puli Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 W TLK kupiłam dwa ludzkie bilety i dwa psie.Ponieważ jadę sama,a drugi pies w PKP kosztuje 36 zł "opłaty dodatkowej",więc taniej mi wyszło kupienie zestawu 2+2.W dodatku mam 2 miejscówki. Wszystko za 85 zł. Na równie luksuśny powrót się już nie załapałam i gdyby dobra dusza,która odpowiedziała na moje rozpaczliwe wołania,to byłoby ciężko.... Godelaine - daleko od dworca masz nocleg? Moze poczekam na Was te pół godziny? Quote
flashka-g Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Godelaine napisał(a):Puli... Ty jedziesz TLK? Szkoda :( Ja jadę pośpiechem godzinę później (tyle że z Gliwic). Zagapiłam się i nie kupiłam sobie biletu w promocji. No i nie chce mi się więcej dopłacać za psa. Tym bardziej, że czasowo to tylko pół godziny. A może ktoś jedzie tym "moim" pociągiem w środę? W Poznaniu jest o 14:14. JA JADĘ ale z Opola;)) to zajmij mi miejce;] Quote
Santy Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Mam wolne 1 miejsce w aucie.Wyruszam z Gdyni w piątek rano.Wracam w niedzielę po fianałach. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o info na prv.Mogę zabrać 1 osobę z małym psem.:) Quote
Godelaine Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 flashka-g napisał(a):JA JADĘ ale z Opola;)) to zajmij mi miejce;] Super! Jestem jak najbardziej za :) Zawsze to weselej :) Quote
AgaOpa Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Mam dwa wolne miejsca w aucie Kraków-Poznań. Wyjazd w czwartek w nocy, powrót w piatek wieczorem. Zawsze będzie raźniej i taniej. Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Mam pytanie, kto wraca w sobote do Warszawy i mialby miejsce dla 1 osoby + psa, oczywiscie dokladam sie do kosztow podrozy. Quote
bagsiks Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Santy a nie miałą byś dla 2 osób bez psa ?? Quote
bagsiks Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hmm w piatek po wystawie z forum fmz planujemy jakiś wypad ktoś chciałby się dołaczyć :D?? Quote
paulinka13 Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Hejka! eh, ale mnie dawno na forum nie było... przepraszam ze sie tak wtrącam ...:p chciałam wszystkim zyczyć bardzo,bardzo udanej wystawy i duzo pięknych ocen :) :) :) mnie niestety nie bedzie ...eh, szkoda :(:(:( ale licze na wiele ślicznych fotek:):) buziaczki i jeszcze raz powodzenia :* Paulinka & Twister:) Quote
Betti Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Santy']Mam wolne 1 miejsce w aucie.Wyruszam z Gdyni w piątek rano.Wracam w niedzielę po fianałach. Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o info na prv.Mogę zabrać 1 osobę z małym psem.:) Ja jadę w sobotę pociągiem :placz:, wiesz mogłabyś poczekać do soboty...;) Quote
karenina Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 [quote name='Gonia']Karenina,a ty musisz publicznie tu podawać,jak się w Zakopcu razem obłowiłyśmy?Zaraz mi tu skarbówkę przyślą:evil_lol: Słuchajcie,ja już nie mam siły tłumaczyć,ile mnie kosztują wystawy i hodowla.I tak ludzie wiedzą lepiej.Kiedyś jak nie udałam się na rodzinną imprezę,bo wystawa,to się rodzina oburzała.Teraz mówię,że dają talon(na balon:evil_lol: ) i robię tajemniczą minę:lol: Nie kłamię(talon na katalog), a rodzina łamie sobie mózg na co? Mam niejakie podejrzenia,że autor tego tekstu biesiadował z moją rodzinką! Chyba ,że naprawdę Pedigree wyciągnie asa z rękawa?!:multi: Nesunia,nie dokazuj bo może się polać...........alkohol zawarty we krwi! Gonia, ja nic nie dostałam, podobno te niskopodłogowe zgarneły moją koperte, tylko nie wiem czy ten płaskotwarzy z 1 czy ta długa z 3 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
carotina Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 szukam transportu (w jedną strone) z Poznania do Warszawy, w niedziele po zakończeniu wystawy. 1 osoba bez psa;) Quote
Smile of Red Witch Posted November 4, 2006 Posted November 4, 2006 Nikt nie wraca w sobote do Warszawy, albo przez Warszawe?? Quote
virtavalo Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 CZy ktoś bedzie na ringu 67?? Bardzo prosze o zdjęcia szpiców średnich -Mittelspitz bałych i klasycznych - samców. Ja bede przy ringach chowów i samoyedów i nie dam rady zrobić fotek tym psiakom.Będę bardzo wdzięczna jakby ktoś mial takie fotki. Z góry dziekuję. Aha no życzę wszystkim wystawcom wielu sukcesów :lol: :lol: :lol: Quote
Jerez Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 [quote name='ASA']a propo tych korkow w poznaniu, przygotujcie sie ze beda duze utrudnienia zwlaszcza w okol targow, zwlaszcza w czwartek, piatek i sobote rano poniewaz ludzie jada do pracy i zawsze sa zakorkowane ulice tj np. grunwaldzaka, bukowska, glogowska(zwlaszcza tam bo ja remontuja), hetmanska (nie wiem jak jest z drugiej strony poznania ale pewnie tak samo) wiec w normalny dzien tam sa spore utrudnienia a co dopiero jak przyjedzie ponad tysiac osob :roll: wezcie wiec w zapasie przynajmniej godzine na przejazd przez poznan, zalezy tez z jakiej strony pojedziecie. Napewno tez duzio ludzi bedzie chcialo wjechac na teren wiec wokolo tez bedzie kibel a to wlasnie jest samo centrum, wiec przy wjezdzie tez stracicie troche czasu. Teren targow jest duzy i wjedzie duzo aut ale tez zalezy jak poustawiaja samochody. Sama tez bede jechac autem i choc mieszkam 20 km od poznania wyjezdzam 2 h wczesniej, najwyzej zostawie auto wczesniej i dojde na piechote do centrum Wszystkim dojezdzajacym zycze powodzienia. :lol: Wygląda na to, ze trzeba by już o 6.00 być w Poznaniu, przed otwarciem targów. Quote
Betti Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 rotek napisał(a):Betti o której jedziesz w sobote ? Jadę tym pospiesznym ok. 8 rano. Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Do rozpoczęcia wystawy już tylko 4 dni :) Mam nadzieje, ze napiszecie jak będzie w czwartek i piatek :cool3: bo my dopiero na sobote wyruszamy ;) Słuchajcie, co robimy ze zdjęciami? Może stworzyć wątek w galerii? Czy zostawimy tutaj na tym wątku? pzdr. Quote
KaRa_ Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Jakby ktoś chciał fotke swojego psiaka z ringu albo coś to mówić;) Będę miała do plecaka zamontowaną niebieską chustke z nickiem wiec prosze walić śmiało;) Quote
panienkabubu Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33928 Kara - ja poproszę, numer 2419 w sobotę, od 11:30 ocena, ring 62 bodajże, krotkowlosa bernardynka ;] hala nr 9 Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Niezła sprawa z tym nickiem i hustą hehehe :D Mi tez przydało by się to zrobić ale na ta wystawe chyba mi się nie uda :P Quote
puli Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 KaRa - poproszę komondory i przede wszystkim bergamasco.Kłopot w tym,ze idą w czwartek,równoczesnie w dwóch halach. Ja będę z psami na hali gdzie komondory bo wystawiamy sie o 13.20 i będe focić i uwodzić puli. Moje czarne kudły będą miały biało-czerwone kokardy,więc poznasz bez trudu. Quote
bagsiks Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja będe z aparatem i będe robić fotaski :D Więc może ktoś z was mi się natrafi i wpadnie w aparat :) Quote
Nesuniaaa Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Ja tam już ćwicze palce, bo zamierzam focić wszystko co mi w obiektyw wejdzie :D Jakby komuś się skończyło miejsce w aparacie to moge zrzucić fotki na laptopa bo będe latać z nim po wystawie:) Mam tylko nadzieje że nic się z nim nie stanie wrrr...W czwartek pewnie najłatwiej mnie będzie spotkać na ringu jamników i akit. Będe też latała po całej wystawie bo obiecałam paru osobom obfocić psy:) Quote
Recommended Posts