tego czasu ,ale to nic pewnego :( Quote
Iwa-R Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Savannah napisał(a):o proszę a ja niby na to się wybieram po maturze w maju:lol: mam się bać??:cool3: Nie jest tak źle, na każdym roku jakiś kolos się znajdzie, ale ogólnie jest fajnie. Wyjazdy, praktyki, basen, aerobik. W tym roku nawet mamy narty :multi: Dobra.... a wystawa.... na razie o niej jeszcze nie myślimy :evil_lol: Quote
Savannah Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Agappe napisał(a): a wracając do wystawy.. nie wiem jak Wy ja już zaczełam sie denerwować!!! Serio?? Ja czytalam info o tym kierunku to bylo napisane ze konczac TiR masz wiele możliwosci pracy - chocby tak jak ja bym chciala w biurze podróży Quote
Godelaine Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Dzięki wszystkim za adresy. Wygląda na to, ze dzięki Gudis i Agugagi znalazłam potrzebne noclegi :) Quote
Agappe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Savannah napisał(a):Serio?? Ja czytalam info o tym kierunku to bylo napisane ze konczac TiR masz wiele możliwosci pracy - chocby tak jak ja bym chciala w biurze podróży ale mała perspektywa rozwoju... ile lat można pracować w biurze podrózy??? znam troche osób po tym kierunku i bynajmniej nie pracują w swoim zawodzie :/ Quote
Savannah Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Agappe napisał(a):ale mała perspektywa rozwoju... ile lat można pracować w biurze podrózy??? znam troche osób po tym kierunku i bynajmniej nie pracują w swoim zawodzie :/ nie wróży to dobrze. Fakt faktem nie ma zbyt możliwosci rozwoju, choc mi praca w biurze podrózy by baardzo sie podobala, od wielu lat juz chce tam pracować...:lol: Quote
Agappe Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 chyba koniec tego off topicu, bo nas tu zlinczują ;) Quote
Savannah Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Agappe napisał(a):chyba koniec tego off topicu, bo nas tu zlinczują ;) dokładnie:evil_lol: Ja jestem ciekawa jaka bedzie pogoda, zwlaszcza ze my zaparkujemy 2 ulice od targów (tam gdzie sie nie płaci:lol:-nie ma parkomatow) no i dojsc by trzeba jakos:evil_lol: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czy jest ktoś z Poznania? I jest w stanie zaplanować mi trasę od "Poznań Główny" do "wystawy", a potem od "wystawy" do "ulicy wiślanej"??? Jak najszybciej i przy okazji najtaniej dotrzeć w te miejsca? Czym i wogóle najchętniej się wszystkiego dowiem. Dzięki za linka do komunikacji miejskiej. Juz tam trafiłam, ale jakoś ślepa jestem :placz: Quote
la_pegaza Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Poznań Główny -> wystawa to przez ulicę ;) a Wiślana to chyba Ogrody :roll: http://mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/m/0808/w/1 Quote
Iwa-R Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 wiślana kawałek za ogrodami, autobusem 61 - 2 przystanki chyba. Na ogrody z ronda kaponiera tramwajem numer 2 Quote
jolly_94 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 He, he :evil_lol: A ja już nawet "ubrana" jestem, pożyczyłam marynarkę od siostry, w spodnie sprzed ciąży się wbiłam :oops: , bluzkę mam i już :multi: Naukę na szczęście już mam za sobą (pan od statystyki był super ;) ), do synka zatrudniłam nianię w osobie mojej siostry i jadę!!! Quote
olcha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 la_pegaza napisał(a):Poznań Główny -> wystawa to przez ulicę ;) a Wiślana to chyba Ogrody :roll: http://mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/m/0808/w/1 Iwa-R napisał(a):wiślana kawałek za ogrodami, autobusem 61 - 2 przystanki chyba. Na ogrody z ronda kaponiera tramwajem numer 2 yyy Co to są te ogrody? Czyli od wystawy do Wiślanej są 2 przystanki autobusem? Tak? Macie może linka, gdzie napisane są godziny i ringi wystawianych ras? Quote
jolly_94 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Macie może linka, gdzie napisane są godziny i ringi wystawianych ras Wejdź na stronę światowej wystawy psów (wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: swiatowa wystawa psow Poznan) , tam znajdziesz plan sędziowania na wszystkie dni z rozpiską ringów i godzinami (chyba w newsach) Quote
Iwa-R Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Najpierw na ogrody, z ronda kaponiera tramwajem numer 2. Pozniej z ogrodow autobusem nr 61 na wiślaną. www.zkwp.pl ;) Quote
olcha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jolly_94 napisał(a):Macie może linka, gdzie napisane są godziny i ringi wystawianych ras Wejdź na stronę światowej wystawy psów (wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: swiatowa wystawa psow Poznan) , tam znajdziesz plan sędziowania na wszystkie dni z rozpiską ringów i godzinami (chyba w newsach) Iwa-R napisał(a):Najpierw na ogrody, z ronda kaponiera tramwajem numer 2. Pozniej z ogrodow autobusem nr 61 na wiślaną. www.zkwp.pl ;) Bardzo bardzo wam dziękuję! Już się dobrałam do tej interaktywnej mapki :grins: i zaraz drukuje rozkłady :eviltong: Quote
olcha Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Czy wie ktoś coś może. Czy będzie wystawiany Praski Krysarik (nie uznany przez FCI)??? Quote
gudis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 olcha napisał(a):Czy wie ktoś coś może. Czy będzie wystawiany Praski Krysarik (nie uznany przez FCI)??? Sprawdz na stronie Wystawy tam jest odnosnik - News ( a w nim wystawiane rasy) Quote
gudis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Godelaine napisał(a):Dzięki wszystkim za adresy. Wygląda na to, ze dzięki Gudis i Agugagi znalazłam potrzebne noclegi :) Polecamy sie , rowniez do jakiekolwiek pomocy w Poznaniu :lol: Quote
gudis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Agappe napisał(a):ale mała perspektywa rozwoju... ile lat można pracować w biurze podrózy??? znam troche osób po tym kierunku i bynajmniej nie pracują w swoim zawodzie :/ Moja przyjaciolka skonczyla takie studia i teraz robi kariere w biurze podrozy najpierw w Polsce, pozniej zmienila na Cypr teraz Irlandia - zwiedzila juz cala Europe i czesc Afryki - tylko podstawa to jezyk ! :p Quote
gudis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Savannah napisał(a):dokładnie:evil_lol: Ja jestem ciekawa jaka bedzie pogoda, zwlaszcza ze my zaparkujemy 2 ulice od targów (tam gdzie sie nie płaci:lol:-nie ma parkomatow) no i dojsc by trzeba jakos:evil_lol: Na jakiej ulicy juz nie ma parkomatow :p Quote
Romas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Mam pytanie :-) , dworzec na przeciw targow ( i wystawy oczywiscie ) to Poznan Głowny ?Nie chcialabym sie pomylic i wysiasc na innycm dworcu . Quote
Agnieszka K. Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Romas napisał(a):Mam pytanie :-) , dworzec na przeciw targow ( i wystawy oczywiscie ) to Poznan Głowny ?Nie chcialabym sie pomylic i wysiasc na innycm dworcu . Poznań Główny to pierwszy dworzec w Poznaniu na którym zatrzymują się pociągi. Quote
gudis Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 Agnieszka K. napisał(a):Poznań Główny to pierwszy dworzec w Poznaniu na którym zatrzymują się pociągi. Oj nie zgadzam się z Tobą, bo pociągi (nie wszytkie oczywiście) zatrzymują się też np na Garbarach czy na Górczynie (wiem bo pracuję w PKP :evil_lol: ) Quote
Romas Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 O.K dzieki ,czyli wysiadam jak zobacze dworzec z Poznaniem w tytule ,inne pomijam :-) Quote
Recommended Posts