Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę na wystawie w czwartek.
Będę robić zdjęcia więc potem chętnie je gdzieś tu wkleję :smile: Głównie colaki, briardy i corgasy, zapewne też borderki. Choć pewnie zapuszczę się i dalej.

Będę miała chustkę niebieską dogomaniacką, aparat Canona z mega obiektywem.

Jakby co zaczepiać mnie ;) Bo mało z Was znam osobiście. ;)

Posted

ja jestem na wystawie jako wystawca, wiec w sumie powinnam miec dostep do ringu na ktorym beda wystawiane moje rasy wiec bede robic zdjecia ze zblizenia ;d aparat mam wysokiej klasy, ale tylko cyfrowke, (canon s2 is), mysle, ze podola, ale przy wiekszych odleglosciach lampa moze miec slaby zasieg, najwyzej wejde na ring i zaczne robic zdjecia z bliska :evil_lol: no co w koncu paparazzi :evil_lol:

Posted

Jesli ktos chce to my chetnie damy sie obfotografowac:lol: Wystawiamy sie w sobote na ringu 3 (hala 2) i 4 (tez hala 2). Mamy nr 5045 i 5048 Mysle, ze bedziemy sie wystawiac ok godz. 12 - 13. Niestety ja mam fatalna lape blyskowa w swoim aparacie i zdjecia z Poznania sa szaro - czarne:)

Jade w czwartek rano z Lodzi i wracam w sobote lub niedziele - mam wolne miejsca w aucie, takze jesli ktos chetny to niech piszie PW. (moze byc nawet duzy pies, bo jade sama z suczka szczeniakiem, a mamy kombi)

Posted

To ja moze poprosze, jakby komus wpadly w obiektyw Sealyham terriery ring 14 pawilon 3 w piatek oraz w niedziele pudle (obojetnie jakie wielkkosci i kolory :)) ktore sa w 7 pawilonie.Z Góry dziekuje Ola.

Posted

Jesli ktos jest jeszcze zainteresowany to w piatek ok 12 z Warszawy przez Lodzi (ok 14) bedzie jechala do Poznania moja mama, ale z samcem - wiec jesli ktos jest chetny to raczej z suczka. Powrot do Lodzi w sobote po finalach. Piszcie na PW:)

Posted

Jak ktoś przypadkiem zabłądzi w czwartek do hali 8A, to niech pofoci trochę czarnych belgów (nasza suńka na ringu będzie miała numer 784, poza ringiem będzie w pomarańczowym komplecie - smycz i obroża) :) :) :)

Posted

Hmm ja jade tylko z jedną osoba więc będę się rozglądać na peronie czy ktoś nie wsiada z psiakiem hehe wtedy lece za nim :P Nikt nie ma ochoty z dogomaniaków na spotkanko ????????

Posted

bagsiks napisał(a):
Hmm ja jade tylko z jedną osoba więc będę się rozglądać na peronie czy ktoś nie wsiada z psiakiem hehe wtedy lece za nim :P Nikt nie ma ochoty z dogomaniaków na spotkanko ????????

My mamy, ale ejsteśmy pod poznaniem w kłubie żeglarskim - więc zostaje teren wystawy. na 100% bedziemy w piatek, sob, niedziele, MOOOŻE w czwartek (raczej tak :D)

Posted

Betti napisał(a):
Ja jadę w sobotę pociągiem :placz:, wiesz mogłabyś poczekać do soboty...;)

A w sobotę to ja mam pranie sierściuchów w planie ;) :lol:
Do zobaczenia w niedzielę :multi: