A&R&I Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dziewczyny będzie dobrze ? - kremowe spodnie na kant, sweterek i na to biała marynareczka w "esy floresy - motylki" :D ? Quote
Agappe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Agappe a w jakiej klasie wystawiacie? Ja bede ze znajomymi którzy wystawiają swoją suczke w klasie szczeniąt..Cudne rude maleństwo.. suczka klasa championów ;) ooo co to za Rude maleństwo???? Quote
Agappe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 aleb napisał(a):Ja też mam tylko 3 dni :D Wy już spakowane? Ja to jutro zrobię :razz: spakowane?? jak to już???? ja chwilowo nawet nie wiem o której wyruszamy w czwartek ;) Quote
alqua Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 10. Psy agresywne, chore, grzejące się suki oraz psy nie zgłoszone na wystawę nie mogą być wprowadzone na teren wystawy. Tak pisze w przepisach na stronie Poznańskiej wystawy :( ..niestety. Quote
jolly_94 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):To może ja sie jeszcze raz przypomne:)Jak ktoś chce jakieś zdjęcia to moge porobić bo bede z aparatem i laptopem:) Hej! To ja się uśmiecham, ocena w piątek, dalmatynka weteranka, nr katalogowy 13920, hala 8A, ring 57 (są trzy w klasie, mamy szansę na lokatę :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: ) oraz czeska terierka, championka,nr 9879, hala 3A, ring 33. Quote
Blue of Blues Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja to z przejęcia zapomniałam że jest jeszcze coś takiego jak sweterek buhahahha Quote
MichalMi Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 w końcu regulamin po coś został napisany :) pytanie z innej beczki- czy wiecie czym będą wyłożone ringi? - mam na myśli stopień poślizgowości w hali 8A ;) Quote
jolly_94 Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Wiecie co? Coś Wam opowiem. Do światówki zaczęłam się przygotowywać z psem od stycznia. Zaplanowane spacery, trening wystawowy, jakieś knify... W maju Miki źle się poczuł... Po sześciu dniach odszedł... Zdrowy, czteroletni pies. Jadę, pewnie, ze jadę, nawet z dwoma psami, ale to już nie to. Czytam Wasze wypowiedzi i zazdroszczę tych emocji. Bo ja nawet nie wiem w co się ubiorę, ani o której wyjedziemy. Chyba po raz pierwszy tak się nie entuzjazmuję wystawą. Ot, po prostu wyjazd. Pewnie nerwy zaczną mnie zjadać koło czwartku, ale w zeszłym roku przed europejską trzęsłam się miesiąc wcześniej! Może to i lepiej, ale uwierzcie, strasznie mi brakuje tego dreszczyku emocji! Quote
Agappe Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 jolly_94 napisał(a):Wiecie co? Coś Wam opowiem. Do światówki zaczęłam się przygotowywać z psem od stycznia. Zaplanowane spacery, trening wystawowy, jakieś knify... W maju Miki źle się poczuł... Po sześciu dniach odszedł... Zdrowy, czteroletni pies. Jadę, pewnie, ze jadę, nawet z dwoma psami, ale to już nie to. Czytam Wasze wypowiedzi i zazdroszczę tych emocji. Bo ja nawet nie wiem w co się ubiorę, ani o której wyjedziemy. Chyba po raz pierwszy tak się nie entuzjazmuję wystawą. Ot, po prostu wyjazd. Pewnie nerwy zaczną mnie zjadać koło czwartku, ale w zeszłym roku przed europejską trzęsłam się miesiąc wcześniej! Może to i lepiej, ale uwierzcie, strasznie mi brakuje tego dreszczyku emocji! ojej.. strasznie mi przykro ;( Quote
martynkao Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Pomocy !! Czy ma ktos miejsce w samochodzie dla jednej osoby + Beagla??? w Piatek z Wawy i spowrotem ?????? zostałam wystawiona a ne wiem czy uda mi sie kupic bilet na pciag zreszta boje sie ze ie zdarze przed nami tylo klasa posrednia a pociga bedzie pewnie okolo9-40..:(:(:(:(:( Quote
Nesuniaaa Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Agappe napisał(a):suczka klasa championów ;) ooo co to za Rude maleństwo???? Suczka z hodowli Akita u Izis, Zama:) Cudowne, rude maleństwo:loveu: Quote
panienkabubu Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 jolly_94 napisał(a):Wiecie co? Coś Wam opowiem. Do światówki zaczęłam się przygotowywać z psem od stycznia. Zaplanowane spacery, trening wystawowy, jakieś knify... W maju Miki źle się poczuł... Po sześciu dniach odszedł... Zdrowy, czteroletni pies. Jadę, pewnie, ze jadę, nawet z dwoma psami, ale to już nie to. Czytam Wasze wypowiedzi i zazdroszczę tych emocji. Bo ja nawet nie wiem w co się ubiorę, ani o której wyjedziemy. Chyba po raz pierwszy tak się nie entuzjazmuję wystawą. Ot, po prostu wyjazd. Pewnie nerwy zaczną mnie zjadać koło czwartku, ale w zeszłym roku przed europejską trzęsłam się miesiąc wcześniej! Może to i lepiej, ale uwierzcie, strasznie mi brakuje tego dreszczyku emocji! przykro mi :-( Quote
bognik Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Ja dziś zrobiłam sobie spis, co muszę zabrac :evil_lol: Do teraz nie wiem co założe, bo narazie to nic nie kupiłam :mad: Mam nadzieję, że jutro coś trafię ;) jolly_94 - współczuję :glaszcze: Quote
AiMiN Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 W poznańskich gazetach jest temat wystawy, ale dotyczy on głównie "pamiątek", które zostawi 21 tys. psów odwiedzających miasto. Fragment z "Gazety Poznańskiej" nr 256: ""Kto z "psiarzy" nie zastosuje się do obowiązku sprzątania, a zostanie przyłapany, może zapłacić mandat od 20 zł do 500 zł!"" ""Sprząta właściciel -Problem trzeba pilnie rozwiązać - uważa Przemysław Piwecki ze straży miejskiej. - W hotelach nie ma już wolnych miejsc, a w każdym będzie mieszkać po kilkadziesiąt zwierząt, które trzeba będzie wyprowadzać. W niektórych państwach miasta same sprzątają po psach, a właściciel płaci za to, kupując chorągiewki, którymi oznacza zanieczyszczone miejsce. U nas tę sprawę reguluje ustawa o utrzymaniu czystości w mieście, według której każdy właściciel jest zobowiązany do posprzątania po swoim psie."" Tak więc, kochani psiarze, nie zapomnijcie spakować również woreczki na psie fuuuj i zastosować je w praktyce :D Quote
AMIŚKA Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 supergoga napisał(a):A tak ogólnie tez jestem wolna w dni wystawowe, będe na wystawie. Może ktos z dogomaniaków miałby ochotę na spotkanko - w końcu mieszkam w Poznaniu! :evil_lol: Nie wiem gdzie kogo szukac, kto z dogo, kto nie - w razie czego podam tel. gdyby ktoś chciał pogadać na czy po wystawie - jestem za. To zawsze jakas okazja do spotkania z osobami znanymi tylko z dogo. tel. 609 601 362. Ale fajnie Supergoga że mozna się spotkać :evil_lol: ,przecież zostalaś jamnikomanką:loveu: zapraszamy jesteśmy na ringu 9 jamniki królicze dlugowlose-ZINKA z Końskiego Raju-latajace uszy i jej córeczka SASANKA i AMIŚKA zapraszamy:multi: Quote
AiMiN Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Gonia napisał(a):Jakie 6 dni?Ja mam tylko 3:evil_lol: Już pierwsze autobusy z wystawcami są w drodze do Polski :lol: Quote
bajadera Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 I już wszystkim adrenalina rośnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Gonia Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Przestańcie mnie dręczyć:cool3: Pojutrze z rana wyjeżdżam:huh: Quote
kika22 Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Jeszcze tylko lub, az 3 dni!!! I zaczynamy! My niestety będziemy tylko w piątek!!! Bardzo, ale to bardzo prosimy o fotki i relacje z innych dni!!!! Quote
jo-jo Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 My mamy jeszcze troche czasu bo wystawiamy się w sobote :lol: Ubranie w połowie gotowe, a pies obecnie śpi.:lol: Quote
Ludek Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 supergoga napisał(a):Będę we wszystkie, wszak to moje miasto - jestem do dyspozycji, chętnie posłużę za pilota po Poznaniu. Mi raczej nie uda sie spotkać, bo będe z rodzinką, a oni mało są towarzyscy :(. Ale chętnie wykorzystam Twoją przewodnicka wiedzę :). Co warto w Poznaniu zwiedzić, gdzie pójść, i gdzie smacznie zjeść, żeby nie zbankrutować? Będę z 6-letnim dzieckiem. Quote
haluta Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mam jedno miejsce w samochodzie ze Śląska, wyjeżdżam w środę około południa, wracam w czwartek. Mogę zabrać jedną osobę i niewielkiego psa. Jesli ktos potrzebuje mój nr 0509 962 105 Poprawka, wolne miejsce juz tylko DO Poznania. Quote
Godelaine Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 UWAGA! Wczoraj okazało się, że znajomym trzem Węgrom wcięło rezerwacje dokonaną już jakiś czas temu. Zostali bez noclegów i są w kropce. Szukają czegoś w miarę taniego w Poznaniu lub w okolicy. Prawdopodobnie tylko na noc z środy na czwartek. Ma ktoś namiary na jakieś wolne miejsca? Będe ogromnie wdzięczna za pomoc! Quote
panienkabubu Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 [quote name='AiMiN']Już pierwsze autobusy z wystawcami są w drodze do Polski :lol: ło matko, oni to muszą juz miec stresa;) [quote name='sirion']I już wszystkim adrenalina rośnie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: mnie po mału zaczyna, mimo, ze wystawiamy w sobote! [quote name='Gonia']Przestańcie mnie dręczyć:cool3: Pojutrze z rana wyjeżdżam:huh: my w piatek popoludniu aaaaaaaaaa!!!!! [quote name='kika22']Jeszcze tylko lub, az 3 dni!!! I zaczynamy! My niestety będziemy tylko w piątek!!! Bardzo, ale to bardzo prosimy o fotki i relacje z innych dni!!!! fotki proszę wklejać do wątku, który jest założony w galerii, podjęłam starania, żeby był przypięty u góry :) inaczej będzie nieporządek! i się pogubimy! [quote name='jo-jo']My mamy jeszcze troche czasu bo wystawiamy się w sobote :lol: Ubranie w połowie gotowe, a pies obecnie śpi.:lol: o, jojek, to tak jak u mnie ;) Quote
aleb Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 No ja też wyjeżdżam już w środę po południu, a stresa już mam :lol: Quote
Recommended Posts