Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W TLK kupiłam dwa ludzkie bilety i dwa psie.Ponieważ jadę sama,a drugi pies w PKP kosztuje 36 zł "opłaty dodatkowej",więc taniej mi wyszło kupienie zestawu 2+2.W dodatku mam 2 miejscówki. Wszystko za 85 zł. Na równie luksuśny powrót się już nie załapałam i gdyby dobra dusza,która odpowiedziała na moje rozpaczliwe wołania,to byłoby ciężko....
Godelaine - daleko od dworca masz nocleg? Moze poczekam na Was te pół godziny?

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Godelaine napisał(a):
Puli... Ty jedziesz TLK? Szkoda :( Ja jadę pośpiechem godzinę później (tyle że z Gliwic). Zagapiłam się i nie kupiłam sobie biletu w promocji. No i nie chce mi się więcej dopłacać za psa. Tym bardziej, że czasowo to tylko pół godziny.

A może ktoś jedzie tym "moim" pociągiem w środę? W Poznaniu jest o 14:14.

JA JADĘ ale z Opola;)) to zajmij mi miejce;]

Posted

Mam wolne 1 miejsce w aucie.Wyruszam z Gdyni w piątek rano.Wracam w niedzielę po fianałach.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o info na prv.Mogę zabrać 1 osobę z małym psem.:)

Posted

Hejka! eh, ale mnie dawno na forum nie było... przepraszam ze sie tak wtrącam ...:p chciałam wszystkim zyczyć bardzo,bardzo udanej wystawy i duzo pięknych ocen :) :) :) mnie niestety nie bedzie ...eh, szkoda :(:(:( ale licze na wiele ślicznych fotek:):)

buziaczki i jeszcze raz powodzenia :*

Paulinka & Twister:)

Posted

[quote name='Santy']Mam wolne 1 miejsce w aucie.Wyruszam z Gdyni w piątek rano.Wracam w niedzielę po fianałach.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany proszę o info na prv.Mogę zabrać 1 osobę z małym psem.:)

Ja jadę w sobotę pociągiem :placz:, wiesz mogłabyś poczekać do soboty...;)

Posted

[quote name='Gonia']Karenina,a ty musisz publicznie tu podawać,jak się w Zakopcu razem obłowiłyśmy?Zaraz mi tu skarbówkę przyślą:evil_lol: Słuchajcie,ja już nie mam siły tłumaczyć,ile mnie kosztują wystawy i hodowla.I tak ludzie wiedzą lepiej.Kiedyś jak nie udałam się na rodzinną imprezę,bo wystawa,to się rodzina oburzała.Teraz mówię,że dają talon(na balon:evil_lol: ) i robię tajemniczą minę:lol: Nie kłamię(talon na katalog), a rodzina łamie sobie mózg na co?
Mam niejakie podejrzenia,że autor tego tekstu biesiadował z moją rodzinką!
Chyba ,że naprawdę Pedigree wyciągnie asa z rękawa?!:multi:
Nesunia,nie dokazuj bo może się polać...........alkohol zawarty we krwi!

Gonia, ja nic nie dostałam, podobno te niskopodłogowe zgarneły moją koperte, tylko nie wiem czy ten płaskotwarzy z 1 czy ta długa z 3 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

CZy ktoś bedzie na ringu 67?? Bardzo prosze o zdjęcia szpiców średnich -Mittelspitz bałych i klasycznych - samców.
Ja bede przy ringach chowów i samoyedów i nie dam rady zrobić fotek tym psiakom.Będę bardzo wdzięczna jakby ktoś mial takie fotki.
Z góry dziekuję.
Aha no życzę wszystkim wystawcom wielu sukcesów :lol: :lol: :lol:

Posted

[quote name='ASA']a propo tych korkow w poznaniu, przygotujcie sie ze beda duze utrudnienia zwlaszcza w okol targow, zwlaszcza w czwartek, piatek i sobote rano poniewaz ludzie jada do pracy i zawsze sa zakorkowane ulice tj np. grunwaldzaka, bukowska, glogowska(zwlaszcza tam bo ja remontuja), hetmanska (nie wiem jak jest z drugiej strony poznania ale pewnie tak samo) wiec w normalny dzien tam sa spore utrudnienia a co dopiero jak przyjedzie ponad tysiac osob :roll: wezcie wiec w zapasie przynajmniej godzine na przejazd przez poznan, zalezy tez z jakiej strony pojedziecie. Napewno tez duzio ludzi bedzie chcialo wjechac na teren wiec wokolo tez bedzie kibel a to wlasnie jest samo centrum, wiec przy wjezdzie tez stracicie troche czasu.
Teren targow jest duzy i wjedzie duzo aut ale tez zalezy jak poustawiaja samochody.
Sama tez bede jechac autem i choc mieszkam 20 km od poznania wyjezdzam 2 h wczesniej, najwyzej zostawie auto wczesniej i dojde na piechote do centrum
Wszystkim dojezdzajacym zycze powodzienia.
:lol:

Wygląda na to, ze trzeba by już o 6.00 być w Poznaniu, przed otwarciem targów.

Posted

Do rozpoczęcia wystawy już tylko 4 dni :)

Mam nadzieje, ze napiszecie jak będzie w czwartek i piatek :cool3:
bo my dopiero na sobote wyruszamy ;)

Słuchajcie, co robimy ze zdjęciami? Może stworzyć wątek w galerii? Czy zostawimy tutaj na tym wątku?

pzdr.

Posted

Jakby ktoś chciał fotke swojego psiaka z ringu albo coś to mówić;) Będę miała do plecaka zamontowaną niebieską chustke z nickiem wiec prosze walić śmiało;)

Posted

KaRa - poproszę komondory i przede wszystkim bergamasco.Kłopot w tym,ze idą w czwartek,równoczesnie w dwóch halach. Ja będę z psami na hali gdzie komondory bo wystawiamy sie o 13.20 i będe focić i uwodzić puli. Moje czarne kudły będą miały biało-czerwone kokardy,więc poznasz bez trudu.

Posted

Ja tam już ćwicze palce, bo zamierzam focić wszystko co mi w obiektyw wejdzie :D Jakby komuś się skończyło miejsce w aparacie to moge zrzucić fotki na laptopa bo będe latać z nim po wystawie:) Mam tylko nadzieje że nic się z nim nie stanie wrrr...W czwartek pewnie najłatwiej mnie będzie spotkać na ringu jamników i akit. Będe też latała po całej wystawie bo obiecałam paru osobom obfocić psy:)