Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Savannah napisał(a):
o proszę a ja niby na to się wybieram po maturze w maju:lol: mam się bać??:cool3:

Nie jest tak źle, na każdym roku jakiś kolos się znajdzie, ale ogólnie jest fajnie. Wyjazdy, praktyki, basen, aerobik. W tym roku nawet mamy narty :multi:

Dobra.... a wystawa.... na razie o niej jeszcze nie myślimy :evil_lol:

Posted

Agappe napisał(a):

a wracając do wystawy.. nie wiem jak Wy ja już zaczełam sie denerwować!!!

Serio?? Ja czytalam info o tym kierunku to bylo napisane ze konczac TiR masz wiele możliwosci pracy - chocby tak jak ja bym chciala w biurze podróży

Posted

Savannah napisał(a):
Serio?? Ja czytalam info o tym kierunku to bylo napisane ze konczac TiR masz wiele możliwosci pracy - chocby tak jak ja bym chciala w biurze podróży

ale mała perspektywa rozwoju... ile lat można pracować w biurze podrózy??? znam troche osób po tym kierunku i bynajmniej nie pracują w swoim zawodzie :/

Posted

Agappe napisał(a):
ale mała perspektywa rozwoju... ile lat można pracować w biurze podrózy??? znam troche osób po tym kierunku i bynajmniej nie pracują w swoim zawodzie :/

nie wróży to dobrze. Fakt faktem nie ma zbyt możliwosci rozwoju, choc mi praca w biurze podrózy by baardzo sie podobala, od wielu lat juz chce tam pracować...:lol:

Posted

Agappe napisał(a):
chyba koniec tego off topicu, bo nas tu zlinczują ;)

dokładnie:evil_lol:

Ja jestem ciekawa jaka bedzie pogoda, zwlaszcza ze my zaparkujemy 2 ulice od targów (tam gdzie sie nie płaci:lol:-nie ma parkomatow) no i dojsc by trzeba jakos:evil_lol:

Posted

Czy jest ktoś z Poznania? I jest w stanie zaplanować mi trasę od "Poznań Główny" do "wystawy", a potem od "wystawy" do "ulicy wiślanej"??? Jak najszybciej i przy okazji najtaniej dotrzeć w te miejsca? Czym i wogóle najchętniej się wszystkiego dowiem.

Dzięki za linka do komunikacji miejskiej. Juz tam trafiłam, ale jakoś ślepa jestem :placz:

Posted

He, he :evil_lol:
A ja już nawet "ubrana" jestem, pożyczyłam marynarkę od siostry, w spodnie sprzed ciąży się wbiłam :oops: , bluzkę mam i już :multi:
Naukę na szczęście już mam za sobą (pan od statystyki był super ;) ), do synka zatrudniłam nianię w osobie mojej siostry i jadę!!!

Posted

la_pegaza napisał(a):
Poznań Główny -> wystawa to przez ulicę ;) a Wiślana to chyba Ogrody :roll: http://mapapoznania.wlkp.com.pl/index.php/m/0808/w/1

Iwa-R napisał(a):
wiślana kawałek za ogrodami, autobusem 61 - 2 przystanki chyba.
Na ogrody z ronda kaponiera tramwajem numer 2

yyy

Co to są te ogrody?

Czyli od wystawy do Wiślanej są 2 przystanki autobusem? Tak?

Macie może linka, gdzie napisane są godziny i ringi wystawianych ras?

Posted

Macie może linka, gdzie napisane są godziny i ringi wystawianych ras

Wejdź na stronę światowej wystawy psów (wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: swiatowa wystawa psow Poznan) , tam znajdziesz plan sędziowania na wszystkie dni z rozpiską ringów i godzinami (chyba w newsach)

Posted

jolly_94 napisał(a):
Macie może linka, gdzie napisane są godziny i ringi wystawianych ras

Wejdź na stronę światowej wystawy psów (wystarczy wpisać w wyszukiwarkę: swiatowa wystawa psow Poznan) , tam znajdziesz plan sędziowania na wszystkie dni z rozpiską ringów i godzinami (chyba w newsach)

Iwa-R napisał(a):
Najpierw na ogrody, z ronda kaponiera tramwajem numer 2. Pozniej z ogrodow autobusem nr 61 na wiślaną.

www.zkwp.pl ;)

Bardzo bardzo wam dziękuję!

Już się dobrałam do tej interaktywnej mapki :grins: i zaraz drukuje rozkłady :eviltong:

Posted

olcha napisał(a):
Czy wie ktoś coś może. Czy będzie wystawiany Praski Krysarik (nie uznany przez FCI)???

Sprawdz na stronie Wystawy tam jest odnosnik - News ( a w nim wystawiane rasy)

Posted

Godelaine napisał(a):
Dzięki wszystkim za adresy. Wygląda na to, ze dzięki Gudis i Agugagi znalazłam potrzebne noclegi :)

Polecamy sie , rowniez do jakiekolwiek pomocy w Poznaniu :lol:

Posted

Agappe napisał(a):

Moja przyjaciolka skonczyla takie studia i teraz robi kariere w biurze podrozy najpierw w Polsce, pozniej zmienila na Cypr teraz Irlandia - zwiedzila juz cala Europe i czesc Afryki - tylko podstawa to jezyk ! :p

Posted

Savannah napisał(a):
dokładnie:evil_lol:

Ja jestem ciekawa jaka bedzie pogoda, zwlaszcza ze my zaparkujemy 2 ulice od targów (tam gdzie sie nie płaci:lol:-nie ma parkomatow) no i dojsc by trzeba jakos:evil_lol:

Na jakiej ulicy juz nie ma parkomatow :p

Posted

Romas napisał(a):
Mam pytanie :-) , dworzec na przeciw targow ( i wystawy oczywiscie ) to Poznan Głowny ?Nie chcialabym sie pomylic i wysiasc na innycm dworcu .

Poznań Główny to pierwszy dworzec w Poznaniu na którym zatrzymują się pociągi.

Posted

Agnieszka K. napisał(a):
Poznań Główny to pierwszy dworzec w Poznaniu na którym zatrzymują się pociągi.

Oj nie zgadzam się z Tobą, bo pociągi (nie wszytkie oczywiście) zatrzymują się też np na Garbarach czy na Górczynie (wiem bo pracuję w PKP :evil_lol: )