bognik Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Ja mam nadzieje,ze za zdjecia pieski poglaskac dacie:evil_lol: hihihi, jasne :eviltong: Quote
Smile of Red Witch Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 KaRa_TC napisał(a):Chyba zrobie sobie liste z numerami waszymi/godzinami/halami:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Ja mam nadzieje,ze za zdjecia pieski poglaskac dacie:evil_lol: Kara pewnie ze damy, przynajmniej ja dam :) Glaszcz ja sobie ile chcesz :) Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):Kara bedziesz sama czy z kimś:)? Ja bede sama;) Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To może przygarniesz mnie na czas wystawy:D? Nie chce sama chodzić:) Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Nesuniaaa napisał(a):To może przygarniesz mnie na czas wystawy:D? Nie chce sama chodzić:) Nie ma sprawy:lol: Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Taura mnie też bardzo ciekawi czy będzie agility:cool3: Kurde szkoda, że żadnych zawodów nie organizują:mad: A jakby sie tak przy pokazach na tor wprosić ?:diabloti: Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja też będę focić was, więc mówicie kogo i kiedy no i jaki ring? ;) Quote
Katerinas Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Będę na wystawie w czwartek. Będę robić zdjęcia więc potem chętnie je gdzieś tu wkleję :smile: Głównie colaki, briardy i corgasy, zapewne też borderki. Choć pewnie zapuszczę się i dalej. Będę miała chustkę niebieską dogomaniacką, aparat Canona z mega obiektywem. Jakby co zaczepiać mnie ;) Bo mało z Was znam osobiście. ;) Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 ja jestem na wystawie jako wystawca, wiec w sumie powinnam miec dostep do ringu na ktorym beda wystawiane moje rasy wiec bede robic zdjecia ze zblizenia ;d aparat mam wysokiej klasy, ale tylko cyfrowke, (canon s2 is), mysle, ze podola, ale przy wiekszych odleglosciach lampa moze miec slaby zasieg, najwyzej wejde na ring i zaczne robic zdjecia z bliska :evil_lol: no co w koncu paparazzi :evil_lol: Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja jak byłam ostatnio na chrzcie to latałam z aparatem koło ksiądza :evil_lol: Troche zdziwiony był :evil_lol: Quote
kasia.gie Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jesli ktos chce to my chetnie damy sie obfotografowac:lol: Wystawiamy sie w sobote na ringu 3 (hala 2) i 4 (tez hala 2). Mamy nr 5045 i 5048 Mysle, ze bedziemy sie wystawiac ok godz. 12 - 13. Niestety ja mam fatalna lape blyskowa w swoim aparacie i zdjecia z Poznania sa szaro - czarne:) Jade w czwartek rano z Lodzi i wracam w sobote lub niedziele - mam wolne miejsca w aucie, takze jesli ktos chetny to niech piszie PW. (moze byc nawet duzy pies, bo jade sama z suczka szczeniakiem, a mamy kombi) Quote
olaglowka Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 To ja moze poprosze, jakby komus wpadly w obiektyw Sealyham terriery ring 14 pawilon 3 w piatek oraz w niedziele pudle (obojetnie jakie wielkkosci i kolory :)) ktore sa w 7 pawilonie.Z Góry dziekuje Ola. Quote
kasia.gie Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jesli ktos jest jeszcze zainteresowany to w piatek ok 12 z Warszawy przez Lodzi (ok 14) bedzie jechala do Poznania moja mama, ale z samcem - wiec jesli ktos jest chetny to raczej z suczka. Powrot do Lodzi w sobote po finalach. Piszcie na PW:) Quote
Godelaine Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jak ktoś przypadkiem zabłądzi w czwartek do hali 8A, to niech pofoci trochę czarnych belgów (nasza suńka na ringu będzie miała numer 784, poza ringiem będzie w pomarańczowym komplecie - smycz i obroża) :) :) :) Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No jadę pociągiem z Katowic w srodę w godzinach popołudniowych, tj. 13.54 (może) Spotkamy kogos? Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hmm aleb co ty na to żeby sie jeszcze w środe spotkać i połazić troche po Poznaniu :P Tak w ogóle nie ma żadnych chętnych na spotkanie ????????? Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 aleb napisał(a):No jadę pociągiem z Katowic w srodę w godzinach popołudniowych, tj. 13.54 (może) Spotkamy kogos? nas ;) prawie ;) bo my jedziemy w piatek o tej porze:) Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 heh, szkoda, bo chciałam kogoś spotkać w pociągu ;) Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Hmm ja jade tylko z jedną osoba więc będę się rozglądać na peronie czy ktoś nie wsiada z psiakiem hehe wtedy lece za nim :P Nikt nie ma ochoty z dogomaniaków na spotkanko ???????? Quote
Gazuś Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bagsiks napisał(a):Hmm ja jade tylko z jedną osoba więc będę się rozglądać na peronie czy ktoś nie wsiada z psiakiem hehe wtedy lece za nim :P Nikt nie ma ochoty z dogomaniaków na spotkanko ???????? My mamy, ale ejsteśmy pod poznaniem w kłubie żeglarskim - więc zostaje teren wystawy. na 100% bedziemy w piatek, sob, niedziele, MOOOŻE w czwartek (raczej tak :D) Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 No bo planujemy w kilka osób z for :D Miedzy innymi z aleb w piatek po wystawie :D :D Quote
aleb Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 bagsik to jednak jedziesz pociagiem z goś? :P Quote
Santy Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Betti napisał(a):Ja jadę w sobotę pociągiem :placz:, wiesz mogłabyś poczekać do soboty...;) A w sobotę to ja mam pranie sierściuchów w planie ;) :lol: Do zobaczenia w niedzielę :multi: Quote
Recommended Posts